Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

duminică, 17 ianuarie 2016

Romîna -- 1 Ianuarie, 2016. Mike Quinsey


1 Ianuarie, 2016
Canalizat de Mike Quinsey
Salutari tuturor în timp ce urati bun venit Anului Nou, care promite a fi mai activ, pentru ca vechiul lupta pentru a face fata noilor energii care se stabilesc rapid. Rezutatul este ca, exista multa confuzie, în particular între cei care vad doar evenimentele externe. Cu toate ca exista multe care adeseori se gasesc în afara vederii voastre, si care duce catre Noua Era, la manifestarea care intra deja în cel de-al patru-lea an al sau. Schimbarile necesare nu pot întîrzia prea mult, si devin din ce în ce mai puternice pe fiecare zi ce trece. Întunecatii încearca înca sa ignoreze semnalele evidente care le spun ca timpul lor este aproape terminat. Capacitatea lor de a dicta ceea ce se întîmpla cu Rasa Umana nu mai este deja în puterea lor, si se reduce în mod rapid.
În curînd vor avea loc evenimente care vor indica în mod clar noua directie în care mergeti. Vechiul si-a îndeplinit functia sa, si nu poate sa se mentina frontal schimbarilor care se vor manifesta. Haosul care are loc pe tot Pamîntul, pare a fi asa de mare ca nu s-ar putea reduce, însa sa fiti siguri ca Federatia Galactica detine mijloacele pentru a opri imediat orice act de razboi. De fapt i sa dat mai multa autoritate, pentru a intra în actiune directa. Aveti atîta ajutor si protectie în acest moment, ca nu aveti de ce sa preocupati de modul în care functioneaza evenimentele. Sprijinul vostru este mai necesar ca niciodata, pentru a asigura ca Lumina continua sa se mentina puternica si tare, în ciuda a ceea ce se petrece în jurul vostru. Acestea sunt  timpuri foarte importante, si tot individul trebuie sa-si pastreze în minte expectativele sale cele mai înalte, si sa nu le piarda din vedere.
Uneori va parea ca Intunecatii au succes, însa acest lucru se petrece numai pentru ca exista indivizi care pot cauza mult haos. Cu toate acestea, Guvernul secret îsi vede puterea sa retrasa în mod rapid, asa ca infliuenta si actiunile lui, sunt limitate în mod sever. La urma, actiunile sale for fi detinute, pentru ca vor fi eliminati de pe Pamînt, si apoi veti vedea în mod rapid, schimbari notabile, si va reveni pacea completa. Asa cum multi dintre voi ati experimentat, vibratiile se înalta si vor sosi la un punct în care va avea loc Înaltarea-Ascensiunea. Este inevitabil si de neoprit, si sufletele cu vibratie scazuta vor continua în nivelul lor actual.
Cu Ascnsiunea va începe munca adevarata, si Pamîntul vostru va experimenta schimbarile necesare pentru crearea unui nou Pamînt, unul care dupa aceea nu va arata semnalele daunei anterioare, si distrugerea care era atît de evidenta. Mama Natura va fi restaurata la culorile sale cele mai fine, si la frumusetea fara egal, timp de eoane de vremuri. Totul va fi liber de multele distorsiuni pe care în prezent le vedeti în jurul vostru, si toata viata va trai fericita unita în armonie completa. Natural, schimbarile vor lua un timp pentru a se manifesta complet, si stiu ca le veti gasi foarte acceptabile si înaltatoare.
Întelegeti ca Înaltarea a stat deschisa tuturor sufletelor, si a fost dat ajutor acelora care au lucrat pentru ea. Cei care nu au obtinut-o nu trebuie sa o vada ca o nereusire. Fiecare suflet va progresa la viteza care i se potriveste lui, si întotdeauna vor exista oportunitati, pentru ca ciclurile vin si pleaca. Veti lua cu voi ceea ce ati cîstigat, din aceasta cauza, în fiecare faza a înaintarii, veti progresa de fiecare data mai aproape de Ascensiune. Aveti tot ajutorul celor care au plecat înainte de voi, si care stiu cum sa va dea forta motivarii, pentru ca sa aveti succes.
