Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

miercuri, 18 iulie 2012

18.07.2012


SaLuSa, 18 Iulie 2012
De ceva timp am început să limităm măsura în care cei Întunecaţi pot interveni în progresul vostru către Ascensiune. Lucrând cu aliaţii noştri, le-am dat toate şansele de a merge înainte odată cu schimbările. Totuşi, există încă ezitare în anumite cercuri, dar dorim să vă asigurăm că a sosit timpul pentru că voi să începeţi să acţionaţi. Ştim că puteţi reuşi, iar noi vom supraveghea tot ceea ce se întâmplă. Toate forţele de Lumină sunt aliniate împotriva celor Întunecaţi şi se asigura că vă puteţi îndeplini obiectivele de a îndepărta acei factori ce vă blochează calea. Aceste măsuri vor fi începutul unui şir lung de mişcări care vă vor propulsa în Noua Eră. Ceea ce se întâmplă acum este parte din lupta voastră împotriva acelora care au complotat la distrugerea voastră şi este important să depăşiţi aceste momente. Orice ai alege să faci, vei reuşi, dar dorim să rămâi în linia „regulilor” ce au fost prezentate. Nu este nevoie să stingi focul cu foc, căci ai Legea de partea ta, împreună cu noi şi multe Fiinţe de Lumină. Cu atât de multă Lumină ce ajunge la voi, vedem cum nivelele de conştiinţa cresc şi multe suflete se trezesc din această cauză. Această veste este minunată, căci reprezintă creşterea Forţelor de Lumină în fiecare clipă şi disipează energiile joase din care se hrănesc cei Întunecaţi. Sigur aţi observat că atunci când întâlniţi Lucrători de Lumină ce poartă o energie de calm şi de pace, vibraţia voastră creşte. În această situaţie, Dragilor, vă veţi afla şi voi şi veţi şti că aţi găsit în sfârşit pacea pe care o căutaţi. Nimeni nu o poate lua de la voi, căci va deveni o stare puternică de spirit, care va fi de asemenea protecţia voastră. Fiţi sinceri cu Sinele vostru Superior şi faceţi tot posibilul pentru a trăi viaţa în felul cum vă imaginaţi că a trait cineva care a ascensionat. 


Vă reamintim din nou cât de puternice sunt gândurile voastre şi ca voi singuri va creati viitorul. În mod deosebit, este important să vă feriţi de a lăsa emoţiile să vă fure atunci când va confruntaţi cu cineva. În momente intense, Oamenii tind să îşi piardă calmul şi termină prin a face sau spune lucruri pe care apoi le regreta. Reacţiile negative vă distrug aura şi vă coboară nivelele de Lumină, care necesită timp apoi pentru a se reface. Uneori este bine sa nu ne implicăm prea mult în dispute personale, sau cel puţin să ştim să ne retragem. De cele mai multe ori nu există învingători în aceste situaţii şi este numai ego-ul cel care se simte rănit. În cazuri extreme când se pierde controlul, apar inevitabilele lecţii ce trebuiesc învăţate şi care vin sub formă de karma. Despre asta este vorba în realitate în viaţă şi totul are scopul de a ajuta procesul evolutiv. 


Acum mai mult ca niciodată, este extrem de important cum vă comportaţi, aşa că încercaţi să trăiţi în acord cu speranţele voastre cele mai înalte şi făcând asta, veţi deveni un exemplu bun şi pentru alţi oameni. Veţi atrage lucruri pe măsură şi vă veţi da seama că odată ce vă ridicaţi vibraţia, în jurul vostru vor gravita persoane de vibraţii similare. Cei care sunt atraşi de lucruri de vibraţie joasă nu vă vor mai interesa şi vă veţi bucura de cele mai bune lucruri în viaţă. De exemplu, gusturile în muzică se pot schimba pe măsură ce căutaţi lucruri ce vă oferă mai multă plăcere şi satisfacţie. Împlinirea nu o veţi mai găsi în ceea ce vi se prezintă ca fiind divertisment, pe măsură ce căutaţi să creşteţi spiritual. Ca şi cititori, fără îndoială căutaţi deja asta în numărul enorm de autori buni care sunt suficient de iluminaţi pentru a vă ajuta să creşteţi. 


