Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

miercuri, 25 iulie 2012

25 Iulie 2012

SaLuSa, 25 Iulie 2012

Am fost cu voi multă, multă vreme şi asemeni vouă, aşteptam finalul dualităţii. Aţi înfruntat provocări incredibile, dar aţi răspuns Luminii şi Iubirii ce a fost direcţionată către voi din mai multe surse. Puterile mai înalte din spatele Planului iluminării voastre au dovedit că au luat deciziile corecte, de vreme ce acum voi sunteţi în pragul Ascensiunii. Nu există două persoane care să fi avut experienţe identice, totuşi mulţi dintre voi sunteţi pregătiţi să faceţi ultimii paşi de înălţare şi să ascensionaţi. Pe măsură ce rasă voastră a alunecat în Erele Întunecate, puţină lumină ce există a fost exterminată şi mulţi indivizi au fost ţinuţi în tăcere sub ameninţare cu moartea în cazul în care vorbesc despre asta.

Astăzi aveţi mult mai multă libertate de exprimare, totuşi cei care vă spun prea mult din adevăr, încă se tem pentru vieţile lor. Evident că vom susţine şi proteja astfel de Fiinţe, atâta timp cât acest lucru un intervine în planul vieţii lor. Noi şi de asemenea şi Regatul Îngerilor putem oferi protecţie completă dacă este necesar şi unele suflete extrem de importante au fost salvate în repetate rânduri. Desigur că în felul vostru, toţi sunteţi importante şi fiecare dintre voi are Îngeri care au fost lângă voi pe parcursul întregii vieţi. Nu există coincidenţe acolo unde întâmplările au avut importante majoră pentru voi, totuşi e foarte posibil ca nici măcar să nu vă daţi seama de ce s-a petrecut.

Când sunteţi calmi şi într-o stare de pace, Sinele vostru Superior poate fi contactat, dar problema este că de foarte multe ori oamenii nu urmează sfatul pe care îl primesc. Astfel dacă vă abateţi de la planul vieţii voastre, nu va fi din lipsă de ajutor din partea Ghizilor. În final, sunteţi voi cei care decideţi ce să faceţi, iar cu deciziile voastre vin şi consecinţele ce corespund. Vorbind la modul general, este egoul pe care l-aţi programat să acţioneze în interesul vostru, cel care are control asupra acţiunilor voastre. Când sunteţi în schimbare şi în mod special când vă ridicaţi vibraţiile, egoul va încerca să insiste pentru că voi să continuaţi pe vechile căi.

Nu este de mirare faptul că acum sunteţi atât de aproape de Ascensiune, şi totuşi în exterior nu pare că lucrurile s-ar fi schimbat prea mult. Oricum, nimic un se obţine fără multă planificare, şi chiar şi aşa, pe măsură ce evenimentele se desfăşoară, facem modificări în mod permanent, căci timpul de execuţie a planurilor nu este mereu respectat. Aşadar se întâmplă multe lucruri în spatele scenei şi noi trebuie să acţionăm atunci când vedem că este sigur să facem asta. Asta presupune multă răbdare din partea voastră, căci în multe ocazii ocazia de a acţiona a fost contracarată în ultimul moment. Putem lua asta în calcul, căci suntem pregătiţi pentru pentru orice scenariu şi ştim legat de ce se întâmplă că voi veţi Ascensiona, şi aşa va fi. Cum am subliniat de multe ori, Dragilor asta este tot ce contează şi nu este important drumul pe care îl alegeţi pentru a ajunge acolo.

Rămâneţi calmi şi nu vă legaţi de mesajele pline de teamă, căci sunt surse care doresc un final catastrofic pentru acest ciclu de existent. În ciuda multor predicţii de această natură, veţi descoperi că ultimele luni vor fi mult mai calme decât aţi fost învăţaţi să credeţi. Desigur Mama Pământ îşi aduce contribuţia la schimbări şi erupţiile vor cauza mişcări fizice care vor produce daune şi în unele cazuri răniţi şi morţi. Profeţii vechi vorbeau despre bucăţi de continente care se vor scufunda în mare, dar acest potenţial a fost eliminat demult.
Pur şi simple fiţi atenţi la slăbiciunile zonei unde locuiţi şi dacă sunteţi pe malul mării vă daţi seama cât de vulnerabili sunteţi la inundaţii. Astfel puteţi judeca singuri e acţiuni sunt necesare pentru siguranţa voastră.

