Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

luni, 15 octombrie 2012

12:10:2012SaLuSa, 12 Octombrie 2012


Noi ca şi voi am trecut prin amânări dar atâta timp cât putem să ne completăm sarcinile plănuite nu suntem prea îngrijoraţi. Putem să ne adaptăm cu uşurinţă la diferitele situaţii cu care ne confruntăm dar pentru voi este mai frustrant pentru că nu vă putem da nimic mai mult decât detaliile simple a ceea ce se întâmplă.


Urmărindu-vă  activităţile putem spune că sunt multe grupuri care încurajează instaurarea libertăţii şi aceasta accelerează sfârşitul Clicii, iar noi vom fi prezenţi  pentru a-îi impinge spre uitare şi ca să ne asigurăm că nu vor mai reprezenta o ameninţare pentru voi ori pentru noi.
 Acela va fi semnalul pentru noi să mergem cu viteză maximă înainte. Prăbuşirea economiei mondiale este iminentă şi nu poate fi evitată. Ceea ce vedeţi acum sunt ultimele încercări disperate ale celor Întunecaţi de a se agăţa de ceea ce încă mai au, dar puterea li se reduce cu repeziciune.
Unele guverne pe care le-am contactat sunt pregătite să coopereze şi să se implice în schimbările care vin, în timp ce altele ezită şi încearcă să menţină vechiul sistem. Adevărul este că oricât ar încerca să înpiedice aceste schimbări, ele vor veni iar guvernele nu vor avea de ales, ci vor trebui să participe. Nu contează ce credinţă politică îmbrăţişează, ca toate celelalte ţări, ele vor trebui să accepte schimbarea.
Soluţiile pe care noi le oferim pentru a vă învinge problemele sunt singurele care vor permite rezultate rapide.Ele vor menţine neplăcerile la scară redusă şi înţelegând nevoia lor, aceasta va garanta că planurile sunt bine  susţinute.
Schimbările vor atrage oamenii împreună şi, cu încetarea războaielor, vor aduce pacea pe Pământ. Aceasta va ajuta la mărirea încrederii între ţări iar graniţele care există între unele dintre ele vor dispărea. Odată acel nivel de cooperare atins schimbările rămase vor avea loc foarte rapid.
Industria de armament şi toate celelate aspecte legate de forţele militare  vor fi dezmembrate, dar cu timpul Forţele Păcii le vor înlocui şi vor acţiona doar din motive defensive. În present, armatele şi bazele lor din jurul lumii reprezintă ameninţări  care pot incita războaie, dar şi aceasta se va schimba. În viitor nici o ţară nu va avea trupe pe teritoriul altor ţări, iar omenirea nu va mai avea nici o îndoială că pacea va fi permanentă şi susţinută de noi.
Deci, aşa cum vedeţi, planurile pentru eliberarea voastră şi recâştigarea suveranităţii sunt la îndemână, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă temeţi de ameninţări de război. Războiul nu va fi permis şi noi am fost foarte clari când am spus că armele nucleare nu sunt premise şi că vom susţine acel ordin.
Drumul către Ascensiune devine din ce în ce mai atrăgător pentru numeroase persoane care cred şi au încredere în ceea ce noi şi aliaţii noştri facem. Simplu, Dragii Noştri, nu există altă cale şi credeţi-ne că toate problemele legate de Ascensiunea voaastră au fost dezbătute îndelung şi am ajuns la concluziile cele mai potrivite. Vom face ceea ce este cel mai bine pentru toţi fără a încălca liberul vostru arbitru de a merge pe o cale diferită dacă asta vă este dorinţa.
Nu am avut niciodată în plan de a ne impune opiniile, ci doar să ne asigurăm că acei care vor să se înalţe vor avea şansa de a o face. Schimbările sunt ceea ce aţi căutat dintotdeauna însă Iluminaţii le-au negat pentru a vă împiedica să vă înălţaţi. Deci, acceptarea acestor schimbări  pare relativ normală deoarece ele au fost planificate  ca făcând parte din experienţa voastră trecută.
Puţini oameni îşi amintesc planul vieţii şi într-adevăr este mai bine să vă ocupaţi de provocări când apar, altfel aţi încerca să le preîntâmpinaţi şi astfel aţi modifica efectul lor. Câteodată pentru a vă explica anumite situaţii personale vă folosiţi de citiri clarvăzătoare şi aceasta este permis, dar decizia finală şi măsurile luate vă aparţin în totalitate. În acelaşi fel, nimeni nu vă poate prelua karma, dar unele persoane, în urma unui acord anterior vor lucra împreună cu voi pentru a vă ajuta.
Unele persoane vor găsi greu de crezut faptul că s-au oferit voluntari ca să treacă prin dualitate. Totuşi, fiecare dintre voi aţi acceptat aceasta ştiind că veţi accelera propria evoluţie şi veţi câştiga experienţă.Voi deja ştiţi asta, subconştient, împreună cu promisiunea celor de sus, care v-au urmărit progresul de milenii, de a vă ajuta.
Ei îl slujesc pe Dumnezeu şi pe voi şi duc la bun sfârşit planul pentru Ascensiunea voastră. Promisiunea că celor Întunecaţi nu le va fi permis să reuşeaşcă să vă împiedice Ascensiunea a fost dată  şi de aceea ar trebui să folosiţi această fantastică oportunitate de a vă înălţa împreună cu Pământul.
Vă aşteaptă ceva timpuri grele însă veţi supravieţui şi efectul va fi că vă veţi ridica şi mai sus în Lumină. Timpul zboară şi schimbările se apropie cu repeziciune şi fără a face preziceri este foarte clar că sfârşitul acestei perioade este pe cale de a începe.
Puteţi să credeţi că mileniul a început acum 13 ani şi când priviţi înapoi este clar că aţi evoluat la nivelul conştiinţei. Energia Luminii şi Iubirii s-a răspândit ca un incendiu forestier şi pasărea Phoenix va renaşte din propria cenuşă. Aceasta are puterea de a transforma toate energiile joase care nu mai există la nivelul la care veţi avansa.
Aparenta lipsă de activitate nu înseamnă că nu se întâmplă mare lucru, când de fapt noi suntem mai ocupaţi decât oricând oprind încercările de blocare a progresului. Cei Întunecaţi sunt maeştri la a scormoni şi crea necazuri, dar noi le cunoaştem intenţiile şi îi ţinem sub control.
Ei nu pot acţiona de fiecare dată deoarece noi le anticipăm fiecare mişcare şi îi stopăm în a-şi atinge scopul iar asta le macină moralul care este deja foarte scăzut. Jocul lor este la final şi timpul lor a expirat şi ar face bine dacă s-ar retrage şi ar permite ca totul să se desfăşoare aşa cum a fost planificat. Oricum, ei continuă să se încăpăţâneze şi să evite destinul inevitabil şi detenţia care urmează după ce vor răspunde pentru crimele împotriva umanităţii.
Sunt SaLuSa de pe Sirius şi vă pot spune că Federaţia Galactică a Luminii nu a fost niciodată într-o alertă mai mare ca acum şi este pregătită de acţiune. Câteva săptămâni în timpul vostru înseamnă doar câteva secunde, aşa cum resimţim noi timpul, aşa că sfârşitul acestei perioade pare a fi deja aici pentru noi şi se accelereayă pentru voi.

