Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

vineri, 14 martie 2014

14:03:2014 + Mike Quinsey

MIKE'S BIO


Dragi prieteni,

Am reluat canalizarea lui SaLuSa, dupã o perioadã foarte frustrantã, în care computerul meu a fost complect la pãmînt. Desi puteam sã primesc Email-urile voastre, nu aveam nici un mijloc de a vã putea anunta, cã mã gãseam în imposibilitatea de a transmite mesajele lui SaLuSa. Cu toate acestea, cu toate cã aproape mi-am pierdut fisierele/dosarele mele, sunt din nou înapoi, însã trebuie încã sã le re-instalez pe SKYPE, si simt cã am nevoie de asta, atît pe Prima Paginã cît si pe FTP.

Cred cã, cu tot ceea ce sa întîmplat, unele detalii abonate poate au fost pierdute, deci vã rog sã retineti cã puteti imprima mesajul, mergînd la pagina web. În Window Internet al vostru imprimati :

Doresc sã multumesc tuturor acelora care mi-au scris, în timp ce computerul meu nu functiona. Au fost atît de multi, cã am încrederea cã veti accepta multumirile mele, vouã tuturor, pentru interesul vostru fatã de bunãstarea mea. Eu sunt bine, si mã uit cu nerãbdare la anul interesant, cînd multe promisiuni ar trebui sã ia fiintã. Dacã datele voastre se pare cã sau pierdut, as dori sã vã reamintesc cum sã obtineti Lista Membrilor pentru mesajele mele. Pentru ca sã vã abonati la mesaje, introduceti urmãtoarele în Internet-ul Window al vostru:
etfirstcontact@et.treeofthegoldenlight.com    si apoi fãceti clic pe On: Subscribe to Tree of the Golden Light Weekly Message. (Abonarea la:----Mesaj sãptãmînal). Aceasta va deschide Lista Membrilor – mergeti la cererea de jos “Membership to the Mailing List etfirstcontact@et.treeofthegoldenlight.com”, si fãceti enter Email adresa voastrã, de douã ori dacã este necesar.
Fãceti “Send”, si dacã sunteti bine succedati, confirmarea Email vã va fi trimisã.

Steve Beckow a trimis o listã pentru donatii, pentru acoperirea costului de înlocuire/reparare a computerului meu. Din fericire sa dovedit cã acesta ar fi putut fi reparat cu un cost relativ mic, astfel încît nu este nevoie de donatii, însã în acelasi timp, eu sunt foarte recunoscãtor generozitãtii si drãgutelor gînduri exprimate de cãtre voi.  Am trimis multumirile mele urmãtoarelor persoane care au fãcut donatii, si le sugerez sã le fie înpoiate, sau sã astepte pînã cînd începe luna, cînd acestea le vor fi returnate oricum. Persoanele sunt:
               Eileen Storey – Lucinda Randolph – James Doolittle – Fern Rancourt – Charles Osborn – Frank Bienert – Steve Reusing – Matt Muckelroy – Gillian Hopkinson – Harrigan Logan, si de asemenea a fost o persoanã de la Hope Trust.

In Love and Light - Mike Quinsey.


SaLuSa  14 Februarie 2014

Dragilor voi sunteti trasi într-o parte  si în alta, pînã cînd vã veti simti destul de frustrati si confuzi. Motivul este, cã au loc atîtea în acelasi timp, si în pozitia voastrã voi gãsiti cã este difícil sã stiti unde vã duce. Rãmîneti concentrati  pe propriile pozitii si drum, si continuati sã rãspînditi Lumina, o datã ce este mai necesarã acum, mai mult decît oricînd. Atît de multe persoane sunt confuze si preocupate cu viitorul, si nu este de surprins, cînd atît de multe se schimbã. Aceste timpuri le dau de asemenea întunecatilor,  oportunitãti pentru ca cohortele lor sã mãreascã confuzia, o datã ce în scurt timp vor trebui sã admitã cã timpul lor sa terminat.  Într-adevãr, ei vor descoperi cã îsi pierd puterea si influenta. Toate acestea fac parte din schimbãrile care au loc în întreaga planetã, si care vor continua pînã cînd Noua Erã într-adevãr va lua fiintã.

Parte superior do formulário
DD
Fiti siguri cã suntem prezenti pentru a garanta ca confronturile sã nu scape din mînã, si rãzboiul este complect afarã din socotealã, si a fost cîtva timp. Noi de asemenea suntem gata pentru ceva, la care ne-am uitat multi si multi ani, si care este reîntoarcerea voastrã la Luminã. Vor exista sãrbãtoriri în toatã lumea, cînd veti realiza cã Întunecatii nu mai au putere sã interfereze cu progresul vostru, sau sã împiedice stabilirea pãcii Mondiale. Voi puteti sã vã simtiti privilegiati pentru cã aveti ocazia de a fi prezenti prin schimbãrile care au loc. Puteti de asemenea sã vã dati o pãlmutã pe umãr, cînd vi se va oferi ocazia. Toti cei prezenti pe Pãmînt care lucreazã pentru Luminã, au un rol important de jucat, însã nu vã preocupati dacã vi se pare cã nu faceti ceva special. Fiecare Lucrãtor de Luminã va juca o parte în difuzarea Luminii, si asta este de fapt în ascendentã. Voi vã veti uita în urmã cu mîndrie la contributia voastrã, si veti avea plãcerea de a fi fãcut parte din echipa care si-a luat în sarcinã aceastã sfidare.

