Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

marți, 22 decembrie 2015

Romîna -- 8 Decembrie, 2015. Mike Quinsey.


18 Decembrie, 2015. Mike Quinsey.
Perioada festiva provoaca eliberarea multor lucruri putin placute care se petrec pe Pamînt. În ciuda a ceea ce se petrece în lumea exterioara, oamenii sunt determinati sa se relaxeze si sa se bucure. Acest fapt, creeaza o energie care scoate cei mai bun din oameni, si le da ocazia sa dea si sa ierte, actunci cînd relatiile sau stricat, sau inclusiv sau distrus. Pentru unii este un timp de a reînoi relatiile cu care au pierdut contactul, si pe deasupra la toate, se recreeaza fericirea în lume. Niciodata a existat intentia ca Omul sa fie singur, însa majoritatea persoanelor este, în mod natural, legata de ceilalti prin karma, care desigur poate fi vazuta ca fiind rea sau buna, conform o întelegeti. Oricare ar fi forma pe care o vedeti, viata pe Pamînt este o provocare pe care nu întotdeuna o întelegeti. Îssa ele toate sunt parte din planul vostru de viata, pentru a va ajuta ca sa evoluati.
Vietile multor oameni, sunt împletite cu acelea ale altora, si fiecare la rîndul sau, este ghidata pentru a se asigura ca-si urmeaza planul sau de viata. Uneori sunteti raniti emotional de experientele voastre, însa sa tineti în sama ca totul decurge cu aprobarea voastra. Înainte sa fi încarnat, vorbiti cu Fiinte Superioare care discuta cu voi detaliile, si inevitabil sunteti de acord cu planul vostru de viata. Stiti ca, cu cît mai repede va curatati orice karma ramasa, mai bine va fi, pentru ca în alt mod, veti întîrzia avansul vostru. Karma suna ca si cum ar fi o pedeapsa, însa acest lucru este departe de adevar, pentru ca pur si simplu, vi se da oportunitatea de a evolutiona, în ceea ce probabil, ati nereusit în trecut. Si mai mult, existînd la sfîrsitul acestui ciclu, trebuie sa fie curatat, daca o sa înaintati. Asa ca este foarte important, sa luati faptul în serios, daca vreti sa iesiti din dimensiunea inferioara.
Pamîntul este agitat, si Mama Pamînt creeaza schimbarile care erau foarte întîrziate. A asteptat rabdatoare ca Omul sa înceteze de a distruge mediul înconjurator, însa a servit la putin. Rezultatul sunt schimbarile care se experimenteaza deja în jurul vostru, care pentru unii poate parea distrugator, însa sunt toate parte din curatarea necesara, pentru ca Noua Era sa poata sa înceapa. Nu va preocupati cu rezultatul, pentru ca aveti asigurate schimbarile beneficioase care vor restaura pacea pe Pamînt. Va parea ca este Era Aurie, însa dati-va seama, ca aceasta soseste numai cînd vibratiile au atins nivelul necesar. Aveti mult de asteptat, cu toate ca, uitîndu-va în jurul vostru, vedeti atîta haos. Veti obtine obiectivele voastre cu ajutorul altora, care se vor face cunoscuti la momentul potrivit.
În momentul actual, veti fi presionati cu forta, pentru ca sa întelegeti de ce atîtea sunt schimbate în jurul vostru. Va fi greu de determinat ce functioneaza exact pentru binele tuturor, motiv pentru care intuitia voastra intra în joc. Cunoasteti baza a ceea ce se petrece, însa în acest moment, nu exista siguranta de cum se vor desfasura lucrurile. Liberul arbitru este înca prerogativa tuturor  sufletelor, si ca colectiv, sunteti voi cei care determinati în mare masura, forma în care se desfasoara viitorul. În orice eveniment va intra în joc planul major, însa faptul de a fi o trecere linistita depinde de voi. Îndiferent de ceea ce se va petrece, Ascensiunea va avea loc. si va fi în viitorul apropiat.
Puteti sa identificati pe cei ai Luminii, care sunt îmbarcati în munca de a ilumina pe ceilalti. Însa nu pe ei toti, deoarece unii iau o cale care evita publicitatea, si-si duc la capat munca lor pe tacute, însa cu reusita. Adesea puteti simti energia superioara în jurul unei asemenea persoane, si aceasta este forma cea mai sigura de a sti ca apartine Luminii. Puterile voastre intuitive va vor ajuta sa stiti cînd va întîlniti cu ele, si experimentati prezenta lor totala. Ar trebui sa fie usor pentru cei care evolueaza sa identifice aceste suflete care se prefac ca sunt iluminate, cu toate ca urmeaza o cale care nu este conectata pe deplin cu Lumina.
