Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

luni, 7 decembrie 2015

Romîna -- 4 Decembrie 2015. Mike Quinsey.4 Decembrie 2015. Mike Quinsey.

Multe lucruri se petrec în lume pe care voi nu le cunoasteti. Cei care apartin întunericului lupta o batalie pierduta cu Lumina, care în curînd, va domni peste tot. Multe grupuri pe pamînt, restrîng activitatile lor, si îi împiedica sa continue cu planul lor. Într-o asemenea maniera ca intra acum în panica, caci pîna în prezent actionau nepedepsiti, crezînd ca erau intocabili. Acum reteaua a fost inutilizata si multi din servitorii lor au fost îndepartati, împiedicaînd astfel o escalada a activitatilor lor.  Este prea tîrziu pentru ca sa se recupereze, în consecinta, încearca sa cauzeze haosul mereu cînd este posibil, cu ajutorul fortelor lor de pe Pamînt. Din aceasta cauza, voi veti vedea rezultatul încercarilor lor, dar în comparatie cu capacitatile lor anterioare, vor fi de natura inferioara. Illuminati, erau pregatiti pentru a distruge Pamîntul, daca nu puteau sa-si impuna guvernul lor, dar în acest moment, capacitatea lor pentru a face acest lucru, sa terminat complet. Acest lucru este datorit mai ales ajutorului pe care voi îl  aveti din partea Fortelor Galactice, care vor asigura tranzitia voastra  pentru Înaltare.


Tot ceea ce vi se cere, este sa va mentineti vibratiile mereu în crestere, si sa încercati sa nu va amestecati, în nici un fel, în ajutorul activitatior celor care apartin întunericului. Problema este ca, cu toate ca lucratorii Luminii au o buna întelegere asupra a ceea se se petrece, si pot sa aiba de a face cu calm cu aceasta situatie, multe persoane nu au aceasta cunoastere, si ramîn cu usurinta înspaimîntate cu perspectivele viitorului. În acest loc, lucratorii Luminii pot face diferenta si sa-i calmeze, explicînd adevarata situatie. Deschizînd calea, pentru ca Lumina sa intre în posesiune completa, si pentru a dezvalui obiectivul schimbarilor care se petrec. Internet este foarte folositor în acest aspect, dar chiar si asa, trebuie sa fiti criteriosi, cu scopul de a evita sa culegeti informatii false. Fara îndoiala ca acum stiti ca cei ai întunericului se spijina puternic pe frica, pentru a controla oamenii. Cei care au suficienta întelegere, pot ajuta sa disperseze aceste sentimente, si sa le înlocuiasca cu speranta si siguranta în succesul Luminii.

Multi pregatesc noi maniere sa fie reunite într-un singur corp, inventiile pot fi introduse cînd se va prezenta ocazia oportuna. Federatia Galactica va ajuta sa asigure ca vor fi aplicate în întreaga lume. Sa fiti siguri ca schimbarea pentru noile tehnologii va fi dusa la capat în mod sensibil pentru a reduce orice inconvenient celor care vor fi afectati de ele. Va fi cazul de a da prioritate celor mai importante pentru a înalta cel mai mare numar de persoane posibil, cu un minim de întîrziere. Deciziile de aceasta natura, vor fi luate de cei care domina complet aceasta situatie. Puteti fi siguri ca mereu cînd Federatia Galactica ia parte, toate schimbarile se vor procesa cu o viteza fara precedent. În timp ce acestea au loc, toate sufletele vor experimenta o înaltare, deoarece vibratiile mai înalte continua sa soseasca. Într-o perioada de timp relativ scurta, veti atinge un nivel, în care veti fi pregatiti sa deveniti Fiinte Galactice complet dezvoltate.

