Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

luni, 28 mai 2012

28.05.2012






SaLuSa, 28 Mai 2012



Pentru sufletele care abia s-au trezit, realitatea lor a fost spulberata si pentru o vreme ei se agata de ceea ce ele credeau ca este adevarul. Este important ca ele sa realizeze ca schimbarile care vor veni nu trebuie sa fie privite ca ceva de care sa le fie teama. De asemenea nu este foarte tarziu pentru a-si transforma tiparele de gandire, pentru a le permite nivelelor lor de constiinta sa fie inaltate si sa se plaseze pe calea spre Ascensiune. Aceasta nu tine neaparat de cat de multe stiti, deoarece evolutia are loc din a trai din inima si nu prin ego. Fiti umili si vedeti-va in fiecare suflet si tratati-le asa cum ati dori voi sa fiti tratati. Una dintre slabiciunile pe care oamenii le au este sa aiba prejudecati la adresa celorlalti si daca voi puteti sa lucrati la a nu le mai avea, veti fi calatorit deja o lunga cale spre a va inalta. 





Dumnezeu are suficient cat sa ajunga pentru fiecare suflet, insa el v-a lasat pe voi sa alegeti, daca voi vreti sa ascensionati sau sa va continuati experientele in cea de a treia dimensiune. Pare sa nu fie asa, insa voi toti ati avut aceleasi oportunitati de a va schimba cursul vietii voastre. Totul se rezuma la a dori sa va transformati si la a va asuma responsabilitatea pentru propria voastra evolutie spirituala. Odata ce luati acea decizie voi nu veti mai calatori niciodata singuri, insa acel ajutor este pierdut daca voi nu depuneti efort in a va stabili un tel. Timpul este scurt si foarte curand vor fi mari revelatii despre adevaratul scop al vietii si cel mai important, stabilirea adevarului despre Singurul Dumnezeu al Universului vostru. Dumnezeu nu este proprietatea unei singure religii, ci este Dumnezeu pentru fiecare suflet si fiecare este o scanteie divina de sine statatoare. Intregul tel al multelor voastre vieti este de a experimenta si de a reveni la Dumnezeul Ultim (eng. The whole purpose of your many lives is to experience and take it back to the Godhead, n.t.). Din moment ce voua vi s-a oferit liberul arbitru pentru a face aceasta, Dumnezeu nu va bate si nu va pedepseste si El permite Legilor Universului sa aplice invataturile necesare, care va vor ajuta sa treceti peste multele greseli, pe care voi le-ati facut. 




Dragilor, asteptarea voastra aproape a luat sfarsit, pe masura ce aranjamentele finale sunt facute pentru a se merge mai departe cu arestarile Illuminiti-lor. Va fi si o oarecare operatiune militara, insa prezenta armatei este acolo doar pentru a-i ajuta pe aliatii nostri, daca ei intampina o rezistenta violenta. In ceea ce ne priveste, activitatile sunt planuite a fi non-violente si a avea sustinere legala si fiind intarite de Legea Martiala. Macar de atat, multi dintre voi sunteti constienti, pentru ca tineti pasul cu stirile primite din partea multelor noastre surse de incredere. Totusi, ca intotdeauna, discretia este ceruta, pentru ca adevarul va fi mereu contracarat cu dezinformare sau negare de catre cei care au credinte diferite. Odata ce noi vom putea vorbi liber cu voi, voi veti acepta curand mesajele noastre, pentru ca voi veti stii intuitiv ca ele sunt adevarate. Din moment ce noi ne aflam in contact, de la mijlocul anilor 1900, nu se poate spune ca noi am aparut brusc in vietile voastre. Prin noi si prin diferite societati spirituale noi am fost aici, am spart gheata, care ascundea adevarul. 


