Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

joi, 14 iunie 2012

10.06.2012

SaLuSa, 10 Junie 2012
A venit momentul pentru o gandire pozitiva si pentru acceptarea evenimentelor asa cum se asteapta ca ele sa se desfasoare, fara preconceptii despre cum ar trebui ele sa fie. Voi stiti ca Ascensiunea va veni indiferent de cum se vor desfasura planurile noastre pentru voi, deci doar permiteti manifestarea lor, stiind ca totul este bine. Lucrurile sunt atat de aproape de a iesi la suprafata, incat voi veti fi luati prin surprindere de cat de repede ele se vor petrece. Noi ne-am focaliza in locul vostru asupra evenimentelor pozitive, decat sa va irositi timpul si energia concentrandu-va asupra a ceea ce se va petrece Celor intunecati. Soarta lor este pecetluita si justitia va fi aplicata.
Totusi, prioritatea noastra este de a pune oamenii potriviti in locurile de autoritate si de a aduce pacea mondiala cat mai repede cu putinta. Din acel punct va fi mai usor sa mergem mai departe cu planul pentru bunastarea voastra si cu restaurarea libertatii voastre. Odata ce ne veti intalni, noi vom putea merge mai departe impreuna spre Ascensiune si sa incepeti sa va ridicati nivelele de constiinta chiar si mai sus, iar unitatea oamenilor se va petrece din cauza inlaturarii barierelor care au existat intre voi. 


Varsta de Aur este pe cale sa inceapa si va va face placere si va va invalui cu frumusete si armonie. Ea va fi casa pentru cei care si-au inaltat nivelele lor de constiinta suficient pentru a avansa in taramurile superioare si de acolo sa experimenteze libertatea de a deveni Fiinte Galactice. In prezent, datorita vibratiilor voastre joase voi sunteti inca restrictionati in ceea ce priveste miscarea voastra in Univers, pentru ca ele le vor contamina pe cele superioare. Totusi, aceasta este pe cale sa se schimbe, pe masura ce voi cu rapiditate aduceti si asimilati in voi energiile care vin. 


Daca voi va ganditi in urma cu cativa ani, noi credem ca voi veti observa diferente in voi insiva si cel mai probabil ele sunt calm si gandire clara. Pe masura ce voi evoluati, activitatile voastre sociale si alegerea prietenilor vostri pot de asemenea sa se schimbe si voi veti fi atrasi spre lucrurile mai rafinate din viata. O existenta pasnica va fi cautata si experientele de extreme emotionale vor fi mai putin satisfacatoare. Voi acum va transformati foarte repede si prin urmare se vor slabi legaturile voastre cu modurile de viata invechite. Nu exista nici un motiv pentru care sa nu incepeti sa va traiti viata asa cum voi va asteptati sa traiti odata ce Noua Varsta incepe, pentru ca o mare parte din acest mod de viata difera de modul vostru actual de viata prin ceea ce se petrece in interiorul fiintei voastre. Idealurile si scopurile voastre in viata vor fi cu mult mai inalte si a va satisface pe voi insiva va inceta sa fie telul vostru primordial. Pana la acest moment Omul a fost inclinat spre egoism si autogratificare, indiferent de modul in care aceasta ii afecteaza pe ceilalti. Totusi, voi cu rapiditate deveniti una cu Sinele vostru Superior si deveniti capabili sa intrati in comuniune cu Constiinta Cristica. Aceasta Dragilor, este calea pe care voi veti calatori si pe care o veti urma cu bucurie. 


Viata voastra actuala este o conglomerare a atat de multe vieti, care v-au purtat in lung si in lat, in multe tari si prin multe religii, credinte si culturi. Desi nu exista doua povesti de viata perfect identice, voi veniti gradat mai aproape impreuna. Este firesc sa se petreaca asa, pentru ca voi va cautati “calea inapoi spre casa”, si aceasta va poarta mereu mai departe. Inaltarea prin care voi treceti acum este doar o parte din calatoria voastra, insa ea este o foarte importanta si care reprezentata un salt cuantic de o mare magnitudine spre inainte. 


