Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

vineri, 27 iulie 2012

27 Iulie 2012

SaLuSa, 27 Iulie 2012

Priviţi în jur şi rămâneţi cu urechile şi ochii deschişi, căci veţi vedea dovezi ale arestărilor care încep să se răspândească în întreaga lume. De multe ori ne-am stimulat aliaţii să grăbească acţiunile, dar în acelaşi timp am permis aceste întârzieri pentru a ne asigura că totul decurge în siguranţă. Cantitatea de dovezi împotriva celor care au corupt sistemul bancar este copleşitoare şi este aşadar timpul perfect pentru a acţiona. Aceste aspecte sunt între cele mai importante pentru a fi luate în calcul şi următoarele noastre mişcări vor fi pentru a aduce rezultate. Este clar că vechiul sistem trebuie să fie în totalitate schimbat şi în momentul de faţă, băncile sunt foarte mari şi puternice. În final, trebuie să fie reduse ca mărime şi să fie direcţionate în beneficiul oamenilor pe care îi servesc. De departe, cea mai mare problemă sunt datoriile şi oferind mai multe “cauţiuni” nu face decât să agraveze situaţia existenta şi să ameninţe cu colapsul total. Asta, oricum este o binecuvântare deghizată, căci situaţia este iremediabilă şi noi avem soluţia pe care ei vor fi nevoiţi să o accepte. Nu există altă cale decât iertarea datoriilor pentru toate acele ţări care au fost nevoite să facă împrumuturi. Poate fi apoi extinsă la mai multe situaţii personale, dar nu unde banii sunt datoraţi pentru servicii prestate.

Nu puteţi aştepta să mergeţi înainte şi să faceţi schimbările care vă vor ridica, decât dacă gunoiul a fost eliminat. Aşadar, Dragilor, dacă vă puteţi bucura de decesul cabalei, faceţi-o conştienţi de faptul că în curând nu vor mai putea să vă controleze modul de viaţă în nici un fel. Nefericirea, sărăcia şi lipsurile vor fi schimbate de venirea abundenţei, odată cu reinstaurarea libertăţii. Este ceea ce aţi aşteptat şi va avansa odată ce schimbările guvernamentale vor avea loc. Doar lăsaţi timpul să treacă şi lăsaţi de-o parte predicţiile legate de evenimente catastrofice, căci aveţi mult mai multe lucruri pozitive către care să priviţi. V-am spus de multe ori că totul este bine şi că sunteţi deja pe drumul către Ascensiune, unde vom vedea finalul dualităţii. Trebuie să fi aflat până acum că a fi pregătit pentru ascensiune înseamnă să fi renunţat cu succes la propriul adevăr şi să acţionaţi dintr-o poziţie a înţelegerii Unităţii tuturor sufletelor şi să le trataţi corespunzător. Nu se aşteaptă perfecţiune cât timp încă învăţaţi să vă ridicaţi vibraţiile, astfel că intenţia de a vă transforma este foarte importantă.

Sufletele care nu au trecut niciodată prin incarnări pământeşti, nu au experimentat ceea ce aţi trăit voi, dar asta nu înseamnă că nu au propriile planuri de evoluţie. Oricum, progresul lor este mult mai lent decât al vostru şi această alegere le aparţine. Timpul nu contează în aceste alegeri şi toate sufletele sunt libere să urmeze căi ce li se potrivesc lor ca şi indivizi. Experienţele voastre, la fel ca toate celelalte se reunesc în oceanul de experienţe pentru a servi şi altora, astfel că nu este nevoie ca totul să fie experimentat personal. Acesta este motivul pentru care vă apreciem că v-aţi înrolat într-o misiune atât de dificilă, căci dualitatea supune la teste dimensionale deasupra cărora este foarte dificil să te ridici. Sigur că pe măsură ce acumulaţi experienţă, evoluaţi şi deşi pare lent progresul, până la urmă vă veţi ridica. Desigur că mereu dispuneţi de ajutor şi tot ceea ce este nevoie să faceţi este să trimiteţi gândul şi veţi primi un răspuns.
Chiar dacă noi, cei din Federaţia Galactică a Luminii suntem cu voi acum, la fel sunt alte Fiinţe ce şi-au luat această responsabilitate în serviciul celorlalţi. Cei din dimensiunile mai înalte sunt întotdeauna disponibili pentru a vă ajuta şi asta este foarte normal. După multe vieţi în vibraţiile joase, realizezi cel puţin că nu ai fost niciodată singur, deşi a părut astfel. Lupta dintre Lumină şi Întuneric pentru sufletul vostru s-a încheiat, dar nu vă luaţi ochii de la ţintă şi nu nu lăsaţi loc vânzătorilor de frică, ce acţionează din ignoranţă. Li s-a spălat creierul pentru a crede că Pământul este tot ceea ce există ca şi viaţa şi un un văd mai departe de trudă şi servitute. Aceia dintre voi care s-au eliberat de lanţurile acestor credinţe, vă puteţi încălzi acum în Lumina Adevărului. Sunteţi suficient de înţelepţi încât nu dor să vă ţineţi de ea, dar să mergeţi mai departe către Noua Eră.

