Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

vineri, 21 aprilie 2017

ROMÎNA – MIKE QUINSEY – 14 Aprilie, 2017
Mike Quinsey – 14 Aprilie, 2017


Schimbarile asteptate  au loc, si înalta vibratiile, si a fost notat ca Soarele vostru pare a fi cu mult mai stralucitor, cu o lumina mai albã. Desigur, vibratiile se maresc rapid, si atunci cînd vor atinge un anumit punct, Înaltarea se va produce îmediat. Asa cum a fost mentionat, sufletele care nu sunt pregatite pentru a se înalta, vor fi transladate în acest moment pe o alta planeta asemanatoare Pamîntului, pentru a continua cu evolutia lor. În trecut va fost comunicat, tipul de schimbari care vor aduce vibratiile superioare, si care desigur vor fi primite cu recunostinta, în timp ce va înaltati din ce în ce mai mult spre Lumina si Iubire. Deci, vibratiile scazute încep sa fie transmutate, si evidenta acestui fapt a aparut cu frecventa în regatul animal, în care au avut loc cele mai neobisnuite, improbabile si pacifice relatii. Acest fapt, îndeplineste prezicerea ca '' Leul va sta împreuna cu Mielul''.

Vibratiile superioare, vor înalta de asemenea Rasa Umana, presupunînd ca ati ridicat propriile voastre vibratii. Dovada în Rasa Umana începe sa arate ca civilizatia voastra, se opune continuarii razboaielor si agresiunii. Sunteti obositi de tot ceea ce este de nedorit, pe care ele îl poarta, si mai ales în întreaga pierdere de viata omeneasca. Desigur, este de înteles ca într-o lume combativa trebuie sa va aparati, însa unde sunt liderii care sunt pregatiti pentru a promova o coexistenta pacifica ? Dar sa nu va disperati, deoarece atîtia dintre voi pe cît este posibil, trimiteti vibratii pozitive de iubire, acest lucru va aduce schimbari considerabile. Diferenta între vibratiile celor ai Luminii si celor ai întunericului creste, cu toate ca conditiile voastre pamîntene par a indica ruptura Legii si Ordinei, si o lenta cadere în haos si în anarhie.

Cu toate acestea, Lumina creste din ce în ce mai puternica, si mai multi oameni lucreaza pentru o coexistenta pacifica. Sa fiti siguri ca se ofera mult ajutor celor care lucreaza pentru Lumina, si atunci cînd se face o revizie generala este evident ca se obtine succes atunci cînd va situati pe calea Ascensiunii/Înaltarii. Aviarii Albastrii, se gasesc de asemenea în numar mare în Sistemul vostru Solar, si sferele lor extrem de mari se afla ascunse si invizibile la ochiul liber. Ei supravegheaza în tacere progresul, în timp ce evita orice forma de amestec extern, pentru a asigura ca veti avea toate oportunitatile pentru ca sa va înaltati. Este o situatie ciudata dupa cum puteti vedea, pentru ca exista un razboi în spatiul exterior, între cei ai Luminii si Întunecatii, care evita vizitatori externi pe planeta voastra, vizitatori care sosesc în pace, si care ofera ajutorul lor iubitor. Atunci cînd veti fi responsabili pentru ca sa va organizati voi singuri pentru a obtine succesul, vi se va putea da ajutor, si acest lucru va accelera progresul vostru.

În împaratiile de ''ne-timp'', Înaltarea se vede ca si cum ati fi cucerit-o deja, si este în anul 2024 a liniei voastre de timp. În plus, schimbarile prezise, vor începe cu siguranta si cu adevarat începînd din 2018, si aceasta data  a fost data de trei surse diferite, inclusiv Pleiadienii. De fapt, va aflati deja în Brîul de Fotoni si intrînd în Pleiade prin Soarele Central, Alcyon. Asa ca puteti sa va trageti propriile voastre concluzii a ceea ce se poate întîmpla. Exista multe schimbari pregatite care sunt foarte benefice pentru voi toti, si Replicãtorul va fi acel care va schimba mai mult viata tuturor. Poate parea prea ireal pentru a fi adevrat, însa vã va oferi posibilitatea sa replicati virtual orice lucru pe care îl necesitati. Împreuna cu asta, alte schimbari va vor impulsiona catre viitor asa de rapid, ca aproape ca nu veti avea timp sa va obisnuiti cu ele. Fara îndoiala, este clar ca Întunecatii trebuie sa fie ''întemintati'', acolo unde nu vor mai putea deja sa se amestece sau sa întîrzie manifestarea viitorului vostru. Asa ca, exista multe în fata, la care sa va asteptati, care a fost planuit deja, si care este monitorizat de Fiintele Superioare.

