Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

vineri, 28 februarie 2014

28:02:2014SaLuSa  28 Februarie 2014

Parte superior do formulário
1 . Dragilor, am venit cu vesti bune, pentru a vã informa cã munca dedicatã pe care ati fãcut-o, este pe cale de a aduce recompensele pe care ati meritat sã le cuceriti. Eforturile noastre combinate au dus la o accelerare a lucrãrilor necesare pentru a pune pe o scenã notabilã progresul cerut pentru sosirea shimbãrilor necesare. Eforturile voastre au provocat o revizie a progreselor realizate, si a fost luatã hotãrîrea de a înainta mai repede. Asta înseamnã cã vor avea loc evenimente specifice, cã veti deveni constienti de faptul cã veti dezvãlui în mod clar începutul unui nou stagiu, ducînd la „Eveniment”.  Într-o perioadã relativ scurtã veti primi dovezi irefutabile de avansurile fãcute, însã sã nu vã asteptati ca acestea sã fie difuzate de cãtre mídia principal. Întunecatii vor suprima adevãrul, si vor face orice pentru a împiedica progresul, si asta înseamnã cã va trebui sã cãutati  în jurul vostru pentru a gãsi dovezile a ceea ce se petrece.

2. Dupã atîta timp de asteptare, toate eforturile au fost fãcute pentru realizarea schimbãrilor necesare, si acum sa ajuns la stadiul în care Lumina se gãseste în apogeul sãu. Întunecatii nu mai au controlul pe care obisnuiau sã-l aibã. În schimb, Lumina sa mutat dintr-o datã pe o pozitie dominantã si acum îsi va accelera progresul. Lucrãtorii Luminii sunt rugati sã-si mentinã concentratia asupra obiectivelor în care lucreazã în aceste momente. Ele cer încã o dedicare concentratã pentru a mentine ritmul cu care merg, deoarece existã încã un drum lung de parcurs. Cu toate acestea, vestea bunã este cã totul este jos acum, si nu veti gãsi multe greutãti în calea voastrã ca anterior.  Majoritatea dintre voi stie ce se cere din partea voastrã, si multi au asteptat acest moment special pentru asi începe sarcinile lor. Dacã voi sunteti unii dintre acei care par  cã nu au nici o sarcinã specificã, puteti face o treabã bunã, continuînd sã rãspînditi Lumina.

3. Veti gãsi cã Lumina continuã sã creascã, si viata voastrã va curge mult mai usor. Luptele cu care v-ati confruntat în trecut, vor deveni din ce în ce mai putine, si va sosi momentul în care totul va decurge lin si satisfãcãtor. Este destinul vostru pentru a experimenta îndeplinirea asteptãrilor voastre, si de a se bucura de înãltarea vibratiilor voastre. În timp ce o veti face, veti gãsi cã constiinta voastrã se va extinde de asemenea, si veti gãsi mult mai jos (în interior) calea voastrã spre constiinta deplinã. Toatã cãlãtoria voastrã a fost,  în cãutarea drumului de întoarcere cãtre ceea ce ati fost cînd ati început cãlãtoria voastrã cu milenii în urmã.

4. Acum poate ati perceput cã nu sunteti corpul vostru , care este pur si simplu ceva care „ a fost pus pe” , pentru ca voi sã puteti experimenta  în dimensiunea de jos. De asemenea nu sunteti adevãratii „Pãmînteni”, si casa voastrã este printre stele, unde vã veti întoarce si locui ca o Fiintã de Luminã. Sunteti toti onorati si respectati pentru cã ati luat asupra voastrã sarcina de a trãi în tãrîmurile dense în timp ce transportati Lumina. Voi ati ridicat Fiinte, care puteau fi complect distruse de vibratiile inferioare. Nelinistiti, ati luat hotãrîrea, si fãrã ca sã vã gînditi la voi însisi referitor la provocarea de a ajuta sufletele pierdute, stiind cã nu avea sã vã fie permis sã vã pierdeti calea pe termen nelimitat. Si în toate momentele, vietile voastre puteau fi urmãrite,  si ati ajutat ori de cîte ori a fost posibil.

5. Deci vã rugãm, nu judecati pe acei care au cãzut din Luminã. Ei au nevoie de un ajutor imens, si întelegere pentru ai aduce înapoi pe calea aceasta, si v-ati oferit voluntari pentru ai ajuta sã facã acest lucru. Voi nu stiti, prin ce experiente ati trecut, pentru a ajunge aici unde vã gãsiti acum. Cu toate acestea, cînd nivelele voastre de constiintã vor fi înãltate, si veti vedea asta în „Oglinda Adevãrului”, veti fi fãrã îndoialã încîntati de a vedea cã v-ati îndeplinit promisiunile. Adevãrul despre voi, trebuie sã fie descoperit în etape, ca atunci cînd veti fi suficient de puternici pentru a-l putea accepta. Nu existã nimic de socant în asta, însã este pur si simplu cel mai surprinzãtor, si pentru multi dintre voi, de necrezut. 

6. Pãstrati-vã mintea deschisã, pe mãsurã ce deveniti mai constienti de adevãr, si stiti cã întotdeauna veti avea un sentiment special, care nu va fi refuzat. Dacã vi se pare prea mult pentru a crede, pãstrati-l în mintea voastrã, ca în timpul în care acceptati asta pentru ceea ce asta este. Dacã ati sti ce timpuri minunate vã asteaptã, nu v-ati mai face griji cu privire la viitor, asa cum vietile voastre se gãsesc acum pe o cale diferitã, desi asta poate fi greu de acceptat, în circumstantele voastre actuale. Acestea sunt timpuri de tulburãri, asa cum schimbãrile sunt necesare pentru a merge mai departe, însã din ele vor iesi pacea si armonia pe care le-ati cãutat. Începînd de acum, viata trebuie sã fie mai usoarã pentru voi, si nu va exista nici-o lipsã de încurajare. De fapt, multi dintre voi vor avea nevoie de putinã, dacã fiecare dintre voi va fi stimulat de cãtre evolutiile care trebuie sã vinã foarte curînd. Ele vor veni sub forma de confirmãri de evenimente care au loc, si pe care în mod normal  nu le cunoasteti, însã care acum vor fi dezvãluite. Unele dintre ele vor lãsa persoanele socate, însã o mare parte din ele vor fi gãsite ca înãltãtoare. Lucrãtorii de Luminã pot fi de mare ajutor, pentru a ilumina usor oamenii, cãtre adevãr. Pãstrati-vã atentia asupra evolutiilor, deoarece unele vor implica direct activitãtile voastre. Pregãtiti-vã sã vã adaptati, si sã vã pãstrati pe calea constiintei mereu. Suntem nerãbdãtori pentru a face mai multe contacte cu voi, dar nu este încã timpul de a face un contact mai deschis. Va sosi desigur, si chiar si asa, el nu este prea departe în viitor.

7. Sunt SaLuSa de la Sirius, si atît de încîntat cã în sfîrsit vestea este mai edificatoare si pozitiv înãltãtoare. Ea trebuie sã continuie într-un ritm destul de rapid si evoluînd pe gustul si înãtarea dumneavoastrã. Ca întotdeauna, noi vom monitoriza activitãtile celor întunecati, asa cum un mic numãr dintre ei pot cauza probleme pentru voi. Vã lãsãm cu dragostea si binecuvîntãrile noastre.

Vã multumesc, SaLuSa,
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
 Tradus: Florica 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com