Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

sâmbătă, 21 noiembrie 2015

Romîna – Mesaj de la Sinele meu Superior – 20 Noiembrie, 2015 de Mike Quinsey

Mesaj de la Sinele meu Superior – 20 Noiembrie, 2015 de Mike Quinsey

Dragi prieteni,

Doresc sa multumesc tuturor acelora care mi-au trimis e-mail-uri, cu ocazia primului meu mesaj primit de la Sinele meu Superior. În total cred ca am primit aproape 100 de e-mail-uri, care erau foarte încurajatoare si înaltate.


20 Noiembrie, 2015. Mike Quinsey.

Evenimentele de pe Pamînt continua sa creeze provocari acelora care apartin Luminii, si care ajuta la usurarea situatiei, în cel mai bun mod posibil. Nu pare a exista nici o usurare a problemelor continue care sunt create mereu de catre cei care nu au lumina, pentru a întelege adevarata natura a ceea ce se petrece. Afiliatii întunericului continua cu planul lor de a crea un Guvern Mondial, în care sa aiba o pozitie de putere mai mare si control. Cu toate acestea, puterea lor este în scadere, si nu va mai fi permis niciodata gradul de control pe care îl cauta. În realitate, se expun în mod deschis la un scrutiniu care va dezvalui agenda lor adevarata. Atfel, cu toate ca au putere suficienta pentru a face o ultima tentativa ca sa-si atinga scopurile lor, ei nu pot fi bine succedati, si în cele din urma, nu vor avea alta optiune decît sa se predea. Deci, voi puteti sa va mentineti centrati în sarcinile voastre, stiind ca toate eforturile realizate vor merita, si ca în cele din urma veti fi recompensati.

Puteti vedea în jurul vostru dovezile schimbarilor care au loc, si energiile întunericului care sunt transmutate pe cît de rapid posibil. Va gasiti foarte aproape de Dezvaluire, si pregatirile sunt destul de înaintate. Va fi începutul a multor revelatii care va vor pregati pentru marele viitor pe care îl aveti în fata, în care veti fi suflete libere pentru vesnicie ne-retinute sau obligate la informatii înselatoare care sunt destinate a va confunda. Voi toti, împreuna cu Mama Pamînt, va gasiti în mijlocul schimbarilor bine-venite, în care vechiul sablon este maturat, pentru a permite ca noile energii sa fie implementate. Multi le cunosc deja, si le incorporeaza în sine însusi, si cu cît mai mult o fac, cu atît mai mult vor putea sa o faca, si creeaza o Lumina puternica în aura din jurul lor. O data ce va mentineti aura voastra intacta, va gasiti la adapost de orice încercari ale întunericului ca sa poata interferi cu voi.

Istoria voastra este facuta din lupte si razboaie fara încetare, cu rezultatele în consecinta. Cu toate acestea, în ciuda acestor evenimente, voi nu v-ati îndepartat niciodata prea mult de Lumina, si ati beneficiat cu aceste experiente. Ati fost orientati continuu pentru a garanta ca va mentineti pe Calea Luminii, si experientele au fost o serie de provocari, care v-au posibilitat sa evoluati foarte rapid. Exista cîteva evenimente fortuite, caci vietile voastre au fost planuite cu grija, cu acordul vostru, de mod a garanta o evolutie continua. Un asemenea fapt înseamna, ca tot ceea ce se petrece în jurul vostru face parte din acest plan, chiar daca nu puteti sa-l întelegeti. Cei care apartin întunericului, de asemenea au planuri de viata, caci karma lor este îndepartata si actiunile lor sunt folosite pentru a ajuta alte persoane cu experientele de care au nevoie. Nimic important se petrece la întîmplare, si cînd veti putea întelege ca este astfel, acest adevar va va ajuta sa întelegeti si sa acceptati ceea ce are loc în jurul vostru.

Vietile pe care le veti experimenta în viitor, vor fi foarte diferite de ceea ce traiti în prezent. Nu va exista comparatie, cu exceptia poate pentru acele momente în care va legati cu dimensiunile superioare în timpul meditatiei. Este o practica foarte recomendata, care va va mentine firm ancorati în Lumina. Este de asemenea o usurare a energiilor negative care intra în coliziune cu aura voastra. Verificati ca va mentineti aura voastra închisa, vizualizînd-o mental pe locul respectiv, deoarece acelea care sunt deschise, pot permite ca entitatile negative sa va ia în puterea lor. Stim ca majoritatea lucratorilor Luminii, sunt constienti de nevoia protectiei, însa a reaminti din cînd în cînd acest lucru, este un ajutor.

