Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

marți, 19 iunie 2012

18.06.2012


SaLuSa 18-Iunie-2012 

Conditiile pe Pamant se transforma in haos in anticiparea influentei crizei financiare. Totusi noi suntem in spatele actiunilor care sunt facute pentru a decala asemenea influente, astfel ca, odata cu acest ultim colaps, aliatii nostri sa poata iesi in fata cu solutiile. Nu va fi cale de intoarcere la vechile cai, care v-au adus in pozitia in care va aflati astazi. Orice alti pasi, care sunt facuti spre a prelungi aceste vechi cai, vor prelungi doar agonia si solutia va trebui sa fie adoptata foarte repede. Noile sisteme este esential sa preia controlul deplin in felul in care opereaza bancile si … (eng. and fiat money will no longer be allowed, n.t.) nu va mai fi permis. Ani si ani de practici corupte si manipulare a pietelor bancare au creat un monstru care trebuie inlaturat. Ceea ce este de dimensiuni mici va fi placut si corporatiile mari vor fi distruse. Iertarea datoriilor va inlatura problemele actuale, create prin neglijenta bancilor si va restaura increderea voastra, ca promisiunile Noii Varste sunt cele care vor asigura ca ele nu se vor repeta.  Usa spre Ascesiune este larg deschisa, insa nimic nu va fi permis sa intre decat daca are o vibratie inalta. Demontarea masinariei de razboi va fi de asemenea un mare pas inainte, deoarece odata cu ridicarea nivelului de constiinta, ea nu va mai avea nici un loc in viitor. Daca a costat o suma inimaginabila de bani si energie, care ar fi putut sa fi fost folosite pentru ca voi toti sa va bucurati de un standard acceptabil de viata. Costurile in vieti omenesti este de asemenea astronomic si el a adus atat de multa energie negativa, incat ea v-a tinut pe loc pentru multe, multe secole. A trai in dualitate a fost una dintre cele mai grele experiente si multe au fost invatate de catre voi, care au facut ca evolutia voastra sa avanseze atat de repede. Unele suflete sunt inca tinute pe loc de intunericul pe care ele l-au creat, insa fiti siguri ca sunt ajutate sa il depaseasca. Nu toata lumea poate face aceasta, chiar daca vibratiile inalte va inalta si va ajuta sa transmutati energiile joase. 


Acum noi vedem minunata trezire care atrage atat de multa Lumina pe Pamant si multe suflete actioneaza ca faruri de Lumina, care arata calea pentru altii. Intr-adevar, multi dintre voi v-ati incarnat in aceasta perioada de timp special pentru a-i ajuta pe altii si ati venit din nivelele superioare. Asemenea suflete au stiut de la o vasta frageda ca au venit pentru a duce la indeplinire o misiune speciala si ele acum ies in evidenta ca liderii si ghizii vostri in ultimul efort spre Ascensiune. Pe masura ce voi evoluati spiritual, voi veti accepta cu usurinta intelegerea faptului ca cu totii sunteti Unul si este cea mai fireasca dorinta arzatoare aceea de a dori sa ii ajutati pe altii sa se inalte. Separarea creata de Cei intunecati nu mai functioneaza, in ciuda tentativelor acestora de a va pune pe unii la gatul celorlalti. Voi vedeti prin tentativelele lor de a crea un climat de frica, menita sa va tina divizati si religia are si ea partea sa de vina. 


Deja energiile superioare le transmute pe cele inferioare si Lumina incepe sa penetreze acele regiuni ale lumii, in care intunericul a fost prezent pentru multe secole. Varsarea de sange si strigatele de ajutor ale celor care s-au saturat au lasat o mostenire care doar acum este posibil sa fie data la o parte. Purificare va continua, pana ce Mama Pamant este din nou readusa la conditia ei ideala. Ea va incepe inainte de Ascesiune si va continua imediat dupa, atunci cand conditiile vor fi deja imbunatatite. Mai sunt inca multe de facut, insa cu reuniunea noastra sarcinile vor fi rezolvate cu rapiditate si nu va mai dura mult pana ce sosirea noastra va putea fi anuntata. 


