Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

vineri, 25 mai 2012

23.05.2012

SaLuSa, 23 Mai 2012Ascensiunea are loc deja de multi ani, atat cat sa nu va copleseasca. Ea a crescut in intensitate cu blandete si voi acum recunoasteti diferenta pe care acest lucru o face pentru voi. Ea este in multe moduri un proces delicat de ridicare a vibratiilor voastre, pentru ca voi gradat sa puteti absorbi din ce in ce mai mult. Prea multa energie eliberata prea curand ar fi putut dauna procesului, suparandu-i pe cei ce raspund mai greu. Ea afecteaza toate sufletele intr-un fel sau altul, acesta fiind motivul pentru care unii au simtome, pe care ei le-au atribuit gresit functionari deficitare a unuia dintre sistemele trupului.

Acum poate ca intelegeti de ce la data de 21 Decembrie 2012, influxul intens de energie datorat alinierii Soarelui vostru si a Marelui Soare Central, ii va ”separa” pe cei care sunt pregatiti sa ascensioneze de cei care nu sunt. Alegerea ca intotdeauna va apartine, insa nu va ingrijorati daca sunteti printre cei care doresc sa ramana in dimensiunea voastra actuala. Aceasta nu va face nici o diferenta asupra evolutiei voastre pe termen lung, deoarece oportunitati de a ascensiona vor mai veni periodic. Intr-adevar, daca va hotarati asupra acestui lucru, prin vointa pura si intentie voi ati putea ascensiona individual oricand.


Dumnezeu a facut planul de eoni de timp, care asigura ca acest ciclu se incheie intr-un triumf pentru cei care cauta sa se reintoarca la Lumina. De-a lungul multor vieti in vibratiile joase din Universul vostru, voi ati iesit din experientele pamantesti mult mai puternici decat ati fost atunci cand ati coborat in ele. Voi nu ati fi neaparat fericiti sa priviti in urma la unele dintre vietile voastre, pentru ca evolutia voastra v-a purtat prin niste experiente foarte negative. Dupa toate probabilitatile voi nu v-ati mai recunoaste ca cei care sunteti in prezent. Aceasta oricum nu este necesar, insa, fara indoiala, daca voi insistati totul va va fi revelat din informatiile pastrate in inregistrarile Akashice.

Fiecare viata a fiecarui suflet este inregistrata si evident, cele care v-au inaltat sunt cele care sunt considerate cele mai importante. Tineti minte ca de-a lungul multor voastre vieti, pe masura ce voi evoluati, sunteti suma tuturor experientelor voastre. Nimic nu este vreodata lipsit de valoare pentru voi, acesta fiind motivul pentru care voi aveti un plan al vietii. Voi alegeti din ceea ce aveti nevoie pentru a va continua evolutia si capuri mai intelepte decat ale voastre va sunt mereu la indeman, spre a va sfatui ce este cel mai bine pentru voi.

Ingerul Pazitor va ramane in mod firesc cu voi viata dupa viata si aceste este modalitatea lui/lor de a va sluji pe voi si pe Dumenzeu. Ei va respecta, insa in acelasi timp va ghideaza prin orice experiente neplacute voi ati putut sa alegeti sa treceti. Nu este in interesul vostru cel mai mare sa le evitati experientele respective, pentru ca ele doar se vor repeta apoi din nou. Invatati orice este ceea ce aveti nevoie sa intelegeti si voua nu vi se va mai cere, in mod normal, sa mai treceti prin aceleasi experiente din nou.

Multi dintre voi, sa spunem asa, deja ati ajuns la sfarsitul drumului vostru acum si voi veti stii aceasta intuitiv. Perioada voastra finala pe Pamant va fi cu claritate sub controlul vostru si ea va trece chiar cu usurinta, in timp ce voi experimentati pacea interioara. Aceasta vine din cunoasterea faptului ca voi v-ati atins telurile si ati fost capabili sa rupeti legaturile pamantesti, care nu va mai servesc. Intr-adevar, pentru cei care nu s-au eliberat total de asemenea legaturi, cu cat mai mult continua, cu atat mai mult veti vedea ca nu mai au nici un fel de atractie pentru voi.

