Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

miercuri, 30 noiembrie 2011

30-Noiembrie-2011


SaLuSa, 30-Noiembrie-2011 





Dupa cum se spune, « keep on keeping on », continuati sa faceti ceea ce faceti si nu lasati nimic sa va distraga de la calea aleasa. Doar voi singuri stiti ce va este necesar pentru a va propulsa mai departe, exact acolo unde v-ati stabilit tinta. In mod normal, voi ati fi chiar fericiti evoluand in propriul vostru pas si cu siguranta nici o presiune nu este exercitata asupra voastra, pentru a proceda altfel. Totusi, trebuie sa se inteleaga ca Ascensiunea este atat de aproape, incat voi doriti sa prindeti aceasta ocazie de a iesi din cea de a treia dimensiune si trebuie sa fiti siguri ca stiti ce se cere de la voi. Dupa cum am mentionat adesea, este intentia voastra, care este atat de importanta, deoarece cu cat mai repede emiteti acea energie, ea va atrage energie similara si o va intari pe a voastra, acest proces deschide calea spre Ascensiune. Tine de a va ridica vibratia prin a aduce mai multa Lumina in viata voastra si prin a o raspandi prin gandurile si actiunile voastre pozitive.

Nu va ingrijorati daca voi aveti o cale diferita de a celorlalti, deoarece exista mai mult de o cale de a ajunge la Ascensiune. Intr-adevar exista linii temporale care acopera fiecare combinatie posibila. Daca v-ati exercitat alegerea voastra, nu poate fi o cale gresita, altfel libertatea de a alege ar fi inutila. Voi sunteti creatorii propriului vostru viitor, fie ca realizati aceasta sau nu, acesta fiind motivul pentru care vi se spune ca v-ati creat realitatea prezenta. Aceasta nu inseamna ca ea nu poate fi schimbata, deoarece voi ati facut tocmai aceasta ramanand in picioare si refuzand sa va plecati in continuare in fata Celor intunecati. Este adevarat ca noi si multe alte Fiinte de Lumina va ajutam, dar noi facem aceasta doar atunci cand voi insiva ati facut primii pasi. Voi alegeti-va destinatia, iar noi vom plasa si mai multe indicatoare, pentru ca voi sa nu va pierdeti directia.

Vremurile in care va aflati sunt minunate, deoarece voi ati facut cu claritate cunoscut faptul ca nu mai vreti sa aveti nimic de a face cu mentalitatea ce se concentreaza asupra razboiului si confruntarilor. Voi sunteti chiar categorici in cererea voastra de pace mondiala, iar daca liderii vostri actuali sunt incapabili sa-i raspunda, voi nu sunteti pregatiti doar sa ii vedeti dati jos, ci insistati ca noi lideri, care pot sa va intruneasca cerintele, sa fie numiti in locul primilor. Dragilor, asemenea lideri se afla printre voi si atunci cand noi vom fi inlaturat obstacolele si opozitia, pe care ei o intampina, acestia va vor conduce spre o era pasnica si fericita, pe care nu doar ca o cautati, dar o si meritati. Exista acum o mare majoritate de oameni in lume, care se roaga pentru pace, insa pentru o pace nu obtinuta cu orice costuri, ci una care rezulta in urma negocierilor pasnice. Asemenea rugaciuni isi primesc raspunsul de la Fiinte de Lumina, care se afla in dimensiunile mai inalte si ele ne sustin in munca noastra, prin imputernicirea pe care ne-o ofera in a va ajuta sa atingeti o pace durabila pe Pamant.

Sunt mute care trebuie realizate inainte ca voi sa atingeti finalul lui 2012, acesta fiind faza in care noi vom avea un rol major. Voi trebuie sa va miscati repede de la aranjamentul facut de catre Illuminati, cel care v-a tinut sub controlul lor. Ei au urmarit sa creeze situatii in urma carora voi sa fiti din ce in ce mai dependenti de ei. Facand aceasta, ei au facut tot ceea ce le-a stat in putiinta pentru ca voi sa nu inaintati in Noua Era, aceasta facandu-va automat mai independenti de ei. Totusi, puterea lor a fost acum gradat redusa si aceasta va continua sa fie redusa, pana cand ii vom putea inlatura din pozitiile de autoritate si influenta. Deja multe dintre bazele lor subterane secrete au fost demontate si neutralizate, pentru ca ele sa fie pentru totdeauna scoase din uz.

Lucrurile evolueaza bine, desi, dupa perceptia pe care voi o aveti, poate ca nu vi se pare sa fie asa. Este o sarcina colosala a atinge punctul in care aliatii nostri sa preia fraiele puterii. Nu va fie frica, deoarece suntem atat de aproape sa punem punct interferentelor din viata voastra. Dualitatea a oferit desigur sanse egale fie Luminii, fie intunericului sa se amplifice si pana de curand Cei intunecati au constituit forta dominanta. Acesta nu mai e cazul la acest moment si cu ajutorul aliatiilor nostri, urmarim sa folosim forta Luminii, pentru a inlatura energiile negative, care au mai ramas pe Pamant. Lumina poate fi diminuata, dar niciodata invinsa de Cei intunecati si adevarul este ca Lumina va fi mereu invingatoare. Nu faceti confuzia de a considera viitoarele activitati de pe Mama Pamant ca evenimente negative, purificarea in care ea este implicata fiind o serie de actiuni pozitive, care vor conduce la restaurarea Pamantului. Atunci cand vor exista eruptii fizice sau miscari ale Pamantului, unele suflete vor pleca, dar aceasta se va petrece deoarece ele au ales astfel.

