Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

duminică, 13 martie 2016

Romîna -- 04 Martie, Mike Quinsey


04 Martie, 2016. Mike Quinsey

Persoanele care pot ajuta la apropierea Acensiunii, sunt foarte active, însa în prezent sunt socate înca de actiunile întunecatilor, care adopta tactici de prelungire. Totusi, încercarile lor de a întîrzia inevitabilul, sunt inutile, si vor face prea putin pentru a evita sa soseasca dezvaluirea într-o perioada de timp razonabila. A fost decretat de catre fortele superioare sa se ia actiunile necesare pentru a asigura realizarea ei, asa cum este planuit. Cei care fac munca pentru Lumina, sunt protejati, si sunt ajutati sa-si duca la bun sfîrsit sarcinile lor. Aviarii Albastrii, continua sa supravegheze ceea ce se întîmpla, însa nu vor interferi în libera voastra alegere, daca alegeti sa urmati o cale diferita de a Luminii. Însa se gaseste în curs un plan, care ne poarta mereu, înaintea unei Ascensiuni cu succes. Nu poate fi permis sa esueze, si se asteapta ca cei care urmeaza Lumina, sa aiba succes. Exista diferite influente puternice, care lucreaza, si se asteapta sa fie depasit orice obstacol care va fi pus în calea Luminii. Sa aveti încredere si sa nu permiteti ca îndoielile sa acapareze gîndurile voastre.

Întunecatii, sunt preocupati deoarece nu mai pot dicta ceea se se întîmpla, si încearca cu încapatînare sa depaseasca puterea Fortelor Luminii, care le împiedica reusita. Ameninta (Întunecatii), inutil pe cei care ramîn în calea lor. Puterea lor  a  fost în mod grav micsorata, si nu mai pot face ceea ce vor. Cu toate ca înca ameninta cu utilizarea armamentului nuclear, stiu ca în realitate nu va fi permis. Fortele Luminii, sunt foarte bine aparate, dar cîteva suflete au acordat deja sa-si sacrifice vietile lor pentru binele celorlalti. Fiti siguri ca asemenea acte, vor fi recompensate în mod adecvat, însa bineînteles, în unele situatii joaca karma, si rezultatul este pre-planuit. Asa cum fara îndoiala stiti deja, nimic nu se petrece la întîmplare, pentru ca planul vostru de viata este organizat pentru a se ajusta la necesitatile voastre specifice.

Daca nu puteti ajuta în mod direct pe cei care lupta cu forta pentru deplina Dezvaluire, puteti ajuta vizualizînd-o, si dîndu-i puterea pentru ca sa reuseasca. Desigur, se considera rezultatul cel mai dorit, si multe suflete lucreaza pentru acest lucru. Pe masura ce plasa se asterne peste Întunecati, deplina Dezvaluire devine aproape o certitudine, si multe Fiinte de Lumina, ajuta la înaltarea vibratiilor. Priviti, împrejurul vostru si Pamîntul, par a se gasi într-un haos, dar sa stiti ca Mama Pamînt, cu ajutorul familiei voastre din Spatiu, îl poate curata foarte rapid si nu va exista nici o întîrziere nedorita, atunci cînd va sosi momentul de a-l face. Ar trebui sa tineti seama, ca sunteti ajutati de Fiinte care se gasesc cu mii de ani avansati înaintea voastra. Pentru ei, problemele pe care voi le considerati dificile, sunt simple si usor de mînuit.

În jurul vostru, se gasesc suflete care  se trezesc la concluzia ca Oamenii sunt O Rasa. Fiecare dintre voi este gardianul fratelui vostru, si ati fost separati prea mult timp. Pamîntul v-a oferit experiente foarte diferite, în timp ce ati fost miscati de la o rasa la alta, însa acum a sosit momentul sa le vedeti pe toate ca Una. Viata dupa viata, ati fost dusi sa credeti în mod deliberat, ca, cu totii sunteti diferiti, si acest lucru a dus la multe razboaie si probleme. Trebuie sa fie amintit Umanilor, ca exista doar o Rasa pe Pamînt, si ca este momentul deja, ca sa va uniti. Ajutati pe ceilalti, pentru ca sunt multi cei care sufera din cauza razboaielor si a lipselor, în mare parte produse de catre cei apartinînd Cabalei. Se apropie un timp în care Cabala nu va mai putea sa ramîna pe Pamînt, deaorece vibratiile ei vor fi prea scazute pentru ca sa ascensioneze. De acolo mai departe va fi o mare bucurie, pentru ca Lumina, va fi iesit victorioasa.

