Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

luni, 8 mai 2017

ROMÎNA – MIKE QUINSEY – 28 Aprilie, 2017

Mike Quinsey – 28  Aprilie, 2017


Exista  mult activitate în Antarctica, si se fac descoperiri care vor schimba istoria voastra, care cuprind doar dezvoltarea voastra autentica. Se fac descoperiri forte interesante ca acelea al unor corpuri de Fiinte extrem de înalte, înghetate exact acolo unde se gaseau, în momentul în care congelarea i-a acoperit. Ei apartin unei perioade cu multe, multe mii de ani în urma, si se presupune ca nu ar trebui sa-i vedeti.

Cei care controleaza asemenea evenimente, vor sa continuati în nestiinta si întuneric, si sa pastreze pentru ei adevarul autentic. Cu toate acestea, de asemenea exista cei care lupta pentru dezvaluirea totala, si acest lucru este ceea ce probabil se va petrece, daca ei vor continua. Si bineînteles, la distanta de cîtiva putini ani înainte sa se întîmple Ascensiunea/Înaltarea, exista o senzatie de urgenta pentru a scoate la lumina adevarul. Este istoria voastra care are nevoie sa fie re-escrisa, si aveti dreptul sa cunoasteti faptele care nu pot continua sa va fie ascunse mereu.

Aceste timpuri pun la încercare pe majoritatea dintre oameni, în particular pe cei care au putina cunostinta asupra adevarului. Ei striga la Dzeu cerînd eliberarea experientelor lor, fara sa stie ca sunt necesare pentru evolutia lor. Acest lucru, este aplicabil tuturor si pentru multi este ultima lor calatorie în dimensiunile scazute, si este din acest motiva ca este greu de suportat. Fara îndoiala, timpurile cele mai grele de pe Pamînt, sunt acelea care ofera cele mai bune ocazii pentru a ultrapasa multa karma,  si pentru a înainta spre o dimensiune superioara. Oricare ar fi nivelul în care va gasiti, acestea sunt timpuri de mari oportunitati, care va pot împinge mai departe. Ca întotdeuna, Ghizii vostrii urmaresc progresul vostru, si o fac pîna unde este permis sa va ajute, pentru ca sa aveti succes. Chemati-i atunci cînd simtiti ca aveti nevoie de ajutor, si în majoritatea cazurilor v-o vor putea oferi.

Multe suflete întelepte si evoluate s-au întruchipat în aceste timpuri, pentru a fi mentorii celor care se gasesc pe punctul de a se înalta. Experienta lor, vã va ajuta sa aveti succes în Ascensiune, sau sa aveti o mai mare întelegere, pentru ca cel putin sa puteti sa faceti mult progres. Veti descoperi ca multe suflete tinere, sunt de fapt vechi suflete întelepte care au venit în vietile voastre, pentru ca sa va ofere o cunoastere care vã va pune pe calea adevarului. În mod normal, ei arata o mare cunoastere si întelegere de la o vîrsta frageda, si ar trebui sa fie luati în serios din acest motiv.

Întunecatii creeaza circumstante proprii pentru propria lor învingere, prin faptul ca se servesc pe ei singuri. Cu toate acestea, orice vor face, nu pot sa se ia la întrecere cu aceste suflete care apartin Luminii, si care sunt imuni energiilor lor negative. Ceea ce se aseamana, atrage ceea ce se aseamana, asa ca presupunînd ca apartineti într-adevar Luminii, nu puteti sa fiti atinsi de ei. Desigur, veti fi preocupati de actele lor, care includ asasinatul si multe fapte depravate, însa trebuie sa evitati sa fiti înjositi de ei. Fiti atenti ca veti atrage spre voi, exact la ceea ce va oferiti energia voastra, asa ca pastrati-va gîndurile si reactiunile fata de situatiile negative pe care le veti putea cunoaste.