Afacerile din lumea voastra sunt dominate de criza financiara, insa noi vedem deznodamantul ca fiind unul care va ajuta la inlaturarea Illuminati-lor, care nu doar au monopolizat politicile monetare, dar le-au manipulat in avantajul lor. Unele dintre cele mai mari crime impotriva umanitatii sunt corelate cu aceste aspecte. Banii vostri au fost furati fie direct, fie indirect si au umplut buzunarele celor care s-au pus singuri in varful piramidei. Bogatia lumii va fi luata inapoi si distribuita in mod corect si toti se vor bucura de o viata satisfacatoare, in care nu vor mai exista saracia si sclavagimul.

Poate ca ati observat un numar crescand de surse, care aduc mesaje despre perioada ce va urma. Fiti selectivi si permiteti intuitiei voastre sa lucreze pentru voi si pastrati-va credintele pana in punctul in care veti avea un motiv suficient de bun, pentru a le schimba. Dupa cum am spus exista multe cai spre Ascensiune, dar si alte cai, care duc sufletele intr-o continuare a acestei calatorii in dimensiunea actuala, ele neavand dorinta de a proceda altfel, insa fiti siguri ca ele nu au putut sa se afle pe Pamant, fara a fi invatat multe lectii folositoare. Acestea le vor folosi din plin in viitor, iar daca acestea sunt suflete cu care acum sunteti rude, voi poate ca veti vrea sa ramaneti in legatura cu ele in calitate de Ghizi.

Voi uneori vorbiti despre a le multumi stelelor voastre norocoase pentru lucrurile bune din viata voastra si voi nu va dati seama cat de aproape de adevar sunteti. Atunci cand priviti in sus pe cerul nopti, voi priviti sorii multor sisteme solare. Fiecare soare este resedinta unor Fiinte extrem de inalte de Lumina si ele directioneaza Lumina in Universul vostru. Puteti sa va ganditi la ele ca Zei (eng. Gods, n.t.), care la randul lor se conecteaza la Marele Soare Central si actioneaza ca si canale, spre a raspandi energiile peste tot, prin urmare ridicand vibratiile joase. Este un proces continuu, care gradat permite intregii vieti sa se reintoarca la Sursa. Amintiti-va, ca Totul este Unul si ca cu totii isi au existenta in energia totului.

Eu sunt SaLuSa din Sirius si doresc sa va aduc binecuvantari si lumina din partea civilizatiilor membre ale Federatiei Galactice.



Multumesc SaLuSa
Mike Quinsey.


Website:
Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin
   

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio. The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

luni, 28 noiembrie 2011

28-Noiembrie-2011


SaLuSa, 28-Noiembrie-2011 





Cantitatea de iubire ce este trimisa spre frumoasa voastra planeta este in continua crestere si ea va continua astfel, ajutandu-va sa atingeti un nivel mai inalt de constiinta. Multe Fiinte de Lumina pura sunt implicate si puterea lor este dincolo de ce va puteti voi imagina. Ele sunt capabile sa controleze debitul de Lumina, pentru ca voi sa nu fiti coplesiti si de fapt intregul proces al Ascensiunii este cu atentie orchestrat, pentru a asigura un succes maxim. Deoarece in termeni generali, voi ati fost capabili sa aduceti energia pe Pamant, retelele au fost intarite si aceasta va ajuta la cresterea nivelelor voastre de constiinta. Nu putem sublinia indeajuns cat de importante sunt aceste vremuri pentru voi toti si va indemnam sa folositi avantajul acestei minunate oportunitati de a ascensiona, ce vi se ofera. Nu va dura mult perioada in care o atat de concentrata energie va fi focalizata asupra Pamantului, ce va oferi fiecarui suflet mijloacele pentru inaltare. Tot ceea ce este necesar initial este intentia de a va schimba viata intr-una in care sa vedeti toate sufletele ca fiind Una cu voi si sa le tratati in consecinta cu iubirea si cu grija pe care vi le doriti pentru voi insiva.

Nimic altceva in viata voastra nu este mai important decat evolutia voastra spirituala si daca nu doriti sa ramaneti in nivelele joase de vibratie, voi trebuie sa cautati cum sa va ridicati constiintele la un nivel mai inalt. Orice ati simti, voi aveti in voi insiva dorinta naturala de a cauta scopul vietii si aceasta va va propulsa mai departe. Lasati deoparte comentariile oamenilor, care sunt incapabili sa inteleaga ca voi sunteti mai mult decat trupul vostru si sa stiti ca exista o parte din voi care este indestructibila si care sunteti cu adevarat voi. A experimenta ca si Fiinta Umana in spatiul tridimensional este doar o parte dintr-o mare aventura, care acum se incheie odata cu finalizarea ciclului dualitatii. De aici inainte, pentru cei care ascensioneaza, ei vor trece la o noua experienta, intr-un corp format din celule cristaline, ce vor avea un mai mare grad de constiinta. Toate neajunsurile de pana acum, ce va afectau, cum ar fi imbatranirea, nu vor mai avea loc, iar viata voastra va fi cu mult mai placuta si mai implinitoare.

