Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

marți, 16 mai 2017

ROMÎNA – MIKE QUINSEY – 12 MAI , 2017Mike Quinsey – 12 MAI, 201

'' Buna ziua prieteni, o sa-mi iau acum o perioada de odihna în viitoarele doua saptamîni, asa ca mesajul meu urmator, va fi pe 2 Iunie. Ca întotdeauna, voi pleca sa-i vizitez pe cei doi fii ai mei la Devon, în frumoasa Regiune Occidentala a Angliei. Sper sa am o perioada de odihna, placuta si relaxanta.

Restul acestui an ar trebui sa fie foarte interesant, si la finalul acestuia ar trebui sa se faca primele anunturi importante.

Va doresc tuturor o perioada placuta de vara''.

În Iubire si Lumina.
Mike Quinsey12 Mai, 2017 Mike Quinsey


Se pare ca fortele negative sunt scoase din bazele lor subterane, si sunt incapabile sa mentina controlul global. Curatenia va continua pîna cînd nu mai vor reprezenta o amenintare pentru Umanitate, si acest fapt va permite un control major al Fortelor Luminii. Este posibil sa fie numai o chestiune de timp, pentru ca sa se elibereze controlul asupra surselor voastre de informatii, si sa se poata da stiri reale. Pentru moment, trebuie sa urmariti adevarul prin Internet, în timp ce multe site-uri web va alimenteaza cu informatie falsa. Cu toate acestea, daca ati identificat deja aceste site-uri care sunt fiabile, cel putin veti avea o ideie razonabila despre ceea ce se petrece într-adevar.

Exista multe stiri care asteapta sa fie eliberate, si care vor acoperi evenimentele ultimilor 70 de ani, sau aproximativ, si care au fost ascunse. În general, lumea nu numai ca va fi fascinata, însa în realitate socata, aflînd ca adevarul v-a fost ascuns timp îndelungat. Illuminati, au evitat sa evoluati, si în acelasi timp v-au ''furat'' banii vostrii, pentru a-si finanta enormele lor proiecte secrete. Nu este vorba doar de energia libera, care ar înalta vietile voastre imediat, însa de tehnologiile avansate, asa precum duplicatorul de mîncare. Dintr-o lovitura, aceste doua avansari, ar înalta lumea deasupra saraciei si foametei. Însa sa nu va disperati, pentru ca nu va trece prea mult timp, înainte sa fie introduse schimbarile benefice, si imediat veti sti ca Lumina detine puterea totala.

Illuminati, sunt implacabili si nu se opresc în fata la nimic pentru a se mentine la putere, dar acum au mai multi cu cine sa joace partida. În timp ce progresul se accelereaza, multe proiecte benefice se deplaseaza înainte, si au fost facute pregatiri pentru timpul care se învecineaza, timp în care vor putea fi anuntate public. Linia voastra de timp este puternica, si conduce la Ascensiune/Înaltare, si poate fi confirmat ca nimic o va opri deja, pentru ca sa se manifesteze pe deplin. Pare a fi sigur ca unele evenimente importante vor fi anuntate, si vor începe înainte de sfîrsitul anului. Desigur, se face un progres rapid care va posibilita ca Fortele Luminii  sa obtina foarte curînd obiectivul lor, de a pune în mers problemele.

Între timp, haosul domneste în multe parti ale lumii, pentru ca noile energii au excitat lucrurile, pentru ca sa poata sa fie rezolvate. Exista o reorganizare, si vibratiile scazute trebuie sa se înalte, deoarece nu va exista loc pentru ele în noile nivele, unde pur si simplu nu pot exista. Însa atingeti rapid acest punct fara întoarcere, si de acolo înainte se anunta un viitor stralucitor si pasnic. Sufletele care nu vor reusi sa-si ridice vibratiile, se vor simti rau, si uneori incapabile sa accepte ceea ce se petrece datorita lipsei de întelegere al acestui fapt. Sistema lor de credinte nu poate întelege ce exista în spatele schimbarilor, si în multe cazuri au prea putin interes sau niciunul pentru ele. Cu toate acestea, nevoile lor sunt tinute în seama, si în momentul adecvat vor fi mutate pe o noua cale, pentru a-si continua evolutia.

Sa nu va fie teama pentru cei care nu se gasesc în nivelul vostru de întelegere. Toata lumea se va gasi în locul adecvat, si nu poate fi în alt mod, pentru ca este determinat de vibratiile voastre individuale. Asa ca, toate sufletele se vor gasi exact unde pot sa-si continue experientele lor, la un ritm care sa li se ajusteze lor. Nu ar servi la nimic sau ar fi inutil sa treceti la un nivel superior, pîna cînd nu veti fi pregatiti si veti obtine acest lucru prin propria voastra dezvoltare. Pamîntul ofera unele provocari dure, si acestea sunt propria voastra ruta catre o experienta cu succes în calatoria voastra catre Ascensiune. Merita sa repetam, ca niciodata vi se ofera sarcini care sa fie deasupra capacitatilor voastre.

