Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

duminică, 25 octombrie 2015

Romîna – SaLuSa – 16 Octombrie, 2015
SaLuSa – 16 Octombrie, 2015

Problemele au luat o întorsatura rapida, ceea ce înseamna sfîrsitul influentei Cabalei referitor la capacitatea sa de a dicta forma în care se manifesteaza evenimentele viitoare. Planul lor a fost amînat partial din cauza raspunsului extraodinar al persoanelor, care sau galvanizat în grupuri, si care îsi dedica timpul lor Luminii Adevarului. Este posibil ca nu cunoasteti complet gradul de putere Illuminati, însa în loc de confruntare au descoperit ca cu cît mai multa forta i se da Luminii, mai mult se echilibreaza balanta. În realitate cu ajutorul altor forte de Lumina puteti sa accelerati schimbarile destinate a va asigura victoria. Exista înca un drum de parcurs, însa ceea ce veti vedea, vor fi semnele care confirma în mod clar directia în care mergeti. Energiile pentru schimbare cresc în tot momentul, si pe masura ce vechile descresc, noile vor aduce doritul. Senalizeaza în mod clar ca dati pasi importanti pentru a asigura ca Ascensiunea sa nu întîrzie, si pentru ca sa continuie sa se apropie.

Cu introducerea Unitatii Reactorului de Plasma*, sa stabilit, zicînd astfel, primul scenariu a schimbarii reale de actiune. Ramîne de vazut cîta informatie va fi primita, si daca se poate supera orice intentie de a-l întîrzia. În mod sigur, forma în care l-a facut public Fundatia Keshe*, asigura ca va fi prezentat de multe, multe surse diferite. Numai cu acest lucru, va fi dificil ca oricine care sa se opuna lui, sa detina în mod total progresul sau. Cu toate acestea, acum ca a fost eliberata informatia, va fi foarte interesant de vazut reactiunea generala la acest lucru. Prevedem ca o inventie atît de transformatoare a vietii, va fi acceptata cu entuziasm, si va fi prima din multele care vor ridica calitatea vietilor voastre. Asa ca parcurgeti restul drumului catre libertate stiind ca nu se va permite ca nimic sa interfere cu calea pe care ati ales-o.  Alte schimbari sunt pregatite, însa în primul rînd sa vedem cum înfruntati situatia actuala. Independent de problemele pe care le veti întîlni, acestea nu vor putea avea un impact real în progresul excelent pe care îl faceti.

Nu ar trebui sa va coste mult sa va dati seama ca planurile pentru Ascensiunea voastra merg pe calea cea buna, si multe Fiinte  din exteriorul Pamîntului au dat ajutorul lor, pentru a asigura succesul vostru. Asa ca noi, împreuna cu Alianta Sferei si Aviarii Albastrii**, suntem siguranta voastra ca absolut nici o interferenta va putea detine progresul care se face. Asa cum puteti descoperi, Fiinte puternice de dincolo de Pamînt au planuit succesul vostru, si nu are importanta ceea ce Întunecatii fac, pentru a încerca sa-i opreasca, nu vor reusi. Planul a fost pus în mers de eoane de timp, si acest ciclu este destinat deja sa se termine cu succes. Ati avut deceptiile voastre în trecut, însa de data aceasta îl veti sarbatori cu noi si cu alte suflete care v-au însotit.

Teama este marea voastra problema, din cauza asta promovam un sfîrsit fericit pentru ciclu. Adesea v-am amimtit ca Întunecatii traiesc din energia fricii, deci este esential sa evitati sa creati frica. Ei încearca înca sa va faca sa va îndoiti si sa va fie teama, pentru ca planuiesc sa simuleze un atac alien asupra pamîntului. Sa nu cadeti în tacticile lor, si sa stiti ca ne vom ocupa de orice încercare de a se efectua acest lucru. Acesta va fi timpul vostru, succesul vostru, si nimeni nu poate sa vi-l ia. Vi l-ati cîstigat si v-ati înaltat înca, cu toate conditiile atît de dure care v–au fost impuse. Schimbarea cea mai notabila, este în atitudinea voastra, si în centrarea voastra fata de Întunecati, care nu mai pot sa va intimideze deja, cum au facut în trecut.