Voi nu puteti sa ramaneti cu adevarat nemiscati in ceea ce priveste evolutia voastra, desi poate voi nu percepeti schimbarea din voi. Totul in jurul vostru evolueaza si voi nu puteti sa nu fiti influentati de ceea ce se petrece. In viitor voi va veti dori sa mergeti mai departe de nivelul vostru actual, voi deja avand lectia invatata si dorindu-va sa cautati o alta noua. Schimbarile pe care le aveti in fata va vor convinge ca vechea paradigma a incetat sa mai aiba vreo valoare si ca cea noua va ofera mult mai multe oportunitati de a evolua. Aceasta nu este un fapt intamplator, ci este o parte a planului pe care Creatorul il are pentru voi si care este dus la indeplinire de suflete ce s-au reintors la Sursa. Atunci cand noi cei din Federatia Galactica, in cele din urma, aparem si putem discuta cu voi, aceasta va va oferi oportunitatea de a primi raspunsuri la intrebarile voastre. Noi suntem mentorii vostri pentru aceasta perioada de timp si deja v-am deschis inimile si mintile spre o mai mare intelegere, prin intermediul contactelor noastre mai vechi, pe care le-am avut cu voi.

A existat o necesitate ca voi sa va asumati o mai mare responsabilitate pentru propria voastra evolutie spirituala si sa castigati o mai mare cunoastere din interior. Pana aici voi ati fost in cea mai mare parte dependenti de altii pentru aceasta si in multe cazuri ati fost indrumati pe carari gresite, ceea ce v-a intarziat in mod sever abilitatea de a progresa spre adevar. Noi aflam ca in cazul credintelor foarte puternice, este dificil sa inlaturam rezistenta la schimbare, insa vor veni vremuri in care adevarul va fi greu de respins. Noi va vom expune adevarul despre istoria voastra in asa fel incat el va fi greu de respins, el fiind acompaniat de dovezi de netagaduit. Aceasta nu va va afecta liberul arbitru, el fiind un dar daruit de Dumnezeu, pe care nimeni nu vi-l poate lua.

Ceea ce va fi convingator pentru toata lumea, va fi abilitatea de a va arata evenimente trecute asa cum ele s-au petrecut in realitate. In aceasta directie nu poate exista nici o negare a adevarului si istoria voastra poate fi rescrisa in concordanta cu modul in care ea chiar s-a petrecut. Aceasta este important pentru ca voi sa puteti intelege pe deplin, modul in care vietile voastre au fost controlate, de catre influentele negative, care au fost intalnite in Universul vostru. Totusi, atunci cand voi veti ascensiona, ele nu vor mai avea o asa putere asupra voastra, vibratiile lor fiind prea joase pentru a mai exista la un asa nivel.

Putin cate putin voi incepeti sa aveti o imagine mult mai ampla a unde voi va aveti locul si in ciuda tentativelor Celor intunecati de a preveni acest lucru, voi sunteti destinati sa aveti succes in ceea ce priveste Ascensiunea. De fapt ea este o parte fireasca a experientelor voastre, fara de care voi nu puteti merge mai departe in dimeniunile mai inalte. Noi am fost martori la un numar de procese de Ascensiune inainte de aceasta, iar Ascensiunea voastra este de departe cea mai unica dintre ele, ea permitandu-va sa ascensionati cu tot cu trupul vostru fizic. Poate ca suna dincolo de ce va puteti imagina, si totusi in subconstientul vostru, voi aveti amintiri ale altor dati asemanatoare. Intotdeauna amintiti-va ca voi cu totii ati fost Fiinte cu mult mai Inalte si ati parasit asemenea tinuturi, pentru a castiga o experienta a unei existente mai fizice.

Dragilor, saltul din punctul in care va aflati acum, spre o dimensiune mai inalta va fi cu adevarat remarcabil datorita vitezei cu care el va avea loc. Noi suntem responsabili pentru o mare parte a progresului ce va fi facut si el ne conduce la concluzia ca trebuie sa incepem foarte curand. Sincronizarea este flexibila si noi nu avem acelasi raspuns pe care voi il aveti (in fata amanarii acestui termen de inceput, n.n.). Noi stim exact cand anumite evenimente trebuie sa inceapa, deci avem avantajul de a fi capabili sa asteptam cu rabdare momentul nostru, pana atunci cand ni se va permite sa intram in actiune.

