Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

joi, 14 aprilie 2016

Romîna -- 25 Martie, 2016. Mike Quinsey25 Martie, 2016. Mike Quinsey
Cu toate ca o stiti sau nu, problemele avanseaza bine în ciuda multor întîrzieri. Însa vor fi incapabili sa influenteze rezultatul, pentru ca totul a fost bine planificat. Fortele Luminii, se apropie din ce în ce mai mult de voi pe masura ce trece timpul, si sunt pregatiti sa termine munca în putin timp. Întunecatii si acolitii lor, sunt doar o mica forta comparati cu Lumina, dar pot înca sa cauzeze întîrzieri în munca voastra, asa cum ati experimentat. "Revalorizarea" este pregatita sa înceapa, si se va face atunci cînd cei care se gasesc în control, vor fi siguri ca procedînd, nu vor pune în pericol întregul plan. Acest lucru implica multe tari care sunt pregatite deja, pentru a avansa în putin timp. Fiti siguri ca problemele sunt atît de avansate ca nimic nu va mai evita deja sa aiba loc posterioarele schimbari.
Confuzia are loc înca pe pamînt, pentru ca Întunecatii continua sa se faca cunoscuti prin actiunile lor indiscriminate împotriva persoanelor inocente. Desigur, karma este involucrata, însa în nici un mod este excusa pentru intentiile lor asasine. Nu obtin nimic pentru a avansa în cauza lor, însa alieneaza persoane din toate nivelele. Aceste actiuni pot fi duse la un complet sfîrsit, si se va face atunci cînd va ajunge la un anumit punct. Între timp veti continua sa evoluati, în timp ce vibratiile voastre continua sa se înalte, si vã vor împinge departe de vibratiile scazute, pîna cînd veti fi pregatiti sa va înaltati.
Adevarul despre evolutia Rasei Omenesti, este foarte departe de faptele (datele), si într-un viitor foarte apropiat vor fi re-scrise cartile voastre de istorie, pentru ca sa reflecteze adevarul. Întunecatii, au încercat sa va mentina întîrziati, pastrînd adevarul departe de voi, dar acest lucru nu a servit la nimic. O perioada de timp, s-au nascut pe Pamînt suflete ale Luminii cu memoriile experientelor lor anterioare, intacte. Nu mai exista mod ca adevarul sa poata continua sa fie ascuns, si exista deja multe surse pregatite pentru a-l revela. Vã va elibera de la falsa imagine prezentata de religie si de cartile de istorie, si vã vor pregati ca sa va luati locul vostru în regatele superioare. Nu poate sa existe o falsa interpretare a adevarului despre cum a evoluat Rasa Omeneasca, si daca este necesar, de la nivelele superioare este posibil sa se calatoreasca înapoi în timp, si sa-l vedeti voi proprii.
Este important sa va mentineti concentrati în obiectivul vostru, si sa nu lasati ca îndoiala sa se tîrîie prin mintea voastra. Timpurile finale sunt în mod inevitabil volatile, însa Lumina continua sa se înalte lasand în urma vibratiile scazute, pentru ca sa-si gaseasca propriul lor nivel. fara îndoiala, au loc schimbari prin toate partile. si rezultatul va fi ca Lumina va deveni forta dominanta. Vechiul nu mai are loc în Noua Era care de-abea a început, si sufletele care sunt agatate de el, vor ramîne în nivelul care se ajusteaza necesitatilor lor. Este o forma de a evolua complect justa si acceptabila. Prietenii si inclusiv unii membrii ai familiei se vor traslada la un nivel diferit de al vostru, dar sa stiti ca toate sufletele vor termina exact unde trebuie sa stea. Este foarte probabil ca familiile unite sa aiba necesitati similare, motiv pentru care ades se întrupeaza împreuna. Orice se va întîmpla, toate sufletele se vor gasi exact în nivelul adecvat. Cum aveti libera alegere, puteti inculsiv sa va întoarceti la o stare anterioara, daca va fi necesar pentru ca sa mariti evolutia voastra. Ceva care nu puteti sa faceti, este sa va deplasati la un nivel care sa fie superior vibratiilor voastre. Cu toate acestea, puteti sa vizitati un nivel superior, însotind un suflet care sa fie deja în aceasta vibratie, si care sa va protejeze.
