Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

joi, 22 octombrie 2015

Romîna -- SaLuSa, 2 Octombrie, 2015


SaLuSa,  2 Octombrie, 2015

Ati terminat de trecut 28 septembrie, o data semnificativa prin numarul de evenimente care au ajuns la încheierea lor, si care au atins punctu culminant. Nu va impactat în voi însisi, dar în termeni generai a „pus bara mai înalta”, asa cum spuneti de obicei, dar pe masura ce trece timpul, multi dintre voi, veti începe sa observati schimbari semnificative. În mod evident, energiile vibrationale superioare, pot doar sa ajute la aducerea schimbarilor. În timp ce Presa voastra este controlata, si nu puteti citi toate stirile importante, însa, veti nota ca trezirea Umanitatii se raspîndeste. Acum va întrebati despre ceea ce are loc pe Pamînt, în loc sa acceptati în mod automat ceea ce ese pus în fata. Începeti sa va treziti la adevarul existentei voastre, si vedeti dincolo de minciunile care des vi se prezinta ca fiind adevarul. Exista mari suflete pe Pamînt, care lucreaza pentru Lumina, si se deplaseaza ca sa va dea date fiabile cu privire la trecutul vostru, si asupra aceea ce va asteapta în viitor. Nu vom înceta niciodata de a va spune ca sunteti mari Fiinte de Lumina, care sunteti pe punctul de a se bucura de trezire. Unii, veti ramîne surprinsi, si va veti gîndi ca este greu de crezut cît de înselati ati fost, atîta timp. Cu toate acestea, sfatul nostru este, sa continuati înainte rapid, si sa va cheltuiti pretiosul vostru timp, promovînd schimbarile pozitive. Întunecatii si-au pecetluit propriul lor soarta, si vor avea o multime de învatat în cazul în care, doresc sa se întoarca la Lumina. Este adevarat ca li se va da toata încurajarea, pentru ca nici un suflet este considerat nedemn de a fi salvat.

Fiintele de Lumina din dimensiunile noastre, se apropie mai mult de voi, pregatiti pentru a juca roulul lor aducîndu-va adevarul. Ati fost loviti atîta timp în fata, ca v-ati îndoit de valoarea voastra pentru Lumina. Putem sa va asiguram, ca sunteti în mare cinste, si aplaudati pentru reusita voastra de a aduce Lumina înapoi pe Pamînt. Acum, începti sa rasariti din întuneric, si sa intrati în Lumina, si multe suflete va asteapta sa va salute si sa va ajute sa treceti obstacolele finale. Stim ca sunteti dornici sa va înaltati, însa exista înca probleme foarte necesare de a fi tratate. Nu ati fi aici într-o asemenea ocazie, decît daca ati fi avut ceva cu care sa contribuiti, indiferent de cît de mic ar fi. Sunteti o echipa minunata selectionata din cauza capacitatilor voastre demonstrate. Deci, nu va faceti griji, daca vi se pare dificil sa stiti cum va potriviti în situatie, acest lucru înseamna ca momentul vostru înca nu a sosit.

Vechiul regim îsi da sfirsitul, asa ca vor avea loc lucruri dramatice, si vor fi inevitabile. Tot ceea ce trebuie sa va amintiti este ca, asteptam sa ne întîlnim cu voi, si ne vom asigura ca acest lucru va sosi pe cît de repede va fi posibil, si cu cel mai putin zgomot. Zilele întunecate apartin aproape trecutului, dar în timp ce trebuie sa mergeti alaturi de Întunecati, nu puteti fi siguri de ce se poate întîmpla, deaorece pot deveni furiosi pentru ca au pierdut lupta pentru sufletele voastre. Ei au nevoie de o multime de Iubire si de Lumina, în cazul în care vor sa se ridice din întunericul pe care l-au creat ei singuri. Sa-i împingeti înapoi nu ajuta pe nimeni, si numai Lumina poate sa-i trezeasca la adevar. Amintiti-va dictonul „ voi merge multumita Harului lui Dumnezeu”, pentru ca în prezent, nu aveti nici o ideie de oricare din vietile voastre trecute. Toti ati experimentat amîndoua partile (bine si rau) timp de milenii, ca parte a evolutiei voastre, si ati evoluat considerabil de repede.

