Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

vineri, 13 aprilie 2012

11.04.2012

SaLuSa, 11 Aprilie 2012Pe masura ce vestea despre schimbari se raspandeste, cu atat mai multi dintre voi asteptati cu nerabdare primele recunoasteri ale acestora prin mass media. De asemenea detaliile faptelor eroice ale aliatilor nostri si ale Federatiei Galactice au devenit cunoscute si prin urmare si mai multi dintre voi au o credinta ferma in rezultatul care este urmarit. Pana la urma, a devenit foarte evident ca, daca nu se vor produce schimbari, Omul s-ar afunda si mai mult in mizerie si in cele din urma si in uitare. Aceste schimbari sunt accelerate prin interventia noastra si intentionam sa ne asiguram ca Ordinele Divine sunt urmate si ceea ce va urma se va concretiza in inlaturarea Celor intunecati. Ramane doar sa fie arestati cei care exercita cea mai mare parte a puterii, pentru ca Illuminati sa nu mai poata functiona ca o unitate de sine statatoare.


Toate sunt la locul lor pentru o intreaga serie de evenimente, care vor fi atat de intense, incat voi veti fi sub o mare presiune in a tine pasul cu ele. Ceea ce dorim sa putem face este sa tinem mase ale voastre bine informate, pentru ca sa nu fie nici un fel de neintelegere in legatura cu intentiile noastre. Unii oameni cu asteptari si dorinte religioase nu ne vor accepta, pentru ca ei vor vedea sosirea noastra ca fiind diferita de cea care li s-a spus sa astepte. Intr-adevar, unii au lasat sa se inteleaga ca noi suntem in alianta cu Diavolul. Noi dorim sa dizolvam aceste sentimente si indoieli, deoarece noi suntem iubitori de Dumnezeu si va ajutam cu scopul de a va scoate din robie.Noi toleram diferitele voastre credinte, insa in final vor fi doar doua linii temporale. Una va fi catre Ascensiune, atunci cand va veti apropia de natura voastra divina si o alta va fi o continuare a ceea ce deja experimentati. Noi vom folosi fiecare oportunitate de a face adevarul cunoscut despre viitorul vostru si el nu poate fi schimbat, decat cu exceptia ca voi puteti sa alegeti. Noi nu facem nici un fel de presiune asupra nici unui suflet, insa noi vom aduce dovezi ale misiunii noastre si ele vor fi sustinute de catre maestrii, atat cei de pe Pamant, cat si de cei care nu sunt de pe Pamant. Sunt atat de multe care v-au fost oferite ca si adevar, si totusi o mare masura dintre acestea au fost distorsionate cu buna stiinta sau a fost transformat intr-un neadevar flagrant, astfel ca raul facut trebuie indreptat. In trecut voi ati fost obedienti stapanilor vostri, fara sa fiti constienti de intentiile lor malefice. Totusi, voi ati intrat acum intr-o perioada de inaltare si cu nivelele mereu in crestere ale constiintei, sunteti mai capabili sa manifestati discernamant. Adevarul va purta o energie, care il va identifica in consecinta si el va reactiona cu intuitia voastra, care este cel mai de incredere prieten al vostru.


Firesc, voi veti dori de asemenea deovezi ale declaratiilor noastre in ceea ce priveste istoria voastra. Aceasta nu prezinta nici o problema pentru noi, pentru ca va vom prezenta toate dovezile relevante, pana acolo in a va prezenta ce este pastrat in inregistrarile Akashice. Tot ceea ce s-a petrecut vreodata poate fi readus din nou, inclusiv, spre exemplu Marele Potop si momente marcante similare din istoria voastra. Arca lui Noe este o poveste minunata, care este invaluita in mit, insa noi vom clarifica lucrurile. Sunt multe astfel de exemple si noi deja ne-am pregatiti cursurile de instruire. Deci clar, noi suntem emotionati de perspectiva de a comunica cu voi la asemenea nivele.


