Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

vineri, 18 martie 2016

Romîna -- 11 Martie, Mike Quinsey11 Martie, 2016. Mike Quinsey
Evenimentele care vor schimba cursul evolutiei Omenesti, progreseaza bine, si pentru voi, este confirmarea ca Revelatia va avea loc. Multe si multe suflete lucreaza pentru Lumina si au puterea suficienta pentru a depasi interferenta acelora care apartin întunericului. Ei încearca înca sa obtina unele avantaje de la schimbarile pe care le au la îndemîna, însa Lumina este puternica si îsi mentine pozitia. Va deveni si mai puternica înca, cu cît mai multe suflete se vor trezi catre Adevar, motiv pentru care putem sa spunem ca totul merge bine, si ca vor umple pe deplin asteptarile voastre. Calendarul pentru aceste evenimente este mereu nesigur, însa putem sa spunem ca rezultatul final va fi Ascensiunea - Înaltarea. În ciuda cursului pe care evenimentele îl pot lua, succesul vostru este asigurat.
Se petrec atîtea lucruri, ca v-ar fi aproape imposibil sa le urmati ritmul, si acest lucru va asigura sa va pregatiti repede pentru ca sa va luati locul vostru ca fiinte înaltate. În nivelul în care totul se gaseste în Acum, s-ar parea ca Ascensiunea a avut loc deja. Cu toate acestea, în nivelul vostru de vibratie, evenimentele au loc în mod secvential, ceea ce este o consecinta a liberului vostru arbitru. Acest fapt face ca sa fie numai dificil sa se faca previziuni exacte, însa putem sa afirmam ca Ascensiunea voastra este garantata. De cîtva timp încoace, am avut întrezariri ale viitorului care va asteapta si care este plin de promisiuni care vã vor înalta catre Noua Era. Asa cum veti nota în curînd, aceasta vibratie o sa va impulsioneze rapid pîna la dimensiunile superioare. Veti exista într-un nivel în care totul apartine Luminii, si unde Iubirea Universala este abundenta.
În prezent, putini stiu de unde vin, însa cu trecerea timpului vor cunoaste adevarul. Veti reînnoi prietenia cu "familia" voastra, care a stat în asteptare cu rabdare, la înaltarea nivelelor voastre de constiinta. reuniunile vor fi ocazii de imensa fericire, în care veti putea împartasi din nou, Iubirea voastra si Lumina voastra, cu toate celelalte suflete. Si daca veti dori, nu veti avea nevoia sa va întoarceti la nivelele inferioare, cu toate ca unii o vor face pentru a servi pe altii. În loc sa ramîneti pe planeta voastra natala veti putea alege sa va uniti sufletelor similare, si sa functionati ca un grup. Veti decide cursul vostru urmator de actiune, cu intuitul de a mari evolutia voastra. Aceasta nu se opreste niciodata, pîna cînd în sfîrsit se obtine perfectiunea completa, si se întoarce la Dumnezeu. Însa de-abea ati început calatoria voastra, si aveti înca multe experiente minunate si satisfacatoare de care sa va bucurati.
Multe suflete sunt asa de înclestate în credintele lor,  ca vor refuza sa accepte o viziune mai ampla de care este nevoie pentru a evolua. Însa, a fi prezent pe Pamînt într-un moment ca acesta, înseamna ca nu se poate ignora complet ceea ce se petrece, si experientele voastre vor constitui bazele unei noi întelegeri. Întotdeauna este disponibil ajutor celora care au nevoie sa se înalte, si vor fi orientati de-alungul drumului, pentru a asigura progresul vostru. Cum totul se gaseste în prezent în Acum, aceste suflete vor avea tot timpul de care au nevoie ca sa avanseze, pentru ca este imposibil sa stai oprit si este inevitabil ca, constiinta voastra sa creasca. Totusi, nu vom cîstiga nimic încercînd sa fortam un individ ca sa accepte adevarul, deoarece, facînd-o, putem sa cauzam un efect contrariu celui asteptat.
