Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

luni, 16 iulie 2012

16.07.2012

SaLuSa, 16 Iulie 2012
Aliaţii noştri sunt curajoşi şi puteţi vedea tot mai multe dovezi a lucrării lor de a aduce adevărul la suprafaţă, şi a pune în aplicare planul de a elimina Întunericul, ce va continua şi se va răspândi tot mai mult şi este evident pentru noi care dintre voi este încă sub influenţa lor. Teama şi favoritismul sunt cele care ţin încă oamenii sub controlul lor, şi suntem pe cale de a schimba aceste situaţii. Aşa cum vedeţi de asemenea, partide politice din întreaga lume îşi arată adevăratele culori cu lipsa de compasiune în acţiune lor, faţă de povara atât de grea ce a fost pusă pe umerii oamenilor prin activităţi criminale în interiorul băncilor. Vom introduce iertarea datoriilor, aceasta fiind în mod clar singura cale de ajuta fiecare ţară şi pe acei indivizi puternic afectaţi, să îşi revină şi să înceapă din nou. Asta va veni împreună cu noi tehnologii şi alte invenţii care vă vor înrădăcina ferm în Noua Eră. 


Internetul continua să fie cea mai bună sursă de informaţie, dar există oameni încă prinşi de pagini web de dezinformare. Dragilor, dacă informaţia pe care o citiţi un rezonează în interiorul vostru că fiind adevăr, daţi-o la o parte şi de asemenea dacă încurajează folosirea violenţei cu siguranţă nu este de Lumină. Rămâneţi aproape de ceea ce aţi descoperit a fi demn de încredere şi a trecut deja testele de adevărului. În timp, nu veţi mai avea nevoie să vă sprijiniţi atât de mult pe informaţiile de pe internet, aşa cum faceţi acum, pe măsură ce, vom putea emite noi singuri, propriile mesaje. Totul este pregătit pentru aceşti pasi avansaţi şi că întotdeauna, este doar o chestiune de timp. Implicarea voastră în aceste aspecte este importantă, dar dacă devine o necesitate, vom merge înainte singuri, căci schimbările vor începe curând, conform planului. În orice caz, indiferent de situaţia ce poate apărea, nu vor exista probleme pentru noi, căci suntem pregătiţi pentru orice posibilitate. Problemele care se exprimă în prezent prin intermediul religiei, necesită o reevaluare completă dacă doriţi să progresaţi vreodată. Pe de-o parte nu aveţi neapărată nevoie de învăţători, căci toată cunoaşterea este în interior, dar pentru că nu vi s-a oferit adevărul, aceştia vă pot ajuta, ghidându-vă către calea corectă. Aşa cum se prezintă lucrurile, nu veţi putea ajunge departe prea curând, încă legaţi de istorii absolut false şi incorectitudine. Există multe suflete decente şi iubitoare în interiorul bisericilor şi potenţialul lor real nu va fi eliberat până când nu se va ieşi de sub controlul religios. Timpul şi energia voastră vor fi folosite mai bine pentru înţelegerea voastră viitoare. Acest lucru nu înseamnă că toate învăţăturile religioase sunt nefolositoare, dar aduc confuzie şi duc pe căi greşite comparativ cu Adevărul. Aveţi liber arbitru şi asta vă va ajuta să decideţi cum doriţi să se desfăşoare evoluţia voastră în viitor. 