Lumea are nevoie de o infuzie finala de Lumina, care va cauza ca nivelele de constiinta sa creasca exponential si sa va duca mai departe la un nivel ce va va pozitiona dincolo de influenta Celor intunecati. Pentru a va pune intr-o asemenea pozitie, voi trebuie sa va concentrati pe deplin asupra pasilor finali, care va conduc spre Ascensiune. Voi deja va aflati pe acea cale si noi va vom oferi orice ajutor veti avea nevoie, pentru a continua sa mergeti mai departe. Va fi victoria glorioasa pentru care ati muncit de eoni de timp si intotdeauna ati stiut ca ea va fi a voastra.

Sunt SaLuSa din Sirius si va voi spune ca noi ne pastram promisiunea de a va face mai constienti de prezenta noastra pe cerurile voastre. Este intentia noastra de a avea un contact mai larg cu voi si o mai mare expunere a navelor noastre. Aceasta va trebui sa aduca dezvaluirea cu mult mai aproape, iar noi o primim cu bratele deschise si o consideram primul pas spre noi revelatii.



Multumesc SaLuSa
Mike Quinsey.


Website:
Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin
   

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio. The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

25-Noiembrie-2011


SaLuSa,  25-Noiembrie-2011 





Pentru aceia dintre voi care urmariti ce se petrece in lumea voastra, nu puteti sa nu observati ca previziunile noastre despre care va fi deznodamantul devin realitatea voastra. Marile probleme bancare si financiare se indreapta cu claritate spre un dezastru, si nu exista nici o cale de a-l preveni. Traiti intr-o lume care se afla intr-o stare de haos si se indreapta cu pasi constanti catre o implozie. Oamenii vad acum ce nu a fost in regula cu vechiul sistem, dar pana in prezent ei nu au raspunsuri care sa rezolve intrutotul problemele. Un numar de guverne s-au pus de acord in comun sa sustina o noua abordare asupra sistemului bancar, insa ramane de vazut cum aceasta le poate galvaniza in actiune. Aceasta situatie ne ofera oportunitatea de a ne impinge aliatii mai departe, care cu ajutorul nostru pot sa sublinieze ce este necesar sa fie trecut pe noua cale, care va rezolva problemele voastre. Este de asemenea si atentia care se cere a fi data programului Abundentei, care va urma asemenea schimbari, deci noi lucram din greu pentru a aduce ceva care are o oarecare asemanare cu ordinea in manifestare. Cea mai mare parte a ceea ce este asteptat este legat de anuntul Dezvaluirii, si acesta este pregatit si doar asteapta ca o data ferma sa fie acceptata.

Cu fiecare saptamana care trece, nevoia de a incepe schimbarile devine si mai presanta, dar noi nu dorim sa ne repezim, dupa ce am asteptat cu rabdare pentru atat de multa vreme. Nu ar aduce de fapt nici un beneficiu a incepe prea repede, deoarece actiunile noastre trebuie sa fie sincronizate cu voi, pentru a asigura o cale neteda spre succes. Federatia Galactica continua sa monitorizeze indeaproape activitatile Celor intunecati, si desi organizarea lor este deficitara, ei inca pot fi o amenintare. Totusi, noi le-am luat posibilitatea de a cauza un dezastru major si le-am blocat interferenta in Orientul Mijlociu. Tarile din acea zona trebuie sa isi rezolve singure problemele si cat mai curand posibil sa actioneze in directia cererilor facute de oamenii acelor popoare. In trecut Vestul in mod deliberat au pus ochii pe campurile de titei si adesea au instigat probleme si razboaie pentru a le slabi si pentru ca ei sa preia controlul. Colonialismul a furat tari impreuna cu bogatiile acestora din habitatele naturale, iar aceste aspecte vor fi adresate atunci cand pacea va fi restaurata.

Sunt atatea care au avut loc, pentru a va aduce intr-o stare de inrobire, si totusi se pretinde ca voi sunteti liberi, ceea ce este departe de adevar. Adevarata libertate va fi restaurata odata ce noi ii vom inlatura pe Cei intunecati si noi guverne vor respecta Constitutia. Multe legi facute in vremurile recente, care au fost ilegale, vor fi declarate nule si restituirile necesare vor fi facute acolo unde oamenii au fost penalizati sau incarcerati. Aceste schimbari vor avea loc cu asistenta noastra, pentru a asigura ca voi sunteti repusi in drepturi ca Fiinte Suverane. Toate aceste actiuni vor deschide calea pentru lucruri mai mari, care vor veni cu si dupa Ascensiune. Deci puteti observa ca vremuri incarcate ne asteapta si ele sunt in acelasi timp si foarte pline de recompense.

La acest moment, majoritatea dintre voi care urmariti variate surse de informare de incredere, ati inteles ce vremuri minunate se apropie. Aceasta ar trebui sa faca mai usor de suportat calatoria voastra din timpul schimbarilor, schimbari pe care tehnologiile noastre le vor realiza cu usurinta si chiar repede. Planurile noastre sunt aduse la zi imediat ce noi schimbari devin necesare si suntem pregatiti sa intram in actiune odata ce actiunile preliminare au fost intrunite. Totul aste atat de aproape de a fi gata, incat noi stim ca mai este necesar inca foarte putin timp, inainte ca noi sa putem sa intram in actiune.