Pana ce vom putea sa va contactam in mod direct si conversa cu voi, este cel mai bine ca voi sa mergeti mai departe ca si pana acum si sa nu fiti distrasi de ceea ce anticipati din partea noastra. Lasati lucrurile sa decurga firesc si sa se petreaca la momentul lor firesc, stiind ca viitorul vostru este acum asigurat. Desigur ca voi doriti sa va fixati atentia asupra Ascensiunii si in perioada care a ramas voi veti fi bine informati despre ce trebuie sa faceti. In esenta trebuie sa va asumati o pozitie in care sa ramaneti calmi in timp ce o intensa activitate are loc in jurul vostru. Voi Lucratorii intru Lumina sunteti baza noastra pe Pamant si sunteti cei mai importanti pentru munca noastra. Urmati-va inima si voi va veti simti in siguranta si calmi, indiferent de ce se va petrece. Ceea ce este mai bun urmeaza sa vina si odata cu arestarile Celor intunecati orice ultima interferenta va fi oprita.


Amintiti-va Dragilor, ca intregul Pamant raspunde de asemenea la influxul energiilor inalte. Mama Pamant doreste cu ardoare sa scape in sfarsit de energiile joase, care i-au cauzat atata durere si intristare. Pana acum nu a existat nici un motiv pentru care sa se realizeze o purificare care sa rezulte in evenimente catastrofale si noi nu anticipam ca aceasta va trebui sa se schimbe. Totusi, mama Pamant se transforma si se adapteaza la noile energii care o patrund. Vor fi prin urmare unele repercursiuni, insa noi vom monitoriza indeaproape asemenea eventuale evenimente. Noi putem contribui la a diminua efectele lor asupra voastra si noi am facut aceasta de o lunga perioada de timp.


Voi sunteti acum aproape de a experimenta rezultatele activitatilor noastre si inainte sa treaca prea mult timp stirile vor sosi prin intermediul mass mediei voastre. De fapt a inceput deja, insa intr-o maniera restransa, in timp ce noi dorim sa vedem o acoperire la nivel mondial a acestui subiect. In viitorul apropiat noi ne vom implica spre a ne asigura ca lucrurile vor merge in aceasta directie si noi vom fi ocupati in mod direct cu punerea in functiune a mijloacelor noastre proprii de a va aduce aceste stiri voua. Noi dorim ca voi sa va bucurati de avantajele noilor tehnologii cat mai repede cu putinta si sa va puna pe calea spre o noua existenta, care va fi in faza cu inaltarea voastra in dimensiunile superioare. Voi sunteti pregatiti sa faceti un asemenea salt si ati fost familiarizati cu aceste idei, pentru ca voi sa primiti aceste schimbari cu usurinta.


Faptul ca timpul continua inca sa se accelereze este observat de mai multi dintre voi si este chiar evident ca ceva major urmeaza sa se petreaca. Desigur, cei care cititi mesajele de contact sunteti foarte constienti de motivele din spatele acestui fenomen. (Ceea ce se petrece este ca, n.t.) Voi lasati vechile vibratii in urma, deoarece ele nu mai sunt corespunzatoare pentru Fiintele Galactice, care sunteti pe cale sa deveniti. Din vremurile Evului Mediu voi ati surmontat cele mai crunte conditii si totusi Lumina voastra a stralucit. Nu doar atat, voi ati raspuns in asa fel incat voi ati trecut dincolo de abilitatea Celor intunecati de a va controla. Voi ati strigat tare si rapicat cerand libertate si ati facut pasii necesari, care au adus-o la voi. Voi nu mai puteti fi tinuti in sclavie, decat daca voi permiteti aceasta.


Eu sunt SaLuSa din Sirius si de fiecare data cand las un mesaj stiu ca el este primit cu bucurie si aceasta ajuta sa va poarte pana in punctul in care in sfarsit voi vedeti rezultatele activitatilor noastre. Aliatii nostri se apropie de sfarsitul misiunilor lor si cu aceasta nu va mai dura mult pana ce situatia pe Pamant sa fie potrivita pentru ca dezvaluirea sa fie facuta. Fiti siguri ca noi suntem pregatiti pentru acest eveniment si il vom aduce inainte cu cea mai apropiata oportunitate. Va multumim pentru ca sunteti atat de rabdatori si Dumnezeu sa va binecuvinteze pe voi toti.


Website: Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin
   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com