Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

marți, 15 decembrie 2015

Romîna – Canalizat de Mike Quinsey, 11 Decembrie, 2015Canalizat de Mike Quinsey
11 Decembrie, 2015

Se petrec multe lucruri pe Pamîntul vostru în aceasta vreme, majoritatea din care, se gasesc în afara vederii voastre, motive pentru care, aveti putine sau nici o stire despre ceea ce se întîmpla. Are loc o confruntare crîncena între Lumina si Intunecatii, care î-si pierd rapid influenta. Ies la lumina gradativ inventii sau avansuri care au fost suprimate de mult timp, si sunt implicate Fiinte de Lumina care uneori îsi risca viata pentru ca sa aiba succes. Însa (Întunecatii), nu pot opri fluxul, si Lumina se ridica prin toata lumea. Cu ridicarea de nivel a constiintei voastre, mai multe suflete ca niciodata, devin constiente deodata, de cît de rau au fost conduse, timp de secole. Timpul sa oprit virtual, pentru ca Intunecatii s-au asigurat sa retina inventiile care v-ar fi înaltat. Fiti siguri ca este doar o întîrziere momentana, pentru ca sunteti destinati sa dati o saritura, înainte ca ciclul actual sa se termine.

Cînd veti începe sa va beneficiati de noile tehnologii, nevoia de a cheltui cea mai mare parte a timpului vostru, pentru ca sa va cîstigati viata, se va schimba putin cîte putin. Asteapta ca sa fie aduse la cunostinta inventii care vor scoate din viata, munca grea, si cînd vor fi în folosinta, veti deveni mai independenti. Prosperitatea va asigura ca toti veti beneficia de schimbari, si saracia va deveni un lucru al trecutului. Pîna în prezent, bogatia lumii a stat în mînile unei mici minoritati care va mentinut deliberat într-o stare de necesitate, pentru ca sa depindeti de ei. Aceasta situatie se schimba deja, însa va trece timp pîna cînd veti simti beneficiile. Bogatia lumii, va fi împartita cu justitie între oameni, de acord cu nevoile lor. Timpul lui „ai” si „ nu ai”, va trece, si avaritia, nu va fi tolerata. Însa acest lucru nu va continua sa fie o problema, deoarece cu timpul, ridicarea vibratiilor va permite numai sa se înalte aceste suflete care sunt pregatite pentru a face parte dintr-o noua societate, bazata pe justitie si egalitate.

Daca aveti vreo preocupre referitor la locul vostru în viitor, sa nu va temeti, pentru ca toate sufletele se vor gasi exact în nivelul adecvat. Si mai mult, nici un suflet  se poate înalta la un nivel superior decît acel care îl permite vibratiile sale. Aceasta înseamna ca toti acei care v-au încarcerat pe Pamînt timp de milenii, de asemenea vor merge la un nivel coerent cu joasele lor vibratii. Nu vor mai putea interveni în progresul sufletului vostru, si se vor înfrunta cu lectiile de care au nevoie, pentru ca sa se întoarca la Lumina. Totul functioneaza într-o forma absolut dreapta, pentru ca Dumnezeu mentine înca toate sufletele în îmbratisarea lui dragastoasa. Ati traversat multe probe si tribulatii, si ati fost pusi la încercare pina la limita, însa niciodata mai mult decît ati fi putut sa manevrati. Sunteti mult mai puternici prin experientele voastre, si puteti sa manevrati tipurile de probleme pe care le veti întîlni, cînd veti fi voluntari pentru a ajuta sufletele prinse în vibratiile joase. Bucuria de a putea ajuta pe altii care lupta ca sa-si gaseasca calea de întoarcere acasa, va face ca toate eforturile voastre sa fi meritat si sa recompenseze.

Va pregatiti deja pentru sarbatorile voastre festive, si pentru asteptarile fericite de a da, si primi cadouri de la familie si de la prieteni. În fiecare moment, sentimentul de iubire extinde speranta si înaltele asteptari de viitor, inclusiv cînd în jurul vostru exista amenintarea de activitate negativa, care are intentia de a cauza panica si frica. Fiti pacifici, si prezenta voastra cînd va veti gasi între alti oameni, va avea un efect calmant. Acest lucru nu este mai bine ilustrat, decît ca atunci cînd se ia parte într-o meditatie relaxanta în grup, cînd puterea se simte cu atîta forta si devine atît de evidenta.

