Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

vineri, 4 noiembrie 2016

Romîna -- ROMÎNA – MIKE QUINSEY – 28 Octombrie, 2016
Mike Quinsey – 28 Octombrie, 2016

Schimbarile înainteaza bine, si în masura în care acestea se stabilesc, puterea Fortelor întunecate scade, pîna la punctul în care ramîn confundati si incapabili sa controleze evenimentele ca în trecut. În fiecare actiune li se permite un anumit grad de libertate pentru a duce la capat planul lor de a controla lumea. Ei nu vor avea succes, deoarece finalul timpurilor este scris deja, si victoria Luminii este inevitabila si asigurata. Peroada în care va gasiti acum, este plina de schimbari potentiale, ele toate ducînd la înaltarea Umanitatii, si la locul sau în Noua Era. Scenariul este stabilit, si este doar o chestiune de timp, înainte ca responsabilii care dau stirile, sa fie împinsi sa dea informatia adevarata. Adevarul nu mai poate fi ascuns mai mult timp, si atunci cînd cei care stau în mijlocul drumului vor fi eliminati, zilele adevaratei informatii se vor mari.

Poate ca putini dintre cei care traiti viata voastra aducînd Lumina pe Pamînt, nu ati auzit vorbind despre David Wilcock. El este un Maestru, care poarta cu eficacitate pe cei ai Luminii, catre realizarea lor, pentru ca, o data cu sosirea Noii Ere, si sfîrsitul celei vechi, sa fie siguri de ascensiune/înaltare. Munca sa este asa de importanta pentru Umanitate, ca el este protejat, în timp ce va proportioneaza o mare informare, care nu este comunicata, în ciuda marelui sau Adevar. Marile sale revelatii, merg de la adevarul vietii afara de pe Pamînt, si de mai departe. David, conduce Lucratorii Luminii, pentru ca sa cunoasca diferitele forme de viata existente în Universul vostru. La rîndul lor, ei, vor pune informatia în linie, pentru ca, atunci cînd vor aparea pe Pamînt cei apartinînd Luminii, sa aveti deja ceva cunoastere asupra intentiilor lor.

În nici un mod înseamna ca Ascensiunea/Înaltarea, va fi unica, însa, asa cum multi dintre voi stiti deja, pentru cei care sunt pe punct de a o face, este o înaltare foarte speciala penru înaltarea Umanitatii cu corpurile sale fizice. Energiile intrînde, au un efect, si toate sufletele sunt afectate într-o mai mare sau mai mica masura. Cei care cunosc deja ceea ce se întîmpla, pot sa o primeasca cu calm, însa pentru cei care au greutati, poate fi confuz. Însa sa nu va preocupati, pentru ca înaltarea este lenta intentionat, pentru ca sa nu va sperie. Asa cum trebuia sa stiti deja, la un moment dat, cei care nu pot sa se înalte mai mult, vor fi mutati pe o noua cale, care sa se ajusteze nevoilor lor.

Sosesc în curînd timpuri excitante care va vor încînta, doar daca veti gasi ca sunt greu de înteles. Virtual, totul cu care sunteti familiarizati, se va schimba catre mai bine, si rapid vã va purta catre un viitor diferit de tot ceea ce ati experimentat pîna acum. Multe suflete care au plecat înaintea voastra, va vor ajuta sa va luati locul vostru, între cei care v-au precedat. Ei sunt fratii si surorile voastre, si asteapta cu nerabdare întoarcerea voastra, pentru ca veti fi sarbatoriti si recunoscuti pentru marele servici pe care l-ati realizat pentru restul Umanitatii. Sa luati în seama, ca atunci cînd v-ati oferit ca voluntari pentru a cadea în vibratiile scazute, stiati ceea ce va astepta, si diferitele probe pe care aveati sa le întîlniti. Sunteti cu totii, dintre cel mai înalt din aceasta cauza, si experienta voastra va ajuta pe multi altii care vã vor urma.

