Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

vineri, 1 aprilie 2016

Romanian --- Mike Quinsey -- Canalizînd Sinele sau Superior


Mike Quinsey -- Canalizînd Sinele sau Superior
18 Martie, 2016
Multe lucruri se întîmpla pentru ca Lumina trezeste de fiecare data mai multe suflete la adevarul existentei lor. Timp îndelungat ati fost mentinuti literalmente în întuneric, însa în prezent raspundeti vibratiilor superioare. Ati rupt scoarta uitarii si începeti sa întelegeti locul vostru autentic în Univers. Daca ati putea macar sa captati adevarul maretiei voastre, si sa va luati locul vostru ca Fiinte ale Luminii! Valurile întunericului se ridica, si încet întelegeti destinul vostru. Sunteti cu mult mai mari, decît ceea ce ati fost împinsi sa credeti, si pe masura ce va treziti catre adevar, va veti scoate catusele care au dus la "arestarea" voastra pe Pamînt. Nu vi se mai poate ascunde adevarul, si cunoasteti deja minciunile care v-au ascuns adevarul. În prezent totul se schimba, cu toate ca, va exista putina confuzie atunci cînd noul se va amesteca cu vechiul. Totusi, problemele se accelereaza mult, si este numai o chestiune de timp pentru ca adevarul sa devina mai aparent. Se va putea ca Întunecatii, sa întîrzie înca progresul, însa nu mai au puterea pe care o aveau  înainte. Fiti siguri ca sunteti protejati de catre Fortele Galactice, care nu vor permite sa fie uzurpat planul pentru libertatea voastra.
Lumina pe Pamînt, s-a înaltat atît de mult ca va apropiati rapid de Ascensiune. Însa exista multa munca de facut pentru pregatirea voastra, si sufletele carora li sa încredintat aceasta sarcina, sunt ajutate sa realizeze munca lor. Ajungeti la o perioada de timp în care vechile metode nu mai servesc deja, si în curînd veti da o mare saritura înainte. Cuta temporala în care ati trait, va fi lasata în curînd în urma, dar sa fiti constienti ca, în ciuda vitezei  schimbarilor care se vor petrece, trebuie sa aveti toleranta necesara pentru ca oamenii sa le raspunda lor. Nu vor exista scurtaturi în planul-ghid, si exista suficiente ajutoare, pentru a asigura ca schimbarile sa aiba loc fara dificultate. De asemenea important este factorul timp, deoarece trebuie sa faceti parte din schimbari, pentru ca sa puteti sa va acomodati lor, mai usor. Probabil, multi dintre voi ati urmarit mesajele liderilor vostrii, care si-au luat mult timp pentru ca sa se asigure ca erati informati de înaintari. Multe suflete sunt involucrate în prezentarea schimbarilor, si au asteptat acest moment ani si ani, si sunt pregatite pe deplin, pentru a realiza partea lor, în dezvaluiri.
În vibratiile superioare, trebuie sa fim atenti pentru ca sa nu va supra-excitam, deoarece noi vedem o panorama care dezvaluie deja viitorul. Suntem excitati deoarece calatoria voastra prin vibratiile inferioare se gaseste aproape pe sfîrsite, si încercam sa nu lasam impresia ca schimbarile se gasesc mai aproape decît sunt. Sa luati în seama ca progresiunea schimbarilor, poate fi initial, lenta în a începe. Noi vedem o vedere panoramica a viitorului vostru, si acesta este motivul pentru care avem atîta încredere în el. Ati reactionat destul de bine fata de întîrzierile care au avut loc în ultimii ani, si amititi-va cã rezultatul a fost, ca li sa dat mai multor suflete oportunitatea pentru a se înalta. Mama Pamînt, a ajuns la un punct în care nu mai poate opri schimbarile, si acesta este un alt motiv pentru care avem atîta încredere în schimbarile care vin. Majoritatea dintre voi sunteti familiarizati cu adevarata voastra istorie, si stiti ca atît perioada Atlantã, precum si cea Lemurã, au terminat în catastrofe. Sa fiti siguri ca voi ati mers mai departe de aceasta posibilitate, si sunteti destinati sa experimentati un succes minunat.