Mulţumesc SaLuSa 
Mike Quinsey

Website: Tree of the Golden Light0

 Traducere: Beatrice 

 


·        http://salusainarabic.blogspot.com/ - ARABIC
·        http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
·        http://salusaindansk.blogspot.pt/- Danish 
·        http://glingerman.blogspot.com/ - Deutsch
·        http://galacticfederationchina.blogspot.com/ - 中文/Chinese
·        http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
·        http://gfbymikequinsey.blogspot.com/ - English
·        http://salusainfarsi.blogspot.pt/ - FARSI  
·        http://fgfrance.blogspot.com/ - Français
·        http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
·        http://salusainhebrew.blogspot.com/ - HEBREW 
·        http://gfinhungary.blogspot.com/ - MAGYAR/Hungarian
·        http://www.constanza2003.org/ - Italiano
·        http://gfkorean.blogspot.com/ - KOREAN/Korean
·        http://gfinlatvian.blogspot.com/ - Latviešú/Latvian
·        http://gfinlithuanian.blogspot.com/ -Lietuviškai/Lithuanian 
·        http://gfindutch.blogspot.com/ - Nederlands
·        http://gfinnorway.blogspot.com/ - NORSK/Norwegian
·        http://gfinpolish.blogspot.com/ - POLSKA/Polish
·        http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
·        http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
·        http://gfinromania.blogspot.com/ - ROMANIAN
·        http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian
·        http://gfsvenska.blogspot.com/ - Svenska/Swedish
·         http://turkishgfmq.blogspot.com/ - TURKISH
·        http://salusainukrainian.blogspot.pt/- Ukranian
·        http://viettnamesesalusa.blogspot.pt/ - Vietnamese/tiếng Việt- - New
        
Originals and translations of Galactic Messages available atNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com