Ati descoperit deja ca ridicarea vibratiilor duce la schimbari în lumea animala, si ca faceti prietenii mai neobisnuite. Exista animale care devin prietenii acelora pe care în mod normal le vînau, si acest lucru se va extinde cînd se vor înregistra mai multe exemple. Dupa aceea, nu se vor mai vîna între ele pentru a se alimenta, si asa cum a fost profetizat, „leul va sta împreuna cu mielul”. Este începutul schimbarilor care gradual se vor extinde în lung si în lat. Inclusiv, Rasa Omeneasca se va schimba gradual, si cînd vibratiile se vor înalta, nu veti mai simti nevoia de a mînca carne animala. Însa în prezent, majoritatea sufletelor manînca înca asemenea alimente, pentru a satisface necesitatile lor fizice.

Cu timpul, veti mînca mai putin, deoarece sursa voastra de energie se va gasi în jurul vostru, si o veti absorbi în mod natural. Cu toate ca multi nu aveti amintiri despre momentele în care va gasiti în vibratiile superioare, acei care le au, stiu ca absorbiti energia din tot ceea ce va înconjoara. În corpul vostru de vibratie înalta, veti avea nevoie de foarte putina mîncare din aceea cu care sunteti obisnuiti pe Pamînt. Unii veti fi stiut ca dimensiunea pe care o numiti Summerland*, este aceea unde se gasesc majoritatea sufletelor imediat dupa ce au lasat corpul lor fizic. Cînd sufletele au avut o experienta diferita, ar trebui sa fie semnalat ca este datorita puterii gîndului. Ceea ce astepti sa experimentezi imendiat dupa moarte, depinde mult de asteptarile si dorintele tale. Daca crezi ca nu exista nimic, acest lucru va fi, pîna cînd vei deveni constient ca acest lucru este diferit de asteptarile tale, si te trezesti la activitatea care te înconjoara.

Trebuie sa aveti o minte deschisa, si sa fiti pregatiti pentru a accepta ca viata dupa moarte, poate fi foarte diferita de ceea ce va asteptati. Cei care au credinte religioase puternice, vor descoperi lucruri în care credeau, însa curînd îsi vor da seama ca nu sunt ceea ce ei asteptau. A se întîlni cu fiintele iubite, familiare sau prieteni, va înlatura repede orice îndoiala asupra adevarului, însa sa tineti seama, ca este puterea gîndului ceea ce face lucrurile asa cum sunt, si pentru care exista atîta diferenta. Din acest motiv chiar, nu veti duce lipsa denimic, si veti descoperi ca împrejurul vostru este foarte familiar, si asemanator cu experientele voastre de pe Pamînt.

Desigur, experientele voastre pe Pamînt sunt reale, si sunteti voi cei care ati creat ceea ce se gaseste în jurul vostru. Este foarte diferit de experienta voastra în vibratiile superioare, care în toate aspectele este mult mai acceptabila. Ceea ce experimentati, depinde exact de nivelul în care va gasiti, pentru ca exista diferente importante între ele. Este foarte improbabil ca suflete de joasa vibratie sa caute informatia care se da, si experientele lor ar putea sa le conduca la nivele mai întunecate, unde exista mai putina Lumina. Fiti siguri ca cei care sunteti ai Luminii, nu va trebui sa aveti nici o teama în absolut, de unde îi veti putea întîlni. Este lipsa de Lumina, acea care îi duce la nivele inferioare, care pot parea aproape de total întuneric.

Pe masura ce sfîrsitul acestui ciclu se apropie, si problemele Pamîntului ajung la concluirea lor, va fi greu de determinat ceea ce se petrece cu adevarat. Însa se pune mult efort pentru a termina cu activitatile Întunecatilor, de a interfera în eliberarea voastra de la ei. Se gasesc aproape, rezultate importante, si se poate astepta curînd un progres notabil. Ati asteptat cu rabdare vre-un avans semnificativ, si ca rezultat al efortului care se face, exista inclusiv posibilitatea, ca în curînd se vor face anunturi importante.

Sunt Mike Quinsey, si aduc aceste mesaje de la Fiinta mea Superioara, asa cum a sugerat St. Germain. Sunt trimise cu Iubire si Binecuvîntari pentru toate sufletele.


Canalizat de Mike Quinsey


Translator: Star Child

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com