Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

joi, 8 noiembrie 2012

07:11:2012SaLuSa, 07 November 2012

Entuziasmul e mare anticipând săptamânile care urmează deoarece primii paşi spre Ascensiune se conturează odată ce Obama işi va menţine poziţia de lider în Campania de alegeri prezidenţiale. Totul depinde de rezultat însă cetăţenii nu se mai lasă păcăliţi de măscăricii opoziţiei. Ei recunosc în Obama dorinţa de a lucra pentru cetăţeni şi deasemeni îi văd realizările în ciuda celor care încearcă să le dezmintă. Vremurile s-au schimbat şi oamenii s-au trezit la realitate fiind acum mult mai intuitivi când işi aleg conducătorul. Deasemeni se face simţit un sentiment puternic de schimbare care vă va conduce către Noua Epocă.
 Normal, că o dată cu noile schimbări vor urma explicaţiile pentru ca oamenii să înţeleagă ceea ce se întâmplă şi de ce.Este important să le câştigăm suportul pentru a asigura o tranziţie uşoară dinspre vechiul paradigm. Acesta va trebui să dispară, iar ceea ce este necesar pentru a-l înlocui este deja pregătit de o perioadă îndelungată de timp. Sarcinile au fost îndeplinite ca urmare a muncii minunate a Lucrătorilor Luminii şi totul se va desfăşura cu uşurinţă de acum încolo pentru că cei Întunecaţi au fost îndepărtaţi şi nu mai pot interveni. Influenţa lor este mult şubrezită şi împreună cu aliaţii noştri ne vom asigura că nu pot reveni la putere. Noi nu ne îngrijorăm în privinţa timpului aşa cum o faceţi voi deoarece ştim că totul va fi bine şi Ascensiunea va avea loc aşa cum v-a fost promis.
 Vă sugerăm ca de acum încolo să observaţi ceea ce va declara Obama deoarece veţi începe să vedeţi primele semne că acum poate lua măsurile corecte nestinjenit. Până acum a fost împiedicat tot timpul şi chiar discreditat atunci cînd a luat decizii care au fost în folosul cetăţenilor. Dar dacă adevăratul Obama este lăsat liber veţi vedea cît de rapid vă va conduce în direcţia dorită. Deşi dualitatea este terminată câţiva indivizi, izolaţi încă mai încearcă să joace ultima carte. Oricum, odată izolaţi puterea le este redusă substanţial. Este încurajator să vedem că s-au format multe grupuri de Lumină care transformă energiile negative.
Totul nu se termină odată ce treceţi de Ascensiune deoarece evoluţia voastră va continua şi vă veţi ridica din ce în ce mai sus. Epoca de Aur va fi o experienţă minunată şi viaţa vă va fi foarte diferită comparativ cu cea pe care aţi trăit-o în dualitate. A fi fericiţi şi plini de voioşie doar pentru că trăiţi nu vi s-a întâmplat prea des. A avea credinţă şi încredere deplină în cei din jur va fi ceva normal atunci când veţi realiza că toţi cei din dimensiunile superioare sunt spirite de Lumină. Iar Lumina pe care o veţi emana vă va face văzuţi de toţi ceilalţi. Veţi spune numai adevărul pentru că altfel  vă veţi da de gol dacă încercaţi să minţiţi. 
Dragilor, aţi parcurs un drum foarte lung din momentul în care aţi coborât în vibraţiile joase. Timpul a încetinit şi a părut o eternitate până aţi reuşit să va ridicaţi din nou. Totuşi, chiar şi atunci când aţi fost în adâncurile intunecate aţi păstrat scânteia lui Dumnezeu înăuntrul vostru şi nu v-aţi deconectat niciodată complet de la sursă. Aţi ştiut că va fi dificil, dar deasemeni aţi ştiut că nu aţi fost abandonaţi niciodată de Dumnezeu şi că vă veţi întoarce spre Lumină. Mulţi recunosc acest fapt şi sunt pregătiţi pentru Ascensiune şi viaţa in a cincea dimensiune ori chiar mai sus. Veţi vedea că veţi fi acolo unde sunteţi îndreptăţiţi să fiţi, dar veţi putea să circulaţi liber în dimesiunile mai joase.