Înainte de Ascensiune veţi fi trecut deja cu vieţile voastre dincolo de Dezvăluire şi adevărul va fi eliberat în fără voastră. Va deprinde de fiecare cintre voi cât de mult îl va accepta, de vreme ce nu se va face nici o presiune asupra nimănui. Veţi alege ceea ce corespunde înţelegerii voastre personale şi astfel veţi creşte în propriul vostru ritm. Credem că există căi mai bune de a evolua decât structurile religioase şi un venim să impunem o altă structură asupra voastră. Pur şi simplu afirmăm că Adevărul Este Tot Ceea Ce Există şi pe orice cale veţi merge, în final veţi ajunge la el. Deţineţi abilităţile necesare pentru a evolua şi pe măsură ce nivelele voastre de conştiinţă se extind, căci asta se întâmplă, va deveni mult mai uşor să rezonaţi cu credinţele ce susţin adevărul

Observăm că mulţi oameni se implica atât de mult în ceea ce este programat pentru următorii ani, că uită faptul că acest ciclu de existenţa este pe final. Lucruri carea cum vă îngrijorează atât de mult, un se vor materializa niciodată, aşadar un vă puneţi energia acolo, căci nu are nici un rost. Menţineţi-vă atenţia pe întâmplările imediate şi pe măsură ce Întunecaţii sunt demascaţi, aveţi suficientă compasiune pentru a-i ierta şi a le trimite Lumina. Amintiţi-vă că fiecare dintre voi a experimentat culmile şi abisurile dualităţii şi până când nu veţi avea amintirea completă a vieţilor trecute, nu veţi şti cât de jos a ţi putut cădea. Totuşi azi sunteţi aici, stând drepţi în Lumină şi capabili de a-i ajuta pe alţii care un au atins încă acea etapă.

Dragii noştri, nu este niciodată prea târziu să vă schimbaţi viziunea şi modul de viaţă. Oricum, odată e începeţi să înţelegeţi, ridicaţi-vă şi trăiţi aşa cum credeţi că un Suflet de Lumina trebuie să fie. Veţi descoperi că pe măsură ce atingeţi trepte tot mai înalte, cu atât mai multă pace şi calm va intra în viaţa voastră. Veţi intra în controlul ei şi a-i ajuta pe alţii este la fel de simplu precum a străluci propria Lumina. Un este nevoie să faceţi mai mult, doar dacă simţiţi chemarea de a face asta. Dacă aveţi un rol special de jucat în aceste timpuri de final, fiţi siguri că va apărea ocazia înaintea voastră.

Sunt SaLuSa din Sirius şi având tehnologie şi personal mai mult decât suficient pentru a întâmpina nevoile voastre, nu vă vom da prea multe responsabilităţi. În acelaşi timp, voi aţi cerut şanse pentru a asista şi este o plăcere pentru noi să acceptăm aceste cereri, căci în final aveţi o karmă ce vă leagă de schimbările necesare ce trebuiesc făcute. Vă mulţumim pentru că v-aţi treziţi în faţa provocărilor voastre şi vă trimitem toată iubirea noastră pentru a vă ajuta.
Iti multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Traducere: CameliaNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com