Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

duminică, 29 noiembrie 2015

Romanian -- 27 Noiembrie, 2015. Mike Quinsey27 Noiembrie, 2015. Mike Quinsey


Cu toate ca nu exista pause în evenimentele Pamîntului, care conduc la pierderea de atîtea vieti, ceea ce vedeti este o consecinta karmei, care are nevoie sa fie curatata. În curînd oportunitatea ca acest lucru sa fie facut va trece, si cum vibratiile continua sa se înalte, energiile negative vor disparea. Schimbarile se accelereaza în prezent, si se vede speranta unei vieti mai pacifice. Cei care cu mîndrie sustin Lumina, si care nu se amesteca cu cei ai întunericului, sunt cei care conduc marsul catre libertate. Sunt vremuri de mari schimbari care nu vor fi întrerupte, si care vor anunta sosirea Noii Ere. Deci, în multe puncte de pe glob, ea începe sa se stabileasca si o data initiata se va raspîndi pe tot Pamîntul.


Fiti constienti ca exista forte puternice în jurul vostru, si cînd ele se reunesc, va exista o activitate positiva imediata. Atunci veti sti fara orice îndoiala, ca Noua Era se întîmpla cu adevarat, si ca nu va mai exista o întoarcere la vechea paradigma/sablon de viata. Cu cîtva timp în urma v-au fost date indicatii despre tipul de alterari care se petrec. Va exista o avansare rápida, aducînd schimbarile în mod clar bine-venite, care vor indica directia în care veti intra. Vechiul sistem va disparea foarte rapid, pentru ca schimbarile va vor impinge catre un nou nível de viata. În acest moment, diferenta pe care multi o experimenteaza acum, va fi eradicata, si toti vor avea în sfîrsit, un nível de viata foarte acceptabil.

Acum este momentul sa accesati la ceea ce ati obtinut în viata, si sa vedeti daca aveti nevoie sa faceti unele schimbari finale. Unii pot întelege ca este difícil de facut, dar daca va simtiti putin nesatisfacuti, atunci este clar ca aveti unele schmibari de facut. Majoritatea a progresat bine cancelînd karma, si tot ceea ce ramine dupa ce schimbarile vor sosi, va primi o Dispensa (dezobrigare, iertare). Pîna în prezent, majoritatea trebuie ca a curatat karma, cu exceptia poate, în ceea ce se refera la probeleme menore, care nu va vor face sa regresati. Cînd ati intrat în aceasta viata actuala, stiati exact care era planul vostru, si în timpul acestei vieti, ati avut un ajutor imens ca sa-l îndepliniti. Sa fiti siguri ca nu i-a fost dat nimanui mai mult decît îi era possíbil sa suporte.

Fiind suflete mai constiente decît majoritatea, voi puteti oferi sfatul vostru mereu cînd credeti ca puteti ajuta un alt suflet. Cît de departe puteti merge, depinde numai, de ceea ce simtiti pîna la ce punct va fi possíbil ca aceste persoane sa fie capabile sa înteleaga si sa actioneze. Desigur ca cei care au progresat în întelegere, vor fi cei mai adecvati ca sa ajute pe altii. Pe masura ce vibratiile se înalta, mai multe suflete se vor trezi spre adevar, si va fi mai usor sa fie împrastiata. Trebuie sa fie încurajate, cu scopul de a motiva pe altii sa caute adevarul ei însisi, pentru ca noile energii deschid mintea persoanelor catre acest adevar chiar.

Întotdeauna cînd observati persoane învaluite în activitati negative, trimiteti-le dragoste, întelegere, si dorinta sa poata sa fie capabile  sa le depaseasca. Unele suflete înca sunt incapabile sa se înalte deasupra vibratiilor mai joase, dar exista întotdeauna ceva de învatat cu orice situatie în care va gasiti. Amintiti-va ca fiecare suflet pe care îl întîlniti, este fratele sau sora voastra, si în esenta, nu este deosebit de ceea ce voi sunteti. Toti parcurg calea de întoarcere catre Lumina, dar pur si simplu, fiecare se gaseste pe o treapta diferita de-alungul acestui parcurs, astfel ca în realitate nimeni nu este mai bun decît altul. În curînd, vor aparea suflete mai avansate, care s-au încarnat în special în acest moment, pentru a servii pe altii.