In aceasta perioada, in care unele dintre cele mai uluitoare evenimente vor avea loc, noi privim spre Lucratorii nostri intru Lumina pentru ca ei sa ii ajute pe cei carora le va fi frica de ce se petrece. Pentru o vreme va parea ca totul este pe cale sa intre in colaps si in parte, aceasta este ceea ce se va petrece. Totusi, totul a fost anticipat si planuit ca o modalitate pentru voi sa scapati de tot ceea ce va sta in calea unei incheieri linistite a ciclului. Raspunsurile intrebarilor voastre noua ne sunt cunoscute si impreuna cu aliatii nostri, totul se va avea grija de toate aspectele intr-o scurta perioada de timp. Acesta este tipul de informatii de are oamenii vor avea nevoie si noi in curand ne vom adresa lumii, pentru ca cu totii sa ne auda vocile.

Vor fi o serie de revelatii, care in diferite moduri va vor soca pe voi toti, pentru ca indiferent de cat de pregatiti voi credeti ca sunteti, este aproape sigur ca ele vor merge si mai adanc. Unele dintre afirmatii vor fi absolut de necrezut si pline de detalii, care nu sunt oferite pentru a satisface curiozitatea oamenilor, ci pur si simplu pentru a atrage atentia asupra crimelor atroce, care au fost facute impotriva voastra. Aceasta va explica multe din ceea ce v-a derutat de-a lungul timpului si fara indoiala va va permite sa intelegeti de ce atat de multe crime au trecut nepedepsite pentru ultimii aproximativ 50 de ani. Intr-adevar, voi ati putea sa va reintoarceti in perioada celui de Al Doilea Razboi Mondial si sa va intrebati de ce atat de putini dintre oamenii de la varf au fost chemati sa raspunda pentru crimele lor impotriva Umanitatii. A fost o intelegere secreta Dragilor, in care a existat un interes mai mare intre marile puteri de a captura informatii, prin a permite criminalilor sa se alature lor, in loc ca acestia sa fie adusi in fata justitiei.

Nu conteaza cu cat de mult timp in urma au fost realizate crimele sau ca dovezile au fost distruse, deoarece noi ne putem intoarce in timp pentru a le recupera. Nu exista nici o scapare de justitie si de adevar, si orice altceva in afara adevarului poate identificat pentru ceea ce este. Aceasta nu se doreste sa va sperie, insa veti trece prin aceleasi conditii atunci cand o recapitulare a vietii voastre va avea loc (a se vedea cazurile de moarte clinica, in care sunt raportate aceste episoade, in care sufletul, care tocmai a parasit trupul fizic, are parte de o recoapitulare detaliata a ultimei incarnari, n.t.). Voi nu va puteti macar minti pe voi insiva, asa cum unii fac pentru a se convinge ca faptele sunt diferite de ceea ce ele sunt in realitate. Voi nu v-ati dori nimic altceva mai putin, pentru ca altfel cum sa invatati, decat din greselile voastre. Voi le faceti cu totii si ele nu sunt tinute impotriva voastra, ci pur si simplu ele sunt inregistrate ca si experiente.

Noi am spune sa savurati minunatele experiente pe care voi le-ati avut pe Pamant, pentru ca voi poate ca nu veti mai intalni unele la fel ca acestea vreodata. Trecerea uneori de la o extrema la alta este ceea ce amplifica profunzimea experientelor voastre. In viitor vietile voastre vor fi mai stabile si cu greu vor fi orice extreme, decat daca voi alegeti sa fie. Aventurile vor fi modul vostru de viata si va vor da o mare implinire. Si totusi, indiferent de cat de departe veti calatori, cei pe care ii iubiti vor fi decat la un gand distanta si cu ajutorul calatoriilor instantanee prietenii sunt usor de vizitat.

Eu sunt SaLuSa din Sirius si pot vedea probabilitatile care se afla inaintea voastra si este minunat sa fi capabil sa raportezi ca voi ati invins intr-o buna zi. Toate se vor petrece asa cum ati fost condusi sa credeti, insa, aproape sigur, cu mult mai bine decat voi va puteti imagina.
Iti multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin
   Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com