Ati parcurs cu totii un drum lung pentru a sosi la acest punct în care va gasiti în prezent, si aveti tot dreptul sa va simtiti multumiti, si în transcursul timpului veti cunoaste mai multe despre experientele voastre. Ati avut multe vieti, si numeroase experiente cu care ati evoluat mai rapid. Aceasta este numai o parte a calatoriei voastre înapoi la constiinta deplina, care va ajuta sa lasati în urma, vibratiile scazute. De aici mai departe, veti cunoaste din nou adevarul calatoriilor voastre, prin diferitele nivele, cu toate ca veti fi mai interesati cu noua voastra viata, în vibratiile superioare. De fapt, veti avea mai mult interes fata de unde veti merge, pentru ca sa continuati cu evolutia voastra.

Asa cum voi va gasiti în ultima faza a vietii voastre actuale, acceptati ca si Mama Pamînt de asemenea se pregateste pentru Ascensiune. Ea a asteptat atît de mult timp cît i-a fost posibil, pentru ca sa dea tuturor sufletelor maximele oportunitati de a se înalta. Asa ca centrati-va în sarcinile voastre imediate, si mentineti-le în minte, si sa nu va lasati sa fiti distrati de problemele externe din jurul vostru. Multi se simt depasiti de evenimentele care se petrec si nu cunosc autentica lor natura, dar au ajutorul Ghizilor lor, pentru ca sa obtina maximul avantaj de la ei. Cu toata probabilitatea, faceti parte dintr-o familie care posibil va evolua împreuna, însa nu întotdeauna este astfel, pentru ca unii membrii, pot avea un plan diferit de viata. În fiecare viata, voi ati ales experientele care satisfaceau necesitatile voastre particulare, pentru a asigura ca veti continua sa evoluati, si nu în mod necesar trebuiau sa fie aceleasi ca acelea ale rudelor voastre. Asa ca, continuati propriul vostru drum, si lasati ca ceilalti sa si-l continuie pe al lor.

Pe Pamînt au loc multe lucruri, majoritatea dintre ele necunoscute, dar în curînd vor începe sa apara detalii ale lor. Cînd aceasta perioada se va pune cu adevarat în miscare, viata va avansa foarte rapid, si veti recupera timpul pierdut cînd ati negat avantajele noilor descoperiri. Cum veti avea ajutorul civilizatiilor avansate, veti putea recupera timpul pierdut. Veti iesi din combustibilele fosile, si veti folosi energia curata gratuita, care va servi toate necesitatile voastre. Dintr-o data, va exista o diferenta enorma în vietile voastre, si veti fi auto-suficienti. Veti avea mai multa independenta, si nu veti mai suferi niciodata de lipsele de calefactiune, sau de administrarea adecvata cu apa curata. Mult mai multe vor urma, atunci cînd lumea a acoperit nevoile sale esentiale.

Ceva care frecvent nu poate fi dat în mod pozitiv, este calendarul exact pentru evenimentele mentionate. Însa sunt facute toate eforturile pentru ca sa fie dat, cu toate ca uneori exista factori ascunsi, care produc întîrzieri în rezultate. Un lucru de care puteti fi siguri cu toata certitudinea, este ca vor avea loc evenimente importante inclusiv cu toate ca se vad putin întîrziate, si revalorizarea monedelor este preparata în mod virtual, pentru ca sa fie pusa în mers. Asa ca întotdeauna, exista parti care sunt interesate sa o întîrzie, dar daca vor cauza întîrzieri deliberate sau inecesare, vor fi eliminati si lasati în urma. Autoritatile competente au determinat sa avanseze cu prima ocazie posibila. Poate ca nu veti avea în mod regulat informatiile despre aceste probleme, dar întotdeauna se face ceva progres.

Acest mesaj vine de la Sinele meu Superior. Va las cu iubire si binecuvîntari, si fie ca Lumina sa ilumineze zilele voastre, si calea voastra, pîna la finalizare.

Canalizat de Mike Quinsey

Translator: Star ChildBottom of Form


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com