Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

duminică, 12 iulie 2015

Romîna -- SaLuSa 10 Iulie 2015
SaLuSa 10 Iulie 2015

Lucrurile continua sa fermenteze, si haosul are loc în multe tari, deoarece vechile cai dovedesc ca nu mai servesc nevoilor dvs. Problema a devenit atît de mare, ca necessita de mari schimbari pentru a pune civilizatia voastra într-un nível nou, care sa va duca catre Noua Era. Schimbarile sunt în curs, si sunt ireversibile, asa cum noul trebuie sa înlocuie vechiul pentru a-l duce înafara unui sistem care nu mai acopera nevoile sale. Este un proces tulburator pentru multi care au putina sau nici o întelegere despre ceea ce se întîmpla, însa cum raspunsurile vin odata cu abordajul pentru nevoile lor, oamenii se vor înalta atunci. Asa ca întotdeauna, vom conduce pe acei care au un rol important de jucat pentru a aduce aceste schimbari. Ele nu pot fi atinse fara o serie de greutati, dar garantam ca ele vor fi minime. Continuati sa pastrati o perspectiva positiva, în timp ce planul pentru viitorul vostru este stabilit. Veti fi mai mult decît satisfacuti cu rezultatul.

Timp de multe vremuri ati fost tinuti, asa cum ati putea spune  ‘’m-au luat de pe drumul din gradina’’, si ati fost tinuti în mod deliberat în întuneric, fata de adevarul existentei dvs. si potentialul pentru a experimenta dualitatea. A fost foarte mare aceasta curba a învatarii, care a permis ca sa va ridicati de la viata cu o constiinta limitata, la acei care se vor trezi la adevaratul lor potential. Asa cum am mentionat de mai multe ori, dvs. sunteti mult mai mari decît va imaginati, însa ati fost înselati în mod deliberat cu învataminte false, si de catre limitarea constiintei voastre. Totul se schimba cu viteza foarte rápida si mai mute suflete se trezesc la adevaratul lor eu. Dvs. iesiti dintr-o lunga perioada de întuneric, la lumina, si acum nimic nu va poate împiedica sa urmati tot drumul catre constiinta deplina. Acest lucru este deja evident, vazînd numarul de suflete care sau trezit si care va duc pe dvs. de-a lungul drumului catre iluminarea completa.

Exista cîteva suflete care nu reusesc sa-si ridice vibratiile, însa puteti fi siguri ca li se va da toata asistenta pentru a fi orientate catre Lumina. Nu exista nici o sansa sa încerci ‘’sa alergi, înainte de a putea merge’’, si ghizii lor vor ajuta aceste suflete sa se trezeasca catre adevar. O data ce dvs. începeti sa întelegeti cum ati fost tinuti în întuneric, va deveni mai usor sa întelegeti adevarul fintei dvs. Dvs. toti, sunteti în esenta marile suflete care s-au compromis sa experimenteze dualitatea, sa aiba de a face cu probele pe care ea le contine. Multi dintre cei care traiesc azi au atins strafundurile întunericului, însa nu au pierdut nici o data contactul cu Eu-rile lor Superioare. Ca rezultat, multi dentre voi ati gasit în sfîrsit adevarata voastra cale, care va duce înapoi la constiinta plina. O data ce începeti sa va treziti, nu mai aveti cum sa va întoarceti la timpurile vechi, si sufletele de Lumina, vor aduce o schimbare completa în modul de a trai al vietilor voastre.

Noi am însotit progresul vostru de-a lungul a ere de timpuri, si consideram reaizarea voastra în a recupera nivelele voastre de constiinta ca fiind notabila, într-o perioada asa de scurta. Istoria voastra arata ce se petrece cînd sufletele pierd contactul cu Lumina, si în consecinta, cît de greu  a fost sa va ridicati din nou. Cu toate acestea, voi ati dovedit ca este possíbil, si azi multi dintre voi conduc calea de urmat. Facînd-o, voi aduceti pe altii cu voi, si astfel, trezirea cîstiga ritm. Sunteti de felicitat pentru ca ati urcat catre aceasta ocazie si necesitatile ei, si nimic nu va poate opri progresul de aici înainte. De-a lungul a multor timpuri aceste suflete treze au fost evitate de altii care au fost incapabili sa înteleaga adevarul, însa acest lucru se schimba , asa cum vibratiile continua sa se inalte. În scurt timp, va exista o alta mare înaltare în constiinta voastra, si adevarul va sosi la mai multe suflete.