Este dorinta noastra ca un efort suplimentar sa fie depus de catre cei care se afla in varful de lance al avangardei spirituale, sa faca tot eea ce le sta in putere, pentru a raspandi vestea schimbarilor care stau sa se petreaca. Oamenii vor auzi de anumite aspecte fara a fi suficient de informati, incat sa evite frica. Evident, ei vor avea multe intrebari si aici este locul in care voi puteti interveni si in care sa fiti de un mare ajutor. Schimbarile fizice sunt necesare, insa ele nu vor fi pe atat de catastrofice, pe cat profetiile initiale sugerau. Ele au fost facute in conformitate cu posibilitatile care existau la acel moment. Noi suntem bucurosi sa va informam ca nivelele de constiinta s-au inaltat atat de mult in ultima vreme, incat schimbarile fizice vor fi cu mult mai blande. Dupa cum noi v-am sfatuit mereu, si vom repeta sa o facem, daca va ingrijorati de pozitia pe care voi o aveti, ramaneti in tacere pentru o vreme si clarificati acest aspect cu Sinele vostru Superior.


Pana la schimbarile guvernamentale voi nu puteti sa aveti incredere in rapoartele oficiale, pentru ca ele sunt inca influentate de cei care doresc ca voi sa ramaneti in intuneric. O ilustrare perfecta a acestui fapt este negarea recenta a Guvernelor SUA legata de noi si de navele noastre, cu toate ca noi ne-am intalnit cu ei cu multe ocazii. Totusi, aceasta face o mica diferenta pe termen lung , pentru ca atunci cand momentul este potrivit, noi ne vom asigura ca anunturile oficiale, care vor recunoaste prezenta noastra, vor fi facute. Aceasta va semnala inceputul unei asocieri apropiate intre noi si voi, care va continua pana dupa Ascensiune si in urmatorul ciclu al evolutiei voastre. Cu ajutorul aliatiilor nostri, noi punem fundatia pentru inaltarea voastra in dimensiunile superioare. Voi deja aveti un picior in ele si pe masura ce voi va ridicati vibratiile voastre, ele vor conduce cu usurinta la schimbari. De fapt, voua nu vi se va lua nimic, care sa nu fie inlocuit cu ceva mai bun. Tineti minte ca telul ultim este sa reveniti la a fi Fiinte Galactice. 


In unele moduri este mai bine ca voi nu aveti amintiri instantanee ale vietilor voastre anterioare, pentru ca aceasta probabil v-ar preocupa in timp ce voi ar trebui sa va concentrati asupra viitorului vostru. Mai mult, voi nu v-ati recunoaste neaparat ca aceeasi persoana care sunteti astazi, pentru ca voi ati evoluat si acum sunteti mai mult de partea Luminii. Doar imaginati-va cata experienta ati castigat si cum ea v-a modelat in persoana care sunteti in prezent. Nu va ingrijorati daca inca mai aveti bagaje de care sa va eliberati si folositi-va autocontrolul pentru a le depasi. Daca voi aspirati sa va inaltati, voi nu veti fi niciodata lipsiti de ajutor, chiar daca voi nu sunteti constienti de el. Ingeri si Ghizi va insotesc prin lumea fizica si ei fac tot ceea ce pot, pentru a se asigura ca voi va duceti la implinire planul vietii voastre. Voi va puteti ajuta pe voi insiva prin a le recunoaste prezenta si prin a-i invoca, daca aveti nevoie de ajutorul lor, pentru ca ei nu pot sa “intervina”, decat daca voi faceti aceasta. Exista exceptii, cum ar fi de exemplu atunci cand sunteti in pericol, lor li se permite sa va ajute sa treceti prin asemenea dificultati. Aceasta cu siguranta se aplica atunci cand viata voastra este amenintata si inca nu a sosit timpul ca voi sa parasiti Pamantul. Este aproape sigur ca multi dintre voi ati trecut prin unele pericole, fara a realiza macar cum ati facut aceasta si probabil ati lasat totul pe seama norocului sau a purei coincidente. 


Eu sunt SaLuSa din Sirius si puteti vedea acum cat de importanti sunteti pentru noi si cum voi sunteti ghidati in siguranta spre incheierea acestui ciclu. Poate suna ciudat ca voi, in timp ce traiti in dimensiunile joase, Universul depinde de voi, pentru a ajunge la vremurile de pe urma prin Ascensiune. El asteapta marea realizare a Omului si ascensiunea sa in taramurile superioare, locul care este intotdeauna casa voastra cea adevarata. Vorbind despre Federatia Galactica, eu va pot spune ca noi va iubim pe voi toti si noi va vedem ca Sinele vostru Superior, fara pata, aflandu-va in Lumina pura a Iubirii. 




Iti multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin
   



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER




2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.



BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012



Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles




Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies




Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com