Stim ca imediat ce lumea va sti ceea ce va asteapta în viitor, multi dintre ei se vor preocupa cu membrii familiei, si cu locul lor în ea. Sa tineti cont ca nimic are loc la întîmplare, si trebuie sa se permita ca toate si fiecare dintre suflete sa-si urmeze propriul lor plan de viata. Asa ca, fiecare se va gasi exact acolo unde are nevoie sa fie, pentru ca sa-si urmeze evolutia. Copiii, sunt asa cum sunt toti, si uneori sunt suflete vechi care s-au întruchipat în familii care au nevoie de ajutorul lor, sau care pot de asemenea sa învete ceva dela ei. Priviti la fiecare familie, asa ca si cum la toate sufletele care au venit împreuna pentru experienta, si pentru ca sa ajute la evolutia lor. Uneori sunt legaturi karmice, si trebuie sa lucrezi vechile probleme care au aparut între ele. Oricare ar fi faptele, sa stiti ca va aflati exact acolo unde trebuie sa va aflati, si încercati sa faceti cel mai bun al vostru, acolo. Pentru cîtiva ai Luminii poate fi foarte greu, însa aveti ocazia sa înaltati pe altii care beneficiaza de iubirea voastra, si de experienta voastra.

Cîteva suflete se întreaba de ce nu intervine Dumnezeu, însa sa tineti seama ca lucrul cel mai de valoare care v-a fost dat, este libera alegere, si cînd luati hotarîrile voastre, experimentati rezultatul lor. Deci, învatati cu ele, si ar fi o greseala ca oricine altcineva sa se amestece. La fel, multi nu înteleg ca Dumnezeu permite razboaiele, însa din nou, daca asta este o decizie a Umanitatii/Omenirii, si o forma de a învata, de ce ar trebui cineva sa opteze pentru a schimba rezultatul. Voi sunteti responsabili de actiunile voastre, si bunele actiuni înalta vibratiile voastre, în timp ce cele negative le scad. Cu cît mai joase le aveti, mai greu este sa le înaltati din nou, cu toate ca trebuie spus, ca o data ce recunoasteti ca sunteti responsabili de faptele voastre, daca se cere ajutor, vi se va da pentru ca sa va situati pe calea care duce înapoi la Lumina. Starea ultima este aceea de a fi capabil/a de a trai în armonie complecta cu toti ceilalti în Iubirea Universala.

Universul vostru este plin de viata sub diferite forme, însa în general recunoscute ca umanoizi, inclusiv atunci cînd sunt complect diferiti de Fiintele Omenesti. De exemplu, Aviarii Albastrii, sunt oamenii Pasãre, cu toate ca au trasaturi asemanatoare cu ale voastre. În realitate, unele Fiinte sunt asa de asemanatoare voua, ca pot sa se amestece printre voi, fara a parea ca nu apartin. Sufletele din dimensiunile superioare care viziteaza Pamîntul, sunt Fiinte de Lumina, si atunci cînd îsi scad vibratiile pentru a aparea pe Pamînt, pot crea un corp la alegerea lor cu puterea gîndului. Cu toate acestea, mari suflete ca Iisus, s-au încarnat pe Pamînt pentru a oferi învatamintele lor Umanitatii, si au venit printr-o nastere virginala. Da, acest lucru este posibil, si astfel este modul în care se aranjeaza marile Fiinte, pentru a avea un corp fizic.

Acestea sunt timpuri în care adevarul timpului vostru de pe Pamînt iese în exterior, deoarece prea mult timp ati fost tinuti întîrziati si neinformati, de catre cei care au o agenda diferita pentru Umanitate. Însa ei nu vor avea succes, dimpotriva, nu vor reusi în planurile lor de a lua controlul asupra voastra si asupra Pamîntului. Dumnezeu, a rînduit drumul catre viitor, si nu va fi permis nimanui sa se amestece în el.
Însufletiti-va cu stirile mîngîietoare care sunt oferite de la diferitele surse, în ciuda încercarilor de a fi evitate.

Acest mesaj vine de la Sinele meu Superior, si poarta energiile Luminii si ale Iubirii.

Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light

Dragi prieteni,

''Multumesc tuturor pentru întelegerea voastra, în timp ce am schimbat servitorul. De asemenea, este adevarat ca mi-am dedicat destul timp pentru a rezolva probleme, deoarece ordinatorul lui Nancy Tate a fost invadat, si am pierdut aproape toate detaliile a 10.585 de abonati. În afara de faptul ca terminasem de schimbat servitorul, am descoperit ca eram restrîns la a trimite doar 4 e-mailu-ri pe zi, ceea ce era complect inutil pentru mine. Asa ca a trebuit sa schimb din nou de servitor, si a fost un succes, acum sunt cu Sky. În prezent, pare a fi foarte eficace si profesional. Asa ca acum începe sarcina de a reface lista mea de abonati, cu persoanele care se sub-aboneaza.

Asa ca, multumesc din nou pentru sprijinul vostru, si sa stiti ca Înaltarea este din ce în ce mai aproape, si va avea loc în timpul de viata a majoritatii dintre noi''.

În Iubire si în Lumina.

Mike Quinsey

Translator : Star ChildNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com