Aveti cu voi multe Fiinte de Lumina care sau încarnat venind din regatele superioare, si cîtiva sunt cunoscuti si recunoscuti pentru munca lor. Utilizînd puterea voastra de intuitie, veti sti cu usurinta în cine sa aveti încredere, însa exista înca multe suflete care sunt incapabile sa avanseze, prinse aparent în vibratiile joase. Sau vazut asa de înfasurate în credintele lor ca nu pot accepta puncte de vedere diferite. În acest moment, este mai importantt ca niciodata sa aveti mintea deschisa, pentru ca adevarul dintr-o data vã va privi în fata. Nu snteti învinovatiti pentru opiniile voastre, pentru ca mai devreme sau mai tîrziu va fi evident pentru voi ca ati fost înselati de catre cei în care ati depozitat încrederea voastra. Unele grupuri lidere, vor gasi greu sa-si schimbe învataturile lor pentru ca sunt condamnati sa-si piarda prestigiul, însa trebuie sa te înfrunti cu faptele, pentru ca în alt mod, vor ramîne în urma.
Conform va trece timpul, si cîndva fi sigur pentru a se vorbi în mod deschis, va iesi în fata lume care este foarte bine versata în adevar. Cum munca lor este cunoscuta de voi, va fi mai usor de acceptat învatamintele lor, însa va fi greu pentru unii care, de exemplu, se gasesc profund înradacinati în credintele religioase. Exista adevar în toate religiile, însa a fost deturpat de cei care cautau puterea asupra celorlalti. Intuitia voastra  este înca cea mai buna masura  pentru adevar, dar cel putin pastrati-va mintea deschisa si imediat veti gasi calea catre Lumina. Sa nu va preopcupati acolo unde va gasiti, cînd vor începe revelatiile, pentru ca vor sosi cu explicatii care vor satisface majoritatea cautatorilor de adevar. Nu este complicat, însa foarte direct si usor de înteles.
Cel mai mare obstacol este atunci cînd lumea are credinte care nu admit viata dupa moarte, asa cum exista în realitate. Nu exista moartea ca atare, si cînd lasati corpul vostru terestru, intrati imediat în corpul vostru eteric. Putine suflete, poate din întîmplare vreuna, noteaza diferenta, asa ca tranzitia este usoara si binevenita, si va eliberati de toate relele pe care le purtati cu voi. Unele suflete nu cred în viata dupa moarte, însa o vor face cînd vor fi cu suflete în jurul lor. Ceea ce poate ati auzit despre "Summerland" (tara verii), unde merg majoritatea sufletelor dupa moarte, este mai mult o zona de receptie unde va veti întîlni cu fiintele voastre cele mai dragi si apropiate, care va vor ajuta sa va adaptati la aceasta dimensiune. Cînd veti fi stabiliti, veti sti ca în acest nivel gîndul este mai puternic decît era pe Pamînt, si ca majoritatea lucrurilor care va sunt necesare, pot fi "gîndite" pentru ca sa existe. Toata lumea, îsi face revizia vietii sale de pe Pamînt, si veti descoperi cît de bine ati facut în legatura cu planul vostru de viata. Cînd veti avea nevoie de mai multa experienta în anumite zone, veti fi parte de planuri viitoare de viata.
Nu exista un mod de a scapa de adevar, pentru ca în dimensiunile superioare nu se poate vorbi în mod diferit, fara ca ceilalti sa o stie. Cînd veti fi pregatiti, veti gasi imediat nivelul vostru adecvat pentru a continua cu experientele voastre, si tineti cont ca ele toate sunt pentru evolutia voastra. Nu va pot spune cu exactitudine unde se va gasi întreaga Umanitate la sfîrsitul acestui an, însa fara îndoiala veti fi progresat mai mult decît pîna în prezent. Federatia  Galactica se va asigura ca nici o interferenta externa sa evite ca problemele sa avanseze asa cum sunt planuite. Întotdeauna sa presupus ca vi se va da tot ajutorul pentru ca sa va înaltati, si sa anticipat ca veti avea succes. Cu toate acestea, întotdeauna existe posibilitatea ca exercitînd liberul vostru arbitru, sa va situati rau pe drum, si acest lucru trebuie sa fie respectat. Daca nu este astfel, veti fi felicitati pentru ca va mentineti pe calea voastra, si sa stiti ca sunteti sprijiniti întotdeauna de catre cei care merg împreuna cu voi .
Acest mesaj vine dela Fiinta mea Superioara. Va las cu iubire si binecuvîntari, si fie ca Lumina sa straluceasca în zilelele voastre, si pe calea voastra, pîna la finalizarea sa.

Canalizat de Mike Quinsey


Translator : Star Child


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com