Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

luni, 15 octombrie 2012

10:10:2012


SaLuSa, 10 Octombrie 2012


De aici încolo este navigaţie liniştită deşi vor mai fi câteva perioade dificile de străbătut. Oricum acestea vor fi de scurtă durată şi noi vom avea grijă să nu vă incomodeze prea mult.
Aliaţii noştri îşi dau seama cât de aproape sunt de a-şi îndeplini obiectivele, iar noi îi susţinem. Ar trebui să va gândiţi la faptul că schimbările fizice prin care a trecut planeta nu au fost nici pe departe aşa de catastrofice precum au fost prorocite. Unii pot aminti de incidentul de la Fukushima, dar acela nu a fost un incident cu cauze natural, ci a fost un atac fabricat.
De fapt, deşi au fost multe cutremure, am spune că este normal, nici unul nu a avut consecinţe serioase. Tot timpul, noi galacticii  am monitorizat cu atenţie aceste incidente şi le-am minimalizat efectele.
Suntem în continuare foarte implicaţi în Dezvăluire şi anul acesta deja aţi văzut suficiente dovezi că existăm. Aceasta deschide drumul către Dezvăluirea totală care se va întâmpla înainte de sfârşitul anului.Aceasta va marca o schimbare majoră în conştiinţa colectivă şi vă va conduce înspre Noua Epocă.
Precum ştiţi avem atât de multe de împărtăşit cu voi şi aceasta vă va ajuta să avansaţi în salturi mari. Va fi emoţionant pentru noi toţi şi înşelăciunea în care aţi trăit până acum va dispărea. Având contact cu omenirea pentru mai bine de 60 de ani v-am ajutat să ştiţi că existăm. Acum existenţa noastră este cunoscută pe scară largă şi sunt foarte puţini cei care nu au auzit încă de navele noastre vizitând planeta voastră.
Când lumea va vedea că venim în pace şi pentru a vă ajuta, ultimul obstacol în a ne accepta va fi eliminat. Imaginile înfricoşătoare cu noi fabricate în mod deliberat pentru a vă menţine în frică nu vor mai avea nici o putere asupra voastră.
Deja ştim care lideri mondiali sunt de încredere şi ştim deasemeni că Barack Obama va conduce omenirea pe calea Ascensiunii. Nu putem sublinia suficient de mult faptul ca Obama este un spirit foarte avansat aşteptând oportunitatea de a-şi începe misiunea reală. El va reunifica lumea în pace şi va pregăti venirea noastră.Cei ce se îndoiesc nu vor mai avea mult de aşteptat până vor vedea că ceea ce spunem este adevărat.
Odată ce ne vom putea adresa vouă şi vă vom explica sarcinile pe care le avem pentru a vă ajuta cu Ascensiunea toate visele voastre vor deveni realitate. Dualitatea va fi de domeniul trecutului şi veţi avea o viaţă minunată plină de pace şi armonie.
Acum sunteţi în perioada aşteptărilor dar toate vor fi împlinite aşa cum am promis. Guvernele actuale încă aderă la aceleaşi politici care dezmint ceea ce ştiţi ca fiind adevărat, iar presa încă ascultă de guverne. Oricum aceasta se va schimba în curând şi adevărul va ieşi la iveală.
Mulţi şi-au vândut sufletul pentru a-şi menţine poziţia şi fac doar ceea ce li se spune. Ar trebui ca voi toţi să vă bucuraţi de libera exprimare şi să nu fiţi obiectul legilor injuste create pentru a vă ţine în tăcere. În viitorul apropiat va avea loc o reevaluare a legilor voastre, iar cele care sunt injuste şi în afara drepturilor omului vor fi eliminate.
Aşa cum vă imaginaţi sunt atâtea de făcut, dar noi suntem total pregătiţi. Deja ştim unde va trebui să acţionăm  şi vă spunem că nu vor fi tergiversări. Voi, bineînţeles, veţi fi implicaţi în activităţile noastre comune şi vă asigurăm că ştim la cine să apelăm când avem nevoie de ajutor.
Până atunci cei Întunecaţi vor fi îndepărtaţi şi  activitatea noastră se va desfăşura liber. Faptul că vorbiţi  limbi diferite nu constituie un impediment pentru noi deoarece comunicăm telepathic şi aceasta este forma noastră obişnuită de contact între noi. Cu timpul şi voi veţi deveni telepatici, iar limba vorbită va dispărea. Dovezi din trecut vă vor arăta că noi vă ştim întrebările o dată ce le formaţi în minte şi vă răspundem înainte ca voi să le exprimaţi verbal.
Viitorul vostru presupune ca voi să deveniţi Fiinţe Galactice cu toate atributele pe care le avem noi acum. De exemplu, noi nu simţim oboseală deoarece suntem într-o vibraţie mai înaltă. Oricum, luăm măsuri de reântinerire dacă dorim.
Deasemeni avem băuturi care sunt o sursă de energie, deşi ne energizăm de la sursa reală de energie . De fapt, într-un corp mai puţin dens nu veţi avea nevoie de mâncare greoaie, ci veţi mânca mâncare mai uşoară, mai mult ca o relaxare decât ca o necesitate.
Noi avem ceea ce voi consideraţi băuturi din fructe care sunt foarte hrănitoare, dar nu folosim alcool. Pentru noi alcoolul este considerat otravă şi nu îl veţi găsi nicăieri în nivelul nostru de existenţă. De fapt nu veţi avea nevoie deloc de măncaruri greoaie, iar noi nu măncâm animale deloc.
Trăind în dimensiunile înalte vă veţi bucura de sănătate totală, veţi înţelege că nu aveţi nevoie de medicamente ori operaţii chirurgicale pentru că metodele noastre sunt cu mult mai avansate. Noi folosim culori şi sunete pentru vindecare care sunt mult mai eficiente şi fără efectele secundare pe care le implică tratamentele voastre.
Aşteptaţi până când Oraşele de Lumină vor apărea pe Pământ şi veţi vedea voi inşivă ceea ce descriem şi mult mai multe. Suntem aşa de emoţionaţi pentru voi şi pentru ce veţi avea odată ce vă vom pune tehnologiile noastre la dispoziţie. Viaţa vă va fi dramatic schimbată şi vă aşteaptă deja!.
Ne-ar fi plăcut să fim mai avansaţi în planurile noastre, dar vom folosi una din expresiile voastre “merită să astepţi pentru ceva bun”. Pe Pământ voi treceţi prin atât de mult stres ca urmare a obligaţiilor care vă revin şi datorită ritmului în care se desfăşoară viaţa. Toate acestea vor dispărea şi nu vor mai exista în vibraţiile care vor aduce pace eternă şi armonie.
Nu există “servicii” aşa cum vă descrieţi voi ocupaţiile, ci doar a face ceea ce vă place să faceţi pentru ca toată lumea să beneficieze. Veţi descoperi că aveţi libertatea de a decide ce vreţi să faceţi cu viaţa voastră şi datorită nivelului înalt de conştiinţă veţi alege responsabil.
Sunt SaLuSa de pe Sirius şi vorbesc în numele tuturor membrilor Federaţiei Galactice de Lumină când vă urez tuturor tranziţie fericită şi o experienţă minunată cu Ascensiunea. Întregul Univers va urmări şi vă va transmite iubire nemărginită pentru a vă ajuta pe acest drum. Cu timpul vă veţi reuni cu prietenii şi familiile de departe.
Mulţumesc SaLuSa 
Mike Quinsey

