Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

vineri, 14 februarie 2014

14:02:2014
SaLuSa  14 Februarie 2014


Parte superior do formulário
1 . Noi întelegem nelinistea voastrã si progresul aparent lent care se face în limitarea activitãtilor celor Întunecati. De fapt, noi i-am împiedicat de a provoca incidente majore, inclusiv un alt rãzboi, si vom continua sã le limitãm posibilitãtile, de a provoca probleme serioase. Fiti siguri cã avem problemele sub controlul nostru, însã cu toate acestea trebuie sã ne exercitãm dreptul de non-interferentã atunci cînd este necesar. Ne referim, desigur la situatiile karmice, în care rãmîn lectii de învãtat.  Cu toate acestea, perioada în care ati intrat recent, este una care vã va aduce schimbãri majore, ducînd la o eventualã pace.  Noi vã cerem, prin urmare, sã vã gînditi pozitiv si sã vã imaginati pacea si iubirea coborînd pe Pãmînt.

2. Tineti cont de faptul cã suntem bine avansati în eforturile noastre de ai împiedica pe cei Întunecati, si treptat, ei sunt nevoiti sã accepte cã nu mai pot face ceea ce le place. Într-adevãr, ei constatã cã este greu sã opreascã schimbarea în averile lor, si nu mai sunt în mãsurã sã actioneze cu libertatea pe care au avut-o. Acest lucru se datoreazã în parte oamenilor care se trezesc la Luminã, si lasã în urmã orice legãturã pe care au avut-o fatã de activitãtile celor Întunecati.  Desi este posibil sã fiti constienti de ea, Lumina este acum forta dominantã pe Pãmînt. Aceasta va continua sã fie astfel, si va continua extinderea pînã cînd Lumina va fi în controlul total. Atunci, Noua Erã va fi cu adevãrat cu voi, si veti fi pregãtiti pentru a anticipa pe deplin în ea.

3. Noi vã ghidãm si încurajãm pe fiecare Lucrãtor al Luminii, pentru a împinge mai departe angajamentle sale, stiind cã nimic nu mai poate opri propriul sãu progres. Voi cu sigurantã, ati fost constienti de potentialul de succes, înainte de a încarna pe Pãmînt. Fiecare Lucrãtor de Luminã, care a fost ales sã lucreze pentru Luminã în acest moment, a stiut cã aceasta avea sã fie o ocazie specialã, si are dreptul sã se simtã privilegiat. Fiti siguri cã ati fost alesi datoritã experientei voastre si a capacitãtii de a vã da pe voi însisi, atunci cînd este necesar. În acelasi timp, evolutia voastrã este promovatã de noi experiente, si oportunitãti pentru a sterge karma. Uneori, cele mai dificile provocãri sunt acceptate de cãtre voi, în asemenea momente, ca si credinta în propriile abilitãti si asistenta acordatã vouã, vã fac sã stiti cã nu existã nici un motiv de a nu experimenta altceva decît succesul.

4. Pãmîntul este ca un fel de spectacol în bucãti în acest moment, si multe alte civilizatii se apropie acum pentru a observa perioada în care vã aflati. Motivul pentru care o fac, este pentru cã veti experimenta ceva care nu a mai existat, în timpul vreunu-i ciclu anterior. V-ati angajat ca sã urcati cu corpul fizic, care se va adapta la energiile superioare. Experienta voastrã va fi unicã, si în timp ce veti urca, nivelul constiintei voastre, va creste în mod foarte rapid. Pe mãsurã ce vã introduceti în energiile superioare, veti întîlni Fiinte care au suit deja, si vã vor ajuta. Vã veti alãtura Fratilor ascensionati si oportunitãtilor, si vi se va da sã vã alegeti propria voastrã cale.

5. În prezent existã mai multi reprezentanti pe Pãmîntul vostru de pe alte planete din Sistemul vostru Solar, si de mai departe. Sunt, ca si cum s-ar spune ” cu toate mîinile pe punte”, pentru apelurile ocazionate entitãtilor cele mai experimentate, pentru a asigura succesul pe deplin. Veti gãsi ca si cum ati ajuns sã experimentati alte nivele de fiinte si alte civilizatii, asta este normal pentru Fiintele superioare sã-i ajute pe acei de sub ei. Voi Sunteti Unu si ajutorul este întotdeauna dat acelora care îsi cãlãtoresc calea lor. De fapt, toate drumurile duc înapoi la Dumnezeire, si sunteti liberi de a experimenta ceea ce alegeti, cu toate cã la un anumit nivel veti face cu bucurie si de bunã voie Vointa lui Dumnezeu.

6. Lumea voastrã continuã sã aibã dureri de nastere, pînã cînd cei vechi vor fi spulberati pentru a da loc noului, si veti putea gãsi cã asta rezultã în a fi vremuri foarte dificile. Cu toate acestea, acestea vor dura pe o perioadã limitatã numai, dupã care veti gãsi cã totul devine mai stabilit. Noi si Fiintele de pe alte planete vom veni în mod deschis pe Pãmînt si ne vom amesteca cu voi. Avem multe de împãrtit, si multe de oferit, cînd se va accelera ascensiunea voastrã cãtre nivelele mai înalte. Fiti siguri cã nu sunteti niciodatã fãrã ajutor, si noi suntem activi tot timpul, chiar dacã nu sunteti pe deplin constienti de prezenta noastrã.

7. Ne pregãtim sã ne adresãm vouã, referitor la tema multor materii, care vor fi de importantã pentru voi, în viitorul apropiat. Sunt multe lucruri pe care aveti nevoie sã le învãtati, si sã pãstrati o minte deschisã asupra lor, pentru cã o lungã peroadã de timp voi ati fost în mod deliberat indusi în eroare si dezinformati, pentru a rãmîne în urmã. Noi de fapt facem tot posibilul cel mai bun al nostru, pentru a vã trezi usor cãtre adevãr, însã pentru unii va fi de neînteles, si prea mult de receptionat. Tot ceea ce putem spune în acest moment, este faptul cã este întelept pentru fiecare suflet, sã se deschidã noilor idei, si sã nu devinã stãtut prea mult în gîndirile sale. 

8. Sunt SaLuSa de la Sirius si vã asigur de ajutorul nostru în orice moment. Multora li se va pãrea cã se întoarce totul cu susul în jos, însã nu este cazul, doar pur si simplu rezultatul unor schimbãri necesare, care va aseza Pãmîntul treptat într-o perioadã de calm si pace. Acestea nu sunt numai aspectele fizice care sunt implicate, dar si energiile care se miscã împrejurul  lui. 
                                             
Vã multumesc, SaLuSa,
Mike Quinsey.


 Tradus: Florica 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com