Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

sâmbătă, 26 septembrie 2015

Romîna -- SaLuSa, 25 septembrie, 2015SaLuSa, 25 septembrie, 2015

Dragilor, ce timp atît de important si interesant a sosit, în care multi dintre voi veti putea simti înaltarea rezultata a nivelului de energii care vin. Acei care le veti simti, veti sti dincolo de orice îndoiala, ca ele sunt începuturile schimbarilor atît de binevenite. Trebuie doar sa priviti în jurul vostru pentru a vedea ca în mijlocul lor exista dovada ca schimbarile sunt în bine. Foarte curînd veti avea chiar mai multe dovezide acest lucru, si va fi foarte clar în ce directie merge Omenirea. În mod necesar va fi neaparat o curatire a vechiului care nu mai serveste, însa în acelasi timp, noile energii vor deveni mai stabile. Illuminati vor face ultimele lor încercari de aramîne pe calea pe care au ales-o, însa nu le vor servi de nimic, deoarece puterea lor a fost în mod sérios micsorata de catre Fortele Galactice care înconjoara Pamîntul. Deci sa un va temeti, pentru ca totul progreseaza bine, dar sa fiti rabdatori, deoarece toate beneficiile vor veni la momentul potrivit, va aflati în perioada Marii Treziri.

Puteti fi siguri ca toate sufletele care sunt aici într-un timp atît de important, vor beneficia într-un fel sau altul, de experientele lor. Nu aveti nevoie sa va faceti griji pentru viitorul vostru, pentru ca toate vor avea loc asa cum este planificat, si va satisface nevoile tuturor. Avansati ca un grup de suflete, jucînd fiecare dintre voi partea voastra, în determinarea asteptarilor viitorului vostru. Mari schimbari exista pe punctul de a se întîmpla, si ele toate vor face rápida Noua Era, pentru delectarea voastra. Vi sa dat deja o ideie de ceea ce va asteapta, si puteti fi siguri ca nu veti fi dezamagiti deloc. Va laudam pe toti pentru partea pe care ati reprezentat-o în timpul multor încarnari, si nu conteaza ca, uneori ati avut un rol negativ, ca parte a experientelor voastre. Cînd veti citi registrele Akashice, veti descoperi ca ati avut tot felul de roluri, care v-au permis sa evoluati în mod colectiv. Întotdeauna a fost un plan pentru a ajuta cît mai multe suflete cu putinta, sa atinga punctul Ascensiunii, si acum beneficiile se gasesc pe punctul de a fi realizate.

De mult timp ati fost ghidati cu atentie, de-alungul diverselor provocari cu care v-ati confruntat, si ati avut întelepciunea si cunoasterea Arhanghelului MIhail, pentru a va ajuta. Ati avut de asemenea, multe alte suflete care v-au ghidat, astfel încît nevoile voastre sunt furnizate. Pentru moment, toti acei care au avut potentialul sa se înalte trebuiau deja sa o fi facut, si sa se afle bine pe calea Ascensiunii. Va spunem din nou, sa nu va faceti griji cun privire la progresul vostru personal, deoarece daca ati facut încercarea reala de a se înalta, veti reusi fara îndoiala. Asa cum vedem noi, nu este dificil sa puneti picioarele pe drumul care duce la plinatate. Daca va simtiti pregatiti, cel mai sigur este ca sunteti, si nu ar tebui sa aveti dificultati in a gasi calea catre Lumina.

Cu indicatiile pe care vi le-am dat, credem ca trebuia deja sa fi putut avansa cu încredere, si sa stiti cu certitudine ca viitorul este de aur. Desi nu este înca clar, ati cîstigat lupta cu Întunecatii, care deja nu mai pot sa astepte sa-si termine planul lor de dominare a Lumii. Ei sunt disperati si cautînd o iesire, în timp ce se agata de speranta de a putea gasi înca o cale catre succes. Fiti siguri ca nu se vor recupera de obstacolele pe care le-au experimentat. Cu toate acestea, dupa cum au demonstrat în trecut, le este greu sa accepte înfrîngerea. În timp ce Fortele Luminii devin mai puternice, si merg mai departe cu planul lor de a reveni complet la Lumina. Unii simt deja o mai mare constientizare si întelegere a ceea ce se întîmpla, si vor creste in continuare, atunci cînd vor elimina obstacolele puse în calea voastra.

