Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

joi, 29 octombrie 2015

Romîna – O nota de la Mike Quinsey


Joi, 29 Octombrie, 2015

O nota de la Mike QuinseyBuna ziua prieteni,


Totul sa petrecut atît de repede ca î-mi este greu sa tin pasul cu acest lucru. Imediat dupa ce am anuntat retragerea mea de la Canalizare, si ca alternativa considerasem sa trimit cele mai bune mesaje ale altor canalizatori, am primit un e-mail de la Nancy Tate cu un mesaj din partea lui St.Germain. Includ acest mesaj pentru ca stiti ca totul este în curs de a fi rezolvat.

Cel putin, nimic nu va mai avea loc timp de cîteva saptamîni, pentru ca voi vizita pe prietenul meu Michael, la Devon. Obisnuiesc sa-l vizitez de doua ori pe an, si sa am placerea de a vorbi cu cineva pe care îl admir, si îl consider ca cel mai bun médium pe care îl cunosc. Michael, în vîrsta de 91 de ani, pare a fi difícil sa gasesti ca are aceasta vîrsta, si are energia si viziunea vietii unui om cu mult mai tînar.

Asa ca, dupa toate dorintele amabile si multumirile atîtor persoane frumoase, ma întorc mult mai rapid decît mi-as fi imaginat. Deocamdata, voi  transmite orice mesaj pe care îl consider ca este din vibratiile cele mai înalte, si sper ca, foarte curînd, ma voi întoarce trimitîndu-va mesajele Spiritului, direct, prin intermediul meu.

Am fost impresionat cu marele numar de mesaje minunate pe care mi le-ati trimis, si nu puteam sa raspund individual, tuturora, asa ca în acest mod, multumesc tuturor comentariilor voastre, si expresiilor dragastoase de multumirre pentru munca mea.

Urmeaza, mesajul complet pe care l-am primit de la Nancy Tate, o prietena de multi ani, si de mare ajutor, deoarece î-mi permite sa folosesc site-ul sau, pentru a publica mesajele mele.

In Iubire si Lumina, Mike Quinsey.

Nota de la Nancy Tate.
A terminat de primit de la St.Germain, acest “Wake up Call = Convocare pentru Trezire”, cu o stire care confirma ceea ce am simtit în noaptea trecuta, despre ceea ce Mike Quinsey, avea sa faca în timpurile apropiate. Puteti citi “Wake up Call” pentru a sti “restul istoriei”, si pentru ca sa întelegeti Decizia Retragerii lui Mike. Nancy Tate.

Convocare pentru Trezire: St. Germain, 26 Octombrie, 2015

As dori sa adaug ceva la stirea lui Mike Quinsey, si la initiativa lui de a se opri sa canalizeze. Va veni o ocazie în care nu va fi considerat de nimeni a canaliza, pentru ca va fi referit la ceea ce persoana stie ca este adevarul, si va împartasi acest adevar cu cine doreste sa-l citeasca sau sa-l asculte.

Acest moment apare acum, multora care canalizeaza.

Ei vor întelege ca ceea ce transmit, provine de la cunoasterea interna. Va fi o diferenta subtila între ceea ce spun si ceea ce simt despre informatie. Se va repercuta prin ei într-un mod, ca própria lor constiinta împartaseste informatia pe care ei o stiu ca fiind adevarata, deoarece este traita la nível constient.

Diferenta va fi ca vreo parte din informatie se va relationa cu ceea ce canalizatorii au experimentat în alte vieti, în alte planete si în alte galaxii. Vor fi capabili sa obtina informatiile pe care ei le-au adus cu ei în sufletele lor. Aceasta manifestare va fi o parte din deschiderea pe care o vor trai si întelege, si care apare în constiinta lor actuala. Face parte din evolutia starii lor de a fi/exista. Ascensiuna lor va veni sub diferite forme individualizate si va fi adevarul a ceea ce au adus de la începutul vesniciei/eternitatii. A sti cînd este ca, constiinta este pregatita pentru ca sa-si înceapa calatoria de întoarcere la lumea exterioara, este prerrogativa sufletului. Cu scopul de a-si continua calatoria catre nivelele de Creatie care exista, prin expresia a ceea ce au manifestat de-alungul existentei lor.

În acest fel, dragilor, cînd Mike va simti nevoia de a împartasi ceva cu voi din tot ceea ce a terminat sa-si aminteasca, va fi cînd va hotarî daca este ceea ce va face. Poate sa nu-si aduca aminte ca este própria sa memorie aceea care aduce informatiile, însa va fi un sentiment interior care îl va motiva sa continuie. El se gaseste într-un loc, asa cum multi dintre voi se gasesc în prezent, unde plenitudinea cunoasterii sale interioare va fi atinsa, cu intentia de a o face. Este unul din aspectele pe care toti îl puteti astepta, într-o perioada de timp care este în curs de a se perfectiona pentru voi.

Mergeti acum, catre lumea amintirilor. Primiti acest lucru ca fiind o calatorie amuzanta prin timp, si afara din el. Este o expresie noua a capacitatilor voastre care vor fi cunoscute în viitoarele timpuri. Apreciati amintirile si împartasirea a ceea ce, la rîndul sau, este în curs de a se dezvolta în bibliotecile sufletelor voastre. Iubirea se gaseste în jurul vostru, si în voi. Vorbiti deschis si simtiti família Iubirii exprimîndu-se prin voi.

Multumes foarte mult, Iubite St. Germain,

Cu multa Iubire, Nancy Tate

Pentru mai multa informatie despre nota anterioara a lui Mike Quinsey


Va rog faceti clic  HERE 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com