Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

miercuri, 6 iunie 2012

04.06.2012SaLuSa, 04 Junie 2012


Calea spre Ascensiune va fi cu mult mai lina decat voi ati putea crede, pentru ca in timp necesitatea de a avea schimbari fizice severe a trecut. Voi puteti sa va asumati mult credit pentru aceasta situatie, deoarece ca si colectiv voi v-ati ridicat nivelele de constiinta. In a aduce mai multa Lumina pe Pamant, voi ati reusit transmutarea energiilor joase. Rezultatul este ca necesitatea de purificare nu cere profunzime in schimbari, asa cum se credea odata a fi necesar. Pamantul se transforma in permanenta si sunt sute de cutremure minore care au loc zilnic, fara rezultate adverse.  


Deci Dragilor nu va petreceti timpul in frica de perioada ce va veni si suportati consecintele stiind ca totul este spre binele vostru. Mai degraba acceptati schimbarile care matura Pamatul de petele si de zonele sale urate, pentru ca astfel sa poata fi restaurat. Tineti cont ca si voi sunteti purificati intr-o maniera similara, pentru a va elibera de orice vibratii, ce nu pot fi luate cu voi in cele superioare. Mare parte din aceasta se petrece fara stiinta voastra, insa voi puteti contribui prin a avea un stil de viata care urmareste purificarea trupului si a mintii voastre. Alegerea hranei pe care o consumati este un factor esential din punctul de vedere al sanatatii voastre. Incercati a va departati de mancarea procesata si inspre produsele proaspete. Astfel voi veti evita multe chimicale, care altfel ar fi fost ingerate si ar ramane ca si toxine in trupurile voastre. Acolo unde este posibil introduceti produse crude in dieta si beneficiati de energia pe care ele o vehiculeaza. Beti multa apa, pentru a mentine organele din trupul vostru curate si evitati, daca este posibil, bauturile carbogazoase.In viitor, pentru ca vibratia trupurilor voastre se va fi ridicat, voi nu veti mai fi atrasi si nu veti simti nevoia mancarurilor grele. Nevoia voastra va fi considerabil diminuata, pentru ca le veti compensa prin absorbtia de mai multa energie, care se afla in jurul vostru. Doar in dimensiunile inferioare voi aveti nevoie de carnurile voastre si voi veti descoperi gradat ca ele nu va mai satisfac. A manca este o placere si noi inca ne rasfatam astfel, insa nicaieri la scara la care o faceti voi in prezent. Noi nici nu am visa sa punem tipul vostru de fastfood in trupurile noastre. Totusi, pentru moment voi trebuie sa va sustineti trupurile si sa va luati energie din mancarurile traditionale, insa voi puteti urmari sa introduceti schimbari, ce va vor conduce spre mancaruri naturale si mai pure. 


Noi va conducem spre un nou mod de a privi viata, care sa va ofere o mare satisfactie si implinire. Dupa schimbari ritmul vietii va fi cu mult incetinit si voi nu veti mai fi plasati in conditii stresante. Intr-adevar, voi veti avea mult timp pentru a va relaxa si pentru a va urma propriile cautari si noi avem Holodeck-uri, care sunt menite pentru ca voi sa va bucurati de ele. Da, ele chiar exista si ele pot sa va ofere cunoastere si sa fie in acelasi timp o susrsa de divertisment. Noi avem distractiile noastre si de asemenea un simt al umorului, insa noi nu ne rasfatam in cruditate sau aspecte neplacute. Noi suntem fericiti si bucurosi si in aprecierea noastra fata de Unicitatea intregii vieti, noi suntem dezinhibati in tovarasia si prietenia noastra cu alte Fiinte. Gelozia si invidia nu sunt emotii pe care noi sa le intretinem, pentru ca noi intelegem ca intreaga viata este unitate si exista pentru ea insasi. 