Schimbarile vor continua sa creasca, si într-un ritm mai rapid decît înainte, si asa va fi în tot drumul catre Ascensiune. Între timp ar trebui sa fiti atenti la stirile cu privire la indicatorii schimbarilor care urmeaza sa fie anuntate, însa vor exista intentii ca sa le evitati, care pot întîrzia materia. Dar orice întîrziere va fi de scurta durata, deoarece Întunecatii nu mai au deja puterea nici conexiunile, pentru a dicta problemele. Ei sunt victimele propriului lor plan de a închide pe ceilalti, le-a iesit glontul pe la culatra. În lacomia si aroganta lor, nu au contemplat niciodata esecul, însa acum sunt confuzi si incapabili de a controla evenimentele, asa cum au facut în trecut. Astfel încît, toti putem sa ne concentram în schimbarile care vin, si sa ajutam în multe moduri, pentru a avea un succes deplin.

Unii  dintre cei care sunteti mai sensibili decît ceilalti, eventual veti simti o mica lumina în fata, atunci cînd energiile superioare va vor impacta. Aceasta conditie va trece repede, pe masura ce va obisnuiti cu ele, însa în termeni generali, lumea se va simti înaltata în multe forme diferite, si asa va continua. Daca nu aveti un sentiment de schimbare în interiorul vostru, nu va faceti griji, pentru ca acestea afecteaza oamenii în mai multe moduri diferite. Doar, mentineti-va calmi, si amintiti-va ca atrageti catre voi energia, prin Legea Atractiei. Asa ca va introduceti într-o perioada plina de evenimente, în care multe lucruri se întîmpla, uneori într-o succesiune rápida. Dar sa nu va simtit abatuti, daca unele dintre ele vi se ascund, pentru ca exista înca unele persoane, care v-ar mentine în întuneric, daca ar putea. Din partea noastra, îi vom ilumina atunci cînd va fi cazul sa facem acest lucru. Pîna unde va fi posibil, am dori sa vedem o tranzitie lina de la vechile metode, însa poate ca nu va fi possíbil, pîna cînd Întunecatii nu vor fi afara din drum.

Am dori sa facem cîteva observatii cu privire la sufletele de grup, si folosind pasarile ca un exemplu, am spune ca ele evolueaza. Cînd va veti înalta, veti descoperi ca sunteti prevazuti cu mai multa frumusete, si la fel ca si florile, veti raspunde mai deschis energiilor Umanilor ascensionati. Culorile vor fi mai vii si mai clare, si cîntecul pasarilor vor fi melodii delicioase. Cel mai notabil va fi curatenia, si noutatea în toate. Animalele pe care le considerati salbatice, se vor îmblînzi, si nu vor mai fi agresive nici carnivore. Animalele domesticate, cum ar fi caii, vor raspunde într-o forma mai inteligenta, si vor putea vorbi cu Omul, prin puterea gîndului. Cu timpul, acest lucru se va întîmpla cu cîinii vostrii si pisicile voastre, care stau cu voi, deoarece sunt numai speciile salbatice acelea care se fuzioneaza într-un suflet de grup.

Sunt SaLuSa din Sirius, si sper ca si voi, sa pot vedea si ma bucura de schimbarile care asteapta între aripi. Totul vine într-un moment bun, si bineînteles în ceea ce numim momentul potrivit. Deci nu va descurajatii daca nu se întîmpla ceva pe care îl doriti din inima, pentru ca întîrzierea poate fi datorata  numai din cauza circumstantelor acestui moment. Sa stiti de asemenea ca toate sufletele vor fi pe locul potrivit lor, atunci cînd va avea loc Ascensiunea. Ramîneti calmi, în ciuda a ceea ce puteti gasi în ultima perioada a vechilor energii. Acesta va fi un timp de testare într-un fel, dar pe termen lung se va rezolva totul, si se va experimenta o mare bucurie. V-ati cîstigat locul vostru în istorie, prin trecerea cu succes prin perioade lungi de întuneric. Ati depasit intentiile de a fi prinsi si de a evita Ascensiunea voastra, si ati facut-o cu gratie si determinare. Va spunem “bine facut” si ne bucuram de fructul, înca în curs de a veni, al muncii voastre.

Multumesc, SaLuSa.
Mike Quinsey


Translator: Star childNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com