Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

joi, 14 iunie 2012

13.06.2012


SaLuSa, 13 Junie 2012
Peste tot in jurul vostru schimbari au loc si ele sunt semne sigure ca impulsurile pentru schimbare devin mai puternice si asa se va merge mai departe pana la Ascensiune. Vestile bune sunt ca deznodamantul a fost anticipat de mult de catre noi, si noi am facut toate actiunile necesare pentru ca voi sa ascensionati. Responsabilitatea noastra principala a fost sa ajutam aliatii nostri sa ii inlature pe Cei intunecati. Aceasta actiune se desfasoara in bune conditii si ea sfarteca rangurile Iluminatilor, care devin astfel dezorganizati. Aceasta va actiona ca o ingradire asupra lor, atunci cand ei ar mai avea vreo ambitie de a-si duce planurile de a va intrerupe progresul la indeplinire. 
Cu adevarat vorbim despre “un scenariu care poate sa se implineasca in orice moment”, in ceea ce priveste realizarea cu succes a evenimentelor majore si nu exista nici o scapare pentru Cei intunecati. Schimbarile vor fi acelea ca vor fi inlaturate toate atasamentele care v-au ruinat vietile de Milenii de timp. O actiune majora de curatare va va oferi un nou inceput, care sa va poarte cu rapiditate spre taramurile superioare in care apartineti. Va fi o tranzitie aproape incredibila, intr-un rastimp atat de scurt, cu un mare ajutor din partea noastra si din partea altor surse mai inalte. Noi va cunoastem potentialul si cat de repede noi trebuie sa va ajutam pentru a merge mai departe. 


A sosit timpul sa lasati prudenta la o parte si sa va ocupati locul binemeritat alaturi de noi. Noi va vedem ca si egalii nostri si de un asa curaj incat sa va permita sa experimentati vibratiile joase, stiind ca ele cel mai probabil va vor trage in jos spre intuneric. Nu mai duceti nici un fel de vina mai departe cu voi, pentru ca a sosit timpul sa va iertati pe voi insiva, pentru ca Legea Gratiei sa va elibereze de toate datoriile. Experienta a fost exact motivul pentru care sa coborati prin dimensiuni si aceasta a fost motivul unui mare salt in evolutia voastra. 


Intr-o zi voi veti privi inapoi la aventura voastra in dualitate si veti intelege de ce ea a suferit anumite rasturnari de situatie si transformari. Voi veti vedea cum raspunsul vostru la situatiile prin care ati trecut au scris (determinat, n.t.) urmatorul capitol al vietii voastre si cum ati reusit sa va inaltati la actualul nivel de evolutie. Si totusi, uitandu-va in urma vi se va pare ca si cum totul se petrece in prezent, pe masura ce toate experientele voastre sunt reamintite asa cum ele au avut loc. Undeva in subconstientul vostru se gasesc toate amintirile voastre a fiecarei intalniri pe care ati avut-o si ele va ghideaza prin fiecare noua experienta. Odata ce voi ati ascensionat, voi veti putea accesa tot ceea ce exista. Daca va fi necesar, voi veti fi capabili sa beneficiati de experientele altor suflete, fara a trebui sa faceti aceasta prin experienta directa. 


Scutul si sabia voastra sunt facute din iubire si nimeni nu va putea sa penetreze protectia voastra. Chiar si pe Pamant voi puteti sa ii folositi puterea, pentru a crea si multi dintre voi faceti aceasta intr-o modalitate de vindecare. Energia iubirii atrage vibratiile superioare spre voi, care va inalta si va aduc armonie si echilibru trupurilor voastre. Prin contrast, energiilor unor emotii ca furia si ura, va dauneaza trupurilor voastre si le aduc o sanatate precara. Dupa Ascensiune vibratiile vor fi atat de inalte, incat doar gandurile cele mai pure vor exista. Aceasta Dragilor este ceea pentru ce voi lucrati in prezent si deja unii dintre voi ati avut un mare grad de succes in aceasta directie. 