 Voi Umanii, sunteti susceptibili sa va amestecati în viata altor persoane,
lucru care este bun daca stiti cum sa o faceti fara ca sa va involucrati emotional. Viata poate parea a fi grea uneori, însa mentinînd dorinta voastra de a actiona plecînd de la iubirea pentru tovarasii vostrii de calatorie, ar trebui sa fie de profitat, si usor de dus.
În general, oamenii cauta sa devina 'bogati', si multi îsi cîstiga acest drept, lucrînd din greu. Însa se ajunge la extrem atunci cînd banii devin dzeul vostru, si cautati bogatii care nu sunt necesare pentru bunastarea voastra. A stapîni o mare bogatie, este o provocare care ar trebui sa fie folosita pentru binele tuturor oamenilor, si nu sa fie folosita în mod egoist pentru auto-îngîmfare. Cu toate ca un mic numar de persoane poseda 95% din bogatia lumii, milioane traiesc în mizerie, fara locuinte si fara o sanatate adecvata. Ceva a mers în serios extrem de rau, si acumularea de bogatie a avut loc în detrimentul asigurarii unui nivel de viata razonabila pentru toti. Exista intentia de a trata aceste probleme forte curînd, si vor fi realizate înainte sa vina timpurile finale.

Atunci cînd v-ati dat libera alegere, ati fost arhitectii propriei voastre realitati. Cu toate acestea, cei care guverneaza exercita în mod clar un foarte mare grad de putere, însa cum va gasiti într-o democratie, puteti sa va manifestati opiniile voastre. Atunci cînd v-ati luat deciziile, ati autorizat pe cei care spuravegheaza vietile voastre sa influenteze viitorul pentru beneficiul vostru. De exemplu, ati avut beneficiul de noi moduri de a face lucrurile, si de inventii care au ridicat calitatea voastra de viata. Cu toate acestea, nu vi s-au dat lucruri ca energia gratuita, care v-ar fi transportat la Noua Era, si ar fi facut viata mult mai comoda pentru voi toti. Dimpotriva, ati fost tinuti într-o bucla temporala în care viata poate sa fie o greutate, si multa lume nu are suficiente mijloace pentru a supravietui. Aceasta stare de lucruri nu mai poate continua mai mult timp, si se dau deja pasi pentru a elimina obstacolele care evita o schimbare majora.

Voi sunteti oamenii care au gînduri puternice care creeaza o noua linie de timp, care sa va înalte din cea veche. În curînd va sosi momentul în care puternicele energii care sunt create, vor cauza sa se petreaca schimbari imediate benefice. Cu cît mai multi oameni îsi vor imagina schimbarile posibile, cu atît mai repede provoaca manifestarea lor, atingînd un punct de la care nu exista cale de întoarcere. Asa ca, trebuie sa se sublinieze importanta faptului de a se mentine concentrati în obiectivul vostru. Este un timp în care trebuie sa va concentrati în propriile necesitati, daca doriti sa aveti oportunitatea sa va înaltati.

Aveti multi prieteni si rude asteptînd sa se întîlneasca din nou cu voi, si unii vor vizita Pamîntul, în timp ce altii nu o vor face pîna cînd nu va fi sigur sa se faca. Multi dintre cei care asteapta sa va salute dupa ce va avea loc Înaltarea, nu sunt direct implicati în planul vostru de viata. Sunt rude si prieteni din multe alte vieti, pe care i-ati cunoscut, si cu care ati lucrat împreuna. Aceste legaturi, rar se rup, în special atunci cînd a existat o legatura de iubire. Atunci cînd va aflati în dimensiunile superioare, prietenii se gasesc doar la un gînd de departare, asa ca, oriunde va veti gasi, este posibil contactul. Cu toate acestea, trebuie sa fie subliniat, ca daca vreun suflet se gaseste implicat în vreo activitate care nu poate fi întrerupta, se poate întîmpla sa nu primiti raspunsul.

Nu este necesar sa va preocupati cu aceste suflete care nu pot sa se înalte cu voi, pentru ca vor fi îngrijite si li se vor oferi toate oportunitatile, pentru ca sa aiba succes în turul urmator. Trebuie sa întelegeti ca toate sufletele au aceeasi oportunitati de a obtine cunoastere si progres, însa unele au nevoie de mai mult timp pentru a incorpora noua întelegere pentru beneficiul lor.

Lumina a cîstigat batalia, si cu totii veti vedea foarte curînd stabilindu-se pacea pe Pamînt. Acest lucru va permite ca schimbarile sa se accelereze, si sa fie lasate în urma timpurile întunecate, pentru ca sa va puteti bucura de libertatea voastra din nou gasita. Veti fi încîntati sa faceti parte din noul Pamînt, si sa dedicati timpul vostru amestecîndu-se în schimbarile care îi vor beneficia pe toti.


Acest mesaj vine de la Sinele meu Superior, si poarta energii de Lumina si Iubire.
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light

Traduce : Star Child


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com