Noi, cei din Federatia Galactica a Luminii, am stiut de o lunga perioada de timp ca voi veti ajunge la acest punct inalt in calatoria evolutiei voastre. A fost bucuria si privilegiul nostru sa fim alesi sa va acompaniem si sa ne asiguram ca ea este dusa la bun sfarsit, asa cum a fost predestinat sa fie. Totul s-a decis cu milenii de timp in urma si de curand multe alte suflete vi s-au alaturat voua, spre a va ajuta sa aveti mai mult succes. Unele dintr eele au intrat in familiile voastre si ies in evidenta ca avand un foarte avansat nivel de constiinta. Ele au ajuns sa fie cunoscute sub diferite nume, cum ar fi Seminte Stelare (eng. Starseeds, n.t.), copiii Curcubeu sau Indigo. Prezenta lor aici este pentru a-i inalta pe cei din jurul lor si ei isi vor intra in rol foarte curand. Ascultati-i pe acesti intelepti, pentru ca ei au multe de spus, ce vor asigura ca veti ramane pe calea voastra de Lumina. 


Cu sosirea Ascensiunii unii dintre voi sunteti, asa cum este de inteles sa fiti, inca ingrijorati pentru soarta membrilor tineri ai familiilor voastre. Sa fie clar ca in vremurile din urma fiecare suflet se va gasi exact acolo unde era intentionat sa fie si el va fi constient de destinul dinaintea incarnarii. Deci va rugam sa permiteti vietilor fiecarei persoane sa isi urmeze cursul prestabilit si simtiti-va binecuvantati ca ele v-au ales pe voi sa fiti in vietile lor. Exista desigur multe familii, care nu au asemenea suflete avansate in mijlocul lor, insa fara indoiala iubirea strabate toti membrii lor si aceasta va ramane o legatura, care ii va aduce impreuna din nou. Iubirea este cea mai puternica energie dintre toate si ea este forta indestructibila, care tine totul laolalta.


Noi va vom spune din nou ca voi sunteti Fiinte foarte puternice, desi puterile voastre au fost foarte mult restrictionate, din cauza vibratiilor joase in care existati acum. Si totusi pe masura ce ele se inalta, la fel si puterile voastre cresc si voi veti ajunge sa deveniti constienti de puterile voastre de creatie. Imaginati-va atingand un punct in care puteti crea orice este ceea ce doriti, dar sa nu va ingrijorati ca ati putea folosi gresit aceste puteri, pentru ca nivelele voastre de constiinta vor creste si ele de asemenea. Fiti siguri ca voi nu veti fi lasati sa scapati de sub control, avand la dispozitie asemenea puteri de creatie, pana ce voi nu veti stii cum sa le folositi corect. Voi incepeti sa intelegeti cat de diferite vor fi vietile voastre si cat de putin ele va reflecta acum adevaratul vostru potential. Voi nu veti fi lasati totusi singuri sa dati de capat singuri la asemenea lucruri si in fiecare etapa a vietii voastre exista Fiinte mai evoluate, care sa va ajute. 


Eu sunt SaLuSa din Sirius si pe masura ce voi evoluati veti afla ca viata pe nivelele superioare este o experienta frumoasa si indiferent unde mergeti, voi veti fi intampinati de suflete de Lumina si de Iubire. Este o mare reuniune si cu totii lucreaza in unitate si in Unicitate si cu totii recunosc Sursa existentei lor. Nu conteaza ce nume folositi pentru ea, atata timp cat recunoasteti ca aceasta este alfa si omega A Tot Ceea Ce Exista. Noi cei din Federatia Galactica avem o conexiune directa cu Sursa si relatia noastra este similara cu cea pe care voi o aveti cu Sinele vostru Superior. Noi va transmitem iubirea noastra, spre a va ajuta pe calea voastra. 


Iti multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com