Viitorul vostru a fost mereu in propriile voastre maini, insa dirijat de intentia divina a celor care au creat Universul vostru. A existat mereu un plan pentru evolutia Omenirii, care se afla in legatura cu evolutia altor civilizatii. Cu toate aceste civilizatii sunt conectate si ce una dintre ele face, afecteaza pe celelalte, acesta fiind motivul pentru care ascensiunea civilizatiei voastre este un eveniment atat de important pentru noi. Voi sunteti, sa spunem asa, treapta de jos a scarii, iar atunci cand voi va ridicati, asa vor face si cei de deasupra voastra. Succesul vostru este atat de important pentru noi toti, incat atat de multa iubire este trimisa spre voi acum, pentru a va ajuta pe voi toti. Voi nu puteti sa nu fiti afectati de ea si acesta este motivul pentru care noi stim ca voi veti ascensiona, dupa cum a fost planuit.  
Federatia Galactica asteapta sa aiba placerea companiei voastre, insa decat dupa dezvaluire, noi ne vom putea intalni cu voi cu conditiile noastre proprii. Noi avem sa va aratam multe, dar o mare parte au de a face cu beneficiile ce sunt insirate pentru voi. Aliatii nostri sunt practic pregatiti sa intre in actiune si toate indica ca o actiune va avea loc in foarte scurt timp. Cu fiecare amanare noi am fost capabili sa ne reajustam foarte repede si noi va asiguram ca planul nostru este inca viabil. Odata ce detaliile vor putea fi facute cunoscute, noi vedem ca mai multi dintre voi vor avea oportunitatea sa isi uneasca fortele cu noi. Nu a fost niciodata intentia noastra de a face totul pentru voi si va fi multa incurajare sa va asumati partea voastra de responsabilitate. 


Povestea de groaza pe care voi ati trait-o va fi in curand un basm, care a devenit realitate prin visele voastre de Utopie (eng. through your dreams of Utopia, n.t.). Varsta de Aur va reusi cu adevarat sa va indeplineasca visele si sa va poarte in unele calatori incredibile. Timpul va inceta sa existe, viata va fi infinita si va consta intr-o serie infinita de experiente minunate. Noi stim ca idea de “non-timp” este greu de inteles, insa voi o veti intelege chiar cu usurinta. Imaginati-va ca totul se petrece in prezent, intr-un plan circular si ca voi puteti veni si pleca in orice moment doriti. Timpul va fi un concept inutil si inadecvat, dupa care sa traiti si care nu va avea nici o consecinta. 


Voi aveti multe de invatat despre noua voastra dimensiune si cum ea va va afecta si aveti multe de invatat despre cum sa va folositi puterile voastre colective. Totusi, pe atunci nivelele voastre de constiinta vor fi crescut atat de mult, incat voi nu veti avea nici o problema in a fi entitati de incredere si demne. Cuvintele cu greu descriu ceea ce voi urmeaza sa experimentati, decat ca voi veti fi emotionati si depasiti de magnitudinea a ceea ce este pe cale sa se petreaca. Cele mai mari schimbari vor fi inlauntrul vostru si multi dintre voi sunteti deja constienti ca sunteti o persoana diferita de cum erati cu doar cativa ani in urma. Voi sunteti de Lumina si voi o raspanditi in jurul vostru peste tot pe unde mergeti si ii ajutati pe semenii vostri care calatoresc alaturi de voi. 


Eu sunt SaLuSa din Sirius si reprezint decat o civilizatie care a avut legaturi cu voi de eoni de timp. Acestea gradat se vor amplifica si alte civilizatii isi vor reinoi legaturile lor cu voi. Noi cu totii vom deveni ca Unul in cadrul Federatiei Galactice a Luminii, muncind cu Iubire si Lumina.


Iti multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com