Pentru cei care sunt constienti de destinul lor, si progreseaza catre finalizarea lui, sa stiti ca timpurile actuale, sunt iesirea voastra din dualitate. Toate eforturile pe care le puneti în aceasta, va merita mult, si vã va pune cu tarie pe calea catre deplina crestere Galactica. Începeti deja sa va dati seama, ca aveti mult mai mult de înteles, si ca doar vibratiile scazute ve mentin retinuti. Acest lucru face din progresul vostru o realizare minunata, cu toate ca  nivelul vostru de constiinta este înca în crestere, si va îndreptati catre deplina constiinta. Nu mai sunteti mentinuti într-o realitate falsa si ireala, si dezvaluirile care vor sosi, vã vor ajuta sa va intoduceti rapid într-o situatie mai realista.

Datorita varietatii din care este compus Pamîntul, acesta este una dintre planetele cele mai frumoase din Univers. Cu exceptia actiunilor Omului, ar fi cu adevarat Gradina Raiului, însa Omul, a tratat cu lovituri frumusetea sa, si a distrus-o în mod deliberat. Trebuie sa aruncati doar o privire rondourilor de flori care exista pe Pamînt, pentru ca sa apreciati minunatiile Creatiei. Considerati dupa aceea, diferitele tipuri de animale care umbla libere, pentru ca sa va dati seama ca mîna lui Dumnezeu, sta în tot ceea ce are viata. Omul, de asemenea are darul creatiei, însa i-a lipsit mult idealurile si viziunea ceruta, pentru a crea o frumusete de durata. Toate acestea se vor schimba în viitorul apropiat, atunci cînd va veti înalta în dimensiunile superioare.

Într-un anumit loc în interiorul fiecarui suflet, sta aprecierea frumusetii, însa multi si-au permis lor însasi sa cada în vibratiile joase si sa se concentreze în ceea ce este de nedorit. Veti vedea expresiile superioare, atunci cînd în curînd se va manifesta primul Oras de Lumina, în Sedona, SUA. Nu poate fi vazut, decît de catre cei care se gasesc în vibratiile superioare, si asteapta numai momentul adecvat, pentru ca sa se manifesteze pe deplin pe Pamînt. Este un Oras auriu de Centre de Vindecare, si va sta dechis pentru cei care au nevoie de ajutor si vindecare. Unii dintre voi, sunteti deja constienti de existenta lui, si ati citit cartle lui Genii Towsend, despre el. Orasele, sunt doar una dintre minunatelle viziuni pe care le veti vedea, atunci cînd Noua Era se va putea face, o realitate deplina. Vibratiile pe Pamînt, se ridica, si multe suflete au notat schimbarile în ele însasi. Simt un minunat calm, inclusiv atunci cînd sunt înconjurati de haos, si prezenta lor, este în sine însasi o energie calmanta, pentru cei din jurul lor.  Ati fost sfatuiti mult, sa va creati propriile voastre centre, si sa va situati în jurul corpului vostru fizic o energie protectoare, asa ca Flacara Violeta. Acest lucru poate fi facut, si veti ramîne placut surprinsi de succesul vostru, si prin influenta voastra, veti ajuta pe altii sa se calmeze. Este greu de schimbat obiceiurile omenesti de o viata întreaga, însa acum este momentul cel mai recomendabil, cu înaltarea pe care o dau vibratiile superioare.

Pîna cînd adevarul existentei voastre va fi dezvaluit, împreuna cu stirile schimbarilor iminentes, va trebui sa aveti încredere în Internetul vostru, chiar atunci cînd exista persoane informînd ca sunt doar pioni ai lui Illuminati, si difuzeaza informatie falsa. Cu toate acestea, daca va mentineti actualizati cu stirile site-urilor web, pe care le-ati identificat ca fiind de încredere, ar trebui sa fiti bine informati. Nu puteti sa cunoasteti totul, asa ca concentrati-va în ultimele stiri ale surselor care dau un cont echitabil si adevarat, de ceea ce se petrece. Exista multe, multe Fiinte de Lumina lînga voi, si acest lucru este garantia voastra, de o calatorie sigura pîna la finalizare.

Fiti rabdatori si dati timp pentru ca sa se manifesteze evenimentele, pentru ca nu trebuie sa va preocupati, o data ce rezultatul vã va face pe toti fericiti si plini de bucurie, si la sfîrsit veti fi liberi de restrictiile care v-au tinut întîrziati în avansul vostru.

Va las cu iubire si binecuvîntari, si fie ca Lumina sa straluceasca în zilele voastre, si în calea voastra pîna la final. Acest mesaj vine de la Sinele meu Superior.
În Iubire si Lumina.
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light

Translator : Star ChildNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com