Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

marți, 27 octombrie 2015

Romîna – SaLuSa, 23 Octombrie, 2015SaLuSa, 23 Octombrie, 2015

Timpul continue sa se accelereze si se pare ca nu este suficient pentru ca sa faceti activitatile pe care vi le-ati propus. Cu toate ca va descurcati si aveti succes în munca voastra pentru Lumina. Sunt multi dintre voi împrastiati în toata lumea facîndu-si bucatica lor,  pentru a aduce Lumina Pamîntului. Succesul vostru este atîta, ca Lumina este deja asa de puternica, ca nimic poate evita ca înca si mai multe suflete sa intre în ea. Uneori ati fost deceptionati de timpul care este necesar pentru a curata planeta de negativitatea care a fost construita în eoane de timpuri. Cu toate ca acest lucru a dat oportunitatea la mai multe suflete sa-si gaseasca ele proprii Lumina. Cu toate acestea, vine momentul în care Noua Era trebuie sa se manifesteze, si cu acest lucru în minte, au fost realizate actiuni pentru a accelera lucrurile. Illuminati, si-au vazut scurtate puterile, si asa cum probabil stiti, nu mai pot folosi armele lor nucleare. Ades am subliniat faptul ca am situat navele noastre deasupra silozurilor nucleare si le-am dezarmat. Nu va fi permis în nici o circumstanta sa fie utilizate, si ne-am asigurat sa înteleaga acest lucru foarte bine.

Sunteti destinati sa ascensionati, si nimic poate evita ca acest lucru sa aiba loc. Problemele Pamîntului par  fi în turbulenta, însa au loc multe lucruri care nu ne surprind. Perioada de curatenie este în decurs, si este necesara pentru ca Noua Era sa se manifeste din plin. Vechile metode trebuie sa se schimbe si multe dintre ele (schimbarile, n.t.), sunt necesare ca sa puteti profita de noile inventii pe care asteptam sa vi le dam. Cu siguranta, cel mai benefic este o unitate care va permite sa fiti autosuficienti în toate necesitatile voastre de energie. Vi sa dat informatia, însa va lua timp pîna cînd toti vor beneficia de acest lucru. Fiti siguri ca avem cunostinta de necesitatile voastre, si le vom satisface pe cît de repede va fin posibil, cînd circumstantele vor fi potrivite.

Detinem multe forme ca sa va ajutam sa va ocupati rapid locul vostru în Noua Era, asa ca sa fiti siguri ca suntem pregatiti. Va cerem sa aveti încredere si ca viitorul vostru este asigurat, pentru ca ne-am pregatit sa fim alaturi de voi în timpul perioadei de schimbare. Stim foarte bine ceea ce aveti nevoie, si cu tehnologiile noastre avansate putem acoperi necesitatile voastre fara nici o problema. Inclusiv, ne putem ocupa de distributie, deoarece nu avem nici o dificultate în acest sens. Cînd va veti gîndi la dimensiunile unora dintre navele noastre, de mai multe mile de lungime, veti întelege ca avem încredere în capacitatea noastra. Dorim ca în mod rapid, voi toti sa puteti sa aveti acoperite necesitatile voastre ede baza, si avem mijloacele de a face acest lucru.

Dragilor, stim ca aceste timpuri sunt foarte frustrante pentru voi, si facem tot ceea ce putem pentru a suaviza circumstantele voastre. Exista ocazii în care nu putem dezvalui intentiile noastre, deoarece trebuie sa mentinem metodele noastre în secret. Va spunem, cu toate acestea, ca nimic poate scapa atentiei noastre, chiar atunci cînd se gaseste departe de privirea noastra. Trebuie sa va amintiti ca tehnologiile noastre, se gasesc mai departe de capacitatea voastra actuala. Natural, acest lucru ne avantajeaza, atunci cînd ne înfruntam cu fortele voastre ale întunericului. Cu toate acestea, suntem restrînsi referitor la ceea ce putem face pentru voi, deoarece exista momente în care voi trebuie sa va gasiti propria voastra cale, cu capacitatile voastre proprii. Daca am face anumite lucruri pentru voi, v-am retrage oportunitatea pe care o aveti de a învata, si trebuie sa ne mentinem de o parte.

