Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

vineri, 13 decembrie 2013

04.12.2013SaLuSa 04.12.2013

Problemele se deplaseazã cãtre încheierea lor cu o atît de rapidã vitezã, cã aveti nevoie sã pãstrati o minte deschisã, si sã fiti pregãtiti pentru a vã asigura cã mergeti cu fluxul. Credintele vechi sunt zguduite, si acest lucru este intentionat si destinat pentru a vã duce în Noua Erã (New Age). Multe dintre ele transportã un gram de adevãr, care a fost suficient pentru a permite picioarelor voastre sã fie introduse pe calea realizãrii, însã ele nu mai sunt adecvate pentru schimbãrile masive care au loc. Timpul se apropie rapid, atunci cînd se va da posibilitatea de a ridica vibratiile la un asemenea nível, cã în cele din urmã, doar adevãrul va exista. Sunteti pe aceastã cale pentru iluminarea totalã, si mult ajutor se acordã pentru a vã asigura cã aveti fiecare, ocazia pentru a finaliza Ascensiunea dumneavoastrã.
Atît de multe se întîmplã în jurul vostru, care v-ar putea bine confunda, însã vã oferim sã vã urmati intuitia voastrã si sã vã uitati în interiorul vostru , si veti avea rãspunsurile. Ca sã aveti întotdeauna discernimentul si sã stiti cã mesajele de Luminã si Iubire au un parfum special referitoare lor, si nu vor efectua vibratii inferioare asociate negativitãtii. Perioada în care sunteti introdusi, este deja o vibratie mai înaltã, decît ati experimentat cu relativ putin scurt timp în urmã. Timpul continue sã se accelereze, si este dovada unui nível superior de vibratii, în care locuiti acum. Cu cît mai mult vã veti concentra în Lumina voastrã, cu atît mai mult veti fi pregãtiti pentru cresterea continuã a vibratiilor, care sunt destinate a vã impinge înafarã din dualitate. 
Nu vã distrageti cu turbulentele, care în mod inevitabil rezultã din schimbãrile masive care au loc. Energiile de vibratie joasã care nu mai au loc în New age, nu mai pot fi sustinute. Ele îsi vor pierde capacitatea lor de a rãmîne împreunã cu vibratiile înalte care sunt stabilite, si vor rãmîne  în a Treia Dimensiune. Ascensiunea va fi punctul culminant al tuturor schimbãrilor care au loc, si este rezultatul final pentru cei care si-au ridicat vibratiile lor în dimensiunile superioare. Vi se oferã posibilitatea de a pãrãsi definitiv ciclul de renastere, si acesta este un moment unic, care vine cu încheierea ciclului actual.
În cazul în care în trecut, ati jucat un rol care a creat si sustinut separarea, aceastã epocã sa terminat si este în curs de a se juca încheierea acesteia. Ati fost întotdeauna unul cu celãlalt, desi de multe ori ati jucat roluri care v-au pus în opozitie. Asta a fost pentru a accelera evolutia voastrã prin experienta acumulatã, si ca urmare, acum este momentul de a trece chiar mai repede decît Lumina care este în crestere în intensitate. Cei care au progresat deja, sunt de asemenea, pentru a ajuta pe altii care urmeazã pe urmele lor, în acelasi mod în care sunt în curs de a fi ajutati acum. În Sistemul Solar sunteti ultimii care asteaptã sã realizeze Ascensiunea, si veti continua sã primiti ajutor imens, pînã cînd fiecare suflet  va fi fãcut acest lucru. 
Cei Întunecati se gãsesc într-o stare de panicã, si încearcã prin toate mijloacele sã împiedice sfîrsitul inevitabil al statului lor. Aceasta nu va fi de nici un folos, asa cã nu este nevoie de îngrijorare, si vã cerem sã vã concentrati spre aducerea dvs. cãtre Luminã. Cu cît mai mult vã aplicati voi însivã pentru a atinge obiectivele voastre, cu atît mai mult vã veti muta acolo. Aceasta va permite ca primul anunt oficial sã fie fãcut de cãtre Presedintele Obama, recunoscînd existenta si contactele cu Prietenii nostrii din Spatiu. Aceasta va duce la discutii deschise si constientizarea lor, precum si acordul de a negocia protocolul care va permite contactul deschis, sã fie fãcut. De la acel punct, tot subiectul va intra în domeniul public, si niciodatã nu va mai fi ascuns de la vedere.
Deci, noi vã cerem sã stati în Luminã în orice moment, si sã nu vã distrageti cu nimic, care nu apartine în mod clar ei. Pentru cã, foarte mult timp adevãrul fintei tale , a fost în spatele tãu, însã foarte curînd va fi cunoscut. Aceasta va accelera progresul, si fãrã interferentele celor întunecati, se va ajunge în curînd la niveluri mai înalte decît în orice moment ,de cînd acest ciclu a început. La sfîrsitul unui ciclu de acolo, este mai mult sortarea si fiecãrui suflet îi este dat, cu fiecare ocazie sã se deplaseze la cel mai înalt nível de a fi. Deoarece, în realitate, nu existã nici un lucru, cum ar fi timpul, totul se gãseste în ACUM, si nu este nevoie sã vã faceti griji cu privire la progresul unui alt suflet. Fiecare suflet are o valoare infinitã de “timp”, în care sã-si finalizeze cãlãtoria lui cãtre casã. Totul se întîmplã într-o relatie perfectã pentru orice altceva, în conformitate cu planul lui Dumnezeu, pentru Om. 
Fiti siguri cã multe suflete cãlãtoresc cu voi, în cãlãtoria vostrã, si nu sunteti niciodatã singuri. Ele sunt ajutoarele si ghizii vostrii, pentru a vã oferi orice asistentã si a vã permite sã atingeti cu succes obiectivele voastre. Veti gãsi cã sunt întotdeauna Fiinte mai evoluate, care ajung jos, pentru a ajuta pe acei care-si urmeazã pasii lor. Cu toate acestea, ei nu se impun vouã, însã vor rãspunde întotdeauna apelurilor voastre de ajutor. Este necesar sã se aibã în vedere cã nu întotdeuna veti obtine ceea ce doriti, cînd îi chemati, pentru cã planul vostru de viatã este cunoscut de cãtre ei, si în conformitate cu cele mai potrivite mãsuri de luat. Ei vã vor arãta usor si cu întelepciune directia bunã de luat, si vor sãrbãtori împreunã cu voi, atunci cînd veti realiza planul vietii voastre. 
Privit direct înainte, si sã stiti cã în termeni reali, a mai rãmas putin timp pentru a realiza planul vostru de viatã, însã multe suflete fac tot posibilul pentru a vã asigura cã veti avea succes. Ei sunt mereu cu voi, si împãrtãsesc sperantele si aspiratiile voastre, si vã ajutã în cãlãtoria dumneavoastrã, înapoi cãtre Luminã. Bunãvoia dvs. este cea mai apreciatã si importantã, si trebuie sã fie manipulatã cu grijã, dacã sunteti unul care este destinat pentru a urca la sfîrsitul acestui ciclu.

 Vă mulțumim, Salusa

Mike Quinsey.


 Traducere: Florika 
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com