Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

sâmbătă, 4 august 2012

03 August 2012





SaLuSa, 03 August 2012


Există, că de obicei, mesaje amestecate care circulă, dar multe sunt de o natură foarte pozitivă şi în acelea ar trebui să vă puneţi încrederea şi energia. Problemă ce încă există este că unii oameni încă dau viaţa vechilor profeţii, fără să îşi dea seama că totul s-a schimbat. Deşi, dacă nu aţi ieşit din acele vibraţii, s-ar putea foarte bine să fie încă valabile. Nu se poate spune că toate profeţiile vechi sunt invalide, însă ar trebui să vă actualizaţi informaţiile din profeţiile ce există astăzi. Chiar şi aşa este nevoie să fiţi atenţi la dezinformare şi dacă un mesaj un radiază Iubire şi Lumină, ar trebui să fie puse de-o parte. La fel se poate spune şi despre mesajele ce se concentrează pe posibile catastrofe ce un au un final pozitiv.

Aşadar, fiţi atenţi şi de asemenea amintiţi-vă că indiferent de ce schimbări sunt propuse pentru Lege, foarte puţine vor vedea lumina zilei. Este, spre exemplu, cazul argumentelor actuale ale legilor asupra armelor, unde chiar dacă lobby-ul anti-arme au succes, nu îşi vor atinge niciodată scopul. Nu va dura mult până ce vor avea loc schimbările guvernamentale şi noi Legi şi amendamente ale Constituţiei vor fi instaurate. Acest lucru se va aplica în final în întrega lume şi cu fiecare pas veţi fi mai aproape de libertate. Acest proces nu se va finaliza până după Ascensiune, dar măcar nici o Lege draconiana sau nedreaptă nu va mai fi în vigoare. Persoanele responsabile pentru acestea, vor fi înlăturate şi ne vom asigura că veţi fi liberi de ei cât mai curând posibil.


Există oarecare consolare pentru întârzierile pe care le experimentaţi, căci cu cât mai mulţi oameni vor fi martori ai acţiunilor celor Întunecaţi, cu atât mai profundă va fi înţelegerea lor legată de ceea ce se petrece. Îi va ajuta să acţioneze şi să îşi menţină echilibrul pentru că lucrurile să nu scape de sub control. Ca rezultat, conştiinţa de masă s-a ridicat în salturi şi a asigurat eşecul celor Întunecaţi. Cu adevărat sunt la capătul puterilor şi nu vor mai duce la îndeplinire planul lor pentru controlul lumii. Ne dorim să se îndepărteze în linişte, dar există încă puncte de rezistenţă care ar face orice pentru a învinge. Oricum, este ceea ce în final vor trebui să accepte, căci timpul lor s-a sfârşit.


Între timp, aşteptam cu nerăbdare posibilitatea că undeva, un Conducător să găsească o cale liberă pentru a anunţa Dezvăluirea. Este foarte probabil că această acţiune să vină din partea unei ţări precum China. Din păcate, ţările din Vest sunt încă sub influenţa puternică a Illuminati. Se tem de urmările acestui pas înainte şi teamă este un factor decisiv în ceea ce priveşte aceste decizii. Cerem doar că prezenţa noastră să fie recunoscută oficial în public, la nivel înalt, pentru că oamenii să fie informaţi. Sigur că milioane de oameni ştiu deja despre noi şi au văzut navele noastre şi ţineţi minte că au trecut mai bine de 60 de ani de când am început să ne dezvăluim pentru că voi să ne cunoaşteţi.


Ştim că aşteptarea voastră este deja lungă şi aplaudăm înţelegerea şi răbdarea voastră. Puteţi fi liniştiţi ştiind că suntem la un milimetru distanţă de a ieşi complet în public şi de a face cunoştinţă cu voi. Avem în plan să sărbătorim şi încă intenţionam să zburăm de supra principalelor oraşe pentru că tot mai mulţi oameni să ne poată vedea. Putem de asemenea să vă invităm alături de noi şi astfel să vă fie revelat ultimul mare secret. Va fi desigur o demonstraţie de pace şi în nici un caz nu va fi legată de acţiuni militare. Războiul şi orice alte lucruri conectate cu el vor fi înlăturate şi scoase din uz şi nu mai există loc pentru ele în viitor.


Acum mai mult ca niciodată dorim să vă concentraţi asupra Ascensiunii, cu percepţiile voastre cele mai înalte asupra a ceea ce credeţi că va fi. Pe măsură ce trec aceste ultime luni, dorim să nu vă pierdeţi concentrarea, căci cu cât mai mulţi vă uniţi, întăriţi puterea Luminii. Aceasta desigur nu este o reţetă pe care v-o oferim şi nici un motiv pentru că voi să o urmaţi, însă dorim să vedem Lumina terminându-şi ciclul că puterea formidabilă care este. Vor fi eliminate ultimele reminiscenţe ale vechilor energii care au ţinut paradigmele pe loc. Nu se mai încadrează în formele Noii Ere şi noul program îşi va intra rapid în drepturi.


Aţi oferit deja putere vizualizărilor legate de energia liberă şi introducerea ei se va face fără dificultăţi. Sunteţi pregătiţi pentru noi tehnologii şi acestea vor rezolva imediat multe dintre problemele pe care le experimentaţi în prezent. Partea frumoasă în folosirea energiei libere este că nu se termină niciodată şi o puteţi folosi cât de mult doriţi. Cu siguranţă timpuri de mult entuziasm se apropie şi pe acest potenţial dorim să vă concentraţi şi să lăsaţi elucidarea să fie făcută de cei desemnaţi pentru acest scop. Credeţi-ne că schimbările vor veni rapid şi în număr mare, odată ce începem. Totul este pregătit acum şi în ciuda a ce vedeţi a fi o cantitate enormă de probleme, acestea nu reprezintă absolut nici o dificultate pentru noi.


Nu uitaţi că aveţi propriile procese de curăţare de făcut şi pe măsură ce energiile înalte va ridica, vor ieşi la suprafaţă emoţii vechi şi problem pe care le-aţi lăsat nesoluţionate. De multe ori au legătură cu diferenţe nerezolvate, în care oamenii implicaţi nu pot obţine o anumită poziţie şi unde iertarea poate rezolva totul. Aceasta,


Dragii noştri, este cheia pentru a merge înainte şi numai egoul este cel care va ţine pe loc. V-aţi obişnuit prea mult să vă impuneţi asupra altora şi găsiţi tot felul de motive pentru a face asta. Uneori abuzaţi de cei care sunt mai slabi, retardaţi mental sau cu dizabilităţi fizice şi este timpul să îi vedeţi pentru ceea ce sunt cu adevărat. Sunt suflete la fel ca şi voi care au făcut alegeri necesare evoluţiei, şi ar trebui trataţi cu acelaşi respect.


Uneori sufletele aleg vieţi problematice pentru a-i inspira pe alţii să se ridice. Vă oferă ocazia de a arăta cât de mult aţi evoluat şi ca urmare, amândoi puteţi avansa. Nu pierdeţi nici o ocazie şi dovediţi ce reprezintă pentru cineva care aspiră să trăiască viaţa în iubire necondiţionată.


Sunt SaLuSa din Sirius şi vă cer să păstraţi în continuare spiritul Olimpiadelor şi veţi crea un nou nivel de unitate în lume care va fi de durată.



Mulţumesc  SaLuSa.
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Traducere: Camelia



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER




2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.



BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012



Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles




Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies




Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com