Virtual, în toate zilele vietii voastre va vor fi oferite oportunitati, cu toate ca mici, care va vor oferi optiunea sa va înaltati vibratiile. Provocarea voastra este sa le mentineti acolo, si sa le depuneti pentru a putea continua sa le înaltati. Uneori sunt lucruri mici, însa care por însemna mult pentru alte persoane, as precum un cuvînt amabil, sau o mîna de ajutor, care sa îi faca sa se simta cu valoare si pretuite. Actele bune nu va costa nimic, însa uneori puteti da o cantitate (de bani) de ajutor celor care au nevoie de ei, si daca toata lumea ar ajuta pe ceilalti, repede ar disparea saracia. Lipsa de expansiune a bogatiei, împreuna cu actiunile duse la capat de Illuminati, au facut ca bogatia lumii sa se afle în mîna unei minoritati foarte mici, în timp ce milioane de persoane traiesc rau, fara necesitatile bazice acoperite pentru a supravietui. Aceste situatii se vor schimba forte curînd, si re-valorizarea monedelor va face mult pentru a realiza o distributie justa a bogatiei.

Rasa Umana, este compusa din oameni puternici, care au crescut în cea mai dura din civilizatii. Multi s-au dedicat sarcinilor lor, si au cules succesul pentru obiectivul lor de a depasi obstacolele din calea lor. Unii vor gasi dificil de înteles autentica realitate în care traiesc, si-si petrec  viata dupa viata învatîndu-si lectiile. Mereu se ofera ajutor, însa în nici un mod este impus cuiva. Amintiti-va ca libera alegere este sfînta, si trebuie sa fie respectata de toate sufletele, si este o tema preocupanta atunci cînd este ignorata, si cei care o fac, trebuie sa învete lectiile karmice rezultante din consecintele actiunilor lor.

Atunci cînd exista relatii strînse sau legaturi familiare care au fost facute, ele vor continua independent de schimbarile ocazionate de sfîrsitul timpurilor. Vietile trecute vor demonstra ca exista o inter-schimbare de roluri (între ele), de la o întruchipare la alta, pentru a evolua împreuna. Va puteti încarna în oricare din sexuri, pentru ca timp de o perioada de vieti, sa se mentina echilibrul, însa desigur ca în unele ocazii acest lucru implica de asemenea karma. Sa fiti siguri ca Fiintele Superioare care supravegheaza progresul vostru, pot vedea panorama complecta, si au un control absolut asupra tuturor temelor. Asa ca, puteti sa întelegeti ca evenimentele au loc în forma controlata, în ciuda a ceea ce par a fi în exterior. Liberul arbitru continua sa fie respectat, însa se satisface fiind incorporat în planul de viata al oamenilor, si în aceasta forma nu afecteaza planul superior al evolutiei voastre.

Fixati-va privirea cu tarie în obiectivul vostru imediat pentru ca sa puteti sa treceti cu succes, si fara ca sa fiti distrati de evenimentele externe. A sti ca va aflati aproape în casa, pentru ca ciclul vostru ajunge la finalul sau, ar trebui sa va dea forta necesara pentru a obtine o concluzie cu succes. Ce sarbatoriri vor exista, si ce bucurie va fi, stiind ca totul este bine, si ca fortele negative nu mai pot interveni!

Daca puteti sa-i ajutati pe cei care sunt pierduti, cu toate ca stiti sau simtiti ca au loc mari schimbari, cautati sa nu îi supra-încarcati cu detalii, si oferiti-le numai atît cît sunt capabili sa înteleaga. Majoritatea sufletelor sunt sensibile la schimbari, si stiu ca ceva se petrece, însa este posibil sa fie incapabile sa înteleaga ceea ce are loc. Punctul principal pe care trebuie sa-l expuneti, este ca au loc schimbari benefice, si ca nu trebuie sa le fie teama de nimic. Viitorul Rasei Omenesti se afla în mîini bune, si dupa ce pamîntul va fi curatat si reînnoit, va începe o noua era glorioasa.

Acest mesaj vine de la Sinele meu Superior, si poarta energii de Lumina si Iubire.
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light


Tradus de : Star Child

Un comentariu:

  1. Mai este functional blogul acesta? Ce mama dracuilui face SALUSA? A amutit de tot? S-a dus in Campiile Elizee? Star Chișd asta, s-a stins? S-a pierdut in alte dimensiuni? Ar fi cazul sa va respectati urmaritorii si sa faceti si niste anmunturi, legate de vacante, pauze, concedii... Dar, din mai pana in septembrie s-au scurs „eoni” de timp...Sper sa va reveniti la normalitate.

    RăspundețiȘtergere

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com