Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

miercuri, 9 noiembrie 2016

ROMÎNA – MIKE QUINSEY – Canalizando Fiinta sa Superioara - 04 Noiembrie, 2016
Mike Quinsey -- 04  Noiembrie, 2016


Timpul trece mai rapid ca niciodata, si problemele Pamîntului ating gradual un climax în care destinul sau trebuie sa-si schimbe cursul. Din exteriorul nesigurantei va sosi o schimbare pozitiva care nu vã va lasa nici o îndoiala ca Umanitatea este destinata sa-si puna piciorul cu tarie pe calea catre Ascensiune/Înaltare. Nu avea sa existe niciodata un alt rezultat deoarece a devenit suficient numarul de oameni ai Luminii, care si-au ridicat vibratiile. Cu mai putin decît atît, cel mai probabil era sa fi rezultat într-un alt final abrupt al Erei, care ar fi fost vazut ca un dezastru. Putinii care l-au facut posibil, se mentin cu tarie în succesul lor, si se înalta catre vibratiile superioare. Acum este numai chestiunea de a se mentine în aceasta pozitie, pîna cînd nivelul atins îi va duce catre dimensiunile superioare. Voi o numiti Ascensiune, un semnal ca progresul vostru spiritual va ridicat deasupra vibratiilor scazute. Fiti siguri ca acest timp se apropie  rapid, si evenimentele vor confirma ca este adevarat.

Multe suflete se excita, însa timpul este limitat pentru ca sa le posibilite sa se înalte. Însa atunci cînd finalul timpurilor va putea fi cunoscut într-o forma generala, vor da un salt înainte, cînd adevarul acestei perioade particulare se va face evident. Atunci cînd problemele vor putea iesi la lumina, toate sufletele vor avea oportunitatea sa urmeze calea Ascensiunii, cu toate ca unele vor arata putin interes, si drumul lor va continua pe o alta cale. Decizia pe care o va lua fiecare, este prin libera sa alegere, si va fi corect pentru ei. Acest lucru va afecta unele relatii si prietenii, care întotdeauna vor putea fi reînnoite în viitor. Înainte sa fi încarnat în actuala vostra viata, erati siguri ca avea sa vi se prezinte o schema cu toate posibilitatile, si deci, erati cunoscatori de rezultatul probabil.

Mama Pamînt, are lucrari de facut, în timp ce se pregateste pentru Ascensiune. , si se va stradui sa faca schimbari pe Pamînt, în pregatirea sa. Unele dintre ele vor cauza transladari ale oamenilor spre locuri mai sigure, si sa fiti siguri ca acolo unde vor exista pierderi de viata, a fost deja prevazut, si sufletele involucrate vor avea cunostinta acestui lucru. Va fi parte din experientele lor necesare, si deci, acordate de mai înainte. Într-adevar, nimic are loc la întîmplare, cu toate ca adesea pare a fi astfel. Toate sufletele au discutat necesitatile lor înainte de a încarna, si cunosc natura probelor care li se vor prezenta. Motive pentru care, progresul este organizat si facut în asa fel încît nici un suflet sa se înfrunte cu mai mult decît ceea ce poate mînui, si întotdeauna aveti pe Ghizii vostrii care supervizioneaza progresul vostru. Ades, ceea ce numiti coincidenta, este stabilita de catre voi, pentru ca sa va asigurati ca nu pierdeti oportunitatea de a duce la capat planul vostru de viata.

Amintiti-va ca sunteti Fiinte puternice, si atunci cînd vibratiile vor creste, veti descoperi ca ceea ce stabiliti în mintea voastra, aproape sigur ca se va manifesta în vreun moment. Unele evenimente sunt deja parte din planul vostru de viata, însa aveti înca libera alegere, în ceea ce se refera la multe lucruri. Presupunînd ca nu sunteti contra Planului vostru de Viata, exista toate posibilitatile de a experimenta ceea ce aveti în minte. De exemplu, de asemenea ati acordat pe cine sa întîlniti care poate sa se ajusteze la necesitatile voastre, si acest lucru include viitoarea voastra pereche. La fel, daca sa decis ca aceasta casatorie, nu este pentru voi, atunci, nu va avea loc. Acest lucru se aplica la tot ceea ce va înconjoara, si acopera evenimentele care vor asigura ca veti experimenta, exact ceea ce este necesar, pentru ca sa continuati evolutia voastra.