Fortele Galactice se asigura ca întunericul este mentinut sub control, pentru a garanta ca sa nu fie capabili sa interfereze cu planul care va garanta Înaltarea voastra. Doar unii dintre ei sunt suficienti pentru  cauza haosul, însa în prezent fortele armate iau un rol mai decisiv pentru a garanta pacea, si activitatile lor vor fi reduse. Cei care apartin întunericului, au patruns în toate nivelele Umanitatii, dar sunt recunoscuti prin ceea ce sunt. Imediat ce vor fi expusi publicului, ei nu vor mai putea continua ca mai înainte, cînd se ascundeau dupa altii, care executau ordinele lor. În cele din urma, vor fi arestati si vor raspunde pentru crimele lor împotriva Umanitatii. Poate parea straniu, însa va cerem sa le trimiteti Lumina, ca sa îi ajutati sa se ridice din nou, dar nu trebuie sa doriti sa vedeti un alt suflet zbatîndu-se, caci sunteti cu Totii Unu.

Va trece ceva timp înainte ca Fortele Galactice sa poata sa aterizeze în siguranta pe Pamînt, dar peste putin timp, aceasta va fi intentia lor. Atunci vor exista mari sarbatoriri pentru a da bun-venit sfîsitului domeniului întunericului. Aceste evenimente vor avea  loc în majoritatea vietilor voastre, si nu va gasiti la multi ani de distanta de aceasta. Cum aceasta ocazie se apropie, veti învata mai mult despre ei, cu toate ca aveti vre-o notiune, dat fiind ceea ce ati învatat în ultimele timpuri. Asa cum toate schimbarile voastre au loc, de asemenea Mama Pamînt, si le face pe ale ei, si obiectivul final este sa fie reîntoarsa la starea sa de pureza originala. În acest moment, vibratiile mai joase, nu vor mai fi prezente si dualitatea va fi disparut de mult timp.

Cu trecerea timpului, voi veti lucra si mai mult cu Fortele Galactice, dar înca veti avea oportunitatea de a urmati dorintele voastre. În acest moment, veti lucra complet pentru Lumina, si veti fi capabili sa o faceti, liberi de orice interferenta. Va veti alege natura muncii voastre, si cu cine doriti sa o faceti, cu toate ca va exista abundenta de sfaturi bune disponibile pentru voi. Veti avea o libertate mai ampla, cu foarte putine restrictii. În prezent, unele persoane înca vorbesc ca au libertate, dar este numai în limitele impuse de Illuminati, care lent au introdus de fiecare data si mai multe restrictii. Desigur ca aceasta situatie se va schimba în curînd. În mod gradual, libertatea voastra, vã va fi restituita.

Indiferent de nivelul în care va gasiti, sa un uitati niciodata ca sunteti Fiinte de Iubire si Lumina, si ca aceasta este starea voastra naturala. Din aceasta cauza, sunteti încurajati sa tratati cu altii cu respectul si iubirea pe care o doriti de la toti cei care va înconjoara. A da iubirea liber, fara nici o expectativa de iubire în schimb, este cum va veti trai viata. Cu toate acestea, cum veti sta cu alte suflete asemanatoare nivelului vostru, veti primi tot atît cît veti da. Viata voastra pe Pamînt va va da forta de caracter pentru a înfrunta orice probe cu încredere.

Aveti încredere în tot ceea ce faceti, si sa stiti ca acest ciclu, contrariu celor anterioare, se va termina cu succes, si cu înaltarea pentru cei care sunt deja pregatiti. Unii nu sunt siguri ca de fapt, au atins nivelul necesar de vibratie pentru ca sa o faca. Daca ati fost pozitivi, si ati încercat sa lucrati în cadrul Luminii, în toate momentele, va veti înalta cu siguranta. Ascensiunea nu este greu de atins prin intentie si cît de bine o faceti, este în întregime raspunderea voastra. Cu toate acestea, cu intentii bune, si traind de acord cu cea mai buna întelegere a voastra, a ceea ce este necesar pentru a trai în Lumina, veti fi facut tot ceea ce este nevoie.

Coeficientul de Lumina pe Pamînt este în continua crestere, si întotdeuna cu cît mai multe suflete o atrag, ea va continua sa o faca. Mentineti-a sosind, si acest lucru va ajuta Umanitatea sa se înalte. Eu binecuvîntez toate sufletele oriunde se vor gasi pe scara Luminii.

Eu sunt Mike Quinsey, si trimit tuturor, Iubire si Binecuvîntari.

Translator: Star ChildNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com