În anumite aspect, lucrurile sunt puţin diferite acum de cum au fost în toate vieţile pe care le-aţi avut înainte, căci totul vine cu un plan de viaţă şi în mare, l-aţi completat. De vreme e tranziţia a fost de asemenea parte din acest plan, credeţi sau nu, voi aţi decis de asemenea modul de a ieşi din fiecare viaţă şi de asemenea momentul. În acest sens, această viaţă este şi ea planificată şi în cazul în care un o scurtaţi luându-vă viaţa, ceea ce un este deloc recomandat, fie veţi trece dincolo înainte de Ascensiune, fie veţi merge cu Ascensiunea sau vă veţi muta pe o altă planetă pentru a vă continua experienţele în dimensiunea a 3-a. Oricare ar fi fost planul, este pentru interesul vostru şi dacă este programat să fie în viitorul vostru, puteţi ascensiona din dimensiunile spirituale. Aşadar înţelegeţi şi acceptaţi ca tot ceea ce veţi experimenta este în acord cu nevoile voastre şi este cheia progresului în ceea ce priveşte evoluţia voastră.

Aveţi o zicală amuzantă despre a fi pus într-un storcător, dar nu despre asta este vorba în viaţă şi nici nu este dorit asta pentru voi. Dumnezeu v-a oferit liber arbitru şi voi sunteţi cei care crează calea pe care o urmaţi. Depinde de voi, fie că este greu sau uşor, dar oamenii au obiceiul de a alege calea grea de întoarcere Acasă. Oricum, asta înseamnă că învăţaţi o mulţime de lecţii, care vă vor ajuta pe termen lung. Dacă e să spunem altfel, nu există păcat în a greşi, căci idea experienţei în dualitate este să acceptaţi provocările. Desigur că un există “păcat” şi în mod sigur nu v-aţi născut în el. Este mai corect spus că aţi venit cu o karmă şi vă oferă posibilitatea de a repara greşelile pe care le-aţi făcut anterior. Este motivul pentru care Dumnezeu un intervine pentru a interfera cu liberal arbitru pe care El vi l-a dat.

După Ascensiune veţi avea nivele ridicate de conştiinţă, şi că Fiinţe de Lumină veţi fi terminat cu bine drumul printre tentaţiile vibraţiilor joase. De fapt, un vă vor mai interesa şi veţi căuta satisfacţie la nivele vibraţionale mult mai înalte. Simţurile voastre vor fi amplificate şi plăcerile din dimensiunile superioare vor fi mai mult decât compensatoare pentru faţă de orice aşa-zisa pierdere. De fapt, gândurile voastre se vor fi mutat pe un alt nivel şi experienţele voastre din dualitate se vor dizolva în fundalul din urmă. Aşadar încearcă să nu te agăţi de dimensiunea prezenta doar dacă desigur, un eşti pregătit să ascensionezi. Este decizia voastră şi veţi alege unde şi cum veţi experimenta următoarele vieţi.

Sunt SaLuSa din Sirius şi Federaţia Galactică a Luminii şi vedem că multe ţări din Vest iau măsuri legale împotriva corupţiei din interiorul sectorului financiar. De asemenea observăm că mai mulţi dintre ei avansează cu anchete mai aprofundate pentru a vedea cât de departe s-a răspândit “cancerul”. Asta un poate face decât bine şi accelerează momentul în care alte autorităţi, precum cele din politică, vor fi chemate să răspundă pentru faptele lor. Rămâneţi puternici în Lumina voastră şi un uitaţi că sunteţi îmbăiaţi mereu cu Iubire din mai multe surse.
Mulţumesc SaLuSa.

Mike Quinsey.
Iti multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Traducere: CameliaNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com