Fiti curajosi si nu dati inapoi, atunci cand sunteti in fata atacurilor la adresa credintelor voastre, deoarece atunci cand oamenii realizeaza ca lumea se transforma pentru totdeauna, ei vor fi reticenti la a renunta la ceea ce au. Ei vor sti in inimile lor ca nu pot opri evolutia, dar vor incerca sa aduca argumente negative schimbarii, din cauza fricii pe care o simt. Daca veti fi invitati sa ii ajutati sa inteleaga, atunci faceti-o fara a-i coplesi insa cu cunoasterea voastra – doar dati-le atat cat este necesar sa le deschideti calea catre intelegere. Unele suflete se afla aici pentru a experimenta Ascensiunea de la distanta, fara a dori cu adevarat sa fie implicati. Totusi, toate experientele va ajuta sa mergeti mai departe si adesea ca rezultat seminte sunt plantate, pentru a creste in oportunitatea de a capta o mare cunoastere.

Liberul arbitru functioneaza indiferent de alegerile pe care un suflet le face, deoarece se stie ca daca este vorba de o situatie negativa, voi va veti intoarce intotdeauna inapoi. Pana la urma, viata voastra este infinita si voi sunteti nemuritori, iar Creatorul nu are pretentii asupra voastra, El acceptandu-va ca pe cineva care doreste sa experimenteze in afara Sursei. Fiecare suflet creste de pe urma experientei colective si nevelurile de constiinta cresc cu rapiditate. Precum in Cer asa si pe Pamant, si pe Pamant voi sunteti inaltati de nivelele in crestere ale constiintei celorlalti. Voi sunteti ca Un Mare Suflet si cu trezirea voastra actuala, voi sunteti capabili sa “simtiti” Unicitatea in care existati. Este adevarat ca ceea ce faceti unei persoane, le faceti si celorlalte. Atunci cand atingeti acest nivel de intelegere, voi aceptati o mai mare responsabilitate pentru gandurile si faptele voastre, intelegand ca voi creati o energie ce ii afecteaza si pe ceilalti.

Cu multi dintre voi pregatindu-va pentru festivitatile de sfarsit de an, este o distragere binevenita a atentiei de la fundalul intunecat asupra caruia media se concentreaza zilnic. Bucurati-va de oportunitatea unei reuniuni, atunci cand familiile se reunesc si isi reinoiesc iubirea ce exista intre membrii lor. A darui este bine pentru suflet, atunci cand aceasta actiune este realizata fara a astepta ceva in schimb. Este o mare placere, mai ales in ceea ce ii priveste pe copii, atunci cand le intruniti asteptarile de bucurie si fericire. In mod firesc, ei nu dau importanta pretului cu care a venit un cadou si adesea au o mare satisfactie din cadouri ce sunt de o natura simpla. Adultii uneori au o viziune diferita, dar ca intotdeauna este intentia cea care conteaza si ar trebui apreciata.

In functie de gradul vostru de constienta, acest an veti avea mai multe de celebrat, deoarece 2012 aproape ca bate la usa si el va fi chiar extraordinar. Va fi mai diferit decat oricare alt an, insa aceasta in directiile cele mai pozitive, iar noi le multumim acelora dintre voi care ati venit pe Pamant, pentru a raspandi Lumina. Va fi un an care va ramane in amintirile voastre pentru mult, mult timp de aici in colo si se va discuta despre el prin tot Universul. Faptul ca voi i-ati infrant pe Cei intunecati si ca Ascensiunea este asigurata, este asigurarea ca Universul este in siguranta si ca Ascensiunea va fi dusa pana la capat.

Sunt SaLuSa din Sirius si ma simt privilegiat sa lucrez cu suflete atat de frumoase. Va binecuvantez pe toti si va trimit iubirea mea.



Multumesc SaLuSa
Mike Quinsey.


Website:
Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin
   

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio. The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

vineri, 25 noiembrie 2011

23-Noiembrie-2011


SaLuSa, 23-Noiembrie-2011 





Puterea oamenilor creste si ceea ce vedeti in lumea voastra arata ce succes puteti sa aveti, atunci cand oamenii se mobilizeaza pentru un scop comun. Poate sa ia timp pana atingeti succesul deplin, dar odata ce ati pornit lucrurile, inertia lor le va duce mai departe. Guvernele vor tine cont de cererile voastre, ori le vor ignora, aceasta conducand la dizolvarea lor. Voi ati creat conditiile ce permit ca noi si altii ca noi sa venim in ajutorul vostru, si desigur, noi lucram in spatele scenelor, dar influenta noastra ajuta activitatile directe, intr-un mod care este benefic pentru voi. Dupa cum stiti, noi monitorizam ce se petrece acum si de asemenea ce este se planuieste de catre Cei intunecati. Noi facem eforturi sa va punem pe acea directie de mers, care este cea mai putin volatila si care este cel mai probabil ca va evita confruntarile violente. Cu cat autoritatile dau inapoi, permitand continuarea demonstratiilor pasnice, cu atat mai mult ajutor vor primi. Populatia lumii se trezeste acum, realizand cum a fost subjugata de eoni de timp si nu va renunta la cererile ei de schimbare, pana ce suveranitatea oamenilor nu va fi restaurata.

