Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

vineri, 13 noiembrie 2015

Romîna -- Mesaj de la Eu-l meu Superior, de Mike Quinsey.


Dragi prieteni,

Cîtiva nu au citit ca evenimentele sau schimbat foarte rapid, de cînd am încetat sa canalizez SaLuSa, si am primit un mesaj de la St. Germain prin Nancy Tate, cerîndu-mi sa canalizez direct de la Sinele meu Superior. Niciodata nu am încercat aceasta cale, dar am decis sa o fac, si mesajul pe care l-am primit, este dupa cum urmeaza:13 Noiembrie, 2015.  Mike Quinsey

Nimic nu se va întîmpla în aceasta ocazie, în masura sa împiedice ca rezultatul Luminii sa fie victoria. Puterea întunericului este controlata, si a scazut în mare masura. Nu va trece mult timp, pîna cînd cei care apartin întunericului, sa fie dominati, si în imposibilitatea de a continua cu planul sau de a captura sufletele de pe Pamînt. Asa cum poate ati observat recent, multe actiuni pozitive întreprinse de Fortele Luminii au loc în toata lumea. Atît de mult, încît acum, Lumina este forta dominanta pe Pamînt, desvaluind multe din secretele pe care fortele întunericului ar fi preferat ca voi sa nu le cunoasteti. În prezent, Adevarul apare atît de rapid, ca nu poate fi întrerupt, si cum Omenirea îsi da seama ca a fost înselata, va cere schimbari. Multi din Lucratorii Luminii se pregatesc pentru acest moment, si sunt capabili de a lucra mai deschis, fara interferente. Cu toate acestea, este necesara prudenta, pentru ca este nevoie sa existe bun simt, pentru a se asigura ca nu va expuneti prea mult. Desigur ca devine sigur daca va alturati altor Lucratori ai Luminii, dar chiar si asa, întunericul va fi dornic pentru a-si face cunoscuta prezenta sa, cu scopul de a va insufla teama. Aveti încredere în Lumina, deoarece teama este adevarata energie cu care ei se hranesc, si vor încerca sa împiedice progresele care sunt facute.

Lucratorii Luminii sunt conectati unii cu altii prin lumina, si uniurea face puterea. Fiecare are un rol specific de jucat, si contributia fiecaruia este foarte importanta pentru totul. Este un moment în care puterea voastra intuitiva va va ajuta imens, deci, ghidati-va cu el în momentele de îndoiala. Daca pare a fi corect, si cu siguranta este, si voi veti putea trece mai departe în deplina siguranta. La rîndul vostru, trebuie sa exercitati un control mental asupra voastra, pentru ca aura voastra sa fie mentinuta intacta în toate momentele, si sa aveti grija sa nu o lasati deschisa, pentru a preveni interferentele de suflete negative. Majoritatea sunt Lucratori ai Luminii cu experienta, si au nevoie de putine sfaturi, dar este ca sa ne amintim ca trebuie sa aveti grija. Teama si îndoiala, pot afecta capacitatea de a ramîne în Lumina, de aceea se recomanda sa ramîneti pozitivi în toate momentele. Daca aveti nevoie de ajutor, invocati Fiintele Superioare, ca St. Germain, si el va va apara cu flacara violeta. Amintiti-va mereu ca sunteti fiinte puternice, si care sunt doar la începutul de a întelege adevaratul potential al vostru. Sunteti Dumnezei în stare de formare, si acesta este calea pe care o urmati.

Multe evenimente pozitive sunt în curs de dezvoltare, si în curînd, se vor întîmpla cu regularitate uimitoare. Niciodata ati fost singuri, si în acest moment privilegiat, Prietenii vostrii din Spatiu sunt tot aproape de voi. Ei fac multe lucruri de care voi sunteti nestiutori, si mentin deschisa calea voastra iluminata si Pamîntul liber de interferente. Navele lor sunt pe ceruri, aproape de voi, chiar daca în mod personal voi nu sunteti constienti de ele. Multe sunt învaluite în invizibilitate pentru protectie, dar din timp în timp, vor aparea în scurt timp. Amintiti-va ca puteti sa va proiectati gîndurile spre ei, si cînd voi le cereti ajutor, el poate sosi de multe ori în mod neasteptat. Oricum, sunteti protejati în munca voastra de Lumina, si sunteti ajutati sa va îndepliniti contractul vostru de viata. Multi fac mult mai mult decît va puteti imagina, si viziteaza tarîmurile de Lumina în timpul perioadei somnului. Unii aduc înapoi cu ei memoriile acestor vizite, însa multi nu au decît o amintire trecatoare.