Întotdeauna vor exista suflete care va vor încetini trezirea, dar cu timpul cursa lor va avea nevoie doar de un impuls pentru a începe. Oamenii caută până foarte departe salvarea şi deşi ghidarea îi ajută, repetăm că toată cunoaşterea este în interior. Este vorba de “a şti”, fără a putea explica de ce. Aşadar urmaţi-vă intuiţia şi un veţi merge într-o direcţie greşită, aşa cum vă poate duce numai ego-ul, atunci când intervine, ci vei fi ghidat de acea parte din tine pe care ai programat-o să îţi urmeze interesele. Gândeşte înainte de a acţiona şi vei trăi o viaţă mult mai calmă fără prea multe urcuşuri şi coborâşuri. 


Adesea vă aducem veşti despre activităţile celor Întunecaţi, căci altfel nu ajung la voi aceste ştiri. Totuşi, se apropie momentul în care atenţia noastră va fi direcţionată şi mai mult pe creşterea Luminii. Cei Întunecaţi un mai sunt acum puterea şi ameninţarea care erau înainte şi trebuiesc lăsaţi să înfrunte consecinţele acţiunilor lor. Concentraţi-vă asupra pregătirilor pentru Ascensiune, ştiind că drumul este acum deschis şi nimeni nu poate fi împiedicat de a-şi complete acest ciclu evolutiv. Vă întrebăm, ce anume este important acum, că aveţi în fata finalul acestor timpuri? Se apropie ziua în care puteţi în sfârşit să părăsiţi dualitatea, după atât de multe vieţi şi experienţe trăite aici. Bucuraţi-vă de acest gând, căci aveţi un viitor atât de minunat care vă aşteaptă şi pe care îl meritaţi pe deplin. 


Mergeţi înainte cu viaţa de zi cu zi în mod normal, şi când este nevoie să faceţi schimbări, vă vom ajuta cu sfaturi. Banii un vor mai avea multă importanţă în curând, căci se vor redistribui bogăţiile lumii, care acum aparţin unui număr de 300 de familii. Cea mai mare parte a fost obţinută în mod ilegal şi ştim exact cum să o recuperăm, căci noi cunoaştem toate locurile unde s-ar putea ascunde. Împreună cu iertarea datoriilor, se va oferi fiecărui om o şansă de a se bucura de orice produs ce există pe Pământ. De asemenea, multe aparate vor fi distribuite gratuit, pentru a îmbunătăţi calitatea vieţii. Totul se va centra iniţial în asupra celor care au mai multă nevoie. 


Fiecare zi va aduce puţin mai aproape de anunţul guvernelor care vor da startul beneficiilor de care veţi avea parte. Un va mai există hoţie şi numai aliaţii noştri cei mai de încredere vor primi responsabilitatea să aibă în grijă aceste aspecte. Totul va începe foarte curând şi va continua cu succes după Ascensiune. Ne concentrăm acum pentru a pune lucrurile în mişcare, dar un înainte ca cei care împiedică acest proces să fie îndepărtaţi. Cu siguranţă că merită aşteptarea pentru a vedea lucrurile în mişcare aşa cum a fost total plănuit. 


Sunt SaLuSa din Sirius, norocos să pot vedea ceea ce se petrece dintr-o perspectivă mult mai amplă decât cea a autorităţilor voastre. Federaţia Galactică de Lumină deţine tehnologii care pot detecta activităţile oricui, şi înregistra convorbiri, dacă este necesar. Aşadar, fiţi siguri că sunteţi sub protecţia noastră.  

Iti Mulţumesc SaLuSa
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Traducere: CameliaNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com