Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

luni, 6 august 2012

06 August 2012

SaLuSa, 06 August 2012
Moştenirea pe care cei Întunecaţi au lăsat-o încă va crează problema. Acţiuni pe care le-au demarat acum mult timp încă sunt în progres, dar un mai au puterea de a le duce la bun sfârşit. Cel mai mare obstacol al lor a fost în ceea ce priveşte ambiţiile militare şi am eliminate definitiv armele nucleare pe care ei nu le vor mai putea folosi. Aripa financiară a cabalei a căzut de asemenea şi un i se va permite să revină pe poziţii în aceeaşi formă. De fapt, în timp ce ei astupa o gaură undeva, altă apare în alt loc şi în final un nou sistem va fi singurul răspuns. Pe măsură ce sistemul vechi pică, va fi tot mai clar până unde s-a extins malpraxisul şi corupţia care există de foarte mult timp. Aşadar, un vă faceţi griji pentru problemele continue, căci într-un viitor foarte apropiat, totul se va schimba în bine.

De asemenea, în viitor banii nu vor mai avea atâta importantă cum au avut în trecut. Vor fi distribuiţi în mod echitabil şi sistemul de taxe va fi modificat, astfel încât ceea ce câştigaţi, să fie taxat numai o singură dată. Mai mult, energia liberă va fi folosită în multe feluri pentru a răspunde nevoilor voastre, cheltuielile voastre fiind mult mai reduse decât sunt acum. În sfârşit, situaţia va fi de aşa natură că toată energia de care aveţi nevoie pentru încălzire, lumină, apă şi gătit va fi gratuită, la fel ca şi o formă de transport în comun. Produsele pe bază de petrol un vor ieşi din uz şi din rândul necesitaţilor. Energie curata şi ieftină va fi disponibilă tuturor, astfel înlăturând sursa principală a poluării de pe planeta voastră.

Începeţi să vă obişnuiţi cu idea schimbărilor majore în societatea voastră, iar acestea nu vor crea dezmembrarea pe care poate v-o imaginaţi. Planurile au fost făcute cu foarte multă grijă şi viteza este esenţa acţiunilor pe care le vom întreprinde. Ştim că unii dintre voi se preocupă de faptul că un avem suficient timp pentru merge înainte cu lucrarea noastră, dar fiţi siguri că suntem pregătiţi pentru orice de de situaţie. Baza acestei lucrări a fost deja făcută şi obstacole precum autorizaţii sau alt gen de întârzieri pe care le experimentaţi în mod normal, un vor interveni în planurile noastre.

Pe măsură ce trece timpul, mai mult dintre voi s-au deschis la idea de a lucra cu noi şi urăm bun venit acestui entuziasm. Mereu intenţia noastră a fost că voi să vă implicaţi, de exemplu, în curăţarea planetei. Sunt multe arii afectate în mod serios de poluare şi dezgolite de despădurire. Nu vă faceţi griji legat de timpul necesar, vă putem ajuta să refaceţi totul foarte repede. De fapt, vom îmbunătăţi unele zone mai mult decât erau înainte şi ştim exact de ce este nevoie pentru a menţine echilibrul în natură.

Ţineţi minte că Navele noastre Mama sunt în unele cazuri lungi de mulţi mulţi kilometric şi mult mai mari decât unele dintre oraşele voastre. Purtăm cu noi tot ceea ce am putea avea nevoie, inclusiv flote mari de mici nave pentru lucrări în atmosfera Terrei. Navele Mama pe care le-aţi văzut cel mai des sunt în formă de ţigară, dar sunt şi altele ce au forma circulară. De obicei, un venim prea aproape de Pământ cu navele mari, căci pot provoca daune sistemelor voastre de energie. Oricum, le veţi putea vedea deasupra limitelor atmosferice şi cu siguranţă o creştere a prezenţei noastre, căci vom începe să ne apropiem tot mai mult de voi.

Începeţi să vă obişnuiţi cu idea unui salt important înainte, ceea ce face uşor de introdus tehnologii noi. În cele mai multe feluri, ajuta că activităţile să fie făcute mai uşor, fără poluare şi ieftin, şi automatizarea naturală va necesita mai puţină implicare din partea voastră. Asta vă va oferi mult mai mult timp pentru a vă ocupa de voi înşivă sau a vă dedica altor interese. Cu alte cuvinte, veţi avea mult timp liber pentru hobby-urile voastre sau orice va continua să vă extindă cunoaşterea. De vreme ce veţi putea călători în trecut, prezent său viitor, cunoaşterea voastră va creşte rapid. Dacă aveţi un nivel suficient de extins al conştiinţei, vă veţi putea alătura Federaţiilor precum Federaţia Galactică a Luminii.

De vreme ce sunteţi atât de aproape de schimbări majore, despre care aţi fost anunţaţi, între timp nu aveţi pentru ce să vă faceţi griji. Viitorul vostru a fost deja stabilit şi un lucru este sigur, că timpurile de final au fost stabilite prin decret divin şi totul se va petrece corespunzător. Nimic nu va putea schimba rezultatul final şi nu contează ce se va mai petrece până atunci. Pe măsură ce începeţi să înţelegeţi, un mai este nevoie de un final catastrofic pentru acest ciclu. Acel scenariu era aplicabil când părea evident că Omul era captiv în vibraţiile joase şi părea că nu există nici o cale de ieşire.

Aţi răspuns bine încercărilor de ridicare, deşi cei Întunecaţi şi-au extins în mod constant controlul asupra voastră, aţi crescut în Lumină şi v-aţi trezit pentru a vedea ce se petrece. Creşterea conştiinţei voastre a atras şi mai multă Lumină pe Pământ şi reţeaua din jurul planetei s-a refăcut şi este extrem de activă. Lucrurile asemănătoare se atrag şi aţi devenit atât de puternici încât un doar i-aţi oprit pe cei Întunecaţi cu atacurile lor, dar aţi obţinut victoria asupra lor. În curând îi veţi vedea înlăturaţi şi împiedicaţi de a-şi mai extinde reţeaua de întuneric. Sunt multe de făcut şi suntem pregătiţi să începem curăţarea vitală. Am menţinut până acum daunele ascunse, dar este timpul să ducem la capăt lucrarea ce deja a început.

Celor Întunecaţi li s-a permis să meargă înainte cu planul lor, dar Lumina întotdeauna va învinge. Este vorba doar despre cât de bine vor răspunde Lucrătorii în Lumină, căci de multe ori v-aţi incarnat şi aţi fost traşi în jos de energiile negative şi v-aţi uitat planul vieţii. Există mereu la dispoziţie asistenţă pentru a vă ajuta, dar uneori este dificil să ajungem la voi. Tentaţiile nivelului fizic sunt mari şi greu de rezistat, dar cu experienţă, vă puteţi ridica deasupra lor. În realitate, nimeni nu eşuează, căci veţi continua să vă confruntaţi cu provocările dimensiunilor joase, până când le veţi învinge.

Sunt SaLuSa din Sirius şi vă cer să vă menţineţi atenţia asupra Ascensiunii, căci despre asta este vorba şi aţi petrecut multe, multe vieţi pentru a ajunge la acest punct. Un lucru bine făcut, un premiu, binemeritat.


Mulţumesc  SaLuSa.
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Traducere: CameliaNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com