Picioarele voastre se gasesc acum ferm plasate pe calea Luminii, si cu cresterea vibratiilor, sunt din ce în ce mai puternici si vor continua sa fie. Aveti un viitor glorios în fata voastra si bucurie nemarginita, pentru ca sunteti în masura sa va revelati pe deplin voua însiva. În prezent, vechiile energii înca se gasesc împrejur, dar îsi pierd rapid puterea de a va împiedica. Lumina este forta suprema pentru bine, si ridica oamenii rapid. Sufletele incapabile sa-si ridice vibratiile lor, se vor muta într-un alt regat, unde pot sa-si continuie evolutia lor. Fiti siguri ca toate sufletele sunt tratate în mod egal si cu dreptate absoluta, astfel încît sa-si poata ocupa locul lor în regatele iluminate. Nu exista greseli cu privire la acest fapt, si nu poate fi altfel, pentru ca totul functioneaza impecabil. Desigur, din cauza conexiunilor voastre cu alte suflete, veti dori sa simtiti ca totul este bine cu ele. Sa stiti ca totul se întîmpla conform planului pentru evolutia voastra, si nu exista erori în Duh, deci puteti sa ramîneti linistiti si sa fiti siguri ca fiecarui suflet îi este dat ajutor, si ca toate sufletele sunt iubite fara masura.

Ati avut o multime de experiente în vibratiile inferioare ale Pamîntului, si ati devnit suflete mult mai rezistente, decit erati cînd ati început calatoria voastra, acum miliarde de ani. Cei care sunt gata sa se înalte, au rezistat puternic de-alungul majoritatii perioadei de probe, pe care probabil le-au avut. Sunteti de felicitat pentru ca v-ati mentinut Lumina voastra intacta, si o împrastiati de cîte ori cînd apare o oportunitate. În viitor, veti fi în masura sa va uitati înapoi, la realizarile voastre, pentru ca toate vietile pot fi „citite” în Registrele Akashice. Ele pot repeta orice eveniment pe care voi l-ati experimentat, astfel încît sa puteti sa revizuiti actiunile voastre, si daca este necesar, sa învatatide la aceleasi actiuni. Este tot ceea ce viata este, în timp ce va îndreptati mai mult catre Lumina, si va ridicati vibratiile voastre. Totul se întîmpla într-o atmosfera foarte diubitoare, astfel încît sa întelegeti impactul pe care actiunile voastre au putut sa-l aiba asupra altor suflete. Retributia nu face parte din experientele voastre, dar în vieti urmatoare, vi se va da oportunitatea sa va corectati greselile voastre.

Traversati timpuri volatile, în care va puteti distrage usor de la planul vostru de viata. Daca acesta va fi cazul, sa fiti siguri ca ghizii vostrii va vor juta sa va întoarceti la calea cea dreapta. Viata pe Pamînt poate fi dificila si plina de încercari , în cea mai mare parte a timpului, dar veti avea partea voastra de momente bune, si veti cunoaste alte suflete care au aceleasi ambitii. În cea mai mare parte a timpului, prietenii sunt suflete cu care ati petrecut multe vieti împreuna. Cînd va întîlniti pentru prima oara, exista senzatia ca sunteti „vechi prieteni”, si cu siguranta ca este astfel, în majoritatea cazurilor. Familiile adesea se încarneaza împreuna, pentru a-si continua experientele lor, cu toate ca pozitia voastra în familie poate sa se schimbe, de acord cu nevoile voastre spirituale.

O data cu sosirea schimbarilor benefice, va veti îndrepta rapid catre noile vibratii, care sunt mai putin afectate de orice încercari ale întunericului pentru  a va întîrzia. În orice mod, posibilitatea ca el (întunericul), sa impuna cursul progresului Umanitatii, nu se afla în capacitatile lui. Cu toate acestea, ocazional, vor fi în masura sa-si faca cunoscuta prezenta. Sa nu va fie teama, si sa ramîneti centrati în Lumina, si faceti-va munca voastra cu credinta deplina în rezultat. Sufletele Luminii, sunt mereu cu voi si alaturi de voi, tot drumul. De fapt, ele nu se îndeparteaza niciodata de voi.

Eu sunt Mike Quinsey, si va las cu iubire si binecuvîntari. Fie ca Lumina sa ilumineze zilele voastre, si calea voastra pentru transformare.Translator : Star Child

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com