Venim la voi din multe motive şi avem ca obiectiv să vă informăm că noi toţi suntem Unul. Chiar dacă facem parte din civilizaţii destul de diferite şi unele aspecte vă apăr extreme de diferite faţă de realitatea voastră, toţi experimentăm viaţa ca şi voi, pentru evoluţia spirituală. La un nivel mai înalt, nu există nici o diferenţă, căci venim toţi din aceeaşi Sursă, doar că am ales să urmăm cai diferite. Ca şi mine, fiind Sirian, mai mulţi membrii ai Federaţiei Galactice de Lumină sunt direct conectaţi cu voi, căci aţi venit pe Pământ din civilizaţia noastră, pentru acest serviciu. Veţi afla că “în serviciul celorlalţi” sunt cuvintele cheie odată ce veţi ieşi din dualitate în dimensiunile mai înalte. Suntem Una în tot ceea ce facem, nu doar pentru milioane şi milioane de suflete din Univers, dar pentru tot ce este viu, incluzând planetele, care au un nivel înalt de conştiinţă. Nu este o întâmplare faptul că vorbiţi despre Terra ca fiind Mama Pământ şi veţi înţelege rolul pe care ea îl împlineşte din respect şi recunoştinţa pentru voi. 


Sunt multe subiecte care până acum nu au fost pe deplin explicate, căci trebuie să fie momentul potrivit în care nivelul vostru de conştiinţă vă va permite să primiţi cunoaştere mai avansată. Nu ar fi bine să vă supraîncărcăm creierul cu materiale care sunt prea departe acum de înţelegerea voastră actuală. Până acum, evoluţia spirituală a decurs lent şi v-a permis prin experienţa personală să o integraţi în înţelegere. Aceste procese au fost în orice caz accelerate pentru a grăbi procesul de Ascensiune. Asta pentru că există între voi oameni care au avansat şi sunt pregătiţi să meargă mult mai departe. 


Dualitatea a separat într-un fel grâul de neghina şi nu spunem asta într-un sens peiorativ, dar este o diferenţe uriaşă între cei care au avansat şi cei care nu. În mod clar a sosit timpul Ascensiunii celor care sunt pregătiţi, şi asta nu mai poate suporta amânare. Intenţia de a ascensiona este un început, ce trebuie să continue cu expansiunea conştiinţei. Vibraţiile voastre sunt ridicate şi pe măsură ce vă concentraţi atenţia pe a aduce mai multă Lumină în voi, sunteţi sigur pe lista celor ce vor ascensiona. 


Această şansă este deschisă fiecărui suflet şi nu este o dezonoare dacă nu aţi atins încă acel punct. Nu există limite legate de timpul de care aveţi nevoie pentru a vă pregăti şi nu se aşteaptă ca toată lumea să atingă acelaşi nivel împreună. Aici intervine liberul arbitru şi sunteţi încurajaţi să un pierdeţi nici o ocazie de a vă ridica vibraţiile în mod natural. Ca şi grup, experienţele voastre nu sunt complete până când ultimul suflet nu s-a întors. În acest moment nu aveţi cum să ştiţi ce realizare incredibilă aţi obţinut prin a reuşi să depăşiţi lucrarea celor Întunecaţi. Au încercat toate trucurile existente în “manual” pentru a vă împiedica să ascensionaţi şi să vă ridicaţi din nou în Lumină. Este adevărat că lucrurile au fost construite în contra voastră, dar aşa a fost planul şi s-a ştiut mereu că va fi greu de realizat. În orice caz, se ştie că în cazul în care câştigaţi războiul, câştigul vostru v-a fi enorm. Aceasta, Dragilor, este poziţia în care vă aflaţi acum şi aţi reuşit o expansiune minunată a conştiinţei, care nu se va pierde niciodată. Nu toate Fiinţele ascensionate au ales acelaşi drum remarcabil aşa cum aţi făcut voi. Acum înţelegeţi de ce în Universul vostru sunteţi priviţi ca nişte suflete speciale. Nu este un semn de egoism să acceptaţi această apreciere, căci sunteţi îndreptăţiţi să o primiţi, pentru toate realizările voastre. 


Sunt SaLuSa din Sirius şi vă confirm că pe cât de încet par a se desfăşoară evenimentele, sunt în mişcare mai mult ca niciodată şi vor continua să se desfăşoare până când impulsul va fi de neoprit. Vă trimitem iubirea noastră, Dragi prieteni şi parteneri în această lucrare, căci asta sunteţi.


Iti multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Traducere: SorinNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com