Voi aveti conducatorii vostrii, si noi îi protejam în munca lor, pentru ca Întunecatii sa nu aiba calea libera. Trebuie sa aveti curaj si determinare ca sa va mentineti tari în fata încercarilor lor de a perturba lucrurile. Exista multe suflete curajoase care îsi realizeaza munca lor pentru Lumina, în ciuda încercarilor de ai detine. Rezultatul a fost un flux firm de informatii care a ajutat lumea sa înteleaga  ceea ce se petrece în acest timp în particular. Este foarte important ca lumea sa stie ceea ce se întîmpla, însa de asemenea sa cunoasca implicatiile. Spunem cu toata încrederea ca totul merge bine, dar trebuie sa vedeti imaginea completa pentru a putea sa întelegeti pe deplin.

Problemele referitoare la Sistemul vostru Solar, se gasesc sub control, si alte Fiinte, ca de exemplu – SPECTRELE, ni sau alaturat noua recent, ca sa va ajutam în apararea voastra. Se gaseste în mers, un sistem atît de puternic, ca stim mai departe de orice îndoiala, ca în prezent va gasiti siguri de interferente. Motiv pentru care puteti avea siguranta sa veti face o calatorie linistita catre finalul timpului vostru, în dimensiunea actuala. La nivel personal, aveti multe suflete cu voi, care se îngrijesc de bunastarea voastra, si va ajuta pe planul vostru de viata. Nu a existat niciodata un timp atît de important ca acel din prezent, si va vom vedea completînd calatoria voastra prin dimensiunea inferioara catre aceea urmatoare, si cu corpul vostru fizic.

Sursa voastra fiabila de informatii este Internet, dar trebuie sa fiti atenti, deoarece Întunecatii pun informatii false pentru ca sa va confunde. Majoritatea dintre cei care si-au ridicat vibratiile sunteti intuitivi, si acest lucru este o forma fiabila de a comproba adevarul de ceea ce se întîmpla în fata voastra. Daca aveti îndoieli lasati la o parte, pîna cînd veti sti ca este genuin, si astfel nu va veti însela mult. Aveti multe surse credibile de informatii, si este întelept sa urmati ceea ce sa demonstrat a fi adevarate. David Wilcock, este una din aceste izvoare pe care multi le folositi cu încredere, si este o absoluta mina de informatii. Cu toate ca este „atacat” din cauza muncii sale, este complet protejat de catre fortele Luminii. Natural, exista alte surse, asa ca trebuie sa folositi discretia voastra în tot momentul. Daca ceva nu va suna bine, lasati-l la o parte, pîna cînd veti putea fi siguri.

Multi Lucratori ai Luminii sunt involucrati ca sa iasa adevarul la Lumina, însa pîna cînd nu vor fi eliminati Illuminati, este dificil sa fie data istoria completa. Problemele sunt foarte diferite de ceea ce va gînditi majoritatea dintre voi, si nu ajutati la acest lucru, daca va puneti pe voi însisi ca experti, dar de asemenea dezviati informatiile. Din aceasta cauza, va recomandam, sa va agatati de sursele fiabile în care aveti încredere. Asa ca, stati cu mintea deschisa la noile idei si opinii cu toate ca sunt contra întelegerii voastre actuale. Cînd va iesi adevarul la suprafata, veti ramîne surprinsi de cît ati fost de înselati atîta timp si mentinuti în tunelul timpului. În aceste timpuri ar fi trebuit sa fiti bucurosi de descoperirile voastre, si sa fi avansat mult. Cu toate ca au aparut noi idei si inventii, Întunecatii au avut o asemenea putere, ca au terminat prin a le pune într-o cutie, si le-au folosit numai pentru ei. Pe timp mai lung nu veti pierde nimic, însa a trebuit sa va obisnuiti cu o viata mai dificila decît era necesar.

Sunt SaLuSa din Sirius, si pot sa ma exprim mai liber în prezent, cînd Întunecatii îsi pierd puterea asupra voastra. În circumstantele actuale, cunoasterea poate fi periculoasa, atunci cînd vor sa o mentina pentru ei însisi. Toate acestea se vor schimba, înainte de a trece mult timp, si va începe o Era de libertate de expresie, în care o veti putea face fara frica. Deja va deschideti mintea la forma în care ati fost întîrziati de catre Întunecati, si va întrebati despre ce vi sa mai povestit în trecut. Continuati cu munca buna si sa nu va fie teama de consecinte, pentru ca sunteti protejati. Va las cu Iubirea mea si Binecuvîntarile mele, si astept mereu momentul în care putem sa fim împreuna.

Multumesc, SaLuSa.
 Mike Quinsey


Translator: Star Child
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com