În nivelele superioare se diligentiaza în sensul de a influenta persoanele care detin pozitii de putere si autoritate, pentru ca deciziile luate în numele vostru, sa fie purtate înainte. În prezent, sunt reusite eforturile pentru a uni tarile într-un acord mutual, în favoarea schimbarilor. Asemenea lucru înseamna, ca este posibil sa fie începute, si ca vor duce la o "reevaluare a Monedei". Aceste schimbari, sunt dificile de facut, însa tarile implicate pot sa vada beneficiu-rile chiar daca propriile lor monede pot fi dezvalorizate. Noul sistem va asigura ca toti sa se bucure de un sistem just de interschimb monetar. Apoi, veti ajunge la o faza în care banii nu vor mai fi necesari, însa acest moment este foarte departe, deci nu este nevoie sa va preocupati cu consecintele.  
Exista multe schimbari dorite asteptînd sa fie introduse, si actiunile celor apartinînd întunericului nu au evitat sa fi fost facute progrese. De fapt, întîrzierile au oferit mai mult timp celora care cerceteaza inovatiile, si exista deja diferite posibilitati, pe cînd mai înainte exista doar una. Nu se va pierde timp, imediat ce schimbarile vor putea fi introduse fara interferente. Unele vor fi necesare sa fie introduse mai lent, pentru  garanta ca nu vor exista complicatii. Însa, altele vor sta disponibile rapid, cu autorul prietenilor vostrii extraterestrii. Sa fiti siguri ca exista planuri pregatite, care le fac.
Asa cum cu siguranta ca v-ati dat seama, multe din navele pe care le vedeti pe cerurile voastre, sunt acelea pe care cei ai întunericului, le-au dezvoltat de mult timp. Cele care sunt ale Luminii, si care apartin Fortelor Galactice, au tendinta de a se mentine afara de la vedere, pentru ca evita confruntarea, datorita intentiilor lor pacifice. Cu toate acestea, sunt mai mult decît capabile sa se apere. Exista ceea ce am putea numi o "zona problematica" care înconjoara Pamîntul, însa nu prezinta dificultati pentru civilizatiile avansate care detin tehnologii foarte superioare. Va sosi un timp nu prea îndepartat, în care tot armamentul va fi inoperabil. Totusi, sa nu va lasati sa fiti intimidati de cei care apartin întunericului. Ei se gasesc sub o observatie constanta, si activitatile lor sunt complet sub control.
Au loc schimbari pe Pamînt, care de fapt, cauzeaza dificultati, însa vor fi de scurta durata. Atunci cînd voi veti întelege natura schimbarilor, veti fi mai mult decît încîntati cu rezultatul. Viata va deveni mult mai usoara, si zilele de "lipsa" vor ramîne în curînd, în urma. V-au fost date idei cîtva timp, referitoare la natura schimbarilor care vor aparea, însa, fara îndoiala, vor depasi asteptarile voastre. Nimeni nu va iesi pierzînd, si veti avea totul de cîstigat. Planurile pentru înaltarea voastra, au fost pregatite mult timp si acum pot fi puse în actiune.
Uneori, succesele externe pot parea haotice, însa asa cum v-a fost indicat în mesajele recente, totul este în curs de a fi pus în mod gradual, la locul sau. Multe suflete se gasesc înca învaluite în situatii de karma, si vom avea înca pierderi de vieti, însa oricît de trist vi se poate parea, aceste situatii permit sa se lucreze cu mai multa fervoare în problemele karmei. Totul face parte din evolutie, si sunt experiente necesare, daca aceste suflete pretind sa continue sa se înalte. Este necesar numai, sa fie curatata karma ramasa, si sa fie profitate toate oportunitatile pentru a înainta.
Asa cum se întîmpla în multe aspecte ale vietii voastre, sunteti mereu însotiti de suflete superioare care va orienteaza prin experientele voastre.
Nu exista nimic nou în Univers, si atrageti solutii pentru problemele si nevoile voastre, care au fost probate si testate. Atrageti raspunsuri cu gîndurile si actiunile voastre, ceea ce se petrece atunci cînd un anumit numar de persoane cauta raspunsuri pentru aceleasi probleme, si acestea apar în acelasi timp. Acesta este un alt exemplu de ajutor care va este dat.
Acest mesaj vine de la Sinele meu Superior. Va las cu iubire si binecuvîntari, si fie ca Lumina sa ilumineze zilele voastre, si calea voastra, pîna la finalizare.
Canalizat de Mike Quinsey
Webpage: Tree of the Golden Light    

Translator: Star Child


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com