Începeti sa întelegeti ca gîndul este o energie foarte puternica, si cum vibratiile se ridica, aveti nevoie sa aveti grije de felul în care trimiteti gîndurile voastre. A dori sa ajutati pe altii într-o forma pozitiva este de dorit si acceptabil, însa este nevoie sa aveti grija cînd reactionati la vreo experienta negativa. Poate parea o conceptie stranie, dar de fapt, daca va legati la gînduri negative, poate rezulta ca ele se leaga de voi ... Deci, nu le dati enegie, detinîndu-se asupra lor. Este suficient sa retineti ca, la tot ceea ce va gînditi, atrageti catre voi.

Înaltîndu-se, veti descoperi ca multe lucruri sunt destul de diferite de ceea ce întelegeti în prezent. Iesind din vibratiile groaie, si în interiorul unui corp mai putin dens, multe lucruri se vor schimba de felul în care le întelegeti în prezent. Asa cum sunteti constienti, gîndul devine o forta puternica pe care o veti folosi pentru a calatori si completa nevoile voastre. Din aceasta cauza, trebuie sa începeti sa va controlati gîndurile  si sa va mentineti pozitivi, în toate momentele. Poate parea dificil, însa imediat ce va familiarizati cu felul cum va îndreptati catre dimensiunile superioare, va veti obisnui rapid cu ele. Cu greu va fi nevoie sa folositi tot timpul vostru pentru a umple nevoile voastre, asa cum se petrece acum pe Pamînt, caci libertatea va fi emotionanta, si va deschide noi oportunitati pentru voi. Fara îndoiala, voi sunteti aventurieri, si doriti sa vizitati alte palnete, si întregul Univers, se va deschide pentru voi. Nu toti vor parcurge exact acelasi drum, pentru ca vor aparea multe oportunitati.

În experientele voastre actuale, exista putin care în realitate sa poata sa se compare cu ceea ce în curînd veti experimenta. Pa Pamînt aveti limitari datorita vibratiilor mai joase, însa cum unele încep sa se înalte, descoperiti ca dezvoltati puteri mai ample. Schimbarile pot fi mici la început, însa se vor mari în domenii ca telepatia, si unii pot deja sa se relationeze. Asemenea cadouri vor termina prin a fi comune, si cu trecerea timpului nu veti mai avea nevoie de cuvîntul verbalizat. Unii pot echipara acest fapt cu sentimentele intuitive, cînd stiu ceea ce va fi spus, înainte de a fi vorbit. Chiar în prezent, veti descoperi ca multe persoane au avut aceste experiente, fara sa înteleaga explicatia necesara  ...

Continuînd înainte si spre mai sus, veti întelege ca nivelul vostru de constiinta se mareste. Va fi continuu, pîna va ajunge la punctul de constiinta deplina, împreuna cu o marire a numarului de chacre. În acest moment, veti fi atins nivelul de Fiinte Galactice, si veti fi departe de a fi ceea ce sunteti în prezent. Natural, aceste schimbari iau timp, dar, în parte, va depinde de viteza cu care veti evolua. Evolutia nu se opreste, chiar daca dati cîtiva pasi înapoi, si chiar si asa, aceasta experienta nu este niciodata pierduta. Sa fiti siguri ca toata aceasta experienta este de valoare, si se va gasi mereu la dispozitia voastra.

În acest moment, multe lucruri se petrec pe pamînt, si nu întotdeauna sunt pentru binele tuturor, si pentru cei care lucreaza cu Lumina, poate fi un moment istovitor. Permiteti ca aceste energii sa treaca pe lînga voi, si daca din întîmplare aveti contact direct cu ele, trebuie sa le binecuvîntati si sa le trimiteti pe drumul lor catre Lumina si Iubire. Sunteti capabili de actiuni mai înalte, si cu trecerea timpului veti face mult mai mult decît în prezent.

Eu sunt Mike Quinsey, si va las cu iubire si binecuvîntari. Fie ca Lumina sa ilumineze zilele voastre si calea voastra pentru transformare.

Translator; Star Child

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com