Se apropie un timp în care toata lumea va avea suficient pentru a trai o viata cu confort, si nimeni nu va ramîne fara el. Veti construi acest nivel, ajutati de St. Germain, care are niste fonduri enorme, care asteapta sa fie eliberate. Veti ramîne foarte surprinsi, cînd veti afla planurile care au fost facute cu milenii în urma, pentru ca sa fiti adusi la acest punct al timpului. Uneori ati simtit ca luptati o lupta singuratica împotriva Întunecatilor, dar în  tot momentul ati fost ajutati de un numar enorm de ajutoare lucrînd pentru Lumina, Iubire si Adevar.
Schimbarile vor sosi în timpul vostru, în ciuda obstacolelor care au fost puse în calea voastra. Se gasesc deja în proces de manifestare, si vor fi anuntate în forma ordonata. Prioritatea este de a purta civilizatia voastra la un punct în care lipsa de lucruri esentiale pentru o existenta confortabila sa fie depasita. Va avea loc foarte repede si eficient. Cînd lumea nu va mai fi legata pentru a obtine esentialul pentru viata, va avea timp pentru ca sa-si urmeze propriile sale interese. Spiritul de a ajuta pe cei mai putin norocosi se va întoarce în plenitudine si va îmbelsuga cooperarea. Imediat veti descoperi ca puteti trai în pace, si vã veti simti siguri în propria voastra casa. Cînd oamenii vor descoperi ca nu mai exista amenintari împotriva lor, se vor putea relaxa si se vor bucura de un nivel de viata dincolo de actuala lor experienta. 
Schimbarile pot parea foarte îndepartate, dar în realitate se gasesc aproape de a fi anuntate. Este numai o simpla chestiune de a astepta momentul sigur si corect pentru a fi facut. Ajungînd atît de departe cu succes, nu exista panica nici preocupare cu calendarul, deoarece putei sa fiti siguri ca toti factorii vor fi considerati înainte de a se proceda. Este atît de avansat, ca din cînd în cînd sunt necesare schimbari minore pentru ca totul sa fie pus într-o stare de pregatire. Întunecatii, stau în retragere pentru ca au pierdut o putere considerabila, si capacitatea de a altera rezultatul. Ei vor ataca pe oricine, pentru a obtine si a cauza teama si comotia, însa nu vor obtine nimic cu acest lucru, care sa poata altera deja rezultatul.
Daca Presa voastra ar fi libera pentru ca sa va informeze despre adevarul a ceea ce se petrece, ati fi informati de evenimente. Cu toate acestea, aceasta pozitie de asemenea se schimba si se fac incercari de a deveni o Presa libera. Ati fost în mod deliberat neinformati timp de multi ani, si alimentati numai cu stiri pe care le controleaza Întunecatii.  Internet-ul a depasit cu succes aceasta probelma, pentru ca exista libertate de a informa despre problemele pe care le gasiti. Este folosit pentru ca sa va dea sa cunoasteti faptele adevarate, si aveti un mare avocat în persoana lui David Wilcock, care lucreaza neobosit pentru a scoate la iveala toate subiectele în mod deschis. Desigur, cei care au o agenda diferita, pun lucruri pentru a confunda, dar în masura în care sunteti bine informati, veti sti în cine sa credeti.
Evenimentele se accelereaza în ciuda aparentei lor externe, însa în prezent, sunt întunecate cu ceea ce se petrece pe Pamînt, si care cauzeaza teamma si haos. Fiti siguri ca exista previziuni pregatite pentru a asigura ca problemele sa nu scape din mîini. Cum este o planeta de libera alegere, trebuie sa se permita anumite expresii pentru credintele unui individ, însa de asemenea exista anumite limitari. În curînd va sosi un timp în care confuzia va parea ca nu are sfîrsit, dar sa fiti siguri ca Fortele Luminii vor arunca o mîna pentru a accelera concluzia lor. Ei lucreaza de acord cu instructiunile Fiintelor superioare care supervizioneaza destinul Omului. Stiti deja ca viitorul vostru este asigurat, si nu aveti nevoie sa va preocupati de succesul rezultatului.
Acest mesaj vine de la Sinele meu Superior. Va las cu iubire si binecuvîntari, si fie ca Lumina sa ilumineze zilele voastre, si calea voastra, pîna la finalizare.
Mike Quinsey

Translator: Star Child


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com