Acestea sunt timpurile în care va puteti felicita pentru ca ati sosit la capatul drumului vostru. Nu au existat niciodata îndoieli asupra rezultatului, cu toate ca în acelasi timp succesul  nu era garantat, dar ati depasit diversele provocari. Sa nu va pierdeti niciodata credinta în voi însisi si în prietenii vostrii si colaboratorii din alte dimensiuni. Pîna cînd nu veti fi capabili sa vedeti imaginea completa, nu va veti da seama de marele efort pe care l-ati facut, si uneori multi dintre voi ati lucrat singuri timp de mari perioade. A fost nevoie de o credinta imensa din partea voastra si ati depasit-o în mod deosebit.  Cu toate ca nu ati facut-o pentru o recompensa personala, cu adevarat este sigur ca ati cîstigat mult cu experientele voastre. Veti lua experientele voastre cu voi, si va vor servi foarte bine în viitor. Nu exista efort pe care îl puneti în favoarea Luminii, care sa fie rau întrebuintat, oricît de mic ar fi, pentru ca sunteti parte dintr-un grup care sa întruchipat pentru a actiona ca un colectiv. Cu timpul veti avea plina întelegere si valorare a realizarilor în viata voastra.

Ati asteptat mult timp semnalele încurajatoare care în prezent sunt vazute în jurul vostru. Cu toate acestea, înca va trebui sa aveti rabdare, pentru ca semnele unui succes apropiat sunt numai începutul unei perioade de schimbari, care are înca nevoie de timp pentru a se manifesta complet. Însa nu vrem sa va luam bucuria su entuziasmul vostru, dar sa lasam timp pentru ca lucrurile sa progreseze din plin. Ati semanat semintele si deja nimic nu mai poate evita rezultatul pe care Lucratorii Luminii l-ati dorit. Este evident ca pîna cînd Prensa si Televiziunea nu vor fi eliberate din restrictiile care le sunt impuse, nu vi se vor da detaliile complete ale schimbarilor care au loc.

Întunecatii conspira pentru a încerca sa faca o ultima încercare de a opri progresul vostru, însa nu va servi la nimic, pentru ca deja nu mai exista forma ca sa poata sa-si realizeze planurile lor fara cunostinta noastra. Asa ca, Dragilor, nu le permiteti sa va tulbure si sa creeze îndoieli în  mintea voastra, deoarece daca ati putea vedea viitorul asa cum noi o facem, ati sti ca este asigurat. Viitorul este stralucitor si Mama Pamînt se pregateste pentru Ascensiune, fapt pentru care este enorm de recunoscatoare, în special dupa multe secole care sau terminat în catastrofe. Asa cum v-am informat de nenumarate ori, Universul asteapta înaltarea voastra catre vibratiile superioare. Poate ca sunteti o picatura mica în Oceanul Planetelor, însa fara îndoiala sunteti una foarte importanta pentru evolutia lor.

Pentru voi, putem sa aducem în fiecare saptamîna stiri excitante ca sa anticipati schimbarile care sunt la îndemîna. Daca priviti înapoi, veti descoperi ca totul a stat în proces de schimbare de mult timp, însa numai acum devine evident pentru voi. Luati în seama ca pentru a intra în noul, vechiul trebuie sa se schimbe sau sa fie eliminat, si acest lucru poate sa va cauzeze vreun inconvenient temporal, însa nu va dura mult timp. Toate subiectele avanseaza în prezent rapid, pentru ca timpul continua sa se accelereze, asa cum ati notat. Sa nu aveti îndoiala ca vechile metode nu se mai ajusteaza deja noului Om care rasare din cenusile vechiului. Va adaptati deja la noile idei, si ramîne numai sa se manifesteze din plin.

Sunt SaLuSa din Sirius, si va spun ca schimbarile accelereaza sosirea noastra la Noua Era, împreuna cu toate avansurile care vin cu ea. Navele noastre, apar frecvent pe cerurile voastre si ar trebui sa va dea o senzatie de siguranta. Fiti siguri ca nu vom folosi niciodata forta, însa daca va fi necesar ne vom proteja navele noastre, daca sunt amenintate de altii. Scopul nostru este de a fi o forta pacifica pentru binele tuturor. Asa ca va las cu binecuvîntarile noastre si iubirea noastra, pentruo calatorie în siguranta catre dimensiunile suerioare, care sunt autenticul vostru camin.

Multumesc, SaLuSa.
Mike Quinsey


*Dispozitiv creat de Fundatia Keshe, care produce energie gratuita pentru locuinte sau automobile.

 ** Se pare ca vorbesc despre „Shelves”, pe care i-au mentionat în mesajele anterioare.


Translator: Star Child


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com