În timp ce continuati prin aceste schimbari, stabiliti, în parte, viitoarele faze ale evolutiei voastre, pentru ca nu toti au aceleasi ambitii. Nu este ceva cu care trebuie sa va preocupati, în acest moment al evolutiei voastre, însa Universul se deschide pentru voi, si va da multe sa alegeti, conform progresului vostru. Veti întîlni alte suflete cu aceleasi dorinte, si este un timp în care va puteti ajuta reciproc. Ca întotdeauna, vor exista suflete mai evoluate ajutîndu-va sa va faceti alegerile. De exemplu, daca va fi dorit, puteti experimenta o forma de viata complet diferita, ca parte a evolutiei voastre. Cu toate acestea, asa cum stiti, la um moment dat, veti deveni Fiinte de Lumina, si nu aveti nevoie ca sa aveti o forma fizica. Totusi, daca doriti, puteti „gîndi/co-crea”, o forma care sa va permita sa va amestecati cu altii care sunt asemanatori voua.

În momentul prezent, aici pe Pamînt, sunt multe suflete încarnate originare de pe alte planete, care si-au însusit un corp al Pamîntului. De multe ori sosesc printr-un proces de nastere comuna, si vor fi capabili sa ofere o cunoastere avansata, care este necesara pentru ca sa evoluati mai repede. Într-un timp asa de important, ca momentul prezent, voi aveti nevoie de tot ajutorul pe care îl puteti obtine, si sufletele întregului Univers,sunt gata sa vi-l ofere. Desigur ca exista de asemenea suflete negative care vor încarna, si care apartin întunericului. Acest fapt, este permis într-un Univers de liber arbitru, care ofera aceasta experienta care, desigur va accelera evolutia voastra. Exista un plan mai înalt pentru perfectionarea voastra, însa daca va amestecati în energiile mai joase, el va încetini. Cu toate acestea, în prezent, voi v-ati superat, si veti ascensiona asa cum a fost planuit, chiar daca cei care apartin întunericului vor încerca sa
impiedice.

În acest fel, dragilor, sa stiti ca totul si orice efort pe care îl aplicati pentru a asigura Ascensiunea voastra, va fi bine succedat. Din aceasta cauza, sa nu lasati ca evenimentele exterioare sa va darîme si amintiti-va ca, atîta timp cît controlul lui mass-media se va gasi sub puterea întunericului, veti fi continuu înselati în cea mai mare parte a timpului. Pentru a decide ce veti accepta, folositi intuitia voastra si bunul simt, si nu va veti însela. Una dim primele sarcini ale Federatiei Galactice, cînd va fi sigur pentru ca membrii sai sa se întîlneasca cu voi, va fi sa va lamureasca referitor la Istoria voastra. Cu o importanta egala, vã va fi data cunoasterea adevaratului vostru statut si potential ca Fiinte Galactice.

Nu va preocupati cu lipsa voastra de bunuri materiale. La momentul precis, veti fi capabili sa „gînditi” (co-crea prin gîndire) lucrurile, si sa le faceti sa existe, deci nu veti duce lipsa de nimic. De fapt, asa cum trebuie ca stiti, în vibratiile mai înalte, unde intrati dupa tranzitia Pamîntului, a co-crea prin gîndire, este normal, deci, nu aveti nevoie sa înmagazinati nimic. Mult din ceea ce se gaseste în exteriorul Pamîntului, este foarte diferit de cele cu care sunteti obisnuiti, si în general, este mult mai bun decît ceea ce experimentati acum, mult din care va fi benefic pentru toti.

Pe masura ce fiecare sapatamîna trece, veti face dovada ca multe schimbari sunt pe drum, si unele vor avea efect pe tot globul. Lumea voastra se schimba lent la mai bine si este vizibil, observînd apropierea a mai multor natiuni pentru a çparticipa la problemele mondiale. Fara aceste reuniuni, ati fi incapabili sa aveti de a face cu ele. Este semnalul ca popoarele se trezesc catre necesitatea de o cooperare globala. Ea va fi în crestere si va face ca Umanitatea sa avanseze rapid, si sa aduca Ascensiunea mai aproape, pentru a fi manifestata.

Eu Sunt Mike Quinsey, si va cer sa continuati sa iradiati iubirea voastra, si sa inspirati persoanele sa doreasca schimbari stralucitoare si emotionante pentru vietile lor.

Translator: Star ChildNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com