Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

duminică, 13 septembrie 2015

Romîna -- SaLuSa, 11 Septembrie 2015SaLuSa, 11 Septembrie 2015

Dintr-o data, dupa ce ati asteptat un timp considerabil vesti despre Ascensiune-Înaltare, gasiti ca diferite surse primesc informatie positiva. La ora actuala sunteti în mod repetat informati ca ziua de 28 septembrie, este un punct înalt al lunii, ca fiind ziua în care energiile fotonice vor atinge punctul culminant. Nu numai acest lucru, însa ca vor atinge un nivel care nu a fost experimentat nici o data. Daca vreodata ati fi avut vreo îndoiala asupra progresului care era axecutat catre Ascensiune, cu siguranta ca cum va fi eliminat. Acum veti începe sa va dati seama de cît de multe se întîmpla “în spatele scenei”, fapt de care mai înainte nu erati constienti. Asa cum va spusesem de multe ori, acest lucru a avut loc din cauza interesului de a mentine planul în secret atîta timp cît ar fi fost possíbil. Diferite civilizatii au fost implicate în actiune, si nu mai putin acei Shelves* din a 6ª dimensione, care dintr-o data v-i sau facut cunoscuti. Ei apartin Luminii, si vor asigura ca veti reusi sa traversati calea voastra catre Ascensiune, si nu vor permite ca Întunecatii sa poata sa intervinha în progresul vostru. Daca va uitati înapoi, va puteti da seama ca din 2012 sa facut un progres sérios, pîna ce dintr-o data v-ati gasit locul vostru în Noua Era, si nimic nu poate detine culminarea voastra.

Asa cum poate ca multi dintre voi ati descoperit, acei Shelves, au sosit în Sistemul Solar al vostru, cu a lor “planeta camin”, care acum ajuta sa îndeparteze unele din puternicele energii care va sosesc. În caz contrar, unii dintre voi puteati sa suferiti cu forta totala a energiilor atît de puternice. Exista tot tipul de semnale a progresului care este în curs de executie, în multe fronturi, care în curînd va vor duce la Ascensiune. Ca sufletele sa se inalte, este datorita complet nivelului vibratiilor lor, deci este esential sa va dedicati de a mentine concentrarea în obiectivul vostru. Este natural ca veti fi preocupati cu fiintele voastre iubite, însa sa fiti siguri ca toate sufletele se vor gasi exact acolo unde pretindeau sa fie. Ciclul care termina, contrariu acelora anterioare, nu se va termina în dezastru, însa în reusita, deoarece voi toti sunteti pregatiti pentru înainta, si deja nimic nu mai poate sa va detina.

Unele suflete, se vor întreba cum vor sti daca sunt pregatite pentru înaltare, si faptul ca sa facut efortul ca sa fiti pregatiti pentru o asemenea ocazie, sugereaza ca v-ati pregatit cu reusita pentru asta. Continuati cum ati facut pîna acum, si nu va preocupati de viitorul vostru, deoarece multi Ghizi care calatoresc cu voi, se vor asigura ca va veti gasi exact acolo unde pretindeati sa fiti. Unele suflete vor continua în actualul lor nível într-o dimensiune similara acestei prezente, unde vor continua sa experimenteze provocarea celei de-a 3ª dimensiuni. Mama Pamînt deasemenea se înalta, si nu va mai fi supusa vibratiilor inferioare. Va aparea un frumos Pamînt, din cenusile celui vechi, unde vor exista pacea si iubirea. Voi nu veti mai fi supusi acelora care poarta energii negative, sau actiunilor lor, care fac sa dispara vibratiile superioare ale Luminii. Zis, pur si simplu ei nu pot supravietui în vibratiile superioare, care sunt pentru sufletele care au iesit din nevoia trecuta de a experimenta mai mult în acest nivel.

Fiti oriunde sunteti în aceasta lume, noile energii vor schimba pe cele vechi, si Ascensiunea  va da aceleasi oportunitati tuturor sufletelor, independent de curriculum-ul lor. Asa a fost de cînd a început calatoria voastra de eoane de timpuri. Toate sufletele au fost ajutate de-alungul diferitelor lor vieti, inclusiv cînd nu erau constiente de Ghizii lor. Cînd vibratiile se vor ridica, unele suflete vor începe sa aiba constiinta de ele, si la urma vor putea conversa cu ele. Tineti cont, ca multi dintre voi va lasati corpurile voastre adormite în fiecare noapte si va întîlniti cu ei, unde se discuta nevoile voastre, si vi se da ajutor, daca îl doriti. Nici o data nu sunteti lasati singuri, pentru a lupta bataliile vietii voastre, cu toate ca poate parea ca circumstantele sunt împotriva voastra. Va reamintim ca voi ati fost de acord sa aveti probele vietii înainte de a încarna, acceptînd nevoia de a învata anumite lectii, pentru a mari evolutia voastra.