In timp ce fortele Luminii, care sunt cu miile, se pregatesc sa inceapa primele mari schimbari, noi va sfatuim sa va concentrati inca asupra a emite in jurul vostru Lumina. Nu va clatinati, chiar daca incertitudine exista in legatura cu momentul exact, pentru ca, intr-un fel sau altul, telurile noastre vor fi implinite. Putini dintre voi sunt implicati in ceea ce este pe cale sa se petreaca, insa voi puteti da o mana de ajutor, prin raspandirea unei stari de calm si prin a-i asigura pe ceilalti ca totul va fi bine. Nici unii dintre noi nu am ajuns atat de departe, pentru a fi dati la o parte de obstacolele care au mai ramas. Daca va fi necesar, va exista interventie divina, deci noi suntem pe deplin siguri ca un deznodamant incununat de succes este absolut sigur. 


Noi cei din Federatia Galactica a Luminii avem cheia multor evenimente si doar asteptam ca conditiile si oportunitatile sa se prezinte, pentru a putea sa mergem mai departe. Indiferent de imaginea facuta de cei care se opun prezentei noastre, fiti siguri ca noi nu putem fi opriti de la a ne indeplini misiunea. Pura dimensiune a fortelor noastre este cu mult peste tot ceea ce voi aveti pe Pamant, insa noi nu le folosim pentru a ne impune cu forta obiectivele noastre, chiar daca ele sunt in interesul vostru. Totusi, daca va fi necesar noi le vom folosi, daca asa se va indica de Fiintele superioare de Lumina, care supravegheaza timpurile de pe urma. Acestea sunt motivele pentru care noi putem fi atat de increzatori de deznodamant si el va va duce la Ascensiune si dincolo de ea. 


Tineti minte Dragilor, ca noi putem privi in locatiile secrete, acolo unde Cei intunecati isi pun la cale actiunile lor, deci vor fi putine surprize, daca vor fi unele, care sa ne iasa in cale. Noi putem sa le subliniem aliatiilor nostri ce trebuie sa fie facut, pentru a combate aceste surprize si ei sunt apabili sa minimizeze efectul lor. Asa cum a fost prezis cu ceva timp in urma, voi ati observat deja ca adevarul din spatele multor operatiuni intunecate (care se vroiau sa fie secrete, n.t.) a fost desconspirat. Voi puteti lua mult credit pentru aceasta, deoarece nivelul vibratiilor a crescut considerabil si Lumina va descoperi ceea ce pana aici a fost ascuns. Adevarul va iesi la suprafata, indiferent de ce pasi sunt facuti pentru a-l ascunde si noi vom veni cu si mai multe dovezi impotriva Illuminati-lor, pentru crimele facute de catre ei impotriva voastra. 


Noi va cerem sa continuati sa manifestati ganduri care sa ne invite la a va intalni si aceasta va ajuta la mentinerea energiei ce va permite ca aceasta sa se petreaca. Frica fata de noi este cu mult mai mica decat a fost vreodata si propriile voastre iesiri in spatiu au ajutat oamenii sa accepte ca si alte fiinte de asemenea pot calatori prin el. Noi asteptam cu nerabdare oportunitatea de a va arata cine si ce suntem, stiind ca voi veti fi placut surprinsi de cat de mult noi suntem asemanatori voua. A existat de fapt mai multa frica de Rasa Umana, datorita manifestarilor sale razboinice si a cautarii ei de putere si control. Totusi, noi stim ca aceasta este o etapa din evolutia voastra, care se apropie de sfarsit, odata cu incheierea ciclului dualitatii. 


Eu sunt SaLuSa din Sirius si pot sa va spun ca emotia noastra se amplifica, pentru ca este evident ca lucrurile pe Pamant ajung la un capat. Fiti o parte din el si bucurati-va de aceasta perioada importanta din istoria voastra. 


Iti multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Traducere: SorinNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com