 Da, ştim că Dezvăluirea va avea un mare impact când ne vom întâlni în sfârşit. Totuşi rămâne în continuare un eveniment care trebuie planificat cu mare grijă pentru a minimaliza posibilitatea unor efecte negative asupra oamenilor. Frica v-a fost sădită atât de adânc de Iluminaţi de-a lungul mileniilor, însă încet, încet noi reuşim să câştigăm încrederea oamenilor. Neavând nici o dovadă că noi, cei din Federaţia Galactică a Luminii, prezentăm vreun pericol, am reuşit să dărâmăm urzeala de minciuni despre noi.Într-adevăr mulţi dintre voi aţi citit despre acţiunile noastre legate de stoparea forţelor beligerante de a porni un nou război mondial.
 Cu mulţi ani în urmă i-am abordat pe liderii voştri influenţi pentru a ne oferi ajutorul în instituirea păcii, dar am fost respinşi. De atunci, în urmă cu circa 70 de ani, am revenit frecvent pentru a reînnoi oferta noastră, dar am fost refuzaţi de fiecare dată. Punctul de cotitură pentru voi l-a constituit Convergenţa Armonică din 1987, când foarte mulţi dintre voi aţi răspuns chemării de unificare. Rezultatul a fost cât se poate de pozitiv schimbând cursul civilizaţiei umane. De atunci încoace v-aţi pregătit de Ascensiune cu mult success. Vă putem oferi tot ajutorul de care aveţi nevoie, însă în final voi decideţi  care va fi rezultatul. Liberul arbitru are întotdeauna prioritate, iar noi respectăm asta.
 Mai devreme sau mai târziu aceia care deabia se trezesc vor auzi despre schimbările care vor veni şi vor avea nevoie de ajutorul celor care sunt suficient de informaţi. Acela este momentul în care veţi putea împărtăşi din cunoştiinţele pe care le aveţi. Dacă veţi răspunde la întrebări cu informaţii minime îi veţi ajuta să progreseze. Prea multe informaţii deodată pot fi copleşitoare şi pot anula în fapt încercarea de a ajuta. Fie că vine de la o sursă ori de la alta, nici o fiinţă nu va putea spune că i s-a refuzat dreptul de a afla detalii despre Ascensiune. Deşi timpul rămas este scurt, vom încerca tot posibilul  de a prezenta tuturor cât mai multe informaţii.
Odihniţi-vă şi bucuraţi-vă de ultimele zile care vor fi emoţionante şi pline. Permiteţi-le celorlalţi să-şi descopere propriul drum către Ascensiune ori un drum alternativ şi acceptaţi că decizia le aparţine. Va fi o alegere intuitivă din partea lor şi ca atare le va satisface nevoile personale de viitor şi nu va fi rezultatul îndrumării altora. Acum nevoile personale au prioritate, deci nu ezitaţi în a vă ghida după propria intuiţie. Dacă sunteţi pregătiţi de Ascensiune, o veţi face şi amintiţi-vă, nu va fi din pură întâmplare, ci pur şi simplu pentru că v-aţi cîştigat acest drept.
Sunt SaLuSa de pe Sirius şi numărăm zilele rămase până la începerea ultimelor etape ale misiunii noastre. Vă iubim şi vă vedem pentru ceea ce sunteţi, suflete minunate.
Mulţumesc SaLuSa 
Mike Quinsey


 Traducere: Beatrice 

 

SALUSA LANGUAGES
· Arabic
· Danish
· Dutch
· Chinese
· English
· Farsi
· German
· Hebrew
· Korean
· Latvian
· Polish
· Russian
· Spanish
· Swedish
· Turkish


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com