Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

luni, 2 aprilie 2012

02.04.2012

SaLuSa, 2 Aprilie 2012Daca am spune ca mingea se rostogoleste in ceea ce priveste schimbarile ar fi o afirmatie modesta, deoarece aceasta inainteaza de fapt cu o viteza fulgeratoare si intreaga munca de a aduce rezultatele la vedere este pe cale sa dea roade. Cei intunecati sunt coplesiti de viteza cu care aliatii nostri s-au miscat si i-au luat prin surprindere. In aroganta lor ei se credeau invincibili si acum sunt intr-o stare de panica. Noi le-am blocat caile de scapare si ei trebuie sa raspunda de crimele facute imptriva voastra. Plasa s-a inchis desupra membrilor la varf a Illuminatilor si pentru prima data ei nu pot sa corupa pe nimeni pentru a le da drumul. Asemenea evolutii cu greu vor mai putea fi tinute departe de mass media si fricile de repercursiuni in urma imprimrii adevarului isi pierd puterea. Deci puteti fi siguri ca o serie de evenimente se aduna rapid pentru dezvaluire si odata ce aceasta va incepe, nu va mai putea fi oprita.

Tot ceea ce va cerem este inca putina rabdare, cea pe care multi dintre voi ati prezentat-o de multi ani. Atunci voi veti vedea o explozie de evenimente cu care va fi greu sa tineti pasul. Totusi, pentru cei care au putine cunostinte prealabile despre ce s-a petrecut, noi speram sa putem face emisiuni, care sa fie difuzate si care vor fi iluminatoare. Cu siguranta ele vor fi aranjate atunci cand dezvaluirea a fost facuta si toate activitatile noastre vor fi duse la indeplinire cat mai deschis posibil. Zborurile prin preajma zonelor populate, spre a fi vazute de cat mai multa lume, vor fi spectaculare si va vor inalta spiritele, pe masura ce noi va vom acompania pe calea voastra spre Ascensiune. Tot ceea ce veti avea nevoie sa stiti va va fi oferit, spre deosebire de momentul prezent, cand oamenii vostri de stiinta au ascuns cunoasterea de voi. Ei stiu ca sistemul solar este in transformare si ca Soarele vostru este punctul focal al activitatilor ce sunt in desfasurare. N.A.S.A. a fost cel mai mare vinovat in a ascunde adevarul si in a elibera informatii false. Toate acestea se vor schimba repede in lunile care vor urma.


Regimul adevarului se va afla in varful listei noastre de schimbari, astfel incat in viitor voi veti stii ca veti putea avea incredere in informatia care va este oferita. Pentru prea multa vreme ati fost fortati sa traiti minciuna legata de propriul vostru loc in lume. Voi ati fost indusi in eroare total in ceea ce priveste drepturile voastre, care incet incet v-au fost luate, pentru a va lua odata cu ele si independenta. Inrobirea voastra a fost atent planuita si voi aproape ca v-ati aflat sub controlul total al Illuminati-lor. Totusi, Fortele Luminii nu au dormit si cu ajutorul Fiintelor din taramurile superioare, ele le-au oprit progresul si sunt pe cale sa va elibereze din stransoarea lor odata pentru totdeauna. A fi liberi inseamna sa experimentati un extraordinar sentiment de fericire si bucurie si sa nu mai trebuiasca sa priviti peste umarul. Amenintarile la adresa libertatii voastre vor fi total inlaturate, pentru ca voi sa va puteti trai vietile in pace.

Voi ati avut un lung parcurs pentru a atinge acest punct al evolutiei voastre si a fi prezenti in zilele de sfarsit ale dualitatii este cu adevarat un privilegiu. Puteti voi intelege cu adevarat ce perioada extraordinar de speciala este aceasta, ca in sfarsit sa incheiati ciclul atator si atator vieti in care ati raspuns la provocarile pe care vibratiile joase le-au pus inaintea voastra. Daca voi ati fi stiu macar prin ce ati trecut deja, voi ati simti o fericire incontrolabila pentru faptul ca aceasta calatorie se incheie. Va fi o perioada de sarbatorire si noi ne vom asigura ca va fi una pe care voi vi-o veti aminti pentru o lunga, lunga perioada de timp. Fericirea voastra se va amplifica cu cat aflati mai multe despre ceea ce va va asteapta.