Merita sa reamintim ca multe suflete care au desencarnat, si care au legaturi cu voi, urmaresc progresul vostru, si asteapta sa va întoarceti în dimensiunile superioare, unde pot sa se întîlneasca cu voi din nou. Desi multi dintre voi va întîlniti cu ei în timp ce dormiti, putini dintre voi îsi amintesc de acest lucru trezindu-se. Veti avea multe de asteptat cînd va veti înalta. Vor exista multe sarbatoriri, si multe dintre ele vor fi o cascada de lacrimi de bucurie. Unele suflete au venit inclusiv din regatele cele mai înalte, si cu siguranta unul asa de mare ca St. Germain, care a condus Umanitatea timp de multe perioade din istorie. În mod evident, acesta a fost cunoscut cu diferite nume care va sunt familiare. Inclusiv, în prezent conduce Trezirea, si este ajutat de alte suflete care împartasesc dragostea sa pentru umanitate.

Se întîmpla atîtea care fac ca Trezirea sa devina o realitate, ca ar fi greu pentru voi sa-i tineti pasul. Problemele se accelereaza, si acum fiecare zi aduce promisiunea de mai multe stiri excitante.  Schimbarile au loc, si totul va fi la sfîrsit, pentru binele vostru. Noua Era, soseste rapid, si avem multe proiecte interesante sa va aducem la cunostinta, cînd va fi momentul potrivit. Cum avem totul la îndemîna, si suntem pregatiti pentru a înainta, noile tehnologii pot fini introduse foarte repede si puse în aplicare. Trebuie sa va actualizati cu lucrurile care v-au fost negate, si care în circumstante normale erau deja în uz. Va veni timpul în care veti privi în urma si va veti întreba cum va descurcati înainte, fara noile tehnologii. Acestea va vor face viata mai usoara, si va vor posibilita sa aveti timpul liber pentru a urma propriile voastre dorinte. În realitate înca nu ati exprimentat autentica libertate, dar acest moment se apropie si va sosi.

Ascensiunea-Înaltarea, este un eveniment asa de important, ca a trezit un mare interes în Univers. În consecinta, de asemenea i-au pus în actiune pe „Shelves”, si au fost pusi într-o asemenea pozitie, ca au înconjurat complet Pamîntul. Scopul lor, este de a mentine Sistemul Solar liber de orice interventie externa, si de a asigura ca timpurile finale se vor succeda fara dificultati. Speram ca veti începe sa apreciati ca va gasiti într-un timp extrem de important, si mult depinde de succesul culminarii ascensiunii voastre. Sunteti ultimii a face acest lucru, eliberînd astfel alte civilizatii pentru a continua sa-si urmeze propriile lor cai.

Cînd veti reusi sa cunoasteti adevarul experientelor voastre în dimensiunea inferioara, veti deveni exultanti, plini de bucurie si nerabdatori de a recupera timpul pierdut. Exista multe oportunitati care se vor deschide pentru voi, si ca fiinte înaltate, veti fi liberi sa va urmatoi calea pe care o veti alege. Ati venit din diferite planete din cauza experientelor unice pe care Pamîntul vi le putea oferi. Vor veni timpuri în care va vor servi foarte bine, cînd va veti întîlni cu fiinte de pe alte planete, care au auzit despre ascensiunea Pamîntului. Noi, în navele noastre, am urmarit ispravile voastre, timp de sute de ani, si acest lucru a fost posibil, deoarece durata vietilor noastre ajunge la mii de ani. Cum Pamîntul are o vibratie scazuta, voi puteti numai sa aveti vieti de scurta durata, însa fiecare dintre ele pline de oportunitati de a evolua. Sa-i multumim Mamei Pamînt, pentru dispozitia sa de a se oferi Rasei Omenesti, stiind ca ei(oamenii), au putina întelegere asupra importantei ca ea sa fie tratata cu respect.

Sunt SaLuSa din Sirius, si uneori privesc înapoi catre progresul vostru în acest secol, si va felicit pentru forma în care v-ati mentinut în calea voastra, si ati facut în acest mod pentru a aduce schimbari împortante. Lumina a crescut în ciuda obstructiunior Intunecatilor, si a indiferentei lor fata de nevoile oamenilor. Ati demonstrat loialitate Luminii, si sufletelor care au pasit pe calea dualitatii. A venit timpul sa fiti eliberati de responsabilitatile voastre, si va spunem „foarte bine facut”. Ati calatorit departe în diferitele voastre încarnari, însa acum este aproape momentul sa va întoarceti acasa. Multi asteapta acest moment, si va trimit drgostea lor voua tuturor.

Multumesc, SaLuSa.

Mike Quinsey

Translator: Star Child

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com