Deci lupta continua, cu Lucratorii intru Lumina aducand din ce in ce mai multa Lumina pe Pamant, care ridica vibratiile pe culmi noi. Fiti siguri ca totul se desfasoara conform planului, unele puncte fiind deja atinse, care vor permite unor actiuni ferme sa se petreaca. Aliatii nostri lucreaza din greu, dar au nevoie de sustinerea noastra din cand in cand, pentru ca ei sa atinga tintele pe care noi li le dam. Dupa cum am spus inainte, noi am dori sa vedem ca lucrurile evolueaza pana la sfarsitul anului, acestia fiind pasi care vor deschide calea spre un mare salt inainte. In permanenta folositi-va intuitia in aspectele ce va privesc personal si in cazurile in care voi realizati ca anumiti pasi trebuie urmati, pentru a va apara in fata oricarei actiuni realizate. Noi ne gandim la posibile crize de alimente si intrerueri ale curentului electric, care pot, in unele zone, sa va creeze inconveniente. Tineti minte ca in viitorul apropiat noi vom fi cu mult mai aproape de voi si cel mai probabil vom fi capabili sa va asistam personal. Nici una dintre problemele pe care le experimentati nu va vor afecta pentru o lunga perioada de timp, deoarece ele au fost anticipate cu mult timp in urma si li s-a permis sa aiba loc.

Voi incepeti sa realizati ca in ciuda previziunilor sumbre de catastrofe ce vor veni cu vremurile de pe urma, pana acum nu a fost nimic de natura acelor profetii si voi sunteti cauza schimbarilor care s-au petrecut. Pentru o lunga perioada de timp, voi ati actionat din greu, iar actiunile voastre au fost incununate de succes, pentru a ridica nivelele de vibratie, si aceasta reusita a anulat nevoia unor schimbari drastice. Desi purificarea si modificarile fizice sunt inca necesare, in loc de unele pe o scara larga, ele au devenit mai locale. Atunci cand ne vom putea alatura voua, noi vom lucra impreuna si vom face ca munca sa fie una de scurta durata, in fata incercarilor la care sunteti supusi. O mare parte din purificarea necesara nici macar nu necesita ca noi sa ne aflam pe Pamant si poate fi realizata direct din spatiu. Intr-adevar, noi am facut aceasta pentru chiar o lunga perioada de timp si acesta este motivul pentru care marile voastre ghinioane v-au cauzat decat unele inconveniente limitate. In era testelor nucleare, care au poluat atmosfera voastra, noi am fost responsabili de curatarea ei.

Noi avem o mare admiratie pentru voi, in ceea ce priveste faptul ca voi ati primit sa treceti prin incercarea dualitatii, stiind ca ea va fi o experienta extrem de grea. Este doar acum momentul in care multi dintre voi v-ati trezit la adevarata voastra identitate si la adevarul ca voi nu sunteti corpurile voastre fizice, ci Fiinte de Lumina. Dupa mii de ani si multe vieti (incarnari, n.t.), voi v-ati decoperit abilitatea de a va centra intentiile asupra ceea ce va doriti cu adevarat si ca voi nu sunteti dependenti de nici o alta persoana. Voi nu mai acceptati sa fiti inrobiti si din ce in ce mai multi dintre voi va asumati responsabilitatea pentru vietile voastre. Cu timpul voi veti deveni total independenti si vi se va permite libertatea de a va alege experientele, iar acea zi nu este atat de indepartata. Aceasta tine de a va ridica pe voi insiva la a deveni o Fiinta in planurile superioare ale existentei, iar Ascensiunea face parte din acea calatorie.

Pentru moment acceptati problemele lumii voastre de zi cu zi, stiind ca ele sunt o cale spre un final, ce va va conduce spre o noua perioada de experienta. Voi nu veti avea nevoie sa treceti prin lungi perioade de recuperare, deoarece munca de reconstructie va fi foarte rapida. Pe atunci noi vom fi sosit pe Pamant si impreuna noi vom pregati scena pentru incheierea ciclului dualitatii. Noi cei din Federatia Galactica, ne-am pregatit de mult pentru rolul pe care il vom juca foarte curand si stim ca, vorbind la modul general, voi sunteti gata sa va alaturati noua. Nivelurile de constiinta a multora dintre voi au atins punctul in care voi sunteti suficienti de constienti, pentru a intelege scopul superior al Omului si lucrati pentru a-l atinge.

Anul viitor va fi unul de reusite imense, nu in ultimul rand el va aduce si ruperea barierelor ce v-au tinut separati. Indiferent ca aceasta s-a petrecut din motive politice, religioase sau rasiale, tendinta naturala a Omului este de a fi bun si iubitor de pace. Dupa cum razboaiele vor fi oprite si la fel si amenintarile de razboi, voi veti fi capabili sa lucrati impreuna, fara a va afla intr-o stare de frica, si increderea intre oameni va reveni. Justitia se va intoarce de asemenea si acolo unde va fi posibil, toate injustitiile vor fi indreptate. Noi stim ca multi dintre voi ati fost victimele proceselor false si inca va aflati in custodie sau incarcerati, voi veti fi eliberati.

