Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

sâmbătă, 22 aprilie 2017

ROMÎNA – MIKE QUINSEY – 21 APRILIE, 2017
Mike Quinsey – 21  Aprilie, 2017


Evenimentele continua sa se petreaca mai rapid si se îndreapta spre zilele în care va fi dezvaluit adevarul existentei voastre. În realitate nu mai ramîne mult timp pentru ca schimbarile sa vina spre voi, si de asemenea ar trebui sa fiti pregatiti pentru ele. Principalul vostru obiectiv ar trebui sa fie, sa va mentineti echilibrul vostru, si sa va mentineti calmul în tot momentul, pentru ca veti descoperi ca multa lume se simte trista, pierduta, si fara sa înteleaga ceea ce se întîmpla. Haosul si problemele continuate pentru a putea trai zi cu zi, nu se vad ajutate de reducerile continuate si pericolul iminent de razboi.

Unii dintre voi se vor întreba de ce nu intervenim noi, însa asa cum v-am spus voua, voi sunteti creatorii destinului vostru si trebuie sa culegeti rezultatele. Fara îndoiala, nu vi se va permite sa faceti actiuni care sa fie în opozitie directa cu evolutia Planului pentru Om, care a fost impus de cei care supravegheaza progresul vostru. Orice încercare asemanatoare asupra acestui lucru va fi blocata sau înlaturata, daca în vreun anumit fel evitã sa aiba loc orice schimbare importanta.

Au fost luate deja dispozitii pentru ca sa fiti mentinuti pe calea care va ofera oportunitatea de înaltare la sfîrsitul ciclului. Este necesar înca, sa aveti rabdare în timp ce se creeaza oportunitatea care în sfîrsit vã va permite sa cunoasteti adevarul asupra voastra însivã. Sunteti mari suflete în calea voastra de întoarcere la Lumina de la care ati venit, si adevarul vã va elibera de toata dezinformarea care a încîlcit gîndul vostru, pentru ca prea putini sa înteleaga autentica voastra fiinta. Insistam ca sunteti Fiinte de Lumina, care ati cazut sub vibratiile scazute, atunci cînd ati acceptat provocarea de a gasi din nou calea voastra. Însa, niciodata ati fost singuri în calatoriile voastre, si Ghizii va ajuta sa urmati o cale care a fost deja prefixata, pentru ca sa va ajute în înaintarea voastra. Atunci cînd v-a fost data libera alegere, numai voi sunteti responsabili de rezultatul actiunilor voastre, de la care va trebui sa va înaltati.

Daca cititi aceste mesaje, este aproape sigur ca va aflati pe Calea Luminii, si ati cîstigat dreptul sa va înaltati. Pentru ca sa aveti succes, trebuie sa continuati sa va centrati pe scopul vostru, si sa nu lasati sa va distraga evenimentele externe. Au loc o multime de lucruri care se gasesc în afara privirilor voastre, cu toate ca puteti sa le simtiti efectele. În prezent exista mult ceea ce creeaza o impresie falsa, asupra  directiei în care merg evenimentele, si pîna ce va fi sigur sa se scoata la iveala adevarul, este esential sa va mentineti mintea lipsiti de prejudecati. Anul acesta, este un an în care se petrec atîtea lucruri, ca vã va fi greu sa gasiti adevarul, însa va fi cunoscut anul viitor sau aproximativ. Va iesi la lumina într-un ritm în care lumea sa nu fie depasita, si sa poata sa asimileze dezvaluirile care vor demonstra cît se înselati ati fost. Adevarul, v-a fost în mod deliberat ascuns de Întunecati, care nu vor ca sa aflati, Fiintele mari care sunteti cu adevarat. Adevarul, nu mai poate fi ascuns mai mult timp, si inclusiv în prezent au loc dezbateri asupra modului în care poate fi dezvaluit. Cei care apartin Luminii, doresc sa complecteze dezvaluirea, pentru ca sa poata sa fie prezentata lumii întregi.

Tot efortul pe care il faceti pentru ca sa va mentineti în Lumina, va fi foarte bine recompensat, si Înaltarea voastra se va petrece lin. Asa cum a fost explicat anterior, depinde de voi, cu toate ca vi se dã tot ajutorul pentru ca sa fiti protejati, si sa fie oprit orice interventie a celor care v-ar mentine în întuneric. Este clar ca Lumina va fi întotdeauna mai puternica decît energiile scazute, si daca în tot momentul va veti pastra în ea, nu va poate atinge nici un rãu. Atunci cînd veti întîlni exceptii, vor fi datorita motivelor karmice, care pot duce la un rezultat pozitiv sau negativ. Acest lucru înseamna ca evenimentele din viata voastra au fost trezite mai dinainte, cu toate ca pot avea loc schimbari. Din nou, acest fapt a fost convenit de voi. Majoritatea lor vor fi în beneficiul vostru, si de exemplu, ar putea fi atunci cînd se produce o ocazie neasteptata pentru a curata vechiul karma, si ati profitat cu succes.