Noi continuam sa monitorizam ce se petrece intre diferite tari, care se provoaca in mod constant intre ele la a avea reactii de razboi. Aceasta Dragilor este ceea ce a fost gresit pentru de atat timp cat a existat istoria voastra inregistrata. Este aproape mereu din cauza lacomiei si a fost promovat de catre Cei intunecati, care au luat controlul asupra anumitor tari, pentru a le jefui de resursele lor. Razboaiele au creat o conditie constanta de frica si voua nu vi s-a intentionat niciodata sa traiti in permanenta astfel. In sfarsit noi va putem spune ca bazele pentru o pace mondiala au fost puse si in scurt timp armele de razboi vor fi retrase si imobilizate. Totusi, aceasta va veni atunci cand noi ne vom alatura voua si atunci cand folosirea tehnologiei noastre va asigura ca odata ce o intelegere a fost facuta, toate tarile o vor respecta.


Federatia Galactica este o forta extraordinara a binelui in cadrul Universului. Exista si alte organizatii de o natura similara, insa a noastra este de o marime imensa, la care mai multe civilizatii sunt adaugate. In afara Universului vostru exista alte forme de viata, care calatoresc prin gaurile de vierme, pentru a intra in alte Universuri, in principal din motive de explorare. Ele sunt verificate de catre noi si li se permite sa ramana doar atat timp cat nu prezinta o amenintare pentru alte forme de viata. De multe ori civilizatii avansate si-au propus sa cucereasca alte planete, insa voi ati fost protejati de catre noi, pentru ca Pamantul a fost in afara hotarelor lor. Altfel voi nu ati fi avut nici un fel de mijloc de a preveni o cucerire si a fi inrobiti. Viata in vibratiile joase a fost o experienta pe cinste, incarcata cu tot felul de pericole, acesta fiind motivul pentru care voi ati invatat foarte repede cum sa supravietuiti.

In viitor alte civilizatii vi se vor adresa voua pentru a le ajuta in experientele lor. Ceea ce cunoasteti din experienta directa este de nepretuit si voi veti fi cautati din acest motiv. Astfel cu totii progreseaza prin impartasirea si ajutarea reciproca, pentru ca cu totii sunt pe aceeasi cale de intoarcere catre Sursa, cea din care toata viata a venit. Deci de la a experimenta adancurile separarii, voi va veti muta in Unicitatea in care cu totii se ajuta intre ei. Atunci cand Maestrii se vor reintoarce voi veti invata mai multe despre taramurile superioare si cum voi va trebui sa va adaptati la cerintele necesare pentru a trai in ele.

Mama Pamant continua sa isi realizeze propriile sale actiuni de a curata planeta si noi suntem activi in numele sau. Este un fapt fericit ca voi ati inaltat vibratiile, deoarece altfel acel nivel de negativitate a fost simtitor redus. Aceasta a insemnat ca energiile intunecate au fost eliberate din multe zone, facand munca Mamei Pamant mai putin inclinata spre a cauza orice fel de probleme majore populatiei de pe ea. De asemenea noi avem modalitati de a prezice cu exactitate cand evenimentele v-ar putea pune in pericol si veti putea actiona in consecinta. Voi nu veti fi lasati sa faceti fata unor asemenea evenimente singuri.

Eu sunt SaLuSa din Sirius si va transmit iubirea mea voua tuturor, pentru a va ajuta la inaltarea voastra si in progresul vostru spre Ascensiune.

Multumesc SaLuSa
Mike Quinsey.


Website:
Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin
   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com