Noi suntem Unul acolo unde voi ati reusit sa creati diviziune si separatie intre voi. Voi puteti sa aratati diferit, din punctul de vedere al Rasei careia ii apartineti, insa in esenta voi sunteti cu totii la fel si va aflati pe calea spre Ascensiune. De fapt, pentru ca voi va asumati un numar de vieti pentru experientele voastre necesare, voi veti intelege ca voi ati avut pe rand vieti in multe tari diferite. Ganditi-va la aceasta si considerati daca sunteti atras in mod special fata de o tara sau de o perioada istorica anume. Aceasta nu va spune ca in constiinta voastra voi aveti amitiri ale acelor experiente? Ar fi cu siguranta mai putine tensiuni rasiale, daca voi i-ati acepta pe altii ca pe voi insiva. 


Atunci cand noi va privim, noi stim ca nu va vedem pe voi cei adevarati, ci doar trupul pe care voi vi l-ati luat pentru actuala incarnare. Noi de asemenea toleram lipsa voastra de Lumina si chiar de iubire, deoarece vibratiile joase v-au tras in jos. Totusi aceasta se va schimba si aceasta se petrece chiar acum, pentru ca nu a existat niciodata o asa oportunitate ca in prezent de a va radica vibratiile. Din ce in ce mai multa Lumina este directionata spre Pamant si voi insiva o puteti atrage prin ridicarea nivelelor voastre de constiinta. Adevaratul vostru potential este nelimitat si voi ar trebui sa tintiti spre expresia voastra cea mai inalta cu putinta. In mod normal voi sunteti Fiinte pasnice si iubitoare si voi va idreptati spre a va reintoarce la acel nivel. Ramaneti calmi si pasiti pe calea iubirii pentru Fiintele semenilor vostri. Aceasta este singura cale si voi veti ajunge astfel o forta invicibila in bine.


In prezent noi cei din Federatia Galactica a Luminii ne pregatim pentru efortul final impotriva a ceea ce a mai ramas din cabala. Deoarece ei stau in calea oastra si a voastra, ei vor fi inlaturati intr-un mod sau altul si apoi aliatii nostri pot cu adevarat sa treaca la actiune cu toate schimbarile care sunt planuite. Va fi o schimbare totala in modul in care va traiti vietile si in toate imbunatatirile si pregatirile voastre pentru Noua Era. Nu exista nici un motiv de a va agata de ceea ce este vechi sau de a va face griji pentru ca ati putea pierde ceva, pentru ca noi subliniem din nou ca voi puteti doar castiga de pe urma schimbarilor care sunt pe cale sa aiba loc. Voi urmeaza sa faceti un pas cuantic in viitorul care este tranzitia voastra in taramurile superioare. Voi nu ati putea intra in ele, decat daca vibratiile voastre se potrivesc cu ele. Din aceasta cauza vor fi suflete ce nu vor fi compatibile cu ele si prin urmare nu vor putea sa faca aceasta, pentru ca ele nu sunt pregatite si vor continua in vibratia lor actuala. Intr-adevar, nu ar servi telurilor sau nevoilor lor, daca ar fi plasati intr-o vibratie superioara, pentru ca aceasta ar fi incomoda pentru ele. 


In ciuda a ceea ce unii ar putea sa creada, totul merge mai departe bine si va asigura ca voi sunteti in sfarsit pregatiti sa ascensionati atunci cand oportunitatea va veni. Voi insa trebuie sa va supuneti propriilor voastre nevoi si sa lucrati pentru a atinge gradul de control si de constienta care va permite sa va mentineti progresul. Dupa cum adesea subliniem, este intentia voastra de a reusi cea care va va duce mai departe, spre a incheia cu succes calatoria voastra. 


Eu sunt SaLuSa din Sirius si va doresc bucurie si fericire, pe masura ce va pregatiti pentru cel mai mare eveniment care s-a petrecut vreodata in vietile voastre.


Iti multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin
   Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com