Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

miercuri, 1 august 2012

01 August 2012

SaLuSa, 1 August 2012


Răspunsul vostru la mesajele pozitive despre Olimpiade a fost minunat. Un val de mari speranţe a făcut înconjurul Pământului şi a ridicat oamenii. Astfel de energii poartă o putere atât de mare, încât dau putere obiectului viziunii pentru a se manifesta. În acest fel, concentrându-vă pe acelaşi rezultat, puteţi influenţa desfăşurarea evenimentelor. Desigur că o formă de Dezvăluire trebuie să vină curând, pentru a ne permite să ne facem treaba în mod deschis şi în parteneriat cu voi. Desigur că putem continua la fel ca înainte şi să înaintăm cu misiunea noastră în linişte şi în spatele scenelor, dar prezenţa noastră fizică este necesară pentru va asigura despre intenţiile noastre reale.

De asemenea avem nevoie de oportunitatea de a ne adresa vouă în mod direct cu aprobarea Liderilor voştri. Fiţi siguri că ei ştiu despre noi şi că suntem în contact cu ei de mulţi ani. Timpul pentru a respinge pacea pe are noi o aducem, s-a încheiat şi ei vor lăsa de-o parte orice prejudiciu sau ambiţie politică. Trebuie, de asemenea şi să iasă de sub constrângerile Illuminati şi să deschidă oamenilor, uşile unei libertăţi reale. Conducătorii ar trebui să conducă şi să întâmpine dorinţele oamenilor, dar foarte puţini fac lucrurile pe care au fost aleşi să le facă. Ei trebuie să se schimbe sau sas fie schimbaţi şi avem pregătiţi înlocuitori potriviţi.


Acţiunile noastre nu intervin în nici un fel cu oficialităţile pe care le-aţi ales şi nici nu ar fi nevoie să fie luate în calcul dacă ei ar fi mers înainte corect cu îndatoririle şi responsabilităţile faţă de voi. Lăcomia pentru avere şi dorinţa de obţine putere a motivat multă vreme oamenii din poziţiile înalte. A corupt atât de mulţi oameni în jur, încât cei oneşti au început să se teamă să rămână în picioare, spunând adevărul. Evenimente că 9/11 nu ar fi putut avea loc niciodată fără că vinovaţii să fie cunoscuţi şi judecăţi, dacă proporţia complotului un ar fi atât de mare. Ştim că urmându-vă conştiinţa şi îndemnurile Sinelui Superior, poate aduce asupra voastră greutatea celor Întunecaţi. Folosesc şantajul şi ameninţări directe pentru a vă ţine pe loc şi este nevoie de o persoană cu adevărat curajoasă pentru a-i înfrunta.


Puteţi întreba de ce nu sunt protejaţi de Lumină, dar desigur că tot ceea ce experimentează este în acord cu planul lor de viaţă. Unele suflete mari şi-au sacrificat viaţa pentru a ancora energii pozitive pe Pământ, care este de multe ori o realizare mult mai mare decât dacă şi-ar fi continuat viaţa în mod normal. Voi toţi aveţi un timp stabilit pentru a părăsi Pământul şi de exemplu dacă trebuie să experimentezi longevitatea, te vei naşte într-o familie care o cunoaşte. Chiar şi accidentele care fac un suflet să părăsească Pământul sunt parte din planul său de viaţă şi servesc interesul său. Uneori este nevoie de anumite experienţe pentru a împlini cererile karmice. Ştim că vă vine greu să înţelegeţi că un suflet poate fi de acord cu astfel de angajamente, însă este foarte limpede dinainte de întrupare, când veţi părăsi corpul.


