Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

sâmbătă, 6 octombrie 2012

05:10:2012
SaLuSa, 05 October 2012
Multe lucruri se apropie de sfîrşit, chiar şi Dezvăluirea ar putea fi anunţată de surse la care nu ne aşteptăm. Şi dacă se va întâmpla aceasta va forţa mâna altor ţări de a admite că au avut deja contact. Fără îndoială că vor fi reticenţi în a dezvălui cât de mult au fost implicaţi. Oricum, este timpul ca adevărul să iasă la iveală şi în final acesta va duce la confirmarea a ceea ce este deja ştiut. Fără îndoială Securitatea Naţională va fi folosită ca scuză pentru a nu divulga informaţii legate de acorduri făcute cu extratereştrii de către guvernul SUA de a lucra împreună în bazele subterane. De asemenea se pune problema manipulării celor capturaţi după ce au fost salvaţi din navele prăbuşite. Sunt atât de multe puse în joc de cei Întunecaţi şi adevărul va fi dezvăluit atunci când faptele lor vor ieşi la iveală.


Adevărul este într-adevăr mai ciudat decât ficţiunea, voi aţi trăit într-o urzeală a timpului şi avansarea   v-a fost ţinută în loc. Dacă beneficile noilor descoperiri v-ar fi fost aduse la cunoştinţă, aţi fi avansat cu mult timp în urmă, după ultimul război mondial. În schimb, aţi fost stopaţi de industriile petrolului şi a medicamentelor care s-au asigurat că nu puteţi scăpa de sub controlul lor şi au stopat toate energia liberă şi au supravegheat dependenţa de medicamente. Nu înseamnă că schimbările nu ar fi putut fi introduse, ci că cei care erau pregătiţi să le introducă au fost ameninţaţi ori şi mai rău, nu au îndrăznit să o facă. Cu timpul veţi afla cine au fost făptaşii şi cine i-a susţinut.


Probabil, de înţeles, cele mai mari secrete sunt cele care privesc progresul  călătoriilor în spaţiu. Întregul subiect este umbrit de dezinformare menită să vă deruteze, iar aceia care sunt implicaţi au lucrat din greu pentru a ascunde adevărul. Aceasta face ”căutarea” extratereştrilor de-a dreptul comică ştiind că guvernele si armatele deja lucrează  cu aceştia şi au făcut-o de ani buni. Informaţii referitoare la aceasta pot fi găsite pe internet şi sunt mulţi cercetători care au adus la lumină aceste fapte prin numeroase cărţi publicate.   

  
Membrii Federaţiei Galactice de Lumină au fost adeseori hărţuiţi şi ameninţaţi când călătoreau pe cerul vostru. Asta nu înseamnă că ne-ar fi făcut vreun rău pentru că suntem capabili să ne protejăm datorită tehnologiei noastre foarte avansate. Oricum noi considerăm atitudinea armatei la adresa noastră inacceptabilă deoarece nu am prezentat niciodată o ameninţare. Doar dacă am fost forţaţi să reacţionăm, dincolo de a  dispărea din raza lor vizuală, câteodată a trebuit să ”înlăturăm” o navă, dar înainte de aceasta am teleportat pilotul la bordul navei noastre. În viitorul apropiat aceşti piloţi se vor putea întoarce pe planeta Pământ pentru a autentifica spusele noastre. De asemenea am recurs la aceste metode atunci cînd autorităţile voastre au ignorat ordinele noastre de a nu folosi dispozitive nucleare. Când acţiunile voastre pot pune în pericol alte civilizaţii atunci avem autoritate totală pentru a acţiona şi a preveni asemenea evenimente.


A trecut timpul războaielor şi a tot ceea ce este asociat cu ele, dar cu toate astea încă sunt ţări care ar risca începerea unui nou război în Orientul Mijlociu. Noi nu putem opri luptele voastre mărunte, dar vom interveni aşa cum am mai făcut-o dacă descoperim că există intenţia de a folosi arme nucleare. Gândiţi Pace, dragii noştri şi veţi crea mai multă lumină care va întări grila din jurul Pământului. Aceasta va ajuta la transmutarea energiilor negative şi va micşora şansele de luptă între ţări. Este timpul să vă maturizaţi şi să deveniţi cetăţeni responsabili care au grijă de planetă şi de toate fiinţele ei. Cei care nu sunt capabili de aceasta nu au nici un drept la Ascensiune şi vor mai avea încă multe de învăţat.