În prezent, continua luptele pentru controlul Pamîntului, însa nu vor dura mai mult timp, deoarece sfîrsitul razboaielor se gasesc la îndemîna vederii. Bineînteles ca nu puteti sa duceti vibratiile superioare la atitudini de conflict si razboiala. Asa ca, în curînd va sosi un timp în care razboiul si toate variantele sale nu vor mai fi posibile, si sufletele care continua  sa faca parte din ele, îsi vor duce la capat actiunile lor în alt loc. Pacea soseste, inclusiv cu toate ca pare a fi imposibil în prezent, datorita starii Pamîntului si al oamenilor de pe el. Omul nu va fi vinovat pe deplin pentru diferitele razboaie prin care a trecut, anumite factiuni ca Illuminati au jucat în mod deliberat în ambele parti, asmutind un grup împotriva altuia, si ajutîndu-le pe amîndoua cu armament. Fara îndoiala, pentru a complica si mai mult lucrurile, trebuie sa fie spus ca, karma este din nou implicata, pentru ca toti participantii sa poata sa aiba experientele de care au nevoie.

Fara nici o îndoiala, viata de pe Pamînt este grea, însa în care alt loc ati fi putut experimenta asemenea ocazii de a evolua asa de repede. Ca suflete de Lumina, calatoriile voastre sunt întodeauna însotite de diferiti Ghizi care va apara, pentru a se asigura ca nu se intervine în experientele voastre de viata. Ca suflete evoluate, este forma lor de a ajuta pe altii sa continue, si care pot avea nevoie de o mîna de ajutor. În Universul vostru, Mama Pamînt, este aceea care sa sacrificat, pentru a ajuta sa se înalte Rasa Omeneasca. Sarcinile ei vor fi în curînd terminate, atunci cînd se va înalta împreuna cu multele suflete care sunt de asemenea pregatite. Asa cum puteti vedea, timpurile finale sunt o ocazie foarte importanta, oferind sufletelor o oportunitate speciala de a se înalta în masa. Un ciclu se termina si altul începe, oferind sufletelor înca o alta ocazie, de a se înalta împreuna cu beneficiile care sosesc cu ea.

Daca sufletele ar sti sau ar întelege, cît de mare este potentialul lor, s-ar dedica sa gaseasca modul de a evolua, care pur si simplu se exprima ca Iubire Universala. Pare dificil atunci cînd nu ai atins acest nivel si de exemplu te exaltezi '' sa iubesti pe dusmanul tau ca pe tine însuti''. A vedea pe celelate suflete ca Fratii si Surorile voastre, unde culoarea sau obiceiurile nu au importanta, în legatura lor cu voi. Sunteti Unu cu toti ceilalti, si toata viata este în mod inextricabil, parte din Dumnezeu, si acest lucru ilustreaza de ce Dumnezeu este Numai Iubirea pe care o ofera în mod egal tuturor sufletelor, si de asemenea de ce Dumnezeu nu pedepseste nici un suflet, si are doar Iubirea perfecta sa ofere. Cîtiva vor crede în asa numitul Diavol, cu toate ca asta este doar o scîrbã creata de Om.

Omul, este un suflet confuz, pur si simplu pentru ca a fost rau înselat de cei care au planuri pentru a-l duce în sclavie, si pentru a-i ascunde adevarul. Însa acest lucru nu mai este deja posibil, pentru ca Lumina sa înaltat în mod suprem si continua sa creasca în intensitate. Cerul, este un loc de Armonie si Iubire, în care totul exista într-o stare de deplina Iubire. Poate ca se gaseste foarte departe de atingerea voastra în prezent, însa este sfirsitul calatoriei pe care de-abea ati început-o. Cîteva suflete au atins aceste energii, si vorbesc despre extazul pe care l-au experimentat. Bucuria si Fericirea sosesc atunci cînd sustineti energia Iubirii, si atunci cînd o scoateti afara, ajutati pe toti ceilalti sa se înalte.


Acest mesaj vine de la Sinele meu Superior, si poarta energii de Lumina si Iubire.

Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light


Translator : Star Child

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com