Daca ati avea memoriile cînd va treziti din vietile voastre trecute, ati ramîne surprinsi de rapidul progres pe care l-ati facut. În realitate, nu exista o forma mai rápida pentru voi, nici macar în dimensiunea urmatoare. Fiti siguri ca toti care va gasiti prezenti pe Pamînt, ati fost alesi pentru necesitatile voastre particulare, si din cauza experientei voastre anterioare. Cu toate acestea, este necesar de asemenea sa existe suflete în toate nivelele, pentru a crea o societate completa, care sa le dea toate experientele necesare pentru a evolutiona. Viata poate parea un amestec de experiente, care par ca nu au mult scop, însa putem sa va asiguram, ca sunt planificate cu grija, si duse la capat de catre ghizii vostrii. Asa cum puteti întelege, în acest timp în particular, este problema de a lega firele libere, si de a se asigura ca sunteti complet pregatiti pentru a se înalta. Fara nici o îndoiala, va veti fi întîlnit cu unele suflete care nu au nici un interes pentru ascensiune, deoarece nu si-au ridicat constiinta la un nível suficient, pentru a întelege ceea ce înseamna acest lucru. Fara îndoiala, asa precum adesea v-am indicat, acest lucru nu are importanta pentru o schema majora de lucruri, deoarece toti vor completa mai tîrziu lectiile lor în a 3ª dimensiune.

Acum va gasiti la începutul unei alte mari aventuri, însa de aceasta data veti alege drumul pe care vreti sa-l urmati. Dupa toate experientele pe care le-ati traversat, va puteti aseza comod si bucura de schimbari, asa cum se prezinta. Desigur ca exista înca mult de lucru de facut, si ca este nevoie de rabdare, în timp ce vechile energii înca se gasesc în actiune. Voi, care sunteti la curent, puteti fi de mare ajutor acelora care se trezesc, si au nevoie de ajutor pentru a întelege ceea ce se întîmpla. Asa cum va puteti imagina, adevarul va sosi ca un soc pentru majoritatea persoanelor, însa schimbarile vor fi binevenite, deoarece îi duc catre un nivel unde domneste iubirea si pacea. Orice rest al vechilor vibratii va disparea în mod gradual, sau va fi eliminat, în timp ce beneficiile dimensiunii superioare îi înalta.

Credem ca multi dintre voi veti începe sa simtiti beneficiile înaltarii vibratiilor, si ar trebui sa va aduca o pace mentala, si un sentiment de fericire, cu care sa puteti însfîrsit sa va bucurati de Lumina, care se mareste tot timpul. Viata este plina de motive si de înaltare, si vechile zile de haos si nesiguranta, se vor dizolva pe fond, deoarece au servit bine scopului lor de a va ajuta sa evolutionati. Calea de întoarcere catre vibratiile superioare a fost lunga si întortocheata, însa toate eforturile au meritat mult. În vre-o faza veti putea trece în revizie diferitele voastre vieti, si istoria voastra, si dupa aceea veti avea o întelegere deplina a experientelor voastre. Va va ajuta în alegerea voastra de noi oportunitati, pentru a duce evolutia voastra catre nivelul urmator.

Sunt SaLuSa de la Sirius, si ma simt întotdeauna încîntat sa ma adresez voua personal, într-un timp atît de important. Întelegerea voastra asupra viaetii, a avansat cu pasi giganti, si veti continua accelerînd cu marile adevaruri, care vi se vor da sa le cunoasteti. Pîna cînd nu veti întelege într-adevar greselile voastre notabile, nu veti putea capta exact ceea ce sunteti, si pentru ce sunteti observati de catre alte civilizatii care au urmarit progresul vostru. Va las ca întotdeauna cu iubirea mea si binecuvîntarile mele, si avînd încrederea ca veti gasi forta pentru a vedea ca obiectivul care va asteapta, deja este atît de aproape. 

Multumesc, SaLuSa.
Mike Quinsey*) Pentru întelegerea noastra, “Shelves” nu este un termen pe care l-a folosit mai înainte SaLuSa. Am facut o comparatie rápida în web-ul nostru, si am comprobat ca nici unul dintre fiintele canalizate de cineva, la facut mai înainte. Cel mai probabil, este numele pe care îl folosesc galacticii pentru fiintele cunoscute pe Pamînt ca “Aviarii Albastrii”. Recent, Corey Goode, unul dintre informatorii comunitatii de operatiuni ascunse, care a facut un pas înainte, si a fost intervievat de David Wilcock, a spus ca Aviarii Albastrii au aparut în fata unei mari multimi de lucratori ai operatiunilor ascunse, în una din statiunile lor spatiale secrete. Acestia au spus ca mai mult de o suta de nave spatiale enorme de marimea planetelor, care fusesera vazute în cadrul sistemului nostru solar, în timpul ultimilor ani, erau ale sale, si ca se gaseau acolo pentru a “cataliza” energiile cosmice intrînde, care în alt mod ar fi facut sa devina nebuna multa lume de pe Pamînt. Au spus ca munca lor se terminase deja, si ca în curînd aveau sa plece.  Kees,


 Translator: Star Child

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com