În prezent, ar fi trebuit sa stii deja ca multi din prietenii vostrii ai Luminii, sunt din regatele superioare, si lucreaza cu Fortele Galactice. Asa au facut-o de eoane de timp, si au condus Umanitatea pentru ca sa-si mentina picioarele firm pe drum. Majoritatea sufletelor au putina sau nici o stiinta, de felul în care Spiritul lucreaza cu ele. Cu toate acestea, ar fi mai bine daca ati
întelege cum sa va relationati cu Ghizii vostrii. Ei se gasesc acolo pentru a va ajuta ca sa evoluati, si pentru ca sa se asigure cînd este posibil, ca va mentineti angajamentele voastre. Nu aveti nevoie sa va simtiti singuri niciodata, si puteti sa cereti ajutor Ghizilor  vostrii în orice moment.
Iubirea este cea mai mare si puternica energie care exista, în a voastra joasa vibratie comparativa, nu este usor sa o folositi pentru a produce minuni. Dar puteti sa vindecati cu succes, asa cum multi dintre vindecatorii vostrii o fac deja. Inclusiv cîteva cuvinte amabile spuse cu dragoste si cu sentiment, pot înalta un suflet cu necesitate. Poate ca stiti, ca puterea este mult mai mare atunci cînd va gasiti într-un grup, si se poate obtine mult mai mult în acest fel. În cele din urma, veti putea vindeca instantaneu, însa trebuie sa se tina seama ca vindecarea nu este necesara în dimensiunile superioare.
Unele suflete nu pot întelege de ce au acceptat o viata atît de provocatoare pe Pamînt. Acest lucru este posibil pentru ca au uitat de faptul ca sau facut voluntari pentru a coborî în dimensiuni. Aproape cu siguranta, ca ati simtit compasiune pentru sufletele prinse în vibratiile joase, si v-ati gasit printre banda de voluntari care au fost alesi pentru ca sa le reîntoarca la Lumina. Ati facut-o dupa ce v-ati asigurat ca mereu erati însotiti de Fiintele de Lumina. Cu alte cuvinte, ca erati condusi si ajutati în misiunea voastra, pentru ca sa va asigurati ca aveati sa va întoarceti cu siguranta la Lumina. Tot ceea ce se petrece în jurul vostru, este parte din experienta voastra, si cu cît mai multi dintre voi va întoarceti la Lumina, mai necesare vor fi lectiile mai intensive.
Poate ca continuati sa ramîneti în întuneric, din cauza a ceea ce se petrece pe Pamînt, si asa va fi pîna cînd se va evita ca Întunecatii sa intervina. Acest lucru ar fi trebuit sa se schimbe de cîtva timp, pentru ca unele suflete curajoase ignoreaza amenintarile lor, si continua cu planurile lor de a ilumina oamenii. Multa lume si-a pierdut viata încercînd sa scoata la lumina adevarul, motiv pentru care trebuie sa fiti atenti, pîna cînd va fi sigur sa o faceti. Unele suflete care sunt importante între "Luminile" conducatoare, sunt protejate, pentru ca munca lor este vitala si importanta. Fara îndoiala ca va identificati cu ele, si mesajele lor va mentin la curent cu informatia. Se petrec multe lucruri în spatele scenelor, si situatia generala este deja foarte încurajatoare.
Sunt Mike Quinsey, si aduc aceste mesaje prin Fiinta mea Superioara. Acesta va fi ultimul pîna pe vineri 1 Ianuarie, 2016. Promite sa fie un an excitant, si cred ca se vor face multe progrese. Cu multa probabilitate va avea loc revelatia, si cînd aceasta se va petrece, va semnaliza eliberarea de multa informatie care a fost tinuta ascunsa.
Va doresc tuturor un timp fericit, indiferent de care sunt sarbatoririle pe care obisnuiti sa le aveti. este o mare ocazie de a se reuni si de a purta fericirea si iubirea în lume.
Cu Iubire si Lumina. Mike Quinsey.


Translator: Star Child

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com