Ştim că sunteţi în stagii diferite de Ascensiune şi nu îi judecăm pe cei care sunt rămaşi în urmă. Procedaţi în ritmul care vi se potriveşte ca indivizi şi aceasta este frumuseţea reâncarnării, oportunitatea care vi se oferă de a învăţa lecţiile. Deci nu este nevoie să vă faceţi griji în privinţa celor din jurul vostru, care par a înţelege foarte puţin ori deloc din ceea ce înseamnă Ascensiune. Accepţi acum sau nu oportunitatea Ascensiunii  se va întoarce datorită naturii sale ciclice. Acele fiinţe care nu sunt pregătite acum nu vor pierde ceea ce au experimentat în dualitate, ci dimpotrivă le va fi folositor în continuarea evoluţiei lor spirituale.


Amintiţi-vă că Dumnezeu are un plan măreţ pentru univers şi datorită iubirii Lui imense  pentru toate fiinţele, acest plan este privit ca o experienţă care vă oferă libertate deplină de a acţiona precum doriţi. Oricum, va trebui să gândiţi dacă alegerile voastre vor interfera cu, or vor dăuna altei fiinţe. În acel caz, voi veţi hotărâ cum veţi înţelege ceea ce vă va ajuta să avansaţi. În mod normal, Spiritele Avansate îşi vor împărtăşi înţelepciunea cu voi şi vă vor sfătui cum pot mai bine. Viaţa adeseori pare a avansa din pură întâmplare, dar vă asigurăm că ceea ce contează şi are un profund impact asupra voastră este plănuit. Poate părea că nu este aşa mai ales dacă sarcinile pe care le aveţi sunt neplăcute, totuşi  provocările dificile sunt acelea care vă oferă oportunitatea de a face salturi înainte.


În aceste timpuri speciale, mulţi dintre voi aţi optat pentru  a vă curăţa karma.Asta înseamnă că aveţi o viaţă foarte agitată şi o existenţă oscilantă în ceea ce priveşte relaţiile. Rezistaţi şi nu abandonaţi, deoarece vă este oferită o şansă nu numai pentru a vă înălţa sufleteşte, dar puteţi fi o inspiraţie şi pentru alţii. Rasa umană trece prin aceasta împreună  şi este conştiinţa voastră colectivă care determină cît de sus ori jos veţi merge. Cu siguranţă, datorită procesului de Ascensiune, primiţi un ajutor imens pentru Înălţare. Dorim să vedem cât mai mulţi dintre voi posibil Înălţându-se şi când ”luminaţi” vom şti că v-aţi regăsit cu adevărat şi v-aţi trezit.


Sunt Salusa de pe planeta Sirius şi ştiu că ceasul al doisprezecelea aproape a sosit şi mai aveţi puţin timp pentru a vă pregăti trup şi suflet pentru Ascensiune sau Înălţare. Concentraţi-vă asupra misiunii voastre personale şi nu vă lăsaţi tulburaţi de cei care încearcă să o încetinească ori oprească. Cei Întunecaţi încearcă, cu ultimele puteri în zadar, să vă împiedice Ascensiunea şi se va întâmpla numai dacă voi le veţi permite. Mergeţi în siguranţă în Lumina şi Iubirea care înconjoară planeta.Vă mulţumesc, SaLuSa.
Mike Quinsey.


 Traducere: Beatrice 

 


·        http://salusainarabic.blogspot.com/ - ARABIC
·        http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
·        http://salusaindansk.blogspot.pt/- Danish 
·        http://glingerman.blogspot.com/ - Deutsch
·        http://galacticfederationchina.blogspot.com/ - 中文/Chinese
·        http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
·        http://gfbymikequinsey.blogspot.com/ - English
·        http://salusainfarsi.blogspot.pt/ - FARSI  
·        http://fgfrance.blogspot.com/ - Français
·        http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
·        http://salusainhebrew.blogspot.com/ - HEBREW 
·        http://gfinhungary.blogspot.com/ - MAGYAR/Hungarian
·        http://www.constanza2003.org/ - Italiano
·        http://gfkorean.blogspot.com/ - KOREAN/Korean
·        http://gfinlatvian.blogspot.com/ - Latviešú/Latvian
·        http://gfinlithuanian.blogspot.com/ -Lietuviškai/Lithuanian 
·        http://gfindutch.blogspot.com/ - Nederlands
·        http://gfinnorway.blogspot.com/ - NORSK/Norwegian
·        http://gfinpolish.blogspot.com/ - POLSKA/Polish
·        http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
·        http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
·        http://gfinromania.blogspot.com/ - ROMANIAN
·        http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian
·        http://gfsvenska.blogspot.com/ - Svenska/Swedish
·         http://turkishgfmq.blogspot.com/ - TURKISH
·        http://salusainukrainian.blogspot.pt/- Ukranian
·        http://viettnamesesalusa.blogspot.pt/ - Vietnamese/tiếng Việt- - New
        
Originals and translations of Galactic Messages available at
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com