În timp ce va amestecati cu altii care de asemenea experimenteaza de acord cu Planul lor de Viata, voi nu cunoasteti de fapt sufletul real prin aparentele sale externe, decît numai corpul pe care îl aveti în aceasta încarnare concreta. Nici puteti sa stiti, daca ati fost Regi sau vasali în ultima voastra viata, si de fapt asta înseamna ca nu veti sti niciodata cu cine va veti putea întîlni. Putine suflete au constiinta naturii vietilor lor anterioare, si acest lucru asigura ca dedicati timpul vostru la ora actuala (viata), fara distractii. Întregul Plan de Viata este în special facut pentru necesitatile voastre, si pentru a asigura ca sa va înfruntati cu responsabilitatile voastre karmice. Cei care au cazut jos, se pot înfrunta cu mai multe probe, deoarece ades, au mai multa karma de curatat, si pîna atunci nu pot ajunge mai departe.

Mama Pamînt, se pregateste pentru propria sa Ascensiune, si în timp ce curata Pamîntul, este inevitabila vreo pierdere de viata. Aceste suflete ades lucreaza cu propia lor karma, pentru ca, cu totii sa se beneficieze de aceste experiente. Aceste situatii, vor aduce un sentiment de disperare între cei care nu au o cunostinta anticipata de ei, nici de propriul lor scop. În aceste circumstante, motivul care le aduce evenimentele, li se vor explica. Traversati o perioada de perturbare, deoarece vechile energii sunt batute, însa este necesar, deoarece schimbarile trebuie sa se petreaca deja.

Rasa Omeneasca a parcurs un drum lung de cînd a pus piciorul pe Pamînt pentru prima data. Ati atins strafundurile întunericului, însa v-ati gasit drumul din nou, si acum vã veti înalta din nou pentru ca sa deveniti Fiinte Galactice. Multi dintre voi erati calatori ai cerurilor, si caminul vostru era în una din Navele Spatiale. Cautati aventura calatorind catre diferite planete pentru a conversa cu locuitorii lor, însa de asemenea aveati misiunea de a extinde Lumina. Sunteti cu mult, mult mai mari prin experientele voastre de pe Pamînt, si puteti ajuta pe cei care se gasesc în primele faze ale dezvoltarii.

Aceasta este saptamîna care are mari asteptari de a fi anuntata ''Re-valorizarea'', însa asa cum cum ati experimentat, întotdeauna apare ceva pentru a o întîrzia. Însa de un lucru puteti sa fiti siguri, este ca este reala si va avea efecte schimbatoare de viata pentru multa lume. Schimbarile initiale vor posibilita ca cei care finalizeaza probleme importante, sa avanseze si sa planifice usurarea majoritatii nevoilor lor. Scara proiectelor va fi enorma si pe o extindere lunga. Însa toate necesitatile vor fi acoperite, si saracia si lipsa vor disparea. Schimbarile vor fi rapide si imediat Noua Era se va afla total  în functiune.

Cu toate acestea, nu va lasati sa fiti tîrîti de excitare, deoarece exista înca multa munca de facut. Nu va fi usor pîna cînd ultimul dintre Illuminati, nu va fi eliminat, pentru ca influenta lor sa nu mai poata întîrzia problemele. Tentacolele lor se întind în lung si în lat, însa multi dintre acolitii lor se vor schimba de tabara, înainte de a pierde tot ceea ce au cîstigat. Iertarea este o actiune minunata care restabileste relatiile rupte, si va fi nevoie pentru ca sufletele pierdute sa se întoarca la Lumina.

În ciuda haosului care continua, în spatele scenelor se executa o foarte buna munca pentru prezentarea si introducerea dispozitivelor de energie libera. Sa fiti siguri ca exista deja, multe surse lucrînd în aceste proiecte în tari receptive ideii de a le introduce. Datorita lipsei de publicitate, se poate ca nu cunoasteti aceste avansuri, însa sa nu va înselati, pentru ca totul merge bine. Acest lucru înseamna ca atunci cînd va fi sigur sa fie facut, si se va da ''înainte'', vor exista multe surprize.

Va las cu iubire si binecuvîntari, si fie ca Lumina sa straluceasca în zilele voastre, si în calea voastra pîna la final. Acest mesaj vine de la Sinele meu Superior.
În Iubire si Lumina.

Mike Quinsey

Website: Tree of the Golden Light

Translator : Star ChildNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com