Dragii noştri, toate experienţele voastre sunt planificate pentru evoluţie şi chiar şi acum, cu apropierea Ascensiunii, încă mai învăţaţi. Începeţi să conştientizaţi profunzimea la care cei Întunecaţi pot ajunge şi în acelaşi timp înţelegeţi cum să acumulaţi mai multă Lumină pentru voi. Odată cu asta, vi se cere să îi iertaţi pe cei care v-au abuzat şi v-au luat dreptul la libertate. Răspunsul acesta va fi un semn despre cât de departe aţi evoluat şi vă va oferi una dintre cele mai mari lecţii pe care o veţi învăţa vreodată în formă fizică. Dacă sunteţi suficient de evoluaţi, veţi putea face asta, căci veţi înţelege Unitatea ce vă leagă pe toţi împreună. Toţi sunteţi responsabili pentru fiecare dintre voi şi ar trebui să puneţi orice judecată de-o parte, de vreme ce un puteţi şti de ce un alt suflet şi-a asumat un anumit rol

Aţi dorit să fiţi pe Pământ pentru finalul dualităţii şi pentru această ultimă viaţa, pentru a putea experimenta emoţia incredibilă a Ascensiunii. Povestea este încă în desfăşurare, dar în urând veţi avea înaintea voastră adevărul. Până atunci, interferenta celor Întunecaţi, va fi înlăturată, iar puterea şi controlul lor un va mai există. Au loc arestări care vor duce la acest rezultat final şi de asemenea ajuta schimbările să meargă înainte, ceea ce în alte condiţii ar fi imposibil. Între timp, aliaţii noştri sunt ocupaţi cu implementarea structurilor pentru o activitate mai intensă în ceea ce priveşte problemele voastre şi tot ceea ce căutăm este să înaintăm cu anunţul oficial al existenţei noastre. Odată ce acest lucru este făcut, totul va urmă destul de rapid.

Într-un fel sau altul vrem să vedem că prezenţa noastră este făcută publică şi avem destul timp pentru a aranja asta noi înşine, dacă este nevoie. Încă vedem scena Jocurilor Olimpice ca pe o ocazie de a vă oferi cel mai mare spectacol pe care Pământul l-a cunoscut vreodată şi am dori să fim parte din el. Am stabilit termenul pentru Dezvăluire, dar e preferabil să vină din partea unuia dintre liderii voştri şi să fie prezentat oficial către voi. Nu putem aştepta la infinit şi de aceea am făcut publica această temă. Timpul pentru convingere a expirat, astfel că privim spre alte metode de a ne atinge scopul.


Suntem copleşiţi de răspunsul atât de măreţ pe care îl primim din partea voastră, a oamenilor şi avem încredere că dorinţa voastră de a ne cunoaşte va fi observată de cei care sunt la putere. Reticenta lor de a acţiona vine din dorinţa lor de a-şi păstra puterea şi ei ştiu că în final vor fi nevoiţi să îngenuncheze în fata dorinţelor voastre. Apropierea voastră de acest subiect este decisivă, având în vedere că vă sesizaţi autorităţile, punându-le sub nas cererile voastre. Pot ignora petiţiile voastre, dar în final vor fi nevoiţi să răspundă cererilor voastre. Aceia care încă încearcă să vă stea în cale vor fi înlăturaţi şi înlocuiţi cu cei care sunt sinceri şi de încredere.


Menţineţi-vă Lumina aprinsă şi lăsaţi-vă purtaţi de val şi aveţi încredere că absolut nimic nu va fi permis să vă oprească ascensiunea. Aşadar, nu vă preocupaţi sau întristaţi când lucrurile par a nu merge bine. Totul va ieşi bine în final, aşa că rămâneţi pozitivi şi nu vă lăsaţi păcăliţi de farsele celor Întunecaţi, ce vor încerca să fructifice orice nesiguranţa pe care o manifestaţi. Susţineţi-i pe cei care sunt de Lumină şi uniţi-vă în unitate şi forţa.


Sunt SaLuSa din Sirius şi vă doresc să ştiţi că niciodată nu suntem departe de ceea ce se întâmplă şiş a credeţi că deşi nu ştiţi, noi lucrăm pentru pacea şi libertatea voastră. Trimitem iubirea şi binecuvântările noastre tuturor.


Mulţumesc SaLuSa.

Mike Quinsey.Website: Tree of the Golden Light
Traducere: CameliaNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com