Ne gasim atît de aproape de voi acum, si visitam în mod deschis Pamîntul vostru, în asa fel incît majoritatea oamenilor accepta prezenta noastra în cerurile voastre. Din cauza tehnologiei noastre foarte avansate, armele voastre reprezinta putin pericol pentru noi, si multi dintre voi stiu ca a trebuit sa punem multe dintre ele afara din actiune, atunci cînd o amenintare sa ivit. Voi aveti multe cazuri gravate cu navele noastre, care sunt vazute deasupra instalatiilor voastre nucleare, si luam masuri pentru a va împiedica sa incepeti un alt razboi. Am fost bine-succedati în mentinerea pacii mondiale pe Pamînt, însa trebuie sa permitem ceea ce noi numim  confronturi minore, din cauza motivelor carmice. Cu toate acestea, însotim asemenea evenimente, în mod a garanta ca ele nu ramîn fa
ra control. Eventual, va exista un sfîrsit la toate razboaiele, si o pace durabila pe Pamînt va fi atinsa. Viitorul vostru este asigurat, si schimbarile pe care le experimentati acum, fac parte din purificarea care are loc.

De-a lungul multor timpuri noi am folosit influenta noastra pentru a ghida oamenii vostrii de stiinta, pe parcursul drumului care sa rezulte într-o lume pacifica. Cu toate acestea, nu putem interveni daca altii sprijina înca armele de razboi, însa garantam ca ei nu sunt obisnuiti sa riste un nou razboi mondial. Pamîntul a suportat dispozitive nucleare în multe ocazii, însa ele nu vor putea fi folosite din nou, si noi suntem aici pentru a garanta ca sunteti protejati. Voi aveti liberul-arbitru, însa intrînd în Noua Era, un viitor nou va asteapta, care nu mai permite razboaele care aduc moarte si distrugerea generalizata care a avut loc înainte. Pacea pentru toate popoarele va fi possíbila, o data ce vor fi înlaturati întunecatii de la prezenta voatra. Nu veti avea mult timp de asteptat ca pacea sa fie declarata în lume, însa exista înca un drum lung pentru schimbarile care sunt necesare.

În acest timp, vom continua cu monitorizarea activitatilor pe Pamînt, inclusiv acele ale Mamaei Pamînt, care de asemenea este învaluita în schimbarile care au loc. Convulsiile sunt necesare, pentru a permite ca schimbarile majore sa dea rezultat unui nou Pamînt, purificat de toate resturile de secole de neglijenta si înveninare a pamîntului si a marilor. Poate parea o sárcina aproape imposibila, dar cu cunoasterea noastra avansata si recursurile ilimitate, nu va fi nevoie de mult timp pentru ca sa le obtinem. Suntem, de fapt, pregatiti deja sa mergem înainte cu Mama Pamînt si sa o restauram la conditia ei primitiva, asa cum a fost ea cu multe secole în trecut. Aceste sarcini nu puteau sa fie tratate de catre voi cu cunostintele limitate pe care le aveti, însa vom fi la dispozitie pentru a va ajuta, o data ce curatenia va putea sa înceapa.

Stim ca multi dintre voi si-au extins nivelul de constiinta si înteleg cum adevarul a fost deturpat, pentru ca sa fiti tinuti în întuneric. Fiti siguri ca atunci cînd va fi ora sigura, nu va exista o întîrziere pentru ca sa va familiarizati cu adevarata voastra istorie si cu viitorul glorios care va asteapta pe voi. Poate ati avut viziuni ale unui nou Pamînt, dar în realitate, ea va depasi ideia voastra de ceea ce este pastrat în magazin pentru voi. Toate lacrimile si deceptiile pe care le-ati experimentat, se pare ca nu vor servi la nimic cînd veti vedea schimbarile minunate care au loc. Frumusetea si minunatiile care vor fi ale voastre, ca sa le apreciati, sunt cu mult mai departe de imaginatia voastra presenta.

Eu sunt SaLuSa, de la Sirius, si vin înca o data sa va lamuresc de ceea ce este în curs de a veni. Au plecat amenintarile de razboi si de distrugere, si pacea va domni. Voi fi linga voi, ajutînd sa aducem un nou Pamînt la existenta, si acesta va fi un moment de bucurie pentru voi toti.

Multumesc, SaLuSa.
Mike Quinsey

Dragi prieteni, am inclus un link pentru mensajul lui Blossom , deoarece ea mi-a cerut sa o ajut, în acest fel, asa cum ea se gaseste acum la Londra însotind pe mama sa care este grav bolnava. Desigur, ea este incapabila sa trimita ea însasi ca de obicei, si din aceasta cauza sunt bucuros sa o pot ajuta. – Mike Quinsey


Translator: Star Child 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com