Bancherii care au fost dezvãluiti pentru ceea ce cu adevãrat sunt, au putinã sau nici o rusine de lãcomia lor, si de jocurile de noroc imprudente cu fondurile care le sunt încredintate lor.  Aroganta si imprudenta lor cu banii altor persoane nu cunoaste limite, si în timp ce ei se simt siguri, propria structurã a bãncilor este în curs de dãrîmare. Înainte ca aceasta sã se întîmple, multe schimbãri vor avea loc, si trebuie sã luati cunostintã de ele. Vorbim despre timpuri care sunt departe încã, si pe mãsurã ce avansati, va fi evident cã sistemul monetar nu va mai fi necesar. Pe termen lung, bãncile eventual vor dispãrea, fãrã nici un rol de jucat într-o societate fãrã bani. Ca Rasã, voi va-ti ridicat deja colectiv constiinta la nivel mai înalt, si energiile care sosesc, vã vor duce rapid cãtre viitoarea dimensiune. Acei care aleg o cale diferitã, vor fi în mod natural deplasati cãtre nivelul sau localul adecvat, pentru a-si continua experientele lor evolutive. Toti se vor gãsi pe ei însisi, exact unde trebuie sã fie apropriat stagiului lor de evolutie, si experientelor de care au nevoie.

Dorim sã mentionãm cã, fiecare fãrã exceptie are un plan de viatã, dispus pentru a-i oferi cele mai bune beneficii de la încarnarea lor. Este în mod normal, organizat împreunã cu voi, si voi ati spus ce pãrti sunt non-negociabile, deoarece ele sunt esentiale progresului vostru, si de multe ori de naturã karmicã. În mod clar, vieti ar fi putut fi pierdute, dacã nu ar fi fost dispuse aleatoriu, si ar fi trebuit sã existe un plan de viatã care sã vã ducã înainte. Dacã nu veti reusi sã atingeti obiectivele cu care v-ati compromis, nu existã recriminãri împotriva voastrã, deoarece voi veti putea sã vã însãrcinati cu compromisul din nou, în viata viitoare. Deci, nu vã preocupati dacã întelegeti cã nu ati reusit sã atingeti vreun aspect al planului vostru de viatã.

Pentru multi Lucrãtori ai Luminii, acest timp de viatã va fi ultimul în dimensiunile joase, si voi puteti foarte bine sã întelegeti intuitiv ca fiind aceasta. Dupã ce a petrecut atîta timp în ele, fiecãrui suflet îi este dat suficient ajutor pe cît posibil, pentru a se înãlta. De fapt, în toate vietile voi ati fost asistati, însã cînd vibratia este exceptional de joasã, îi este greu Luminii sã pãtrundã în întuneric.  Cu toate acestea, fiecare suflet va obtine ceva progres, si este construit în înãltimi, pînã cînd va trãi firm în Luminã. Unele persoane din jurul vostru, par a fi prinse în energii mai joase, si îsi trãiesc vietile mînã în mînã cu Întunecatii. Nu vã grãbiti sã-i judecati, o datã ce nu este dat altor suflete sã stie natura exactã a planului lor de viatã. Existã ocazii în care sufletele de Luminã realizeazã un serviciu Luminii, purtînd adesea acest mantou. Este mai bine sã vã rezervati judecarea, sau mai bine sã nu aveti niciuna.

Sunt SaLuSa de la Sirius, si sunt încîntat de a fi din nou înapoi, dupã trauma pe care Michael a suferit-o. Tineti în minte cã ceea ce este aparent o experientã pierdutã, întotdeauna va avea valoare si sunt în mod inevitabil lectii pentru a fi învãtate. În asemenea circumstante, suntem satisfãcuti, cînd rãspundeti la asemenea ocazii, si continuati sã lucrati în Luminã, si mentineti un  abordaj calm si mãsurat pentru problemele voastre.  Voi cu sigurantã nu sunteti singurii de înfruntat momente mai grele, însã sfidarea este pentru a lucra cu ele. Noi nu putem sã facem asta pentru voi, altfel ocazia pentru a înãlta vibratiile voastre ar fi pierdutã. Stati concentrati în Luminã, si sã stiti cã, cãlãtoria voastrã în vibratiile joase este aproape de sfîrsit. Vã las pe toti cu binecuvîntãrile si iubirea mea.

Vã multumesc, SaLuSa,

Mike Quinsey.


Website: Tree of the Golden Light
 Tradus: Florica 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com