Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

luni, 10 decembrie 2012

10.12.2012SaLuSa 10-Decembrie-2012


Sperăm că fiecare persoană care este conştientă de importanţa datei de 12 decembrie se pregăteşte să primească noile energii. Infuzia de energie va influenţa pe fiecare în parte, insă este mai bine dacă luaţi măsuri pentru a o primi. În acest fel nu veţi ajuta numai propria înălţare, dar veţi ancora de asemeni energiile pentru ca şi ceilalţi să beneficieze incluzând planeta. Conştientizând şi concentrându-vă asupra noilor energii veţi simţi rezultatul acestor energii străbătându-vă corpul.O uşoară confuzie va fi normală şi un sentiment profund de pace şi calm vor fi resimţite.Bucuraţi-vă deoarece asta înseamnă că aţi fost ridicaţi la un nou nivel de conştiinţă.

Cei din jurul vostru vor simţi aceste noi energii pe care le emanaţi şi veţi vedea că cei mici sunt capabili să vadă lumina emanată de aura voastră. De asemenea veţi vedea că veţi atinge un nou nivel de calm care vă va permite să aveţi control absolut al emoţiilor. Şansa de a vă implica în emoţii negative este foarte redusă, în fapt voi veţi deveni un intermediar al transmutării acestor energii prin simpla voastră prezenţă. Până vă veţi obişnui cu noile energii veţi simţi o dorinţă irezistibilă de a-i îmbrăţişa pe toţi. Când simţi iubire pentru toate fiinţele vrei să împărtăşeşti această iubire cu ei.


Deocamdată însă, sunteţi împreună cu fiinţe care se află pe diferite nivele de evoluţie spirituală, însă imaginaţi-vă cât de minunat va fi când veţi fi numai cu cei de acelaşi nivel. Când vă veţi elibera complet din dualitate, Legea Atracţiei vă asigură această eliberare, viaţa va deveni o experienţă agreabilă şi relaxantă. De asemenea, odată ce Ascensiunea a avut loc, diferitele schimbări vor avea loc cu mare rapiditate, iar cei care se vor opune schimbărilor nu vor mai fi la acelaşi nivel cu voi. Precum ştiţi,a fost un an dificil pentru toţi cei care s-au implicat în aducerea schimbărilor, intriganţii ar fi trebuit să se retragă şi să permită cale liberă Ascensiunii. În schimb, ei s-au opus şi au refuzat în mod repetat să coopereze, încercând cu un ultim efort să distrugă progresul realizat până acum. Acum însă, amestecul lor nu este altceva decât o simplă neplăcere şi ei realizează că zilele le sunt numărate.

Noi, cei din Federaţia Galactică am luat în considerare fiecare opţiune când vine vorba de Ascensiune. Chiar dacă nu am reuşit să vă prezentăm suficiente realizări până acum, totul s-a desfăşurat precum a fost planificat astfel încât imediat după Ascensiune totul va merge strună. De această dată, totul se va efectua cu cărţile pe faţă şi vom avea grijă ca presa să transmit numai adevărul. Vor fi atâtea de dezvăluit şi atât de multe acţiuni vor avea loc peste tot pe glob, iar noi vom putea elimina rapid orice poluţie mai există pe cer, în ape şi pe uscat. De fapt, am ţinut poluarea sub control pentru o lungă perioadă de timp, dar nu am putut să o eliminăm complet din motive karmice. În curând vom fi liberi să lucrăm cu voi şi cu alţii de pe alte planete.

Schimbările pe care vă pregătiţi să le trăiţi vor elimina orice rămăşiţe ale conexiunilor cu vechile vibraţii şi cu vechiul paradigm.Ceea ce trebuie schimbat va trebui să se desfăşoare pe termen lung datorită cantităţii de muncă necesare.Oricum, lucrurile de primă necessitate, precum eliminarea sărăciei, găsirea de adăpost pentru cei ce nu au şi alte nevoi vor fi adresate prompt. În trecut, vieţile voastre au fost grele şi cu multe lipsuri, iar Cei Întunecaţi v-au împiedicat în mod deliberat să trăiţi în abundenţă şi bogăţie. Noul ciclu va aduce o nouă abordare a vieţii unde totul se va împărţi, nu va exista lăcomie ori corupţie ori sisteme care ar permite unora să profite de restul.

Va fi numai dreptate şi sinceritate în toate relaţiile şi serviciile vor fi plătite aşa cum trebuie. Adevărul a fost arareori folosit, însă în Noua Eră va fi ceva normal şi va deveni limpede când cineva nu va fi cinstit în totalitate. Deci, va fi o plăcere să întâlniţi alte persoane, ştiind că sunt de încredere ca şi voi. 2013 va fi un an al marilor progrese, deoarece tot ce este planificat va continua fără probleme. Odată începute aceste progrese şi voi veţi continua să avansaţi cu toate că va fi într-un ritm mai lent, dar veţi experimenta o continuă evoluţie în conştiinţă. Superconştiinţa este ţinta voastră. În curând, veţi avea suficient de multe schimbări cu care să vă obişnuiţi, astfel încât nu trebuie să vă preocupaţi cu viitorul îndepărtat.

Noi, împreună cu alte civilizaţii urmărim cu atenţie planeta voastră şi pe voi atât dintr-o perspectivă ştiinţifică cât şi dintr-un punct de vedere personal. Fiecare dintre voi este special şi a fost ales să experimenteze Ascensiunea.De exemplu, mulţi Lucrători ai Luminii au fost aleşi pentru a determina o configurare care va permite Luminii să-i învingă pe Cei Întunecaţi. Aţi fost minunaţi şi aţi dovedit că nu ne-am înşelat când am avut încredere în voi; amintiţi-vă că a fost respectat întotdeauna liberul vostru arbitru. V-am ajutat aşa cum şi alţii ar fi facut-o, dar în final doar voi deţineţi creditul a ceea ce aţi realizat.Cu timpul, veţi afla mai multe despre viaţa petrecută în dualitate şi despre multele vieţi în care aţi experimentat extremele.În curând, veţi lăsa totul în urmă pentru că, vorbind din punct de vedere karmic aţi plătit totul şi nu o veţi mai face după ce acest ciclu ia sfârşit.

Dragilor, doar pemiteţi lucrurilor să se deruleze ştiind că Ascensiunea va avea loc, iar voi veţi putea să lăsaţi grijile în urmă. Nevoile tuturor vor fi luate în considerare, toţi vor fi trataţi cu respectful cuvenit fiinţelor independente. Aveţi acum tot dreptul să fiţi emoţionaţi, deoarece sunt numai câteva zile rămase până când lucruri mari se vor întâmpla, lucruri pe care deja le ştiţi. Ştim că unii dintre voi încă sunt îngrijoraţi în privinţa sorţii prietenilor şi a membrilor de familie, dar permiteţi-ne să vă reamintim că fiecare fiinţă va fi exact în locul în care trebuie să fie în concordanţă cu înţelegerea pe care au avut-o înainte de a se încarna în această viaţă. Deasemeni, amintiţi-vă că nu veţi fi niciodată separaţi complet dacă există o legătură de iubire între voi.

Sunt SaLuSa de pe Sirius şi vă ofer tuturor iubirea mea.

Mulţumesc SaLuSa 
Mike Quinsey

Website: Tree of the Golden Light

 Traducere: Beatrice 

Originals and translations of Galactic Messages available atNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com