Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

marți, 31 iulie 2012

30 Iulie 2012

SaLuSa, 30 Iulie 2012Dragii noştri, aşa cum aţi învăţat dintr-un număr mare de surse, a fost atins punctul în care instrucţiuni Divine au fost date pentru a ne anunţa prezenţa fără întârziere. Am dat dovadă până acum de multă răbdare şi le-am oferit liderilor voştri multe ocazii de a face paşi necesari pentru a vă elibera de sub controlul Illuminati. Ştim că şi ei se tem, la fel ca mulţi alţii, dar această teamă trebuie depăşită pentru a permite adevărului să iasă la lumină. Olimpiadele reprezintă fereastra care a primit atenţia întregii lumi şi credem că este cea mai bună cale de a face cunoscută prezenţa noastră. Timpul trece repede şi trebuie să ne fie oferită şansă ca voi să ne cunoaşteţi.
Unii vor alege în continuare să nu creadă în mesajele noastre, dar această alegere le aparţine şi o onorăm. Oricum, în aceste ultime zile avem temă importantă a Ascensiunii şi multe alte lucruri de făcut, astfel că nu mai putem aştepta. Aliaţii noştri au mers atât de departe pe cât s-a putut şi au nevoie de libertate totală pentru a-şi putea duce la îndeplinire responsabilităţile finale. Aşadar foarte curând, procesul de clarificare va putea continua fără interferenţe viitoare din partea Întunecaţilor. Vieţile voastre vor fi date peste cap într-o oarecare măsură, deşi mulţi oameni sunt pregătiţi pentru asta. Sperăm că unii lideri vor răspunde cererii noastre şi un vor aştepta până când vom fi nevoiţi să intervenim, dar dacă este nevoie, suntem pe deplin pregătiţi.

Perioada ce vine va dezvălui identitatea celor care sunt de Lumină, căci vor putea ieşi înainte cu binecuvântarea noastră, da preia frâurile de la cei care nu sunt de Lumină. Dorim să punem capăt tuturor acţiunilor care vă limitează puţină libertate de care dispuneţi. Aveţi între voi suflete bune de Lumină care sunt aici în acest moment pentru a se ocupa de aceste aspecte. Până acum, aţi avut prea mulţi oameni în poziţii înalte care au devenit corupţi şi nu mai ştiţi acum în cine să aveţi încredere. Acest lucru trebuie să se schimbe şi noi vă vom ajuta, căci ştim exact nivelul de Lumină al oamenilor, precum şi dacă sunt sinceri şi au interese din inima faţă de ceilalţi oameni.

Ştim că aţi avut parte de dezamăgiri de-a lungul anilor, când din anumite motive, aşteptările voastre au fost înşelate. Oricum, suntem împuterniciţi de către Dumnezeu şi un vedem nici un motiv pentru care marele spectacol al Olimpiadelor un ar putea fi un spectacol de deschidere pentru anunţurile legate de existenţa noastră şi rolul ce urmează s îl jucăm în evoluţia voastră. Finalul acestui ciclu este în sine o ocazie istorică despre care se va vorbi mult timp în întregul Univers. Aşa cum v-am spus de multe ori, este un eveniment unic Ascensiunea voastră împreună cu Mama Pământ. Viitorul întregului Univers depinde de succesul vostru asigurat şi multe civilizaţii privesc cu evlavie şi admiraţie Ascensiunea voastră ce vine.

Deşi v-aţi pregătit pentru acest moment, ştim că vă va tăia respiraţia pe măsură ce va deveni un proces masiv la nivel global. Într-un fel sau altul, fiecare suflet este implicat în acest proces. În ceea ce îl priveşte pe Dumnezeu, un există greşeli, ci numai perfecţiune, aşadar puteţi fi siguri că rezultatul va pune pe fiecare în locul unde trebuie să fie. Aţi parcurs un drum lung până aici şi viitorul va fi continuarea lui în următoarea fază de evoluţie. Un va faceţi griji despre ce înseamnă mai exact asta pentru voi, căci timpul va clarifica totul. Fiţi siguri că multe Fiinţe spirituale împărtăşesc cu voi această călătorie şi vă cunosc mai bine decât vă cunoaşteţi voi înşivă şi veţi progresa exact în modul care este potrivit pentru voi.

Lucrătorii în Lumină se pot pregăti să îşi asume anumite responsabilităţi pentru a se asigura că oamenii din jurul lor sunt calmi şi nu se tem de ceea ce se petrece. Un putem acoperi totul în câteva zile, dar în curând vom avea libertatea şi facilităţile de a ne adresa în mod direct vouă. Un folosim metodele voastre care pentru noi sunt antice, iar ale noastre sunt construite de aşa maniera că nici unul dintre membrii rămaşi în opoziţie cu noi, nu vă pute să împiedice comunicarea cu voi. Vă cunoaştem bine şi avem multe adrese înregistrate care sunt precise şi vă vor oferi detalii pe care le veţi înţelege. Suntem la fel de entuziasmaţi ca şi voi de perspectiva de a ne cunoaşte în sfârşit, dar respectăm ordinea priorităţilor şi conştientizarea existenţei noastre este cea mai importantă.