Politica se va schimba atat de mult, incat nu va mai exista loc pentru mituiri sau coruptie si sinceritatea si transparenta vor asigura ca voi veti putea avea o incredere deplina in cei alesi. Noi deja i-am abordat pe acei politicieni, care sunt ai Luminii si care pot fi pe deplin crezuti ca au cele mai bune intentii pentru voi in inimile lor, atunci cand vor fi numiti in guvernele interimare. Este mult de facut, dar planurile s-au realizat pe o durata chiar lunga de timp si cei care vor lucra cu noi sunt de incredere si ei cunosc ce se cere de la ei. In viitor sistemul politic va opera diferit si voi veti avea o mult mai mare influenta asupra a ceea ce se va petrece si acesta va functiona pentru oameni.

Dragilor, asteptarea voastra se va incheia in curand si trecutul va parea a fi doar un vis urat. Viata va fi rapid transformata in una care este placuta si care in sfarsit va intalni asteptarile voastre. Deja este o stare de calm, ce intra in viata unora dintre oameni, pe masura ce noile energii isi fac simtit efectul si o stare in care oamenii pur si simplu stiu ca schimbarea pluteste in aer. Pastrati-va atentia destul de in fata si nu lasati ca haosul actual sa va afecteze, deoarece el nu va dura nici pe departe pe atat de mult pe cat va puteti voi astepta sa dureze.

Sunt SaluSa din Sirius si va multumesc voua tuturora, acelora care ati facut eforturi de a aduce Lumina pe Pamant si intr-o zi veti afla care este motivul pentru care ati venit.



Multumesc SaLuSa
Mike Quinsey.


Website:
Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin
   

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio. The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

marți, 22 noiembrie 2011

21-Noiembrie-2011


SaLuSa, 21-Noiembrie-2011 





Odata ce v-ati hotarat in ce directie o luati, nu lasati pe nimeni sa va devieze de la telul din aceasta perioada, pentru care v-ati pregatit de o lunga perioada de timp. Voi ati ajuns atat de departe si ar trebui sa stiti acum exact pentru ce ati lucrat. Karma voastra ar trebui in toate intentiile si scopurile sa fie aproape incheiata si in aceasta viata multi dintre voi ati ales sa o dizolvati total. Nu va ingrijorati daca stiti ca inca mai aveti de lucru, deoarece oricata mai ramane la momentul Ascensiunii, poate fi acoperita de catre Legea Gratiei si prin urmare nu mai este dusa mai departe. Din cauza Karmei, multe relatii au suferit dar va rugam sa va amintiti ca odata ce ati parasit aceasta dimensiune voi puteti cu usurinta sa va reintalniti din nou. Voi veti accepta ca familia voastra Pamanteana a fost aleasa de asa natura pentru a va rezolva karma voastra colectiva a voastra a tuturora. Familiile adesea se incarneaza impreuna de mai multe ori, si dupa cum va puteti imagina membrii ei vor juca roluri diferite, chiar trecand de la un sex la celalalt si adesea inversandu-si rolurile. Acesta este unul dintre motivele pentru care ar trebui sa va opriti de la a-i judeca pe ceilalti, deoarece pana nu va reintoarceti in dimensiuniile mai inalte voi nu puteti avea o imagine completa, care sa explice motivele pentru care experientele voastre sunt asa cum sunt. Fiti siguri ca din necesitate voi ati jucat uneori roluri ale unor personaje din randul Celor intunecati. Aceasta nu inseamna neaparat nimic altceva decat ca voi ati avut vieti in care ati mentinut atitudini negative.

Totul in jurul vostru functioneaza in perfecta concordanta cu Legea Universala si de acest fapt voi puteti fi multumiti. Altfel voi ati fi experimentat un adevarat haos, cu o mica posibilitate de a va feri de consecinte. Cei neluminati dintre voi considera ca acesta este cazul situatiei actuale si neavand increderea voastra in viitor ei nu vad nici o scapare din problemele lumii. Acesta este motivul pentru care ii imploram pe aliatii nostri sa isi incheie (cu succes, n.t.) activitatile, pentru ca noi sa putem aranja dezvaluirea si asa trecem mai departe la contactul cu voi. Consideram ca aceasta este esential pentru acele suflete care au o mica sau nici un fel de intelegere despre cine sunt cei care ii ajuta in realitate. Noi consideram ca odata ce am fost oficial recunoscuti si invitati sa aterizam pe Pamantul vostru, prezenta noastra va fi vazuta ca prietenoasa si planul nostru de a va ridica va fi unul acceptabil pentru voi. O parte din pregatiri vor include desigur inlaturarea Celor intunecati din orice pozitie de autoritate, deoarece odata ce vom incepe curatenia dorim sa fim capabili sa mergem in pas accelerat si fara intarzieri.