 Traducere: Beatrice 

 


·        http://salusainarabic.blogspot.com/ - ARABIC
·        http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
·        http://salusaindansk.blogspot.pt/- Danish 
·        http://glingerman.blogspot.com/ - Deutsch
·        http://galacticfederationchina.blogspot.com/ - 中文/Chinese
·        http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
·        http://gfbymikequinsey.blogspot.com/ - English
·        http://salusainfarsi.blogspot.pt/ - FARSI  
·        http://fgfrance.blogspot.com/ - Français
·        http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
·        http://salusainhebrew.blogspot.com/ - HEBREW 
·        http://gfinhungary.blogspot.com/ - MAGYAR/Hungarian
·        http://www.constanza2003.org/ - Italiano
·        http://gfkorean.blogspot.com/ - KOREAN/Korean
·        http://gfinlatvian.blogspot.com/ - Latviešú/Latvian
·        http://gfinlithuanian.blogspot.com/ -Lietuviškai/Lithuanian 
·        http://gfindutch.blogspot.com/ - Nederlands
·        http://gfinnorway.blogspot.com/ - NORSK/Norwegian
·        http://gfinpolish.blogspot.com/ - POLSKA/Polish
·        http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
·        http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
·        http://gfinromania.blogspot.com/ - ROMANIAN
·        http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian
·        http://gfsvenska.blogspot.com/ - Svenska/Swedish
·         http://turkishgfmq.blogspot.com/ - TURKISH
·        http://salusainukrainian.blogspot.pt/- Ukranian
·        http://viettnamesesalusa.blogspot.pt/ - Vietnamese/tiếng Việt- - New
        
Originals and translations of Galactic Messages available atNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com