Acest lucru va aduce lumină asupra modului în care am ajutat civilizaţia voastră în multe ocazii, oricât de puţin s-ar fi făcut public acest lucru. Merge înapoi în timp cu mii de ani, când aţi fost incarnaţi în diferite vieţi şi în multe Specii carea u existat pe Pământ. Totul a fost parte din experienţele voastre care v-au ajutat să creşteţi spiritual în înţelegerea pe drumul înapoi către dimensiunile superioare de unde aţi venit. Ţineţi minte că aţi ales în mod liber vieţile voastre pe Pământ şi v-au oferit atât de multe şanse de a învăţa despre dualitate. Sunteţi cu toţi cei mai mari pentru asta şi v-aţi câştigat medaliile într-un mod deosebit. Un veţi fi nevoiţi să retrăiţi acele experienţe doar dacă, din anumite motive, doriţi să faceţi asta.
Este nevoie totuşi să înţelegeţi pe deplin funcţia diferitelor linii temporale şi a dimensiunilor multiple, dar toate la momentul potrivit, când va fi important pentru voi. Vă spunem numai că tot ceea ce a existat vreodată, încă există la un anumit nivel, fapt pentru care vă puteţi întoarce în timp şi retrăi vieţile trecute. Desigur că puteţi călători şi în viitor, dar este desigur deschis pentru a se schimba. De aceea sunteţi sfătuiţi să nu vă agăţaţi prea puternic de profeţii, căci timpul poate schimba cursul evenimentelor. Un exemplu în acest sens sunt timpurile de acum, care un vor fi în nici un fel catastrofice aşa cum am anticipat iniţial. V-aţi ridicat pe voi înşivă şi pe Mama Pământ şi Lumina a crescut atât de mult încât a deschis drumul către schimbări mult mai pacifiste decât am crezut că va fi posibil.

Sunt SaLuSa din Sirius şi mulţi dintre voi ştiu deja că săptămâna ce vine este ultima în care liderii voştri au şansa de a răspunde cererilor noastre. Dacă suntem ignoraţi din nou, vom merge înainte singuri, şi ne vom face cunoscuţi în aşa fel încât prezenţa noastră să un mai poate fi ignorată sau ascunsă. Da, avem în minte dead-lineul pentru sâmbătă, 4 august şi nu mai târziu, pentru a lua problema în propriile noastre mâini.
Mulţumesc SaLuSa.

Mesaj personal de la Mike Quinsey:
"Dragi Prieteni,
Simt să expun viziunea mea în ceea ce priveşte Dezvăluirea, aşa cum se referă la ea SaLuSa în mesajul de astăzi, 30 iulie. Ar trebui să răspunsa la întrebări ce se pun şi speram, să dea mai multă Lumină spre o înţelegere mai bună a ceea ce este în spatele acestor evenimente.
În mod normal, aş fi rămas meditând la genul acesta de mesaj, căci mi s-ar fi părut ciudat dacă nu ar fi făcut referire la mesajele anterioare ce vorbeau despre Dezvăluire. Mi-am dat seama că acesta a venit foarte puternic, ceea ce m-a făcut să simt încredere că este autentic. Dup ace l-am primit, am rezonat în mod natural cu conţinutul său, şi mi se pare că atenţia a fost în mod clar concentrate asupra Jocurilor Olimpice din Londra. Şi de asemenea faptul că un a fost o coincidenţă filmarea postului Sky T.V. a ceremoniei de deschidere, ce revela o Navă Spaţială, vizibilă în fundal în momentul când focurile de artificii au început.

De asemenea s-a spus în alte mesaje că în mod deliberat a fost aleasă Londra pentru Jocurile Olimpice şi îmi amintesc faptul că Marea Britanie este considerate a fi Chakra Inimii a Mamei Pământ. Oricare ar fi rezultatul, cred că Lumina va devenit mult mai puternică din această cauză. Simt şi faptul caa oferit protecţie împotriva oricăror încercări ale Întunecaţilor de a interveni în Jocurile Olimpice şi ce ocazie mai bună poate există pentru a face publică Dezvăluirea.

După cum văd eu lucrurile, singura posibilitate ca data stabilită pentru Dezvăluire să se modifice ar fi prin comanda Divină şi aşa cum spunem adesea, nimic nu este scris în piatră. SaLuSa indica dată Dezvăluirii ca fiind sâmbătă, 4 august. August fiind o lună de “încercare”, totuşi permiţând schimbarea acestei zile dacă se dovedeşte a fi necesar. Întunecaţii în mod sigur vor dori să folosească acesta dată pentru agenda lor personală şi s-a vehiculat zvonul că un falsă tac extraterestru a fost plănuit cu folosirea navelor reale şi a proiecţiilor holografice. Oricum, trebuie să ştiţi că în nici un caz asta nu va fi permis. Pe de altă parte, şi dacă ar fi aşa, ar fi oprit la timp pentru a revela atacul fals al Illuminati. În orice caz, adevărul despre Extratereştrii şi Nave Spaţiale un mai poate fi negat şi sper că unii dintre Lideri vor ieşi în faţă cu adevărul, aşa cum s-a cerut. Pentru mine, cel mai potrivit ar fi ca asta să vină din partea preşedintelui Obama, despre care cred în continuare cu putere că este o minunată Fiinţă de Lumină şi că va fi un ghid pentru întreaga Lume.

Aceste zile ce vin vor fi pline de anticipări şi entuziasm şi sper că vom fi martorii unui uriaş pas înainte spre împlinirea planurilor noastre.În Iu
bire şi Lumină. Mike Quinsey"

Website: Tree of the Golden Light
Traducere: CameliaUn comentariu:

  1. frumos, o sa ma uit la Jocurile Olimpice, acest mesaj mi-a oferit o mare nota de entuziasm si cine stie noi sperante, multumesc Mike Quinsey pentru tot.

    RăspundețiȘtergere

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com