Nu-i asa ca visul vi se implineste, ca o zi va cobori peste Pamant si razboiul va fi pentru totdeauna incheiat. Pacea a inceput deja si de o vreme noi am pastrat pacea in numele vostru. Nu o data, ci de multe ori, de-a lungul ultimei jumatati de secol, noi am oprit actiuni deliberate, care au avut intentia de a porni un nou Razboi Mondial. Aceasta continua chiar si acum, dar noi am intervenit si am prevenit utilizarea dispozitivelor nucleare. Exista unele grupuri intunecate ce infloresc atunci cand au loc razboaie si de exemplu nu au nici un fel de remuscari in a aproviziona cu arme ambele parti aflate in conflict. Aceasta s-a petrecut de chiar o lunga perioada de timp si s-a dovedit a fi foarte profitabil. Cei care fac afaceri cu moarte sunt inchisi, iar armele si echipamentele lor in curand vor fi defuncte. Au existat vremuri cu cateva mii de ani in urma in care voi nu ati stiut sa va comportati mai bine decat acum si Rasa Umana a fost destul de mult inclinata sa vada in straini o amenintare la propria existenta. Acum voi va reuniti, recunoscand ca sunteti Cu Totii Unul si ca progresul vostru este cel mai bine servit de cooperare. Pana la urma, voi toti in final va veti indrepta spre un acelasi tel, pe masura ce cautati sa reveniti la Sursa a Toate Cate Sunt.

Fiecare suflet intr-un fel sau altul ne va vedea foarte curand si va vom lumina in zonele in care blocuri mari va impiedica sa acceptati adevarul asa cum el va va fi oferit de catre noi. In prezent voua vi se pare dificil sa considerati macar ca credintele voastre ar putea fi puse sub semnul intrebarii, si totusi fara a va detasa, voi veti fi incapabili sa mergeti mai departe. Nu spunem noi ca ar trebui sa va urmati intuitia, iar acest sfat nu va fi niciodata de o mai mare importanta decat este acum. In acest mod Sinele vostru Superior va va conduce in situatii ce va vor aduce raspunsurile de care aveti nevoie. Mai mult decat atat voi aveti desigur Ghizii vostri si Fiintele Angelice, si voi va puteti adresa lor daca aveti nevoie de sfaturi. Voi nu sunteti niciodata singuri, insa Ghizii vostri nu pot sa va elibereze de toate experientele voastre, deoarece unele sunt necesare pentru evolutia voastra si pentru ca voi sa treceti prin ele.

Traiti la inaltimea conceptelor voastre acum, aceasta fiind foarte important intr-o perioada in care evenimentele pot parea foarte confuze pentru multi oameni. Voi veti putea atunci sa ii ajutati pe altii cu cunostiintele voastre si va fi in mod special important in ceea ce priveste dezinformarea. A sorta adevarul de minciuni nu poate fi o actiune pentru cei neinformati, putand fi o incercare puternica chiar si pentru Lucratorii intru Lumina. Faptul ca media este inca in cea mai mare parte controlata si supusa la cenzura nu ajuta, insa frica falsurilor contradictorii nu mai este pe atat de mare pe cat era si o deschidere mai mare are loc. Mituirea si coruptia sunt aproape epidemii in cadrul multor tari ale lumii si aceasta va trebui sa se schimbe foarte curand. Toate aceste aspecte se afla in atentia noastra, pentru a putea gasi cai sa va asistam. Media trebuie sa isi castige increderea oamenilor si aceasta se aplica in mod egal si politicii, care a fost intesata cu sarlatani si criminali. Acest fapt trebuie sa se schimbe, si foarte repede pentru ca increderea sa fie restaurata.

Cererile de schimbare din partea voastra, sustinute de demonstratiile care sunt inca active, in desfasurare, autoritatile nu le pot opri de la a se raspandi. Energia are, sa spunem asa, o viata a ei si este atrasa de energie de aceeasi natura, primind un impuls din partea lor. Ca s-a ajuns in aceasta vreme nu este surprinzator, deoarece voi ati adunat acest tumult impetuos de multi ani. Acum voi sunteti pe cale sa culegeti rasplata persistentei voastre in fata unei asemenea rezistente, care a fost in mod serios slabita de energia Luminii, ce vine in continuu. Indiferent de urcusurile si de coborasurile pe care le-ati intalnit pe cale, destinul vostru a fost mereu acela de a castiga aceasta infruntare cu Cei intunecati, deci nu este nimic de care sa va ingrijorati – voi sunteti cei victoriosi. In viitorul nu atat de indepartat, noi vom sarbatori impreuna si cat de tare ne vom bucura. Noi nu credem ca voi intelegeti pe deplin ce reusita magnifica va fi, si ce implicatii ample va avea. O multime de suflete depind foarte mult de deznodamant si ele se pregatesc sa se bucure.

Sunt SaLuSa din Sirius si va iubesc pe voi toti, pentru ca ati acceptat o asemenea incercare, care v-a doborat, dar careia nu i-ati cedat niciodata si ati revenit, aratand puterea Luminii si a Iubirii.



Multumesc SaLuSa
Mike Quinsey.


Website:
Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin
   

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio. The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

PUTIN WORLD ORDER




2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.



BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012



Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles




Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies




Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com