Atunci cînd se vor opri ostilitatile pe Pamînt, i se va da Rasei Omenesti timpul pentru ca sa contempleze ca Toti sunteti Unu. O Rasa Umana care sa separat în fragmente, pentru ca ati uitat ca sunteti Gardianul Fratelui vostru, si ca ceea ce faceti unuia, o faceti tuturor. Dupa ce veti trece un timp în care veti dezvolta încrederea în ceilalti, repede veti uita istoria voastra de constrîngere, si veti întelege natura iubirii neconditionate. Exista în fiecare suflet, o dorinta fundamentala de a Fi Una cu Tot Ceea Ce Este, si pentru ca ati fost eliberati de joasele vibratii, veti gasi din nou calea voastra catre Iubire si Lumina. Istoria Erelor întunecate în curînd va fi lasata în urma, si va fi lasata sa se dizolve în analele timpului. Viitorul este Auriu, si nu veti avea de asteptat mult timp, înainte de a se transforma în realitatea voastra. Este starea voastra autentica de existenta, si timpul vostru afara din ea, a fost o experienta monumentala, care v-a posibilitat sa evoluati mult, foarte repede.
Deci exista înca munca de facut, înainte ca sa puteti într-adevar sa avansati, mentineti-va viziunea voastra asupra viitorului, ajutînd astfel sa se mentina vibratiile superioare. În aceste timpuri problematice în care Întunecatii încearca cu disperare sa controleze rezultatul, va trece ceva timp înainte ca ei sa-si dea seama de inutile ce sunt obiectivele lor. Probabil ca unii vor capitula, în timp ce altii vor vedea o onoare în a muri pentru cauza lor. Unelor suflete li se va arata adevarul actiunilor lor, si vor învata cu ele. Nici un suflet se afla dincolo de ajutor, si exista multe suflete mari de Lumina, care ramîn lînga ei. Inclusiv, în nivelul vostru, progresul vostru este urmarit îndeaproape, si vi se da tot ajutorul pentru ca sa vi se garanteze succesul. Unii pot chestiona aceasta afirmatie, însa dati-va seama ca Ghizii vostrii nu interferen în responsabilitatile voastre karmice, însa va ajuta sa le traversati. Karma poate fi, dupa calculele voastre, buna sau rea, însa totul face parte din experientele voastre necesare evolutive.
Viata nu este o serie de experiente fara sens, si fiecare dintre ele, este o parte din lectiile de care aveti nevoie pentru ca sa evoluati. Tine-ti seama ca înainte sa va întruchipati pe Pamînt, ati discutat planul vostru de viata si ati fost de acord cu diferitele scenarii pe care le-ati planuit. În aceste momente Ghizii vostrii pot într-adevar sa-si joace partea lor, pentru ca este foarte important sa aveti succes atunci cînd ajungeti la provocarile voastre karmice. Uneori poate fi foarte greu pentru voi, însa cu toate ca doare mult, veti iesi cîstigînd la termen lung. Karma, este foarte greu de stabilit, pentru ca adesea exista diferite suflete involucrate, si fiecare dintre ele învata ceva din acest lucru. Sunt aceste momente  în care Ghizii vostrii îsi joaca rolul propriu, deoarece re-cade asupra lor multa responsabilitate, pentru a asigura un final satisfacator. Trebuie sa se tina seama cu toate acestea, ca în re-contajul final, veti avea libertatea sa va luati propriile voastre decizii.
Viata pare a fi un set de succese la întîmplare, dar de fapt ea este planuita în mod meticulos. Desigur ca atunci cînd exista multe suflete involucrate, este necesar ca toti sa-si joace partea lor, si toti se vor beneficia cu experienta. Desigur, este posibil sa "repetati" situatii care poate ca nu au fost satisfacatoare, si va trebui sa le traversati din nou. Totusi, din diferite motive, karma poate fi purtata catre o viata urmatoare.

Canalizat de Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light

Translator: Star ChildNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com